2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263768 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gürler Akgün'e göre solbek ve stoper ispanya'dan gelebilirmiş.İndi'nin bonservisi de fazla,bize geleceğini düşünmüyorum.Stopere 4-5 milyon verebiliyorsak gidip de bu parayı İndi'ye vermezler herhalde.
Başka biri de İspanya veya İtalya'da daha öncelikli hedeflerimiz var sol bek ve stoper için yazmış. Haber bekleniyormuş olumlu olmazsa Indi gelebilirmiş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

bu konuda dikkate almadığın birşey var evet kadroları güçlüydü
ama o kadroyuda kurma şekilleri zaten başta sorun kalkıp alt yapıdan itibaren milli takımlarda
pişirildi hepsi bilinçli şekilde gsli yapıldı. gs ye gitmek istemeyenler tehdit edildi milli takımdan adı silindi
lig devam ederken resmen önünü açmak için herşeyi yaptılar. maçları ertelendi
bizim ne oldu özellikle kupa maçları bizim en yoğun olduğumuz takvime sokuldu.
ama nihayetinde uefada lobin ne kadar güçlü olursa olsun ingiliz lobisi gibi olamaz.
ama haklı olduğun konu Beşiktaş taraftarı hep suçu dış güçlerde buluyor başımıza ne gelirse dış güçler yüzünden geliyor.
Abi mac erteleme konsunda sana yuzde yuz katiliyorum o doneme baktigimizda o donem icin haksiz rekabet olmus. Bu milli takim altyapisinda FT etkisi piontekin yardimciligini bir sekilde almasiyla olmus. İyi oyunculari orada tespit edip gs ye gelirseniz sizi devamli milli takima alirim ama gs ye gelmezseniz sizi milli takima almam diyormus. Bunlar biline seyler. Zaten FT nin karakterini ve davranislarini seven ya da onaylayan kisinin insanligindan suphe edilir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

he ya he transfer oldular da ne oldu ?  Kaldi ki o ana kadar  avrupa ve dunya futbolunda elle tutulur bir basarisi olmayan bir ulkenin takimi  hic yoktan UEFA kupasini aliyorsa tabi ki herkes  futbolculara saldiriverir.. Normal bir sey  bu, anormal olan  o  transfer oldular dedigin futbolcularin  Italya da gosteridgi  peformans.. Arif Sociedad dan teneke baglanarak kovuldu  Hakan "cok Sukur" Torino gibi bir kulubun yedegi oldu ancak.. Emre ile Okan da  zaten Inter'de yedekti  diye  hatirliyorum ben .. Varsa  yanlisim duzeltir arkadaslar 
ama o ölçü değil biz liyonla oynarken penaltıyı kaçırmasak belki finale gidecektik belkide
kupayı alacaktık. ama bizim oyuncularda  gittiği takımlarda tutunamıyor
kaldıki tugay tutundu emre tutundu. ispanyada arif nasıl tutunsun kendini yere atıp penaltı alamazki.
hagi papescu tugay emre prekazi kaledede smovic vardı sanırım bayağı iyi bir çekirdek vardı.
ama tabiki destekde almışlardır ama kötü kadro desteklede alamaz kupayı bu mümkün olmaz.
türk takımının kupaya uzanması için destek yetmez iyi olacaksın sonra desteğin olacak

Çevrimiçi murat

Ben bunu bilmiyordum . Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
bende yüzeysel olarak biliyorum işin çok içinde olanlar kimin hangi mekanın sahibi hangi otopark için kimleri vurduğunu,vurulduğunu vs iyi bilir.ben uzaktan takip ediyorum.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Başka biri de İspanya veya İtalya'da daha öncelikli hedeflerimiz var sol bek ve stoper için yazmış. Haber bekleniyormuş olumlu olmazsa Indi gelebilirmiş  :tabe:
Umarım haberler olumlu olur yoksa kötünün iyisine tamah edeceğiz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

