2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262504 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

35 yaşındayım ve yıllarca tribünlerdeydim. bu kulübe en büyük zararları hep biz taraftar verdik. Sebaya git dedik , bilgiliye en ağır küfürlerle istifa ettirip , yd yi protesto etmeden kulübü batırmasına göz yumduk. Murat aksu adayken forza forumlarında murat aksuyla cl şampiyonu olacağıma yd ile batmayı tercih ederim diyenler çoğunluktu , çarşının tanınan abileri yd ibra edilsin diye el kaldırırken ben çarşıyı sildim zaten. Bunun eleştirdim diye forzadan süresiz banlandım. En basiti burağın transferine tepki koymasaydık şampiyonluk ambargosu koymuştuk lige , ne maddi zorluk içinde olur nede küçülmeye gidiyorduk. Orhan ak protestolarıyla idari kadroyu huzursuzlandırıp , yönetimle birbirine düşürürüz mis gibi misyonumuzu tamamlarız. Aziz gibi taraftarı itin  sokacak , diktatör bi başkan gerek bize. Birinin beşiktaşı bizden kurtarması gerek çünki...

Beşiktaşın en büyük kamburu taraftarıdır. Sırtında bir yüktür.

Bunu söyleyince romantikler kudurur. "Beşiktaşın gerçek sahibi taraftardır" nidalarıyla. Çok seviyoruz romantizmi. Gerçeği görünce anında gözlerimizi kapıyoruz...

Çevrimiçi murat

Fikret başkanım, bu siz misiniz?
buyur canım :D
dikkat edersen orada herşey dağilmışken demişim.bu herşeyin ilk halkası yönetim.başkan, yönetim, teknik kadro ,takım, basın, tff, mhk.taraftar.bunlardan en azından bir kaçı iyi olmalı.başkan ,teknik kadro ve taraftar güçlü olduktan sonra diğerlerini yola getirebilirsiniz ama bunlardan hiçbiri iyi değilse diğerlerini de bozar.bu sene işin medya tff mhk kısmı daha da kötü olacak diye düşünüyorum.40 yıldır belkide en dağınık dönemimizi yaşıyoruz toparlamakta pek mümkün görünmüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi Taraftar çok gergin artık bıçak kemiğe dayanmış vaziyette

Çok net söylüyorum Demirorenden beter olacak başkan , gerçi bunu sen ve @tangaz abimiz çok önceden görmüş ve söylemiştin , Başkan böyle devam ederse kendi yaptigi stada giremeyecek duruma gelicek diye

Sürekli Yolumuz Sebanin yoludur , Beşiktaş durusu ve Beşiktaş değerlerine sahip çıkacağız diyen Başkan ve ekibi bugün Sebanin kulübün kapısından kovduğu adamları kulübün içine sokuyor

Beşiktaş değerlerine ve duruşuna böyle mi sahip çıkıyorsunuz ?

Sürekli taraftara atar , gider falan kulübün sahibi mi sanıyorsunuz kendinizi ? Kulübün sahibi bile olsanız Taraftara bu şekilde davranamazsınız, Dünyanın hicbir yerinde bunun başka bir örneği yok !!
Seba da stada giremez olmuştu yalnız, hatırlar mısın bilmem?

Şimdi Seba'yı metheden Çarşı, o zamanlar "15 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık Seba, artık istifa" diye bağırıyordu.

Lig ikincisi olup şampiyonlar ligi vizesi aldığımız maçta "Şampiyonlar Ligi'ne güçlü yönetim" diye bağırıyorlardı.

Stada en rahat girebilen Demirören'di, 4. olmaya çalıştığımız maçta protesto edenleri "Sabote etmeyin, UEFA'ya gidelim" diye susturuyordu çarşı.

Kısacası stada girebilmek maharet değil.

Çevrimiçi murat

Olayın direk taraftarla ilgisi var. Gs içinde de şuan ki başkanlarına muhalif liseliler var. Hatırla başak arada ki farkı açtığında bu sene bitti deyip divan kurullarında şuan ki başkanlarını ibra etmediler. Olağan üstü seçime gitmeye kalktılar gs nin taraftarı ayağa kalktı başkanları gitti mahkemeye itiraz etti. Liseli tayfa getiremedi Dursun özbek i. Bilerek siyasi söylemlerde bulundular. bunun üstüne gidip başkanları tüm gücüyle ft yi de yanına alarak devletin bilimum kademelerini yalayarak her türlü lobi ile mhk sından tff sine ligi manipüle ettiler. Başak ın 8 maçta 2 galibiyeti saha içi ile açıklanamaz buna kimse inanmaz. Ha gs de 2 sezondur hücum hattı olarak güçlü bizden bir takımı da bir yere kadar oyuncuları taşımak zorunda şikede lobide riskli işler bunları yaparken barutun kısıtlı nokta atışı yapamazsan kullanmak gücünü azaltır.

