Semra Özal ?? MİT ??
Bu forumu terk etme zamanı gelmiş çoktan.
Ben yaşadığımı bilirim, GS'ın 98. dakika penaltılarını vs unutmadım ben. Daha çok detay yazarım da gerek yok.
Evet o GS takımı başarılı bir takımdı ama bu korunmadığı ve türlü pislik yapmadıkları anlamına falan gelmez.
GS savunucularının arasında işim yok benim.
Son mesajımdır, ne haliniz varsa görün.
kimsenin gs yi savunduğu falan yok
ama gerçeklere gözünü kapatıp sürekli hatayı başka yerde ararsan bu seni bir yere götürmez
mred in anlatmaya çalıştığı o. sürekli giden her şampiyonluk yenilen her maç ya hakemler suçlu ya gs lobisi
hiç biz kötü oynamıyoruz. bakıyorsun yorumlara maçı kaybetmişiz millet orta sahada verilmeyen bir iki faul
yanlış verilen taça mağlubiyeti yıkmış ama 90 dakika pozisyonumuz yok bunu görmüyorlar
sürekli mazeret uyduruyorlar biz üç sene önce nasıl güçlüysek gs de o zaman güçlüydü.
hagili popescu kadrodan bahsediyoruz. hakem desteğine gelince bu hep oldu gs için
ama onlar köşe başlarını sürekli tutarken biz neden tutmuyoruz diye kendimize bakalım
adamların bir yöneticisi tff de şampiyonluk getirirken senin 6 yöneticin birşey yapamıyorsa
bırakalım adamları suçlamayı. görmedinmi senin yöneticin gs şampiyonluğunu nasıl kutluyor.
dikkat etmedim acaba çarşıdan bir yorum geldimi o konuda.