ama o ölçü değil biz liyonla oynarken penaltıyı kaçırmasak belki finale gidecektik belkide
kupayı alacaktık. ama bizim oyuncularda  gittiği takımlarda tutunamıyor
kaldıki tugay tutundu emre tutundu. ispanyada arif nasıl tutunsun kendini yere atıp penaltı alamazki.
hagi papescu tugay emre prekazi kaledede smovic vardı sanırım bayağı iyi bir çekirdek vardı.
ama tabiki destekde almışlardır ama kötü kadro desteklede alamaz kupayı bu mümkün olmaz.
türk takımının kupaya uzanması için destek yetmez iyi olacaksın sonra desteğin olacak
yok be abi ne yaptin sen kalede Taffarel vardi :) Tugay  UEFA sampiyonlugundan once  gitmisti  zaten .. Bence  olcudur .. Hic biri tutunamadi  buna Hakan Unsal da  dahil.. 6 ayd a geri dondu .. Tabi  ki kaliteli de adamlari vardi ama bu bence saltsportif basari degildi asla
Yorgo

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben bunu bilmiyordum . Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
Vodafone Arena açılış maçında,şimdi isim vermeyeyim ama herkesin bildiği o meşhur mekana gittik.Öğleden akşama kadar oturduk,yedik içtik,tam maç başlamadan önce maç parası adı altında herkesten yüzer lira istedi mekan sahibi.Vermiyorsanız da kalkın gidin dedi.Normal maç ve derbi maçı fiyatları bellidir belki biliyorsunuzdur,düşünün artık o maç parası fiyatları nerede 100 lira nerede... Köyiçi'ndeki mekanların çoğu bunlarındır.

Çevrimdışı mrred

he ya he transfer oldular da ne oldu ?  Kaldi ki o ana kadar  avrupa ve dunya futbolunda elle tutulur bir basarisi olmayan bir ulkenin takimi  hic yoktan UEFA kupasini aliyorsa tabi ki herkes  futbolculara saldiriverir.. Normal bir sey  bu, anormal olan  o  transfer oldular dedigin futbolcularin  Italya da gosteridgi  peformans.. Arif Sociedad dan teneke baglanarak kovuldu  Hakan "cok Sukur" Torino gibi bir kulubun yedegi oldu ancak.. Emre ile Okan da  zaten Inter'de yedekti  diye  hatirliyorum ben .. Varsa  yanlisim duzeltir arkadaslar
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Vodafone Arena açılış maçında,şimdi isim vermeyeyim ama herkesin bildiği o meşhur mekana gittik.Öğleden akşama kadar oturduk,yedik içtik,tam maç başlamadan önce maç parası adı altında herkesten yüzer lira istedi mekan sahibi.Vermiyorsanız da kalkın gidin dedi.Normal maç ve derbi maçı fiyatları bellidir belki biliyorsunuzdur,düşünün artık o maç parası fiyatları nerede 100 lira nerede... Köyiçi'ndeki mekanların çoğu bunlarındır.
Onu biliyorum fakat bu mekan sahiplerini carsi grubunun ileri gelenleri oldugunu bilmiyordum. Bunlarin yatacak yerleri yok. Dertleri besiktas falan degil. Bizim yonetimden birisi derhal buyuksehir veya besiktas belediyesi ile iliski kurup bu mekan sahiplerine aba altindan sopa gostersinler. Dönercilikten gelme adamlar sportif konularda ahkam kesemez. İnsan bir kere utanir . Vasfin, bilgin, egitimin yok ahkam kesiyorsun ne alaka diye dusunuyordum. Demekki ahkam kesmelerinin sebebi yonetim uzerinde etkilerinin azalmis olmalarindan duyduklari rahatsizlikmis.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Abi mac erteleme konsunda sana yuzde yuz katiliyorum o doneme baktigimizda o donem icin haksiz rekabet olmus. Bu milli takim altyapisinda FT etkisi piontekin yardimciligini bir sekilde almasiyla olmus. İyi oyunculari orada tespit edip gs ye gelirseniz sizi devamli milli takima alirim ama gs ye gelmezseniz sizi milli takima almam diyormus. Bunlar biline seyler. Zaten FT nin karakterini ve davranislarini seven ya da onaylayan kisinin insanligindan suphe edilir.
zaten milli takım alt yapılarında gs yıllardır çalışıyor
her zaman köşe başını tutuyorlar. onların oyuncuları seçilir alt yapıya
yada iyi bir oyuncuysa bir şekilde gs ye kazandırılır.
bizden kimse kibirden alt yapıya hoca olmazki.
bunlar lobi değil köşe başlarını tutmak oluyor bunlarda bizim beceriksizliğimizden yada önemsemememizden kaynaklanıyor.
sen hakemlere alt liglerden itibaren kollarını uzatırsan son noktada zaten birşey yapmana gerek kalmaz illaki senin yol verdiğin insanlar süper lige yükselir. yıllardır hakem gücünü hep gs bu şekilde elinde tuttu kime görev versen gs li
gs li olmayan birini mhk başkanı yapacağım diyorsan mhk başkanı eski hakem olmaz
baksana bunlar bile bulamadı zekeriya alp i yaptılar. bu ülkede himmetçi₁ olmayacak gs li olmayacak dersen eski hakem zor bulursun görev verecek.
görev vermedikleri hakemlerde zaten yaşdan emekli olacakdı yapıyorsun o foto çektiren hakemi atsana
gs li mhk bile yaptığı pislikleri ört bas edemedi ceza vermek zorunda kaldı.
gerçi peşin konuşmayalım belki süperligde maç vermezler. bekleyip görelim
ümit öztürkü açığa alsaydılar tamam derdim gerçekten el atmışlar bu işe

