2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262451 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

Renkli denmedi,şu yazılanı bu forumda görmesem renkli biri yazmıştır derdim dedim.Belki olayın siniriyle öyle düşünmüş olabilirsin ama burada seni renkli olarak itham etmek gibi bir şey söz konusu değil.Yazdığın yorum genellikle gs ve fb'lilerin sürekli bize söyledikleri şeylerle aynı olduğu için bir benzetme yaptım.Renkli demek istesem zaten böyle bir cümle kurmaz direkt söylerdim.
sen demedin ama diyenlere yolu açtın
bu forumdaki en ağır küfür olarak kabul edilir renkli demek

Çevrimdışı mrred

ooo bunlar birşeymi Beşiktaşa söven bursa liderleri varya onlarda Beşiktaş tribünlerinden yetişme
bizimkilerle yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor onlara tribüncülüğü bizim çarşı öğretmiş
Abi bu iddialar çok ciddi eğer böyleyse dicek zaten bir şey yok. Boşa konuşuyoruz...O zaman endüstriyel futbolu destekliyorum hiç olmazsa böyle saçmalıklarla uğraşmayız
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi şike yapılmıştır burası Türkiye ben herşeyi beklerim para var işin ucunda. Ama artık bunlar geçmişte kaldı önümüze bakmamız lazım. Şimdi Beşiktaş sahaya ve yönetime akıl koyarak ligi 10 sene isterse domine eder. Şike falan yapılamaz artık . Çünkü her şey ve herkes artık gözetleniyor. Eğer ligi 10 sene domine edersek bu kez gelin bakalım şu geçmiş defterleri bir açalım deme hakkımız olur. Yayıncı kuruluş bizimle ona göre konuşur, taraftar sayımız iki katına çıkınca herkes korkmaya başlar. O zaman geçmiş defterleri bir güzel açtırırız. Geçmiş defterlerin açılmasından bundan 20 yıl sonra bir şey yine çıkmaz çünkü o dönemin tanıkları ve delilleri yok olmuş olacak fakat en azından bir özür dilettirilir ve o gün kutlanır. israillerin Almanlara yaptığı gibi özür dilettirip hukuki olarak büyük tazminat alabiliriz başka da bir şey olmaz.
Birak 10 seneyi , 5 sene bile domine edemeyiz bu ligi

2 sene üst üste şampiyon olduk , olduğumuza-olacagimiza pişman ettiler

Yahu eze eze Gol rekoru , pas rekoru , asist rekoru , Topa sahip olma yuzdesi ile şampiyon olduğumuz 2015-2016 da bile hakemlerle şampiyon oldunuz , Federasyon başkanı Beşiktaşlı o şampiyon yaptı dediler pişkin pişkin

Ki 2 sezon üst üste gelen şampiyonluktan hemen sonraki sezon Gs lehine yapılan açık ve net hatalar olmayan penaltilar, keza geçen sezonki VAR a ragmen verilen kasıtlı kararlar

Bize yedirmezler bu ligi burası açık

2003 de eze eze rakipleri silindir gibi ezip geçerek şampiyon olan takıma neler yapıldı bir hatırlayalım mi ? Kadro bozulmamıştı ve aksine güçlenmişti , en yakın rakibimiz Fb den 8 puan öndeydik ve şampiyon.olacagimiza kesin gözü ile bakıyordu herkes , samsun maçı ile başlayan ve arkası kesilmeyen operasyonlar sonrası o sezon devre arasına maç fazlası ile tam 11puan onde girip , ligi Fb nin 8-10 puan gerisinde bitirmiştik..
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 18:15:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

ağabey kadın sayenizde karikatürize oldu, üç mesaj daha atarsanız ahmet özal'ın görselinin altında kendiliğinden "babamı semra özal öldürdü" yazısı çıkacak.

