2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264067 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Yeniköy Kasabi :lol: :lol: :lol:

Real ile  yanlış bilmiyorsam 2 kere S.L şampiyonu olmuş , Ispanya ile Avrupa şampiyonu olmuş hocaya bu lakabı taktılar

Bizden kovulduktan sonra bile Milli takıma gitti adam , herşeyi en iyi biz biliyoruz ya

Evet de, şimdi aynı şeyi sen Avcı hocaya yapıyorsun, o nolcak? :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yenilgi yönetime yazdığı kadar Abdullah Avcı'ya da yazar zaten. Şu Q7 konusunda sözleri hala kulağımda çınlıyor. Birden ne değişti diyor insan  :tabe:

antremanda göz boyuyor bu quaresma :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

daha önce de söyledim yine söylüyorum pep guardiolayı getirsen bu yönetimle bir şey olmaz.

Bu zihniyet hoca yemeye devam eder.

önce güneş
şimdi avcı

avcıyı gönderip yerine sergeni getirirler onu da yerler.

Gitmesi gereken kişiler hocalar değil.Bunu savunmaya devam edeceğim.
Sergen Yalçın gelmeden gitmiş olurlar. O kadar kredileri kalmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Bugün belki de sezon kaderimiz çizildi.Rebecho sahaya çıkamayıp,Quresma sahaya nasıl çıktıysa sezonun sorumluları onlardir.BEŞIKTAŞ'ımı rahat bırakın artik :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

senin avcıyı gömme tezini çürütmüş ama sende tongaya düşmüşsün :)
Hadi hadi sende şımdı Senin de çok iyi bir Avcı gömücü olduğunu biliyorum yapma şımdı hepimiz din kardeşiyiz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Herkes uykuya geçtikten sonra bir iki alıntı yapacam. Şimdi yapmıyım, infial çıkmasın  :lol:

Çevrimdışı uğur07

Bir çok arkadaşın dediği gibi hala Caner quaresma oynatıyorsan kusura bakma sistem mistem bunlar anlamsız. Ama bugün anlamsız bir kötülük vardı. Gökhan dorukhan bunlar bile leş oynadı. Haftaya bu kadar kötü görmeyiz.

Sıkıntı orta sahada. Orada bir sorun var. Yoksa ileri top gelmedi ki yetersizlik ten bahsedelim. Bizim sorunumuz çok durağan oyuncularla oynuyoruz. Bakın beklediğimiz adamlar kim Burak atiba. Bunlar yaşına rağmen boşa çıkan top isteyen adamlar.

Çevrimdışı levitate

bundan sonra maçları puanlıycam, ve bu maça puanım 2/10 saçma salak birşey oldu bugün :D

ruiz reyiz harikaydı, takımın bir iki hücum organizasyonu çok tatlıydı ama saçma sapan bitirdik geri kalan herşey öeeğk

özellikle medel ve q7 tüm takımı yedi. medel q7'den bile 10 kat kötüydü. kaç veriyorlarsa yollayalım artık adam kalmak istemiyor zorlamayalım işte
bipbipbupbup

daha önce de söyledim yine söylüyorum pep guardiolayı getirsen bu yönetimle bir şey olmaz.

önce güneş
şimdi avcı

İyi de bende aynı şeyi söylüyorum zaten gitmesi gereken Hoca değil Orman ve ekibiydi

Şenol hocayı da Yönetim ve Medya el ele verip yediler

Sorun hocalarda değil bende aynı şeyi savunuyorum

Benim bugün kü eleştirim Caner - Q7 ve Medal ile sahaya çıkmasıydı çünkü onun felsefesine ve sistemine tamamen zıt oyuncular

Çevrimdışı levitate

Bir çok arkadaşın dediği gibi hala Caner quaresma oynatıyorsan kusura bakma sistem mistem bunlar anlamsız. Ama bugün anlamsız bir kötülük vardı. Gökhan dorukhan bunlar bile leş oynadı. Haftaya bu kadar kötü görmeyiz.

Sıkıntı orta sahada. Orada bir sorun var. Yoksa ileri top gelmedi ki yetersizlik ten bahsedelim. Bizim sorunumuz çok durağan oyuncularla oynuyoruz. Bakın beklediğimiz adamlar kim Burak atiba. Bunlar yaşına rağmen boşa çıkan top isteyen adamlar.

medel yedi orta sahayı abi pas yapamıyor adam

ruiz kaç kez onu aradı medel son saniyede yanına geliyodu hep
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

İnsanın adı çıkacağına canı çıksın.

Türk Atasözü

Evet de, şimdi aynı şeyi sen Avcı hocaya yapıyorsun, o nolcak? :)
Sana bisey diyeyim mi Mösyö Tigana da kötü hoca değildi oda yönetim kurbanı hocalardan biriydi

Çevrimdışı mellfred

Bünyamin gezere göre 11. Dakikada boyda yapılan hareket penaltı
yönetim geçen sezon gibi uyudukça biz şampiyon falan olamayız
bu yazdığımı “takım be oynadı ki” diye alıntılanayın, kalp kırarım
“Hakem bugün iki penaltımızı vermedi” diyemeyen yöneticiye luzüm yok bu takımda

Çevrimdışı mylife1903

Bünyamin gezere göre 11. Dakikada boyda yapılan hareket penaltı
yönetim geçen sezon gibi uyudukça biz şampiyon falan olamayız
bu yazdığımı “takım be oynadı ki” diye alıntılanayın, kalp kırarım
“Hakem bugün iki penaltımızı vermedi” diyemeyen yöneticiye luzüm yok bu takımda
Ya bu hakem zaten mimli
Erzurum macinda oenaltimizi vermedi karijmaya cat kirmizi cikardi taraftar hakeme dalacagina topcuya daldi
Bugun o hareketten kac tane oldu zor zor sari verdi istemeye istemeye
Bu ogretmenoglu gs maci da yonetmisti gecen sene kontrol etmek lazim o maci

Çevrimiçi Necmi

önce güneş
şimdi avcı

avcıyı gönderip sergeni getirirsen tabiki onuda yerler
sergen kim Beşiktaşa hoca olmak kim. dünyada Beşiktaşa hocamı bulamıyoruzda
olmayacak adamları hoca olarak düşünüyoruz. Sergenin ne başarısı var
başarı derken kupadan bahsetmiyorum anadolu takımlarında sezonu tamamlayamayan hoca
Beşiktaşa nasıl layık görüyorsunuz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Tyler Boyd en iyi performansı buysa düşündürücü.
Bu Maçta Avcı’nında hataları büyük Caner ve Q7 ilk 18 olmaması gerekiyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu takıma orta saha, sol açık ve forvet alınmadan birşey beklemiyorum. En basiti Caner-Medel ve Q7 ile bu futbolu oy-na-ya-maz-sın. Medel oynayacaksa 3'lü savunmada oynar sadece. Eldeki kadroyla oynatılmak istenen oyun kafada zaten oturmuyordu hadi laf etmeyelim denensin dedik 2.5 aylık hazırlık döneminde de denendi ve sahada da uymadığı görülmesine rağmen bugünün geleceği dünden belliyken reaksiyon gösterilmedi ne teknik heyet olarak ne yönetim olarak. Bunları geçtim birde üstüne yönetimle taraftarın arası iyi değil, taraftarla teknik kadronun arası iyi değil, oyuncularla taraftarın arası iyi değilken dahada sıkıntılı günler bizleri bekliyor gibi çünkü bu durumlar birlik, beraberlik, inanç ve sabırla atlatılır kimsenin arası iyi değilken bunları beklemek polyannacılık olur.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 01:36:39 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı 38life

Sana bisey diyeyim mi Mösyö Tigana da kötü hoca değildi oda yönetim kurbanı hocalardan biriydi

Yönetim kurbanı değil, 2 gram futbol bilgisi olmadığı halde işin ehline el kol sallayıp, ahkam kesen, küfür eden taraftar kurbanı. 500 kere yazdık, anlaşılmıyor sanırım hala.

Çevrimdışı mylife1903

Olagan suphelilere takmis herkes de
Sahada kotu oynayan ve kotu olmasi supriz olan oyuncu ggydi bence
Ne gidebildi ne gittiyse gelebildi falan cok ilgincti
Boyle kotu gg gormemistim fb kariyeri dahil
Sakat salat falan mi oynadi acaba

Layic de fazla eveledi geveledi falan agirlik koyamadi onunde guven olunca kaleye inmeye calisiyor burak llunca boyle maystrolasoyor cocuk

Çevrimdışı celiker1

Abdullah Avcı takımında Quresma'yı ilk onbir sahaya çıkaran her kimse bu camiadan gitsin₁.Ben şu an ağır konuşmuyorum.Gerçkleri suratlara vuruyorum.Ben ve biliyorum ki binlerce kişi şu an aşırı mutsuzsa bazı kişilerin bu camianın buyuklugunu bilmemesinden dolayidir.Bu saatten sonra ilan ediyorum kendi adıma.Belki bu seneyi kaybedecegiz ama gelecegimizi kazanacagiz...Ya iki hafta önce kimse farkinda degil belki ama evraklarda usulsüzluk yapan biri divan baskani secildi bu camiya bindirilmis kitalarla :ebebe: Cogu kimse farkinda degil demokratik yollarla degil bindirilmis kitalarla secim oluyor bu camida :ebebe: Ben kendi adıma savaş açıyorum bu saatten sonra bu antidemokratik sisteme
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

"Burada 1-2 sene yapılanmaya sabredilmez!"

Sonuç?

1995-2015 arası 20 yıl: 2 şampiyonluk.

Güzel zihniyet brom. Aynen devam...

Çevrimdışı mellfred

Şenol Güneş gidecek dertler bitecek diyenleri öne alalım
Ben güneşle böyle ağır bir mağlubiyeti hatırlamıyorum koca koca 4 sezonda
Bağzı elemanlar çok tezcanlı

Çevrimdışı celiker1

Şenol Güneş gidecek dertler bitecek diyenleri öne alalım
Ben güneşle böyle ağır bir mağlubiyeti hatırlamıyorum koca koca 4 sezonda
Bağzı elemanlar çok tezcanlı
Kaç kere dedim anlatamadım.Aynı şekil Lucescu'yu yediler bu ülkede :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı uğur07

Haftaya karius rebocho gelir Utku Caner çıkar. Ama yedi numara ve medeli nasıl çözeriz bilmiyorum. Bir de Burak ve Yeni transfer olmayacaksa umut oynasın daha iyi güvenden. Yada kimse oynamasın sahte dokuz falan o işlere girsinler nasıl yapıyorlarsa. Yoksa sonuç pek farklı olmaz.