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Bunlar teyitli ve savcilik dosyasina giren deliller mi ? Bu ayhan ve alen neymis ya . Ohohoho bunlar mi besiktasli ? Sok oldum
klübü yiyeyim kulüp kim yeaa
bizim watsapp grubumuzda biri böyle yazacak  :s19:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 15:38:30 MURAT ]

Çevrimdışı Savaş

üç maymunumu oynuyor söyleyecek birşeylerimi yok.
yaptıkları yanlışdı şimdi çıkıp ne diyecekler.
kulübün başına başkan ısrar etti diye taraftar istemediği bir hocayı bile kabullendi
sen kalkıp Beşiktaş taraftarına silah çekenede iş veriyorsun
emin ol bunu düşünmemişleridr bile şimdi biz ne yaptık diyorlardır. ne söyleyeceklerki çıkıpda
konuşacak yüzlerimi var.
Ben yöneticilerin silah olayından bihaber olduklarına inanmıyorum abi. Illa ki haberleri vardır.

Keşke çıksalar da haberimiz yoktu kusura bakmayin yollari ayirdik bu kişiyle deseler fakat demiyorlar. Bu daha da yanlış.

Biz yaptık oldu düşüncesi ile hareket ediliyor. Fakat bu hikayenin sonu kotu bitecek gibi. Olan yine Beşiktaş'ıma olacak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben yöneticilerin silah olayından bihaber olduklarına inanmıyorum abi. Illa ki haberleri vardır.

Keşke çıksalar da haberimiz yoktu kusura bakmayin yollari ayirdik bu kişiyle deseler fakat demiyorlar. Bu daha da yanlış.

Biz yaptık oldu düşüncesi ile hareket ediliyor. Fakat bu hikayenin sonu kotu bitecek gibi. Olan yine Beşiktaş'ıma olacak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz bıkmış durumdayım, herkes kendi egosu peşinde, kimsenin Beşiktaş'ı taktığı yok. Gerçekten kulübümüzün iyiliğini düşünen insan sayısı çok az.Yine tabi kişiler savaşıcak, gruplar savaşıcak dediğin gibi olan Beşiktaş'ıma olacak.