Taraftar başkan ilişkisi direk saha içi başarılarla ilgilidir. 2 sene biz şampiyon olurken balkan hoca ve takımdan iyisi yoktu taraftar için bu maşalara bakma onların kabuğuna çekilme dönemiydi. Bizim başkan ve kötü yönetimi zirvede kalmayı başaramadı transferde yanlış hamlelerle takımı bozdu başarı gelmedi. Başarı gelmeyince ekonomi kötüye gitti takım zayıfladı. Kadro kalitesi düşünce Şenol Güneş in zaafları ortaya çıktı yavaş yavaş taraftar da sinirlenmeye başladı. işte bu sene özellikle maşalar tekrar ortaya çıktı yönetime sinirli olan taraftarı manipule etme şansları elinde bunu yaptıranlardan gs nin içinde ki liseliler gibi başkan 17-18 sezonunda doğru hamleler yapsa biz bu sene 5. şampiyonluğu kovalıyor olsak bu maşalar kabuklarında kalacaktı. Gs fark yemese liseliler ibra edecekti başkanlarını olay budur. Beşiktaş taraftarı şuan bu oyuna geliyor.
:claps: :claps:

Çevrimdışı celiker1

Orhan Ak kangren olmuştur,kesip atılmalıdır!O yoksa bizde yokuz diyen olursa onlarda derhal gitmelidir.Burası BEŞİKTAŞ!Bir (Hakaret Yasak)₅ dizine çökmüş,elini ayağını öpmüş,o güçle o örgüt ağabeyi Emre arkadaşını kurtarmak için Beşiktaş taraftarına silah çekmiş Orhan Ak bu kulüpten içeri girmemeliydi.Yönetim ya akıl tutulması yaşamaktadır yada kendince taraftardan intikam almaya çalışmaktadır.Umarım ben yanılırım ama yönetimim değil üç seneyi bu seneyi bile dolduramadan gidecek galiba
Hayatta Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

taraftar taleplerinin anında gerçekleşmesi için gerekenin her fırsatta stadı doldurmak olduğunun farkında değil. hata yapan yönetimi sandıkta değiştiremeye gücü olmayanların, yarısı boş tribünlerde protestosuna kimse kolay kolay kulak asmaz. birkaç sezon heba etmeyi göze almayanlar da zaten o protestoda bulunmaz; ancak işleri hızlandırmak için birlik olmak gerekiyor. madem zincir kıracak adam yok, tek ses olunup hatalar arasındaki en makul seçenekte ısrar edilmeli.

şu anda camianın gittiği yön hiçbirimizin hedeflerine uygun değil. sağlanan tek mukabakat kimsenin istediğinin olmaması yönünde. önüne gelenin bir yerden çektiği durumlarda hedefi tuttursanız bile hızı tutturamazsınız; bu tür bölünmüşlükler sizi saldırıya açık hâle getirir, bir bakmışsın doğru yerlerde ipleri tutan 3-5 kişi tüm camiaya yön veriyor. o yüzden ilk önce anlamsız çekişmeleri bırakıp, aynı fikirde olmaya katlanmak lazım.

içinde bulunduğumuz durumun vahametini 1-2 cümle ile ifade etmek mümkün: beşiktaş taraftarı ülkenin gidişatını değiştirebilecek kudrette; ama kendi başkanını seçebilecek, yönetimini belirleyebilecek gücü yok ve fikret orman son 20 senede camianın çıkarttığı en iyi başkan.

Diğer kısımları da önemli ama mesajının kalınlaştırdığım tarafı daha da önemli. Beşiktaş taraftarında o güç var aslında ama o gücü kullanamıyor çünkü o gücü kullanmasını, yönetmesini bilmiyor.  Taraftarın artık kendine gelmesi lâzım.  İlk önce taraftar arınacak , iyiyi kötüyü ayıracak kontrollü etkin bir güç haline gelecek sonra tabandan başlayan etki tavana sirayet edecek. Son 20 senede camianın çıkarttığı en iyi başkanın Fikret Orman olması maalesef en başta taraftarın suçu.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2019, 11:49:24 Onur Küçük ]

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşın en büyük kamburu taraftarıdır. Sırtında bir yüktür.

