2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264120 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı caner.eryigit

Topu defanstan orta sahaya veremiyoruz kaleye nasıl gidicez aklım almıyor.
Sakın he almayın orta saha

Çevrimiçi Akil Emre

Bu q7 yi geçen sene bizi uefadan elerken yollamayan yönetim benim için yok hükmündedir, bir sözümde hıcaya gençleri hazırlık maçında gördün transfer yapılamaması senin suçun değil bari şu çocukları oynat yine yenilelim, q7 caner utku medel oğuzhan lens umut nairden bir yol olamayacağı belli zaten ne zorluyosun.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu takım üç transferlerde düzelmez orta saha istenen oyuna tek uygun isim Oğuzhan, kısacası bu sezon 5-6 takılırız oda tempoyu yükseltirsek
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Ama yine daha önce söylediğimi tekrar edeyim, benim bu sene şampiyonluk beklentim yok. Yeni sisteme alışma sezonu olarak görüyorum. Hem oyun açısından hem kadro açısından bu sene hazır olmucaz. 20/21 sezonunda hem yeni oyunu ezberleyen oyuncularla hemde tüm parçalarıyla ve yedekleriyle sisteme uygun ve hazır halde şampiyonluğa koşariz diye umuyorum.

up

Çevrimiçi Akil Emre

Topu defanstan orta sahaya veremiyoruz kaleye nasıl gidicez aklım almıyor.
Sakın he almayın orta saha

Bu hızla necipe kadr döneriz orta sahada, takım anadolu takımından hallice sanırım başkan baskette başardığı ve aşıladığı kaybetme alışkanlığını futbola taşımaya çalışıyor

Çevrimiçi Akil Emre

Efsane başkan olmaya adayken, taraftarı karşısına almayı başaran pırlanta başkanımızı saygıyla selamlıyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu hızla necipe kadr döneriz orta sahada, takım anadolu takımından hallice sanırım başkan baskette başardığı ve aşıladığı kaybetme alışkanlığını futbola taşımaya çalışıyor

Başkan ilk önce kulüpler ligi başkanlığını bırakıp camiasına başkanlık yapsın.
Taraftara rağmen kimse o koltukta oturamaz kusura bakmasın.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Victor ruiz transferi cuk oturmuş yanlız, adamın maşallahı var marcelodan sonra ilk defa bir oyuncuyu savunmada beğendim. Yeni transferleri oynatmama hastalığı yeni hocamızda da var galiba.

Çevrimdışı haluk.m

Lens, Quaresma ve alan yoksa mirin'nin lisansını askıya alsınlar hemen.

Hiç düşünmeden  Kono + Holtby ile yarın sözleşme imzalasınlar.   

Elyounoussi'nin  opsiyonunu alamayız her sene  kanat aramaktan bıktık. 30 yaşındaki Konoplyanka 36 yaşındaki bir gamsızdan iyidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abdullah Avcı istifa twitleri görüyorum sosyal medyada.
Cidden nasıl bir zihniyet var bizim taraftar kitlesinde hayret ediyorum.

Çevrimdışı ankarakartal06

zorkine işimiz çok zor valla .

Fenerin geçen yıl yaşadıklarını yaşayacağız gibi bir hissim var  :bawling:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şimdi kar ettik mi ? 

Artık körler, sağırlar ve tüm menajerler  mecbur transfer yapacağını biliyor  :kop:  Hadi alma, hadi vazgeç  :kop:  adam parmağında oynatacak seni...

Bu saatten sonra transfer yapılmaması çok daha mantıklı. Çünkü minimum 4-5 bölgeye net Beşiktaş seviyesin de 11 oyuncu alınması lazım. 10-20 m euro dan az tutmaz. Gidip baktıkları adamlar eldekilerden farksız kısırlaştırılmış topçu hepsi.

Kaleci Karius bile güven vermiyor  bize as kaleci lazım. O gitmeden as kaleci alamayız bu sene geçti.

Stoper Vida 3 m alıyor göndermen zor Avcı bu oyun planında ısrarcı olursa değeri 10 m dan 3 m a düşmüş olur sene sonu. Ruiz gayet iyi göründü böyle rezil maçta bile. Onu tamamlayacak tipte bir stoper şart. Hava hakimiyeti yüksek pas yapabilen tecrübeli pozisyon almayı bilen topa sert biri gerekiyor.

Orta saha Atiba karın adelesi ameliyatı konuşuluyor. Onun yerini Medel+Dorukhan oynasa kapatamaz. Ljacic varken. Atiba- Vidal veya Khedira- Talisca gibi bir orta saha lazım bize.