çakıyla öldürmüş.
:lol:
The great gig in the sky

Posta koymak nedir mahalle kahvesi mi burası ? Posta falan koymadı taraftara kibarca işine bak dedi. Hiçbir bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar senin işine karışırsa sen ne düşünürsün ?
Isine bak mi dedi

Ayan beyan Posta koydu taraftara , atar - gider yaptı bunu bile savunuyorsun ya

Taraftar neden bu kadar kontrolden cıktı hiç düşündün mü ? Başkanın bu tavırlarının çok büyük etkisi var emin olabilirsin

Ölümüne savunanlar bile artık desteğini çekti başkana karşı , yaptıkları, söylemleri ve icraatları bana birini andırıyor  hatta tıpatıp aynısı diyebilirim , Baş harfi R ile başlayan birine

Çevrimiçi Samet Demir

ooo bunlar birşeymi Beşiktaşa söven bursa liderleri varya onlarda Beşiktaş tribünlerinden yetişme
bizimkilerle yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor onlara tribüncülüğü bizim çarşı öğretmiş
Tamamen doğru. Tilki Selim Bursa amigosudur. Kapalı da Beşiktaş maçlarında resimleride vardı. Bu aralar oda Alen gibi tribünde değil. Ve konu burda okuduğum nedenlerden ötürü.

Alen ile dostluğu da var diye biliyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Benden 30 lira alıyorlar kazanda maç için girerken, geçen sene. Onad aküçük bira verdiler galiba içerde. 100 lira mı olmuş.
Bu arada ligtv ticari en ucuz yıllık 30 binden başlamıyor mu?
içerde 5 sene önce 40-50 lira alan yerler vardı
iki senedir gitmiyorum oralara bilmiyorum ben maç izlemek için maç parası ödemem
öyle tongaya düşersem bir daha uğramam oraya kahve olursa hak veririmde restoran senin müşterin masadan zaten
700-800 ödeyip kalkıyor.

Çevrimdışı mrred

İlk 5 hafta çok önemli bu arada rakipler bize pas oyunu oynamaya çalıştığımız için baskı yapacaklar. Bu baskıdan çıkıp takır takır golleri atınca bu sefer rakipler tam saha pres yapmayacaklar bizi 2.bölgede karşılayacaklar işte o zaman işler biraz kolaylaşır.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Abi bu iddialar çok ciddi eğer böyleyse dicek zaten bir şey yok. Boşa konuşuyoruz...O zaman endüstriyel futbolu destekliyorum hiç olmazsa böyle saçmalıklarla uğraşmayız
bunlar iddia değil gerçek bizzat fotolarla kanıtlanmış gerçekler
zaten inkar edende yok kendileride onaylıyor bunu.

Çevrimiçi Necmi

İlk 5 hafta çok önemli bu arada rakipler bize pas oyunu oynamaya çalıştığımız için baskı yapacaklar. Bu baskıdan çıkıp takır takır golleri atınca bu sefer rakipler tam saha pres yapmayacaklar bizi 2.bölgede karşılayacaklar işte o zaman işler biraz kolaylaşır.
hazırlık maçı üzerinden söylüyorsan biz ligde öyle pres yemeyiz
onu dert etmiyorumda sadece kızdığım konu ceza sahası içinde bile paslaşdık
üç pas yaptığımız oldu ve rakipler varken
belliki hoca kesin talimat vermiş yoksa ceza sahasında bile neden paslaşsınlar.
önce paslaşmıyorlar uzun oynuyorlar diye kızıyorduk şimdi paslaşıyorlar diye kızacağız galiba :D
ceza sahasında paslaşılırmı ya resmen fıtık oldum ligde olsa kalp krizinden giderim :bandit:
bu arada ozi boazlayasım geldi insan her topta pas hatası yaparmı ya sürekli topu rakibe verdi
ama oyun içinde daha istekliydi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konuyla ilgili ulaştığımız Kayserispor Sportif Direktörü Erdem Kemaloğlu, ortacizgi.com'a açıklamalarda bulundu.