Bunu söyleyince romantikler kudurur. "Beşiktaşın gerçek sahibi taraftardır" nidalarıyla. Çok seviyoruz romantizmi. Gerçeği görünce anında gözlerimizi kapıyoruz...
Besiktas taraftarina laf sokarken azicik dikkat etmek lazim

Senin taraftarin olmasa vefasporla yaparsin derbi macini

Taraftari yonetmek ve o gucu kontrol altina almak lazim o baskanin isi

Taraftar kambur falan iddiali ifadeler
Sponsorlar falan senin guze goZune bakip parayi basmiyor, taraftrinin potansiyeline inanip ceriyor parayi

Hernekadsr yollarimiz carsi ile 2003 yilinda ayrilmis olsa da hic sempatim de kalmamis olsa o tiribun abilerinjn kanlarini terlerini akittigini degersizlestiremem

Bugun carsi hic olmamis olsa
Agar ile ciller inonuyu gsye verir bize de yusuf ziya onis sitadi ya da vefasitadi falan kalirdi

Inonu sitadi besiktasin sitadi olarak aniliyorsa bunda carsi olusumunun kani teri vardir. Orda az kulak kesilmedi az kavga edilmedi o kapali tiribun icin geceleri sokaklarda yatildi
Bu insanlara kanbur denilmez, yaziktir

Çevrimdışı 38life

Martins Indi aradığımız stoper değil.

Çevrimdışı celiker1

Sponsorlar falan senin guze goZune bakip parayi basmiyor, taraftrinin potansiyeline inanip ceriyor parayi

Hernekadsr yollarimiz carsi ile 2003 yilinda ayrilmis olsa da hic sempatim de kalmamis olsa o tiribun abilerinjn kanlarini terlerini akittigini degersizlestiremem

Agar ile ciller inonuyu gsye verir bize de yusuf ziya onis sitadi ya da vefasitadi falan kalirdi

Inonu sitadi besiktasin sitadi olarak aniliyorsa bunda carsi olusumunun kani teri vardir. Orda az kulak kesilmedi az kavga edilmedi o kapali tiribun icin geceleri sokaklarda yatildi
+1 :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

+1 :ok:
Yahu atarurk ve silah arkadaslarina ayyas ingiliz ajani falan demek gibi bir zihniyettir
Adamlar olmasa sen olmayacaktin ya da somurge olacaktin kabile devleti olacaktin ankara ve cevresinde simdi cikip sallamak kolay savaslar falan bizi gilendirmiyor diye
Biraz zorlayip adamlarin yolundan uzaklasinca kabile devletine benzedik zaten, yalan mi dusun hic olmadiklarini

Lidersiz kalan topluluk biyle dagilir iste
Daha baskan gs deplasmanina gidemiyor

Çevrimdışı 38life

O dönemler geride kaldı maalesef. Yeni dünyaya ayak uydurmak zorundayız. "Öfkeli kalabalık"ların yaptırım gücü olmamalı. Bundan bahsediyorum. Beşiktaşta taraftar bitmez. Biz varız. Ben varım sen varsın. Bir sürü aklı başında insan var. Beşiktaş taraftarı kulübün sırtında kambur haline gelmiştir derken tabii ki tek tek bütün Beşiktaş taraftarını katmıyorum bunun içine. Hep söylediğim bir şey var. Tek tek baktığında eli yüzü düzgün olan insanlar bir araya geldiğinde canavara dönüşebiliyor. "Kalabalık arttıkça IQ düşer." Bunu siyasette görebilirsiniz. Her alanda aynı.

Çevrimdışı mylife1903

Istedigimi alintilarim
Istedigimi yazarim
Zohniyete bak

Sebaya mitci cenk koraya kupa hediye etti diyene de haddini bildiririz

Çevrimdışı levitate

dün sahaya giren tayfa burağa küfretmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

dün sahaya giren tayfa burağa küfretmiş

Ya o Çarşı Berlin denen grup terör örgütüdür benim gözümde. Onun ve onun gibi grupların soyunun kurutulması gerek. Beşiktaş avrupada ceza yemenin eşiğine geldi onlar ve onların yön verdiği insanlar yüzünden. Gerçek "kangren" bunlardır...

