Şimdi kar ettik mi ?
Artık körler, sağırlar ve tüm menajerler mecbur transfer yapacağını biliyor
Hadi alma, hadi vazgeç
adam parmağında oynatacak seni...
Bu saatten sonra transfer yapılmaması çok daha mantıklı. Çünkü minimum 4-5 bölgeye net Beşiktaş seviyesin de 11 oyuncu alınması lazım. 10-20 m euro dan az tutmaz. Gidip baktıkları adamlar eldekilerden farksız kısırlaştırılmış topçu hepsi.
Kaleci Karius bile güven vermiyor bize as kaleci lazım. O gitmeden as kaleci alamayız bu sene geçti.
Stoper Vida 3 m alıyor göndermen zor Avcı bu oyun planında ısrarcı olursa değeri 10 m dan 3 m a düşmüş olur sene sonu. Ruiz gayet iyi göründü böyle rezil maçta bile. Onu tamamlayacak tipte bir stoper şart. Hava hakimiyeti yüksek pas yapabilen tecrübeli pozisyon almayı bilen topa sert biri gerekiyor.
Orta saha Atiba karın adelesi ameliyatı konuşuluyor. Onun yerini Medel+Dorukhan oynasa kapatamaz. Ljacic varken. Atiba- Vidal veya Khedira- Talisca gibi bir orta saha lazım bize.
Boyd gelmeden biliyordum 3-4 maça taraftarın büyük kısmı da görecek 11 oyuncusu olmadığını iyi niyetli olabilir ama kısır topçu. Küme düşme hattında ki ligin en zayıf takımında 11 oynayıp 1 devre istatistik yaptı diye Mbappe muamelesi gördü. Q7 ve Lens ten bahsetmeye gerek yok.
iyi 2 hücumcu ile en az Ljacic idare eder. Ama tek başına geçen sene de gördüğümüz gibi ağırlık koyacak seviyede bir topçu değil.
iyi Bir golcü Gomez-Falcao gibi alıp Burak la dönüşümlü ve ağırlıklı Burak sol forvet gibi oynayıp kısır kanatlardan en azından. 1 tanesini skora katabiliriz. Diğer kanat için artık seneye. bu sene Boyd-Lens-Q7-Güven maçına göre skora göre dönüşümlü oynarlar bir tarafta.
Açıkçası sadede gelirsek eldekileri göndermeden kaliteli 4-5 takviye yapmamız imkansız bu sene. 2-3 en fazla yapılabilir karavana atmadan 3 kuruşa bakmadan nokta transfer geri kalan 2-3 de devre arası belki 1 imkan olursa ya da seneye olacak şekilde olur bu bile çok iyimser geliyor bana. Ben olsam Golcü ve Orta saha ile imkan kalırsa Stoper i bu sene Kaleci Kanat ve 10 numara yı seneye hallederdim.