İşte Kemaloğlu'nun yaptığı açıklamalar:

-PRENSİPTE ANLAŞILDI-

"Alpay Çelebi için bir görüşme yaptık. Prensipte de anlaşıldı ama Alpay, şu anda zaten kampta. Hocamızla görüşeceğiz, zamanıyla ilgili karar vereceğiz. Birkaç gün içinde netleşir. Transfer detayları henüz konuşulmadı." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

İlk maçımız sivas'la geçen sene en son oynadıkları maçtaki 11 lerinden tam 6 oyuncuyu kaybettiler. Onların da takımı daha yeni kurulmuş durumda.
The great gig in the sky

Çevrimdışı FedericoGiunti

Foruma çok yazmam. Ama her mesajı okurum. Bugün bir ileti yazdım silindi. Niye silindi demiyorum site yönetimi haklı sildiler sorun değil. Birilerini kırdıysam kusura bakmayın lütfen. Amacım kırmak değildi. Ancak ricam bir Beşiktaşımız var iyi de olsa kötü de olsa bizim takımımız. Ben bu forumda başka takımın övülmesine sinir oluyorum sadece bu. Selamlar herkese.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hoca Umut Nayir'i beğeniyor diyor bein muhabiri.Bir fikri olan var mı oyuncuyla ilgili?

Foruma çok yazmam. Ama her mesajı okurum. Bugün bir ileti yazdım silindi. Niye silindi demiyorum site yönetimi haklı sildiler sorun değil. Birilerini kırdıysam kusura bakmayın lütfen. Amacım kırmak değildi. Ancak ricam bir Beşiktaşımız var iyi de olsa kötü de olsa bizim takımımız. Ben bu forumda başka takımın övülmesine sinir oluyorum sadece bu. Selamlar herkese.
Aleykum selam abi nasılsın

Çevrimiçi murat

hazırlık maçı üzerinden söylüyorsan biz ligde öyle pres yemeyiz
onu dert etmiyorumda sadece kızdığım konu ceza sahası içinde bile paslaşdık
üç pas yaptığımız oldu ve rakipler varken
belliki hoca kesin talimat vermiş yoksa ceza sahasında bile neden paslaşsınlar.
önce paslaşmıyorlar uzun oynuyorlar diye kızıyorduk şimdi paslaşıyorlar diye kızacağız galiba :D
ceza sahasında paslaşılırmı ya resmen fıtık oldum ligde olsa kalp krizinden giderim :bandit:
bu arada ozi boazlayasım geldi insan her topta pas hatası yaparmı ya sürekli topu rakibe verdi
ama oyun içinde daha istekliydi
pas oyunu oynayacağız demekki hazırlık maçında defansta paslaşarak dan dun vurma olayından kurtarmaya çalışıyor olabilir ama ben daha çok topu kapınca hızlı ileri oyuna döneceğimizi bunun sadece baskı yediğimizde baskıyı kırmak ayağımızdaki topu rakibe vermemek için sene başı yoğun denemeyle meleke kazanmak için yaptırdığını düşünüyorum.ligde böyle olmaz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hoca Umut Nayir'i beğeniyor diyor bein muhabiri.Bir fikri olan var mı oyuncuyla ilgili?

Hocanın umut nayir,quaresma,rocoyu beğendiği haberlerine kesinlikle inanmıyorum. En fazla madem transfer yapılmıyor e nabalım bunlar olacak falan demiştir.

Çevrimdışı FedericoGiunti

@Yunus Emre Dökmeci kardeşim iyiyim sen nasılsın. Seni daha çok okumak isterim. Eskisi gibi yazmıyorsun. Selamlar.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mrred

pas oyunu oynayacağız demekki hazırlık maçında defansta paslaşarak dan dun vurma olayından kurtarmaya çalışıyor olabilir ama ben daha çok topu kapınca hızlı ileri oyuna döneceğimizi bunun sadece baskı yediğimizde baskıyı kırmak ayağımızdaki topu rakibe vermemek için sene başı yoğun denemeyle meleke kazanmak için yaptırdığını düşünüyorum.ligde böyle olmaz.
Evet ben böyle düşünmemiştim bu bakış açısı da mantıklı . Bu oyunun diğer bir avantajı da yorulan takımı topu tutarak dinlendirmek . Son iki senede istersek 3 farklı önde olalım bu maçı kesin aldık dediğimiz maç sayısı çok az oluyordu. Takım pas yapa yapa topu öldüremiyordu. Bunun en önemli örneği 3-0 'dan 3-3 e gelen fenerbahçe maçı...
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