Çevrimiçi tolga1903

Yonetimin yapacagi her hamlenin bir karsiligi olacak
Kovarsa yarin baska kelle istenir
Mamalasa o isin sonu yok, bataklik
Sitada sokmazsa bunlar kukubu basar, tesisleri basarlar

EN bastan boyle tepki verilecegini bilip getirmemek en dogru tercihti herhalde, simdi kafasini kuma sokup saklaniyorlar. Abdullah avcidan senol gunes gibi cikip konusmasini bekliyorlar gibi de avci gunes degil cikip konusmaya baslasa o taraftar sen konusma yere yat derse iyice buyur olaylar.

Cok merak ediyorum sonunu bu isin hemen de cozmek gerekiyor lig baslayacak 2 haftaya

Abi ben önceki dönemlerde bu kadar organize herhangi bir orhan ak tepkisi görmedim. Hatta şu son başak gs maçında bizim taraftar bizzat fatih terim yumruk attı diye adamın arkasında durdu ya da fatih terim'e tepki gösterdi diyelim. Yani ne olduysa bir anda oldu yönetim bunu öngöremez kimse öngöremez burada bile kimse yazdı mı 'bakın abdullah hocayı getiriyorsunuz ama bu yardımcısı girmesin içeri" diyen var mıydı? Yani bu forza adminlerinin koskoca camiaya istediği gibi şekil verme çabaları nasıl başarılı oluyor her seferinde ben anlamıyorum. Hala burak'a falan küfürler ediliyor tek sorun orhan ak da değil eminim bu adam kovulsa yarın başka meşgale bulacaklar bu kulübün başarısı vs umrunda değil kimsenin onu anladım yahu şımarık gs taraftarını bilirdik de bizim taraftarın şöyle işlere girişeceğini tahmin etmezdim bir allah kulu da himmetçi₁ diye suçladığı adamı gidip savcılığa vermiyor ne güzel istediğin kişiye terör yaftası yapıştırmak salla gitsin herifle fotoğrafı olan siyasetçi vs yok çünkü memlekette onlar ak pak değil şuan sanki bir tek bizim orhan'ın fotosu var.

Çevrimdışı 38life

Abi ben önceki dönemlerde bu kadar organize herhangi bir orhan ak tepkisi görmedim. Hatta şu son başak gs maçında bizim taraftar bizzat fatih terim yumruk attı diye adamın arkasında durdu ya da fatih terim'e tepki gösterdi diyelim. Yani ne olduysa bir anda oldu yönetim bunu öngöremez kimse öngöremez burada bile kimse yazdı mı 'bakın abdullah hocayı getiriyorsunuz ama bu yardımcısı girmesin içeri" diyen var mıydı? Yani bu forza adminlerinin koskoca camiaya istediği gibi şekil verme çabaları nasıl başarılı oluyor her seferinde ben anlamıyorum. Hala burak'a falan küfürler ediliyor tek sorun orhan ak da değil eminim bu adam kovulsa yarın başka meşgale bulacaklar bu kulübün başarısı vs umrunda değil kimsenin onu anladım yahu şımarık gs taraftarını bilirdik de bizim taraftarın şöyle işlere girişeceğini tahmin etmezdim bir allah kulu da himmetçi₁ diye suçladığı adamı gidip savcılığa vermiyor ne güzel istediğin kişiye terör yaftası yapıştırmak salla gitsin herifle fotoğrafı olan siyasetçi vs yok çünkü memlekette onlar ak pak değil şuan sanki bir tek bizim orhan'ın fotosu var.

Dertleri Orhan Ak değil. Eğer dertleri Orhan Ak ise Allah benim bin türlü belamı versin. Bu kadar net konuşuyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Dertleri Orhan Ak değil. Eğer dertleri Orhan Ak ise Allah benim bin türlü belamı versin. Bu kadar net konuşuyorum.

Aynı şekilde düşünüyorum da dertleri tam olarak ne onu anlayamıyorum işte. Bu konu çözülürse mesela hangi konulara el atıp kulübü daha da yıpratmaya çalışacaklar kestiremiyorum bir kulüp düşün ki taraftarının yapacağı taşkınlıklara göre pozisyon almak zorunda olsun. Şu takımın birinci önceliği transfer olmalı gönderilecek oyuncular olmalı lig başlayacak hala caner kanadından gol yiyoruz taraftar bununla uğraşmaktansa ne kadar alakasız konu var onunla haşır neşir.