Çevrimdışı mrred

klübü yiyeyim kulüp kim yeaa
bizim watsapp grubumuzda biri böyle yazacak  :s19:
Abi bu asalaklar metin albayraki neden sevmiyor simdi anladim. Savcilik ifadesine gore alen carsi isminden para kazanip menfaat sagliyormus. Metin de dur bakalim bu markanin asil sahibi besiktas demis. Metin carsi isminin patent hakkini alinca bu asalaklar korsan urunler yapmaya baslamislar. Butun kavga buradan cikiyor. Bu carsi denen asalaklar besiktas uzerinden baya bir para kazanmislar ve metin bunlarin onune tas koyunca tu kaka kotu olmus
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

seba mitciydi cenk koray iki şampiyonluk kupasını evet Beşiktaşa hediye etti o olmasa alamayacaktık
iki şampiyonluğu bunda hat bildirecek ne var silinen mesajları okumadım ama taraflara bakınca neler yazıldığını tahmin ediyorum
bu forumda birilerine renkli diye suçlama yapılmaz renkli dediğiniz adam sizin daha görmediğiniz stadda kombine sahibi
şimdi okudum mred yanlış birşey söylememiş bende aynı perspektiften bakıyorum olaya
her şampiyonluk kaybettiğinde gs lobisi hakkımız yeniyor bizim gücümüz yok hakemler bizi doğradı
demek koca bir ezikliktir hiç kötü olduğumuz için değil hep zayıf olduğumuz için kaybediyoruz tabi
bunu söyledikçede bir türlü çıkamıyoruz işin içinden bu söylemler yüzünden çok kolay kırılan bir taraftar yapısı yarattık
verilen tepkiler verdiğiniz tepkiler çaresizlik tepkisi sen kendini zayıf görürsen en kıytırık hakem bile seni harcar
bunun için birilerinin lobisi olmasına gerek yok insanın doğasında var zayıf olanı harcamak ayakta kalmak için güçlü olmak güçlü görünmek zorundasın sadece insan değil tüm canlılarda var bu zayıf olan türün devamı için tehlikedir. o nedenle zayıf olana içgüdüsel saldırılır.
orhan aka gelince onu Beşiktaş içine sokmak akıllı insanın yapacağı bir iş değil daha adı ortaya atıldığı gün söylemiştim
taraftar onu stada sokmaz diye. Orhan ak gidince Avcı gidecekse buyursun gitsin başkan gidecekse oda buyursun gitsin
bu kulübün kırmızı çizgileri var o çizgiler çok fazla geçilmeye başladı. bu Beşiktaşı bitirir. Hiç kimse tanrı parçacığı falan değil
olacaklar besbelliyken ben yaptım oldu denmez.  bu stadda ilk maç kendinize sövdürürsünüz.
sadece oda değil çalışan personelin Beşiktaş taraftarıyla nasıl ilişki kurması gerektiğinide öğretmek zorundalar
sadece orhan ak değil o kadın taraftarımızı itekleyen şahısında bu kulüpde işi yok
doğru şekilde yapıldığı sürece protesto haktır. olayları bilmiyorum kulübeye inip protesto ettilerse hazırlık maçında
gayet olabilir bir şey saldırı olduysa olmaması gereken birşey.