oyuncuyu beğenmiyordur belk bir özelliği vardır onu beğeniyordur o özelliğini kullanmayı düşünüyor olabilir.örneğin bir santraforunuz vardır sıkışık oyunda veya maç 0-0 vera 1-0 yeniksinizdir alan bulamaz stoper arasında kaybolur ama 1-0 öndesinizdir oyuna alırsınız kontrada çok etkilidir yada oyun sıkışmıştır rakip defans yapıyorsur szinde fizikli kafa hakimiyeti olan santraforunuz vardır yada uzaktan şut çeken bir oyuncudur vs o özelliğini kullanırsınızyani ilk 11 oyuncusu değildir belki ama kilit açıcı bir özelliği vardır hamle oyuncusu görevini üstlenir.beğeniyorsa böyle bir beğenidir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

oyuncuyu beğenmiyordur belk bir özelliği vardır onu beğeniyordur o özelliğini kullanmayı düşünüyor olabilir.örneğin bir santraforunuz vardır sıkışık oyunda veya maç 0-0 vera 1-0 yeniksinizdir alan bulamaz stoper arasında kaybolur ama 1-0 öndesinizdir oyuna alırsınız kontrada çok etkilidir yada oyun sıkışmıştır rakip defans yapıyorsur szinde fizikli kafa hakimiyeti olan santraforunuz vardır yada uzaktan şut çeken bir oyuncudur vs o özelliğini kullanırsınızyani ilk 11 oyuncusu değildir belki ama kilit açıcı bir özelliği vardır hamle oyuncusu görevini üstlenir.beğeniyorsa böyle bir beğenidir diye düşünüyorum.
Yakisikli cocuk tipini begeniyordur belki

Çevrimiçi murat

Evet ben böyle düşünmemiştim bu bakış açısı da mantıklı . Bu oyunun diğer bir avantajı da yorulan takımı topu tutarak dinlendirmek . Son iki senede istersek 3 farklı önde olalım bu maçı kesin aldık dediğimiz maç sayısı çok az oluyordu. Takım pas yapa yapa topu öldüremiyordu. Bunun en önemli örneği 3-0 'dan 3-3 e gelen fenerbahçe maçı...
biz zaten bu sene başı kampına da oynanan oyuna da çok fazla anlam yüklüyoruz ama benim dediğim gibi bakarsak olaya daha doğru olur diye düşünüyorum.daha önceki hocanın bir kalıbı yoktu sadece gelsinler birbirlerine ve maç kondisyonuna hazırlansınlar mantığı vardı herkes kendi yeteneğinde ne varsa onu verebilsin yeterli görüyordu.abdullah avcı kendi çizdiği kurguyu oynatmayı deneyecektir yapabilir veya yapamaz ama bence onu deniyor.aslında her ikiside doru değil bir kurgun olacak ama oyuncunun yeteneklerinide göz ardı etmeden yapacaksın bu kurguyu.yani oyuncunun tek özelliği kafa vurmak sen buna topu sür dripling yap diyemezsin yada tam tersi.yada öyle veya böyle senin elinde bir kadro var senin kafana uymuyor diye futbolcuları hiç edemezsin ona göre bir futbol anlayışı oturtursun.kısıtlı imkanları doğru kullanabilmek önemli.bazı futbolcular bir yerde yıldızlaşırken büyük paralara transfer olur ama gittiği yerde forma giyemez oyuncu kötü olduğu için değil doğru kullanılmadığı için yada takım onun oyununa göre farklı bir yapı olduğu içindir.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 19:01:25 MURAT ]