Boyd gelmeden biliyordum 3-4 maça taraftarın büyük kısmı da görecek 11 oyuncusu olmadığını iyi niyetli olabilir ama kısır topçu. Küme düşme hattında ki ligin en zayıf takımında 11 oynayıp 1 devre istatistik yaptı diye Mbappe muamelesi gördü. Q7 ve Lens ten bahsetmeye gerek yok.

iyi 2 hücumcu ile en az Ljacic idare eder. Ama tek başına geçen sene de gördüğümüz gibi ağırlık koyacak seviyede bir topçu değil.

iyi Bir golcü Gomez-Falcao gibi alıp Burak la dönüşümlü ve ağırlıklı Burak sol forvet gibi oynayıp kısır kanatlardan en azından. 1 tanesini skora katabiliriz. Diğer kanat için artık seneye. bu sene Boyd-Lens-Q7-Güven maçına göre skora göre dönüşümlü oynarlar bir tarafta.

Açıkçası sadede gelirsek eldekileri göndermeden kaliteli 4-5 takviye yapmamız imkansız bu sene. 2-3 en fazla yapılabilir karavana atmadan 3 kuruşa bakmadan nokta transfer geri kalan 2-3 de devre arası belki 1 imkan olursa ya da seneye olacak şekilde olur bu bile çok iyimser geliyor bana. Ben olsam Golcü ve Orta saha ile imkan kalırsa Stoper i bu sene Kaleci Kanat ve 10 numara yı seneye hallederdim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

Boyd Beşiktaşa hiçbir şey katamaz. Düz bir oyuncu sadece sürat ile birşey yapılmaz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Orta Saha! Forvet kenar ve gitmesi gerekenler acilinden hemen abi lütfen.
Daha bu takıma lens girecek uykularım kaçıyor

Çevrimdışı 38life

Abdullah Avcı istifa twitleri görüyorum sosyal medyada.
Cidden nasıl bir zihniyet var bizim taraftar kitlesinde hayret ediyorum.

Daha dur neler olacak :) Bugün twitter'da görüyorsun. Bir kaç haftaya burada da görürsün :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha dur neler olacak :) Bugün twitter'da görüyorsun. Bir kaç haftaya burada da görürsün :)
Burada da görüyorsun ama göremiyorsun  :tabe: Aslında ben hiç yoğum  :ebebe: Haftaya böyle bir oyun görürsek maç boyunca bol bol duyarız sırayla. Hiç kimseyi unutmazlar, hiç kimseyi atlamazlar. Umarım herkes hatalarından bir an önce ders çıkarır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı solar

Bence birkaç hafta fazla iyimser oldu, birazdan bile atılabilir ilk kurşun.

Çevrimdışı mylife1903

Bu saatten sonra transfer yapılmaması çok daha mantıklı. Çünkü minimum 4-5 bölgeye net Beşiktaş seviyesin de 11 oyuncu alınması lazım. 10-20 m euro dan az tutmaz. Gidip baktıkları adamlar eldekilerden farksız kısırlaştırılmış topçu hepsi.

Kaleci Karius bile güven vermiyor  bize as kaleci lazım. O gitmeden as kaleci alamayız bu sene geçti.

Stoper Vida 3 m alıyor göndermen zor Avcı bu oyun planında ısrarcı olursa değeri 10 m dan 3 m a düşmüş olur sene sonu. Ruiz gayet iyi göründü böyle rezil maçta bile. Onu tamamlayacak tipte bir stoper şart. Hava hakimiyeti yüksek pas yapabilen tecrübeli pozisyon almayı bilen topa sert biri gerekiyor.

Orta saha Atiba karın adelesi ameliyatı konuşuluyor. Onun yerini Medel+Dorukhan oynasa kapatamaz. Ljacic varken. Atiba- Vidal veya Khedira- Talisca gibi bir orta saha lazım bize.

Boyd gelmeden biliyordum 3-4 maça taraftarın büyük kısmı da görecek 11 oyuncusu olmadığını iyi niyetli olabilir ama kısır topçu. Küme düşme hattında ki ligin en zayıf takımında 11 oynayıp 1 devre istatistik yaptı diye Mbappe muamelesi gördü. Q7 ve Lens ten bahsetmeye gerek yok.

iyi 2 hücumcu ile en az Ljacic idare eder. Ama tek başına geçen sene de gördüğümüz gibi ağırlık koyacak seviyede bir topçu değil.

iyi Bir golcü Gomez-Falcao gibi alıp Burak la dönüşümlü ve ağırlıklı Burak sol forvet gibi oynayıp kısır kanatlardan en azından. 1 tanesini skora katabiliriz. Diğer kanat için artık seneye. bu sene Boyd-Lens-Q7-Güven maçına göre skora göre dönüşümlü oynarlar bir tarafta.