dediğim gibi orhan ak gidecek gitmeli onunla birlikte avcıda giderim derse yolu açık olsun başkan kendini ortaya koyarsa
onunda yolu açık olsun gitmezse bu seneyi kaybederiz. Yönetim kalkıpda her seferinde taraftarı bu kadar kıracak hamleler
yapmaz zorla kaşınıyorlar.
çarşıya gelince evet resmen Beşiktaşın kamburu oldular artık attıkları her adım Beşiktaşın zararına.
geçmişle yaşanmaz geçmişde mücadeleyi çarşı vermedi Beşiktaş taraftarı verdi inönüde kavga edenler sırada gece yatanlar sadece çarşımıydı
sebayı staddan kovalayanda çarşı 8 yıl başımıza yd yi musallat edende çarşı Beşiktaş olimpiyattayken
passo boykot edip maça gelmeyen ama vodafone açıldığı gün boykotu kaldıran bana taraftarlık falan öğretemez
eskiden ilk çıktıkları dönem iyiydi tamam ama şimdi Beşiktaşa büyük zarar veriyorlar. en büyük hatayı aklanında gelin dediklerinde
yaptılar hiç bir suçu olmadığı halde Beşiktaş için içerde yatanları yalnız bıraktılar hakkımızla aldığımız kupayı geri verin
dediler aklanınca alalım. ben hakkımla aldığım şeyi neden geri vereyim. işleri güçleri kendilerini bir yere çıkartmak bunun için Beşiktaş harcanacaksa harcansın önemli değil yeterki kendilerinden övgüyle bahsedilsin. bunlarımı savunacağız
20 yıldır Beşiktaş yararına yaptıkları tek doğru yok.
dürüst olacaksak tam olalım seba mit yöneticisiydi nerdeyse bütün mal varlığımız seba sayesinde oldu
nasıl açıldı o kapılar nasıl atıldı o imzalar. okadar değerli arazi Beşiktaşa verilirmiydi sizce.
semra özalın Beşiktaşa faydalarıda tartışılmaz. düşün şimdi CB nin eşi Beşiktaşlı olsa her platformda söylese
ve her maçımıza gelse o hakemler o düdükleri çalabilirmi. Biz devlet mekanizmasında olsun zengin listesinde olsun belkide en güçlü kulübüz ama kimse parmağını oynatmıyor çünkü Beşiktaşda iyi bir şey yapmaya kalkanı bu taraftar mahfeder
hemen hedef tahtasına girer. millet delimi Biz bu taraftarla lobi falan işletemeyiz. şu anda CB ye en yakın olan
Ethem sancak Beşiktaş maçlarına geliyordu taraftar resmen yedi onu söylemediklerini bırakmadılar.
rıza zarrab loca aldı diye neler yaptılar. böylemi lobi oluşacak. bu kulüpden kimler uzaklaştırıldı.turgay cinerden tut nevzat demire kadar.
şimdide birşeyler yapmaya çalışan Hüseyin Yüceli yemeye uğraşıyorlar. para veriyor ya Beşiktaş için birşeyler yapıyor
odunu indirmek lazım kafasına değilmi.
Sen daha gecen gun senol gunesin de kupasi yoktu diyerek fb sampiyonluklarini akliyordun
Seba mitciydi de semra ozal besiktasliydi da faydalarini malatya maclarinda denizli maclarinda gostereydiler ankaragucu macina etki edeydiler
Seba serefli ikincilik derken her besiktaslinin anlayacagini dusunmustu herhalde

