Okudugunu anlamazsan cevabi goremezsin
Asil zehirli olan sen ve senin gibi teorisyenlerdir
Burda cocugun birine diyordun
Yanimda 5 kisi calisitiryorum bir suru davaya bakiyorum yonetim elestirmiyorum onlar ceo mu diye
Teknik direktore futbol ogretmeye kalkiyorsun, futbolcu musun yoksa
Dediklerin birbirini tutmuyor
Hala okudugunu yazdigini analiz edecek dusunce olgunlugunda degilsin
Senin yazdiklarin renkli agzi oldugu icin sana tepki verildi, ayni necmi abi fbnin kupalarini aklarken ona verilen tepki gibi
Avukatsin kalemin guclu olmali, yazdiginin nereye gittiginin vizyonuna sahip olman gerekirdi
Sana renkli lafini da ben demedim, yazdiklarin renkli malzemesi, renkli agzi dendi, yazdigina dikkat diye
ben ne zaman fenerin kupalarını akladım

ben kimsenin birşeyini aklamam doğru neyse onu konuşurum
kendi doğrularımıda sizin fikrinize göre şekillendirecek değilim.
burda bu konularda yorum yapan arkadaşların çoğunun bilme ihtimali yok yaşları yetmez buna
ama biz geçmişi bire bir yaşadık renklilerin ne gücü var nereye kadar biliyoruz.
ben forum açıldığından beri tek şey söylerim renkliler şişirilmiş balondur ne kadar şişirirsen o kadar büyük görünür
iğneyi eline alıp dokunduğun andada o kadar kolay patlarlar
burda herkes fenerin ekonomik gücünü överken adamlar iflasda diyordum millet benimle dalga geçiyordu unuttunmu
stad anlaşması yaptıklarında herkes bizden iyi anlaşma yapmış diye parlamaya başlamışdı o zaman yalan bu dedim
gerçek anlaşmalarını rakamlarıyla söyledim kimse inanmadı hep renklileri şişirme derdindeler çünkü ama sonra söylediklerim bir bir doğrulandı. ffp ye girmeden bir sene önce seneye ffp ye alınacaklar dedim.
ben öyle ne renkli aklarım nede şişiririm gerçekleri biliyorsam söylerim.
gs lobisi deniyor biz ne yapmışık çok lazımmış gibi fenerle uğraşıp durduk aradan gs sıyrıldı
gs ile yarışırken fenerle uğraşıp onların camiasınıda aleyhine çeviriyorsun bu akıllıca birşeymi.
her yanlışı karşında aramayacaksın. arada birde dönüp kendine bakacaksın.
biz ligi sükalese ettiğimizde ermanlar çakarlar talat tokatlar çakırlar hakemdi o zaman nasıl hakemlik yaptıklarını
şimdiki yorumlarından haraketlerinden anlarsınız beğenmediğiniz mhk lar o zaman hakemdi ama onlara ramen şampiyon oluyorduk
hakem bir maçını yer iki maçını yer üç olur dört olur daha fazlası olmaz bu kadar maçlada şampiyonluk verilmez.
her suçu hakeme atmak doğru değil.çoğu bizim kırılganlığımızdan oluyor bir maç doğransak o maç yüzünden sezonu veriyoruz sen böyle olursan yaparlar yolu açıyorsun