Açıkçası sadede gelirsek eldekileri göndermeden kaliteli 4-5 takviye yapmamız imkansız bu sene. 2-3 en fazla yapılabilir karavana atmadan 3 kuruşa bakmadan nokta transfer geri kalan 2-3 de devre arası belki 1 imkan olursa ya da seneye olacak şekilde olur bu bile çok iyimser geliyor bana. Ben olsam Golcü ve Orta saha ile imkan kalırsa Stoper i bu sene Kaleci Kanat ve 10 numara yı seneye hallederdim.
Asrin kadrosuydu
Senol hoca oynatamiyordu
Ftye versen 5 sene sampiyon yapardi
Diyoz topcuya benzeyen 4-5 adam var 3-4 tane de torpille sokariz
Sostem mistem yapsan nolur kaleye gidemiyon
Citayi da cok yuksege koydu senol gunes

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada da görüyorsun ama göremiyorsun  :tabe: Aslında ben hiç yoğum  :ebebe: Haftaya böyle bir oyun görürsek maç boyunca bol bol duyarız sırayla. Hiç kimseyi unutmazlar, hiç kimseyi atlamazlar. Umarım herkes hatalarından bir an önce ders çıkarır.
Ben başladım bile mesela , gelmesini de  istemedim

Ee haji bu adam taktik dehasıydı , saha geometrisini iyi biliyordu ? Hani rakibe gore sistem ile sahaya çıkıyordu ? Geçen seoznki oyundan en ufak bir farklılık gördük mu sahada bu 1 ?

2. Bu adam Geçen sene başakta iken Caner - Q7 - Medel gibi adamların eksiklerini açıklarını anlatmiyormuydu ? E niye sahaya bu adamlarla cıktı sahaya ?

Kimse kusura bakmasın Rıdvan ile çıkarım sahaya ama Canerle çıkmam

Canerin eksiklerini hatalarını en iyi bilen hocalardan biri olmasına rağmen sahaya onunla çıkıyorsa ben o hocayı gomerim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bugün gördüklerim çok "light" kalacak bir kaç hafta sonra göreceklerimizin yanında.

Çevrimdışı solar

Kendi fikrim ilk maçtan sonra yapılabilecek mantıklı olan, bir sonraki maçı beklemek olacak. Şenol Güneş'i eleştiren ve takımda kalmasını istemeyen biri olarak, bu fikre bir maçtan sonra değil bir süreç sonrası varmıştım. Bir maçtan sonra asıp kesmenin hiç bir getirisi yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Abdullah Avcı: "Basit top kayıp yapan takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı, doğru olmadı. Oyunu inceleyeceğiz, oyuncuları inceleyeceğiz. Ligin ilk haftasında bununla karşılaştık. Doğru tespitler yapıp, bunun üzerine çabuk dönüş yapmamız lazım." (beIN Sports)

Çevrimdışı ALDENYX

Avcı’nın yaptığı açıklamalar:
"Maçtan evvel söylediğim gibi sıcak temas yapan bir takımdı. Bunun için topa sahip olmak gerekiyordu. Basit top kayıpları yaparsan bu sıkıntıları yaşarsın. İlk yarı çalıştığımız oyun düzenini sahada uygulama çalıştık. İkinci yarı ikinci golü yedikten sonra oyun disiplininden kopma, tükenmişlik yaşadık ve onların alışık olduğu oyuna geçtik. Çabuk oyun disiplininden kopan, basit top kayıpları yapan bir takım görüntüsü vardı. Oyunu inceleyeceğiz. Oyuncu kendini inceleyecek. Doğru tespitler yapıp, bunun üzerinden çabuk dönüş yapmamız lazım. Cuma akşamı daha fazla karakter koyan, Beşiktaş formasını hissettiren bir takım olmak istiyoruz."
"Burak Yılmaz önemli bir oyuncu. Onu geçen toplantıda bile söyledim. Şu an itibari ile mevcut oyuncularla en iyisini nasıl yaparız ona çalışmalıyız. Oyuncu almak değil, doğru oyuncu almak gerekiyor."
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Söylenince hocadan iyi mi biliyorsunuz , hocanın bir bildiği vardır diyorsunuz

Şu forumda bile abartısız söylüyorum en az %95 ımiz Caner ve Q7 ile maça çıkmaz dimi

E biz sahaya Caner ve Q7 ile çıkacaksak niye Hocayı yolladık ki ?

Q7 ve Canerin sahada olduğu bir takım Sistemli oynayabilir mi ? Bunu en iyi bilen kişilerden biri Abdullah avcı değil mi ?

Caner yine şişirip durdu topu zaten
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı: "Basit top kayıp yapan takım görüntüsü vardı. Hiç şık olmadı, doğru olmadı. Oyunu inceleyeceğiz, oyuncuları inceleyeceğiz. Ligin ilk haftasında bununla karşılaştık. Doğru tespitler yapıp, bunun üzerine çabuk dönüş yapmamız lazım." (beIN Sports)
Haftaya Caner ve Q7 kenarda, Rebocho ve yeni transfer sahada  o zaman  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★