Sen daha gecen gun senol gunesin de kupasi yoktu diyerek fb sampiyonluklarini akliyordun
Seba mitciydi de semra ozal besiktasliydi da faydalarini malatya maclarinda denizli maclarinda gostereydiler ankaragucu macina etki edeydiler
Seba serefli ikincilik derken her besiktaslinin anlayacagini dusunmustu herhalde
Sagada kazandigimiz fbye verilip bize verilmeyen kupalara hediye demek senin tabirinle renki agzidir.
Atom bomban yokken atom bonban varmis gibi hava basarsan baskasinin atom bonbasini yersin kafana. Gucluymus gibi yaoacakmisiz da bilmem ne, bos isler bunlar. Gs macinda yapaydin gucluymus gibi daha baskan gidemiyor gs deplasmanina
Besiktas taraftarina da kanbur denmez, o taraftar olmasa bu kulup olmaz vefaspordan tek farkin taraftarindir
atom bomban yokken iranın yaptığı gibi varmış gibi davranırsan ülkeni işgal edilmekten kurtarırsın
hep ya doğruysa deyip kapının önünde kalırlar adamların ihasını indirirsin gıkları çıkmaz
bizde aynı yoldan gidiyoruz emin ol çünkü o bizim başımıza tehdit olarak demoklasin kılıcı gibi sallanıyor.
bir ülke uydu yollamak için füze çalışması yapıyorum diyorsa bilki o füze kıtalar arası balistlik füzedir kimse uydu atmak için füze yapmaz zaten yapanlara attırır daha ucuz olur askeri zorunluluk değil kaldıki kazakistan bu işi yaparken hiç ihtiyacımız yok tesadüf işde uydu için füze yapıyoruz peşindende nükleer santral kuruyoruz bunun adı ben nükleer füze yapıyorum ayağınızı denk alın demek oluyor siyaset dilinde
çok basit mantık var bir ülke 2500+ menzilli füze yapıyorsa bu 500 kilo patlayıcı göndermek için olmaz o maliyete değmez bu o füzenin başlığı ya nükleer olur yada biyolojik olur. yoksa değmeyecek kadar büyük bir yatırım olur. iran kendi füzesiyle iha düşürdü bu elinde çok iyi füze teknolojisi olduğunu gösterir kaldıki nükleer füzelerde o kadar hassas teknoloji aranmaz bu abd ye açık bir tehditti bak ben füze konusunda çok yol kat ettim ve elimde nükleer güçte var ayağını ona göre denk at demekti. zaten etkiside aynen böyle oldu. akdenizde onun üzerinde devlet 100 küsur gemiyle dolanıtken karşılarına 130 gemiyle çıkıp tatbikat yaparsan buda açık açığa meydan okumadır mecburduk buna algı darbe girişiminden sonra donanma ve hava gücünü kaybettik yönündeydi. bu tatbikat bak gemilerim denizde uçaklarım helikopterlerim havada
silahlı gücüm tam demektir. güç gösterisi her zaman lehine sonuçlanır bu tatbikatları yaparken karadanda suriyeye giriyorsun.
sahada kazandığımız bize verilmeyen fenere verilen hangi kupaymış bilmiyorum
neden bahsettiğini aldığımız iki şampiyonluksa eğer onu biz aldık ama fenere verilmedi
fener bizden önce şampiyon olmuşdu. bizimkiler sayıldı fenerinki sayılmadı.