Sagada kazandigimiz fbye verilip bize verilmeyen kupalara hediye demek senin tabirinle renki agzidir.

Atom bomban yokken atom bonban varmis gibi hava basarsan baskasinin atom bonbasini yersin kafana. Gucluymus gibi yaoacakmisiz da bilmem ne, bos isler bunlar. Gs macinda yapaydin gucluymus gibi daha baskan gidemiyor gs deplasmanina

Besiktas taraftarina da kanbur denmez, o taraftar olmasa bu kulup olmaz vefaspordan tek farkin taraftarindir

Çevrimiçi sozkul

sedece stad uzak geldiği içinde değil hepsinin çarşı içinde mekanı var olimpiyata maça mı gidilir adam başı 200 geçirmek varken.az kan ve ter dökmediler o mekanları açabilmek için.

Hangi mekanlar onlar Murat, kazan var onun dışında neresi kimin? Ben ünlü meyhanelerden herhangi birinin çarşı üyesi'nin olduğunu bilmiyordum. zaman zaman gidip içiyoruz söylede yanlış yere gitmeyelim.
Adamlar olimpiyat boykotu ile yanlış bir iş yapmış olabilirler ama dediğin nedenle olduğunu hiç sanmıyorum.
Olimpiyat döneminde bütün işyerleri full doluyordu zaten, giden azdı çünkü maça,  ben bile maçların yarısına gittim sonra enerjim tükendi.. Gitmediğim maçlarda Beşiktaştaydım. Bu tip iddialar için dikkatli olmak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Seba mitci degil mi ? Bundan ne gocunuyorsun anlamadim? Mit ajani demek ile mit gorevlisi demek ya da mitci demek arasinda bir fark yok. Senin gibi issiz gucsuz medeniyetten nasibini alamamis vasifsiz mesajlarinla burdaki gencleri zehirleyen profillerle ben nasil mucadelece edecegimi biliyorum. Bir kere olsun oyunun safi kendisi ile ilgili bir mesajin yok oyunu hep dis gucler ya da hakemle anlatiyorsun. Sana basit bir soru sordum. Burada gencleri “ispatlanamamis curuk temeli iddialarinla zehirleme” cevap ver.

1.Bulent yildirim ve Serkan Cinari gs lobisi neden koruyamadi ? Ben senin adina cevap vereyim cunku 5 kere sordum cevap veremedin. Sen besiktasi kucumseyen ezik bir psikolojide olan bir insansin. Besiktasin buyuklugunu bilmiyorsun. Bu iki hakemin de dudugunu astirdilar bundan sonra gelen hakemlere de goz dagi verdiler.

2. Gs uefa kupasini ve super kupayi sikeyle mi aldi ? Buna da cevap veremiyorsun ben sana soyleyim. Sikeyle almadi gayet modern bir oyunla haklariyla aldilar. Senin lobi dedigin sey once zoru basarmakla olur. Adamlar zoru basardilar taraftar ve guc elde ettiler. Sen de sahaya akıl koy sen de yap. Ve ezik insanlar gibi aglama. Siz boyle sahanin disina cikip ezik gibi aglayinca kulup geri gidiyor farkinda degilsiniz.

Not : Sevgili genc arkadaslar bu ve benzeri profildeki insanlar evlerinde , isyerlerinde, sokakta veya baska bir yerde hicbir zaman iş kotuye gittiginde suçu kendinde aramazlar. Had bildirme, adamlik, milliyetcilik ve populist soylemlerin arkasina siginarak kendilerine cok taraftar bulurlar. Cunku insanlara dusunmek zor gelir. Hitleri de bir suru insan desteklemisti. O yuzden forumda bir sure yazmicam. Sahanin icinde kalmaya calisan oyunu teknik ve taktik acidan degerlendiren arkadaslara simdiden sabirlar diliyorum.
Yahu senin gibi teorisyenlere ne cevap verelim

Adamlar umiti suati ardayi icerde birakmis sitratejiden de anlamiyorsun azicik dama oyna bazen 3 tane pul icin 2 tane feda edersin
Satranc demedim dikkat edersen

Çevrimiçi Necmi

yok öyle birşey çoğu değil mekanı var bir iki tanesinin
abartmayalım. kaldıki olabilir milletin malında gözümüz yok.
ben mesela asla gitmem çarşıda maç izlemeye tövbeliyim.
normal zamanlardada gitmem ordaki hiç bir esnafa kuruş kazandırmam
resmen Beşiktaş taraftarını inek gibi sağmaya çalışıyorlar.
suç taraftarda gitmesinler burunları sürtsün biraz.

Çevrimdışı Kutay

Onu biliyorum fakat bu mekan sahiplerini carsi grubunun ileri gelenleri oldugunu bilmiyordum. Bunlarin yatacak yerleri yok. Dertleri besiktas falan degil. Bizim yonetimden birisi derhal buyuksehir veya besiktas belediyesi ile iliski kurup bu mekan sahiplerine aba altindan sopa gostersinler. Dönercilikten gelme adamlar sportif konularda ahkam kesemez. İnsan bir kere utanir . Vasfin, bilgin, egitimin yok ahkam kesiyorsun ne alaka diye dusunuyordum. Demekki ahkam kesmelerinin sebebi yonetim uzerinde etkilerinin azalmis olmalarindan duyduklari rahatsizlikmis.
o adamlar orada yıllarca esnaflık yapıyor ne ibb ne beşiktaş belediyesi o adamlara birşey yapamaz zaten belediyelerin de böyle bir derdi  olduğunu sanmıyorum.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

abi siyasetten pek anlamam semra özal diye birini de tanımıyorum ama sırf  o dönemki cbnin eşi beşiktaşlı diye hakemler neden bize kıyak geçsin onu çözemedim kim takar cblerin eşlerini bence semra özalın bize en ufak bir katkısı yoktur.
Renklilerin sisirmesiydi oyle bir gucu olsa malatya macina denizli macina pirekazi zalada penalti atarken falan mudahele ederlerdi, renkli malzemesidir bu

Çevrimdışı mylife1903

zaten hakkımız olan bir şeyin hukuki yollardan geri kazandırılması beşiktaş için yapılan bir görevdir. cenk koray beşiktaşlı değil de siirtspor'u tutsaydı ve bu işi gerçekleştirseydi, siirt'in bize iki şampiyonluk hediye ettiğini mi söyleyecektik?

süleyman seba'nın devlet içindeki hizmeti eğer beşiktaş başkanıyken kazandığımız şampiyonluklarda etkili olduysa o zaman bunu masaya yatıralım, ama o iş de hakkımız olanı aldığımız gerçeğine dayanacaksa seba'nın mesleğinin ne önemi var?

semra özal konusunu hâlâ çözemedim. semra özal? bu konuda değerlendirme mi yapacağız şimdi? kulüp tarihinden semra özal'ı çıkarsınlar, geriye kaç şampiyonluğumuz kalıyorsa ona razı olalım madem.

beşiktaş'a katkı sunmayacak bir tartışmayı uzatmak anlamsız.
Bugun bunu diyen yarin kalkavan fetocuydu der, oyle geldi kupalar der
Renkli agzi budur

Çevrimiçi Necmi

Hangi mekanlar onlar Murat, kazan var onun dışında neresi kimin? Ben ünlü meyhanelerden herhangi birinin çarşı üyesi'nin olduğunu bilmiyordum. zaman zaman gidip içiyoruz söylede yanlış yere gitmeyelim.
Adamlar olimpiyat boykotu ile yanlış bir iş yapmış olabilirler ama dediğin nedenle olduğunu hiç sanmıyorum.
Olimpiyat döneminde bütün işyerleri full doluyordu zaten, giden azdı çünkü maça,  ben bile maçların yarısına gittim sonra enerjim tükendi.. Gitmediğim maçlarda Beşiktaştaydım. Bu tip iddialar için dikkatli olmak lazım.
içerde bir kaç mekan onların isimlerini bilmiyorum hala onlarınmı onuda bilmiyorum ama kazan
değil sorun onların olması değil adamlar pis kazıklıyor çok fahiş fiyatları var.
mesela bir örnek vereyim yanımıza biri geldi iki dakika oturdu kalktı gitti hesap
geldi onada 150 kağıt yazmışlar. sanki servis açmışlar gibi bir kerede 70 lik ve üç biraya 700 lira ödedim meze falanda yoktu.
buda stadın inşaatının ilk yılıydı. bir daha tövbe ettim gitmiyorum biz taksimde kebapçıda on kişiye
o parayı ödüyoruz aşağı yukarı ihsan şahit valla hemde kaliteli yerlerde
çarşıdanlarmı bilmem ama Beşiktaşın adını iyi sömürdükleri gerçek
şimdi burda esnaf ismi vermek yanlış olur zaten
ama istanbulun iyi yerlerinde izlerim yemekleri mezeleri kalitelidir ordaki hesaplar gelmez.
birde hiç bir yerde içki masası kurmuş birine maç parası istenmez bu oraya özgü.

Çevrimiçi Necmi

Bugun bunu diyen yarin kalkavan fetocuydu der, oyle geldi kupalar der
Renkli agzi budur

kalkavan bir sene yöneticilik yaptı oda sebanın son dönemiydi
şampiyonda olmadık sanırım. ama kalkavan fetöcüydü zaten Beşiktaşla ilişkisinin kesilme nedeni oydu.