Çevrimiçi murat

Yakisikli cocuk tipini begeniyordur belki
olabilir belki topun kale önünde oynanması da ö yüzdendir bir karius bir utku.karis ve utkuya umut oyundayken uzun oynayın talimatı verirse dediğin doğrudur :D

Çevrimiçi Necmi

Sen daha gecen gun senol gunesin de kupasi yoktu diyerek fb sampiyonluklarini akliyordun
Seba mitciydi de semra ozal besiktasliydi da faydalarini malatya maclarinda denizli maclarinda gostereydiler ankaragucu macina etki edeydiler
Seba serefli ikincilik derken her besiktaslinin anlayacagini dusunmustu herhalde

Sagada kazandigimiz fbye verilip bize verilmeyen kupalara hediye demek senin tabirinle renki agzidir.

Atom bomban yokken atom bonban varmis gibi hava basarsan baskasinin atom bonbasini yersin kafana. Gucluymus gibi yaoacakmisiz da bilmem ne, bos isler bunlar. Gs macinda yapaydin gucluymus gibi daha baskan gidemiyor gs deplasmanina

Besiktas taraftarina da kanbur denmez, o taraftar olmasa bu kulup olmaz vefaspordan tek farkin taraftarindir
atom bomban yokken iranın yaptığı gibi varmış gibi davranırsan ülkeni işgal edilmekten kurtarırsın
hep ya doğruysa deyip kapının önünde kalırlar adamların ihasını indirirsin gıkları çıkmaz
bizde aynı yoldan gidiyoruz emin ol çünkü o bizim başımıza tehdit olarak demoklasin kılıcı gibi sallanıyor.
bir ülke uydu yollamak için füze çalışması yapıyorum diyorsa bilki o füze kıtalar arası balistlik füzedir kimse uydu atmak için füze yapmaz zaten yapanlara attırır daha ucuz olur askeri zorunluluk değil kaldıki kazakistan bu işi yaparken hiç ihtiyacımız yok tesadüf işde uydu için füze yapıyoruz peşindende nükleer santral kuruyoruz bunun adı ben nükleer füze yapıyorum ayağınızı denk alın demek oluyor siyaset dilinde
çok basit mantık var bir ülke 2500+ menzilli füze yapıyorsa bu 500 kilo patlayıcı göndermek için olmaz o maliyete değmez bu o füzenin başlığı ya nükleer olur yada biyolojik olur. yoksa değmeyecek kadar büyük bir yatırım olur. iran kendi füzesiyle iha düşürdü bu elinde çok iyi füze teknolojisi olduğunu gösterir kaldıki nükleer füzelerde o kadar hassas teknoloji aranmaz bu abd ye açık bir tehditti bak ben füze konusunda çok yol kat ettim ve elimde nükleer güçte var ayağını ona göre denk at demekti. zaten etkiside aynen böyle oldu. akdenizde onun üzerinde devlet 100 küsur gemiyle dolanıtken karşılarına 130 gemiyle çıkıp tatbikat yaparsan buda açık açığa meydan okumadır mecburduk buna algı darbe girişiminden sonra donanma ve hava gücünü kaybettik yönündeydi. bu tatbikat bak gemilerim denizde uçaklarım helikopterlerim havada
silahlı gücüm tam demektir. güç gösterisi her zaman lehine sonuçlanır bu tatbikatları yaparken karadanda suriyeye giriyorsun.
sahada kazandığımız bize verilmeyen fenere verilen hangi kupaymış bilmiyorum
neden bahsettiğini aldığımız iki şampiyonluksa eğer onu biz aldık ama fenere verilmedi
fener bizden önce şampiyon olmuşdu. bizimkiler sayıldı fenerinki sayılmadı.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ağabey kadın sayenizde karikatürize oldu, üç mesaj daha atarsanız ahmet özal'ın görselinin altında kendiliğinden "babamı semra özal öldürdü" yazısı çıkacak.

çakıyla öldürmüş.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk