2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257058 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Kutay

Abi bu iddialar çok ciddi eğer böyleyse dicek zaten bir şey yok. Boşa konuşuyoruz...O zaman endüstriyel futbolu destekliyorum hiç olmazsa böyle saçmalıklarla uğraşmayız
38life abinin de dediği gibi en doğrusu bu zaten abi dünyada gittikçe bireysellik artıyor artık herkes kendini düşünüyor takım kimsenin umurunda değil tribün liderlerinin çoğu deve erol , alen vs gibi beşiktaşla zerre alakaları yok zaten sadece ceplerine bakıyorlar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

atom bomban yokken iranın yaptığı gibi varmış gibi davranırsan ülkeni işgal edilmekten kurtarırsın
hep ya doğruysa deyip kapının önünde kalırlar adamların ihasını indirirsin gıkları çıkmaz
bizde aynı yoldan gidiyoruz emin ol çünkü o bizim başımıza tehdit olarak demoklasin kılıcı gibi sallanıyor.
bir ülke uydu yollamak için füze çalışması yapıyorum diyorsa bilki o füze kıtalar arası balistlik füzedir kimse uydu atmak için füze yapmaz zaten yapanlara attırır daha ucuz olur askeri zorunluluk değil kaldıki kazakistan bu işi yaparken hiç ihtiyacımız yok tesadüf işde uydu için füze yapıyoruz peşindende nükleer santral kuruyoruz bunun adı ben nükleer füze yapıyorum ayağınızı denk alın demek oluyor siyaset dilinde
çok basit mantık var bir ülke 2500+ menzilli füze yapıyorsa bu 500 kilo patlayıcı göndermek için olmaz o maliyete değmez bu o füzenin başlığı ya nükleer olur yada biyolojik olur. yoksa değmeyecek kadar büyük bir yatırım olur. iran kendi füzesiyle iha düşürdü bu elinde çok iyi füze teknolojisi olduğunu gösterir kaldıki nükleer füzelerde o kadar hassas teknoloji aranmaz bu abd ye açık bir tehditti bak ben füze konusunda çok yol kat ettim ve elimde nükleer güçte var ayağını ona göre denk at demekti. zaten etkiside aynen böyle oldu. akdenizde onun üzerinde devlet 100 küsur gemiyle dolanıtken karşılarına 130 gemiyle çıkıp tatbikat yaparsan buda açık açığa meydan okumadır mecburduk buna algı darbe girişiminden sonra donanma ve hava gücünü kaybettik yönündeydi. bu tatbikat bak gemilerim denizde uçaklarım helikopterlerim havada
silahlı gücüm tam demektir. güç gösterisi her zaman lehine sonuçlanır bu tatbikatları yaparken karadanda suriyeye giriyorsun.
sahada kazandığımız bize verilmeyen fenere verilen hangi kupaymış bilmiyorum
neden bahsettiğini aldığımız iki şampiyonluksa eğer onu biz aldık ama fenere verilmedi
fener bizden önce şampiyon olmuşdu. bizimkiler sayıldı fenerinki sayılmadı.
Abi sen iranda fuze yok mu saniyorsun, adamlar soyuz dagildiginda toplamis olmasin
Konuyu nereye getirdin
Fb tsnin 2010 yilinda sampiyonlugunu arakladi o tek mi
Aykutlu oguzlu sampiyonlugu hatirlamiyor musun insanlarin kendini astigi
O nasildi fb macindan once tsye vanda ne yapaildi falan
Sonra papila-sekip-ts yaz internete guzel seyler izlersin

Ha diyorsun hep hakeme bagliyorsun bak o seneleri hakeme baglayan besiktasli var mi? Kotuyduk iste. Calinanlara ses etmeyelim mi? Sebayi da taca mi atalim serefli ikincilikle ovunerek buyuduk, kavga ettik. Ya aslinda sike yoktu lobi yoktu biz kotuyduk 8-0 oldu mu diyek, malatyaya dopinkler giderken biz kotuyduk. Yahu o averajla kaybettigimiz sene 2 hafta kala gs ile deplasmanda oynamadik mi o maci hatirlamiyor musin hakem ahmet cakardi, feyyazin kemiklerini kirmislardi, yerdeyken gogusune basmisti maraton onunde bulent

Unutuyorsun abi unutma
Baskasinin calinan sampiyonluguna itibar etmezsen kendi calinanlarini savunamazsin
Ee calamadigina gore caldirmayacan baska caldiran varsa da ona yakin olacaksin

Çevrimdışı mylife1903

Tribün öyle bi rant yeridirki düşünün sefa ve fenerli ibo denen fener amigoları beşiktaşlı ve beşiktaş tribünlerinde yetişmiş elemanlardır. Rant nerde amigolar orda. Mühendis oktayın katillerinden sebo ile tribün abilerimizin yakın ilişkilerine falan girmiyorum oraya girersek zaten içinden çıkamayız. Bukadar pisliğin içinde süt gibi tertemiz optik abi vardır onu bunların dışında tutuyorum. Azizin amigolarından biri acıbadem metrobüsün üstündeki taksi durağının sahibi milyonluk bir yatırım maşallah düşünün bu adamların derdi renklermi paramı siz karar verin.
Ya o sefanin kabriyo arabasi falan vardi ali sen hediye etti deniyordu
Bunlar passoya o sebeple karsi aslinda. Guzel para vardi teibun isinde karaborsa falan 
Bunlara kocan koca bilet veriyordu ay
Bizim carsi korsan urun falan yapar satardi
Bunlara en guzel lafi optik baskan demisti

Bunlara cok dedik arkadas az kontrole alin. Van carsi yozgat carsi falan olmasin. Ikinci bir yapilanma olsun ultras tarzi simdi semti gormemis adam besiktasliyim dediginde azicik supheleniyorum ben yapi olarak ustune carsi falan bana ters geliyordu.
Csrsinin elemanlari soyle boyle yapti diye o vandaki yozgattaki besiktas holiganini suclayamayiz sonucta bir yapilanma var modernize edip kullanacaksin, herkes de menfaat pesinde degil ol desen olecek cocuklar var orda

Çevrimdışı mrred

@mylife "Gs macinda yapaydin gucluymus gibi daha baskan gidemiyor gs deplasmanina

Besiktas taraftarina da kanbur denmez, o taraftar olmasa bu kulup olmaz vefaspordan tek farkin taraftarindir."

Başkan deplasmana gitsin ya da gitmesin neyi değişterecek bu anlamadım? Ona bakarsan Ali Koç seçildiğinin 3.günü bizim stadı ve başkanı ziyaret etti. Biz şimdi Ali Koç'un bu hareketi yüzünden dost camia mı olduk anlamadım ? Ama başkanın bu hamlesi mantıklı bir hamleydi zira başka bir camiayı yanına alarak bu Gs 'nin gücünü kırmaya çalışyorsun. O lobi işleri "asarım , keserim, yakarım, yıkarım, ben gerekirse deplasmanda maça bile giderimle olmuyor." Böyle stratejik davranarak herkesle iyi ilişki kurarak iletişim kurarak samimiyetle oluyor.

Beşiktaşın kamburu taraftardır derken "derdi beşiktaş olmayan taraftardan bahsediyoruz." Beleş biletle, çarşı markası üzerinde hak iddia eden kan emicilerden bahsediyoruz. Yoksa kayıtsız şartsız takımı destekleyen taraftara kim ne diyebilir? En fazla teşekkür eder Allah razı olsun denilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

@mylife "Gs macinda yapaydin gucluymus gibi daha baskan gidemiyor gs deplasmanina

Besiktas taraftarina da kanbur denmez, o taraftar olmasa bu kulup olmaz vefaspordan tek farkin taraftarindir."

Başkan deplasmana gitsin ya da gitmesin neyi değişterecek bu anlamadım? Ona bakarsan Ali Koç seçildiğinin 3.günü bizim stadı ve başkanı ziyaret etti. Biz şimdi Ali Koç'un bu hareketi yüzünden dost camia mı olduk anlamadım ? Ama başkanın bu hamlesi mantıklı bir hamleydi zira başka bir camiayı yanına alarak bu Gs 'nin gücünü kırmaya çalışyorsun. O lobi işleri "asarım , keserim, yakarım, yıkarım, ben gerekirse deplasmanda maça bile giderimle olmuyor." Böyle stratejik davranarak herkesle iyi ilişki kurarak iletişim kurarak samimiyetle oluyor.

Beşiktaşın kamburu taraftardır derken "derdi beşiktaş olmayan taraftardan bahsediyoruz." Beleş biletle, çarşı markası üzerinde hak iddia eden kan emicilerden bahsediyoruz. Yoksa kayıtsız şartsız takımı destekleyen taraftara kim ne diyebilir? En fazla teşekkür eder Allah razı olsun denilir.
Sen komutansiz savasa girip askere savas emri ver uzaktan hele
Besiktas baskaninin gs macindan onemli isi gucu olamaz, cenazesi bile olamaz daha onemli kendisi olduyse gelmeyebilir

Çevrimdışı mrred

Ya o sefanin kabriyo arabasi falan vardi ali sen hediye etti deniyordu
Bunlar passoya o sebeple karsi aslinda. Guzel para vardi teibun isinde karaborsa falan 
Bunlara kocan koca bilet veriyordu ay
Bizim carsi korsan urun falan yapar satardi
Bunlara en guzel lafi optik baskan demisti

Bunlara cok dedik arkadas az kontrole alin. Van carsi yozgat carsi falan olmasin. Ikinci bir yapilanma olsun ultras tarzi simdi semti gormemis adam besiktasliyim dediginde azicik supheleniyorum ben yapi olarak ustune carsi falan bana ters geliyordu.
Csrsinin elemanlari soyle boyle yapti diye o vandaki yozgattaki besiktas holiganini suclayamayiz sonucta bir yapilanma var modernize edip kullanacaksin, herkes de menfaat pesinde degil ol desen olecek cocuklar var orda
Yahu öl desen neden ölsün. O çocukların günahı ne anlamadım ? Maç yapıyoruz futbol seyrediyoruz. Bu gereksiz güç gösterilerine ne gerek var ben anlamıyorum. Sahaya çıkar topunu oynarsın. Sahadaki oyun şampiyonluğun %90 nını belirler. Sen hala Gs deplasmanı diyorsun. Yahu NECİPLE çıktık o deplasmana hocanın hiç mi günahı yok  ? 3-0'dan 3-3 fener maçını verdik hocanın hiç mi günahı yok ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Yahu öl desen neden ölsün. O çocukların günahı ne anlamadım ? Maç yapıyoruz futbol seyrediyoruz. Bu gereksiz güç gösterilerine ne gerek var ben anlamıyorum. Sahaya çıkar topunu oynarsın. Sahadaki oyun şampiyonluğun %90 nını belirler. Sen hala Gs deplasmanı diyorsun. Yahu NECİPLE çıktık o deplasmana hocanın hiç mi günahı yok  ? 3-0'dan 3-3 fener maçını verdik hocanın hiç mi günahı yok ?
Sahadaki oyunla kupa gelse 10 tane fazla kupan olurdu
Cekirdekci tayfa anlamaz holigan insani
Besiktas senin icin mac zevk olabilir, cogu besiktasli icin yasam sebebidir

Çevrimdışı Necmi

Foruma çok yazmam. Ama her mesajı okurum. Bugün bir ileti yazdım silindi. Niye silindi demiyorum site yönetimi haklı sildiler sorun değil. Birilerini kırdıysam kusura bakmayın lütfen. Amacım kırmak değildi. Ancak ricam bir Beşiktaşımız var iyi de olsa kötü de olsa bizim takımımız. Ben bu forumda başka takımın övülmesine sinir oluyorum sadece bu. Selamlar herkese.
kimseyi övmek değil bu bazı şeyleri aslında düşünüldüğü gibi olmadığını anlatmanın bir yolu
Beşiktaşın lobisi yokmuş rakip sitelere bakarsan onlarda Beşiktaşın çok güçlü lobisi olduğunu söylüyor mesela
yani olaya geniş açıdan bakmak lazım bize olunca lobi değil bu bunun ne etkisi olacak deniyor aynsı rakip tarafından yapılsa adamların lobisine bak denir. cb nin en yakın iş adamı ethem sancak sürekli bizim maçlarda boy gösteriyordu bunu renkliler nasıl algılıyordu. sende bozuntuya vermeyeceksin onun varlığı sana zarar vermez ama faydasını görürsün fiili olarak görmesende psikolojik olarak görürsün.
lobi dediğinşey zaten bu tip olayların olabildiğine şişirilmesidir.
şimdi tff ye bakıyorum 3 fenerli 3 Beşiktaşlı 3 ts li 2 gs li var şimdi kimin lobisi güçlü olacak mhk başkanıda Beşiktaşlı :bandit: renkliler baktığında Beşiktaş tff de çok güçlü diyecek Beşiktaş lobisi mhk yı kendinden yaptı diyecek biz diyoruz ya aslında mhk başkanını gs lobisi değil Beşiktaş lı tff üyeleri getirdi
Beşiktaşın gücü oldu gs lobisi. yd açıklamışdı başka adammı var mhk ya getirilecek diye
olaylara taraftar gibi tavır koyacaksın buna eyvallah ama fikir yorumlarken bunu taraftar gibi yapmayacaksın ürettiğin teori ne kadar gerçeğe yakınsa o kadar faydalı olur. kendine eleştiri yaptığında bunu saptırmak sana yarar sağlamıyor sadece kendini kandırmış oluyorsun. biz yıllarca kendimizi böyle kandırdık ne kazandık bundan tersine çok şey kaybettik bu kırılganlık hastalık gibi sardı bizi bunu konuştukçada gençlere bulaştırıyoruz bu hastalığı.
kendini bu kadar zayıf göstermek sürekli enseye vur lokmayı al bir takımmış gibi olduğumuzu söylemek bize fayda değil zarar verir bunu anlayamıyor kimse güçsüz insan sevilmez acırsın belki ama sevmezsin doğana aykırı bu. toplumsal dürtüdür bu tüm canlıların birinci hedefi türün devamıdır genlerine işlenmiş bu
tüm canlı türlerindede türün devamı alfalarla yürür dişi seçicidir erkek üreme meğilli ama sonuçta dişi en güçlü erkeği seçer bu insanlarda şekillendi güç kavramı değişdi parası sosyal statüsü olan insanlar güçlü
görünüyor. yani kadınlar yakışıklı erkek peşinde koşar ama hep kellerle evlenir :D

zayıf görünmek sürekli mağdur edebiyatı yapmak ezik profil çizmek sadece alay konusu olmana neden olur sana hiç birşey kazandırmaz hak mağdur edebiyatı yaparak aranmaz tersine güçlü görüneceksinki karşındaki tırssın senden. Türkler kendilerinden kat kat büyük orduları hep böyle yendi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine yanlış bilgi veriyorsun

Demirören son 2 sezon stada gelemiyordu adama dumduz küfür ediliyordu
Sürekli yanlış bilgi veren biri miyim ben?

Neyse, yanlış de değil verdiğim bilgi. Çarşı Demirören'i protesto edenleri dövüp duruyordu stadda, ne anlatıyorsun?

Demirören Quaresma'yı, Guti'yi falan getirdi 2010-11 yılında. "Yetmez, Yıldırım Demirören yetmez", hatırladın mı?

2012'de de bastı gitti zaten, hangi son 2 sezonunda küfür ediliyordu söyle de hatırlayalım.

Çevrimdışı mrred

Sen komutansiz savasa girip askere savas emri ver uzaktan hele
Besiktas baskaninin gs macindan onemli isi gucu olamaz, cenazesi bile olamaz daha onemli kendisi olduyse gelmeyebilir
Sen olaya savaş gözüyle baktıkça biz seninle anlaşamayız. Savaşa mı gidiyoruz anlamadım ? Sayıca bizden üstünler inanmıyorsan Youtube abone sayılarına bak. Passolig kart sayılarına bak bizden 200.000 kişi öndeler. Düşman senden sayıca üstünse onu zeka ve akılla yenersin. Bu eleştirini bir şekilde kabul edebilirim o da şu şekilde olursa olur. FO bütün deplasman maçlarında deplasman tribününde seyretmesine rağmen safi özel olarak Gs maçında gitmiyorsa onu anlarım ama adam hiçbir deplasmanda deplasman tribününe gitmiyor. Anasına avradına küfür edilecek ortamda neden gitsin ben onu da anlamıyorum

Farz edelim gitti bunun sahadaki oyuna ne gibi bir pozitif etkisi olacak bana bilimsel olarak açıklar mısın ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Halil Dervişoğlu değerini artırmaya devam ediyor. Fırsat kaçtı, kaçıyor...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Halil eğer Trabzon Yusuf'u satarsa Trabzon'a gidecek. Bize gelme isteği olduğunu düşünmüyorum. Ancak yeni Burak Yılmaz olma potansiyeline sahip. Bize gelmesini çok isterdim ama bizde de Güven varken oynatamayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Sahadaki oyunla kupa gelse 10 tane fazla kupan olurdu
Cekirdekci tayfa anlamaz holigan insani
Besiktas senin icin mac zevk olabilir, cogu besiktasli icin yasam sebebidir

Ya şu söylediğin sözler hiç sana yakışıyor mu ?
Aklı başında adamsın. Yahu bu insanları (beşiktaşı karşılıksız seven insanları) senelerce Beşiktaş'ın neferi diye kandırmışlar . @MURAT ve @Necmi sabahtan beri açıklıyor . Dertleri beşiktaş olmayan adamların saçmasapan temeli çürük arabesk söylemlerinin arkasından neden gideyim ? Adamlar rasyonel mantıklı bir şey söylemiyorlar ve yapmıyarlarmış ki .... Biz de bir şey sanıyorduk bu Çarşı grubunu. Eğer anlatıldığı gibiyse bunların dediklerinin her zaman tam tersi yapılmalı. Bak şunu anlarım takım yenilince üzülüp kendine bir kaç gün gelemeyen insanlar olabilir . Buna saygı duyuyorum eskiden ben de öyleydim ama bu aşırı sevgi manipülasyona açık hale getiriyor insanları. Yerinde kararında sevmek lazım. O zaman gerçekleri görebilirsin. Kör kütük aşık olan bir sevgili gerçekleri asla göremez. Çekirdek güzeldir kabak çekirdiğini çok severim
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Sen olaya savaş gözüyle baktıkça biz seninle anlaşamayız. Savaşa mı gidiyoruz anlamadım ? Sayıca bizden üstünler inanmıyorsan Youtube abone sayılarına bak. Passolig kart sayılarına bak bizden 200.000 kişi öndeler. Düşman senden sayıca üstünse onu zeka ve akılla yenersin. Bu eleştirini bir şekilde kabul edebilirim o da şu şekilde olursa olur. Fikret Orman bütün deplasman maçlarında deplasman tribününde seyretmesine rağmen safi özel olarak Gs maçında gitmiyorsa onu anlarım ama adam hiçbir deplasmanda deplasman tribününe gitmiyor. Anasına avradına küfür edilecek ortamda neden gitsin ben onu da anlamıyorum

Farz edelim gitti bunun sahadaki oyuna ne gibi bir pozitif etkisi olacak bana bilimsel olarak açıklar mısın ?
Neyin bilimseli futbolcu olsan en onemli macina baskanin gelmiyor, eksik hossedersin
Bilimselmis futbol bilimsel bisi olsa universite takimlari oynar
Guc istek hirs isidir futbol meydan okumadir

Bilimsel bisi olsa gozluklu olur her topcu

Çevrimdışı mrred

Trabzon kesin almış mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Neyin bilimseli futbolcu olsan en onemli macina baskanin gelmiyor, eksik hossedersin
Bilimselmis futbol bilimsel bisi olsa universite takimlari oynar
Guc istek hirs isidir futbol meydan okumadir

Bilimsel bisi olsa gozluklu olur her topcu
Yahu oraya gelene kadar en önemli maçına hocan neciple başlıyor diyorum sana. Duymuyor musun ? Takım olarak ne düşünürsün ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Ya şu söylediğin sözler hiç sana yakışıyor mu ?
Aklı başında adamsın. Yahu bu insanları (beşiktaşı karşılıksız seven insanları) senelerce Beşiktaş'ın neferi diye kandırmışlar . @MURAT ve @Necmi sabahtan beri açıklıyor . Dertleri beşiktaş olmayan adamların saçmasapan temeli çürük arabesk söylemlerinin arkasından neden gideyim ? Adamlar rasyonel mantıklı bir şey söylemiyorlar ve yapmıyarlarmış ki .... Biz de bir şey sanıyorduk bu Çarşı grubunu. Eğer anlatıldığı gibiyse bunların dediklerinin her zaman tam tersi yapılmalı. Bak şunu anlarım takım yenilince üzülüp kendine bir kaç gün gelemeyen insanlar olabilir . Buna saygı duyuyorum eskiden ben de öyleydim ama bu aşırı sevgi manipülasyona açık hale getiriyor insanları. Yerinde kararında sevmek lazım. O zaman gerçekleri görebilirsin. Kör kütük aşık olan bir sevgili gerçekleri asla göremez. Çekirdek güzeldir kabak çekirdiğini çok severim
Yahu 10 tanesi menfaatci diye koca olusumu neden silelim atalim
Acikliyoruz anlamiyorsun hala
Yollarimiz ayridir carsi ile sempati de yoktur son 20 yildir ama butun taraftar gurubunu da zan altin birakmak fayda getirmez. Kontrol altina almak yonetenlerin gorevidir

Çevrimdışı mylife1903

Yahu oraya gelene kadar en önemli maçına hocan neciple başlıyor diyorum sana. Duymuyor musun ? Takım olarak ne düşünürsün ?
Hocanin tercihidir butun hafta topcuyla yatip kalkan senin hocan, napoli macina da nejiple baslamadi mi
Senin yonetimin sonucun normal sartlar altinda belirlendigi ortami saglamakla mukellef, 40 dakika dayak yedigin macta nejip neden oynadi konusmak renkli yaklasimidir. Sonra kiziyorsun gsli dendi bana diye

Çevrimdışı 38life

Halil eğer Trabzon Yusuf'u satarsa Trabzon'a gidecek. Bize gelme isteği olduğunu düşünmüyorum. Ancak yeni Burak Yılmaz olma potansiyeline sahip. Bize gelmesini çok isterdim ama bizde de Güven varken oynatamayız.

O kadar fanatik Trabzonlu olsaydı şimdiye kadar giderdi. O kadar pazarlıklar yapıldı. Kim yüksek maaş verirse oyuncu orayı tercih eder. Güvenin varlığı önemli değil Halil kanatta oynar. Burağın burda kaç senesi var?

Çevrimdışı Necmi

Abi sen iranda fuze yok mu saniyorsun, adamlar soyuz dagildiginda toplamis olmasin
Konuyu nereye getirdin
Fb tsnin 2010 yilinda sampiyonlugunu arakladi o tek mi
Aykutlu oguzlu sampiyonlugu hatirlamiyor musun insanlarin kendini astigi
O nasildi fb macindan once tsye vanda ne yapaildi falan
Sonra papila-sekip-ts yaz internete guzel seyler izlersin

Ha diyorsun hep hakeme bagliyorsun bak o seneleri hakeme baglayan besiktasli var mi? Kotuyduk iste. Calinanlara ses etmeyelim mi? Sebayi da taca mi atalim serefli ikincilikle ovunerek buyuduk, kavga ettik. Ya aslinda sike yoktu lobi yoktu biz kotuyduk 8-0 oldu mu diyek, malatyaya dopinkler giderken biz kotuyduk. Yahu o averajla kaybettigimiz sene 2 hafta kala gs ile deplasmanda oynamadik mi o maci hatirlamiyor musin hakem ahmet cakardi, feyyazin kemiklerini kirmislardi, yerdeyken gogusune basmisti maraton onunde bulent

Unutuyorsun abi unutma
Baskasinin calinan sampiyonluguna itibar etmezsen kendi calinanlarini savunamazsin
Ee calamadigina gore caldirmayacan baska caldiran varsa da ona yakin olacaksin
iranda füze var tabi yok demiyorum sorun nükleer olanı varmı
bu muamma sadece iran ima ediyor yoksa girip araştırdılar işde uranyum zenginleştirmesi yapılıyormu diye birşey bulamadılar
ama yokda diyemiyorlar varda diyemiyorlar :D abd garibimde irana müdahale edeceğim diye yıllardır körfezde 40 bin askerini besliyor
bölgede bu kadar güç bulundurmalarının iki nedeni var biri ana neden iran şimdi artık Türkiyede katıldı buna
ama ana neden iran
fener ts nin şampiyonluğunu çaldı bencede çaldı ama bu ts yi masum yapmaz sadece fener ts den daha fazla şike yapmış olur
yani kupa fenerde kaldı diye ts melek olmuyor :bandit:
başkalarınınşalınan şampiyonluğuna tepkisiz kalmamak için hamsi kasalarınıda görmezden gelmemek lazım.
iki taraf şike yapmış daha iyi yapan yolu almış burda ne feneri savunuyorum nede ts yi mağdur görüyorum
olaylar her zaman siyah beyaz olmuyor grilerde var burda ts gri bile değil bildiğin füme birinin haksız olması otomatik diğerini haklı yapmaz.
biz geçmişde şikeyle şampiyonluk vermedik demedimki bu her zaman böyle değil diyorum lafımı çarptırıyorsunuz
adet edildi kaybedilen her puan hakeme yazıyor tff ye yazıyor bu kadar değil diyorum
samsun maçında o kadar puan kaybımız var biz şampiyonluğu maçta haksızlığa uğradığımız için vermedik sonrasında kırıldığımız için verdik
öyle bir maçta şampiyonluk verilmez. biz bu kadar kırılgan oldukça bunu kolayca kullanıyorlar Beşiktaşı bir maçta manuple et
olay bitsin buna izin verdiğimiz için biz suçluyuz. bu iş rezil sezon geçiren bursanın küme düşmesine bizi bahane ettiği gibi birşey biz düşürmüşüz kimse sormuyor kendine diğer 33 maç ne yaptık diye. neden bursaya tepki gösteriyoruz o zaman bütün sene ne yaptınız diyoruz
onlara olunca böyle bize olunca başka türlümü oluyor. benim söylemek istediğim bu işde. hep maç üzerinden gidip sürekli şampiyonluklarımız çalındı diyoruz ligin 34 maç olduğunu unutuyoruz yada kolayımıza geliyor ama dışardan görünen sürekli ağlayan ezik bir taraftar topluluğu oluyor malesef onlar zaten sürekli ağlar diyorlar gerçekten haklımıymışın dönüp bakmıyor bile kimse
birde kendi oyuncunada kötü örnek oluyorsun sürekli bahane veriyorsun

Çevrimdışı 38life

Trabzon kesin almış mı ?

Öyle bir şey duymadım. Oynadığı her maç değerini artırıyor şuanki kulübünde. O yüzden bi süre sonra artık istesek de alamayacağımız fiyata gelecek bonservisi.

Çevrimdışı mrred

Yahu 10 tanesi menfaatci diye koca olusumu neden silelim atalim
Acikliyoruz anlamiyorsun hala
Yollarimiz ayridir carsi ile sempati de yoktur son 20 yildir ama butun taraftar gurubunu da zan altin birakmak fayda getirmez. Kontrol altina almak yonetenlerin gorevidir
Koca oluşumu silmeyelim tamam da çarşı twitter hesabını yöneten adam ne yapcaz ? Adamın 2 milyon takipçisi var. Bu hesabındaki saçma sapan mesajları nasıl kontrol edicez. Ya çarşı markası beşiktaşın diyerek dava açıcaz hesabı ellerinden alıcaz ya da hesabı tamamen itibarsızlaştırarak diz çöktürcez ya da hiç dikkate almıcaz. Yönetimden ayrılan veyahut yönetimde yer bulamayan tipler hemen bunların yanında soluk alıyorlar ve camiayı bunlar üzerinden bölüyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Orkun Kökçü de Feynoordda hazırlık maçlarında A takımla oynuyor. Lig başladığında da A takımla çıkarsa şaşırmam.

Çevrimdışı 38life

Mehmet Özcan İstanbulda. Ama kim için? 2 sene sonra Dorukhandan daha yüksek fiyata satılacak oyuncu...

Çevrimdışı mrred

Hocanin tercihidir butun hafta topcuyla yatip kalkan senin hocan, napoli macina da nejiple baslamadi mi
Senin yonetimin sonucun normal sartlar altinda belirlendigi ortami saglamakla mukellef, 40 dakika dayak yedigin macta nejip neden oynadi konusmak renkli yaklasimidir. Sonra kiziyorsun gsli dendi bana diye
işi oraya getirmeyecekti o zaman sevgili hocamız. İlk yarı 26 puan aldık . O zamanda mı hakemler doğradı bizi. Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Şenol Güneş sevgin gözünü kör etmiş. Takım bozuldu dersin sen şimdi hoca ne yapsaydı diye onu savunursun. 15 temmuzda darbe girişimi de mi FO suçu . Gomez ve Sosa bundan gitti. Yerine aboubakar ve talisca geldi. Bak burada hocaya kızamam çünkü yerine gelen oyuncuların profilleri gidenlerle aynı değildi o yüzden başka bir oyun oynadık. Fakat 2018/2019 sezonunda Ljajic vardı sosaya muadil olmasa bile ona yakın bir profil sayılır. Gomeze muadil yoktu fakat ona bakarsan GS'de de Eren Derdiyok falan vardı ya şaka gibi. Adamların forveti yoktu.
The great gig in the sky