Çevrimiçi murat

Avrupa'daki gurbetçiler, Twitter'daki ergenler, taraftar falan değil abi.

sadece o kadar ile sınırlı değilki bunun daha passo ya karşı olduğu için beşiktaşı yalnız bırakanları var.

Çevrimdışı mylife1903

Renkli medya da servis ediyor
Habire haber geciyorlardi
Oranak geldi falan filan
Carsiyi kasidikca onlar da tuzlugu alip kosuyor
Taraftar unutmaz yahu emre b. Gelse neler olur dusun

Çevrimdışı mylife1903

sadece o kadar ile sınırlı değilki bunun daha passo ya karşı olduğu için beşiktaşı yalnız bırakanları var.
Sitad uzak gelmistir abi ona mahsuben passoya paso karisiyiz demislerdir

Çevrimdışı emre_1978

Istedigimi alintilarim
Istedigimi yazarim
Zohniyete bak

Şampiyonluk sayısı hesabında bakılan iki kriter var. Birisi o sezonun ülke genelini kapsaması diğeri ise ligin profesyonel olması. Bu ikisi bir arada olacak.

Fenerbahçe’nin ilk şampiyon olduğu sezonki statünün bizim o iki şampiyonluğu aldığımız sezonlardan bir farkı yok bu arada.

Burada tartışılacak konu o iki şampiyonluğun sonradan nasıl saydırıldığı değil, en başta nasıl yok sayıldığıdır.

Bunun aksini söyleyen ya art niyetli ya da cahildir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siyah beyazlılar, Tyler Boyd'un ardından Brezilyalı sağ bek oyuncusu Douglas'ı da kadrosuna katmıştı.

Beşiktaş'ın yeni hedefi ise stoper transferini gerçekleştirmek. Stoper transferi için Hollandalı oyuncu Martins Indi, gündemde yer alıyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Stoke City'nin 27 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş'tan 7 milyon Pound bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Siyah beyazlılar ise Martins Indi'yi satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istiyor.

Kulüpler arasındaki transfer şartları görüşülmeye devam ederken Abdullah Avcı'nın da Martins Indi'nin transferini istediği ifade edildi.

Hollandalı oyuncu, Geçtiğimiz sezon Championship'te Stoke City formasıyla 37 maça çıktı ve 1 gol attı.

Indi'nin İngiliz ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Martins Indi aradığımız stoper değil.
indi stoper bile değil sol bek olarak olmayınca stoper yapıldı.çok yavaş bir oyuncu stoper meziyeti de yok bence.ne açık alanda ne de kapanan takımda iş yapmaz.hani pedro mitroviç yine bir şekilde hatta roco belli bir oyuna göre iş yapar ama indi onuda yapamaz.pasaportu hollanda değilde  tanzanya olsa adını hiç duymayacaktık.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Siyah beyazlılar, Tyler Boyd'un ardından Brezilyalı sağ bek oyuncusu Douglas'ı da kadrosuna katmıştı.

Beşiktaş'ın yeni hedefi ise stoper transferini gerçekleştirmek. Stoper transferi için Hollandalı oyuncu Martins Indi, gündemde yer alıyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Stoke City'nin 27 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş'tan 7 milyon Pound bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Siyah beyazlılar ise Martins Indi'yi satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istiyor.

Kulüpler arasındaki transfer şartları görüşülmeye devam ederken Abdullah Avcı'nın da Martins Indi'nin transferini istediği ifade edildi.

Hollandalı oyuncu, Geçtiğimiz sezon Championship'te Stoke City formasıyla 37 maça çıktı ve 1 gol attı.

Indi'nin İngiliz ekibiyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Şaka maka stopere indiyi kitleyecekler gibi. Ama AA istiyosa alınsın yapacak bir şey yok.

Çevrimiçi Necmi

Istedigimi alintilarim
Istedigimi yazarim
Zohniyete bak

seba mitciydi cenk koray iki şampiyonluk kupasını evet Beşiktaşa hediye etti o olmasa alamayacaktık
iki şampiyonluğu bunda hat bildirecek ne var silinen mesajları okumadım ama taraflara bakınca neler yazıldığını tahmin ediyorum
bu forumda birilerine renkli diye suçlama yapılmaz renkli dediğiniz adam sizin daha görmediğiniz stadda kombine sahibi
şimdi okudum mred yanlış birşey söylememiş bende aynı perspektiften bakıyorum olaya
her şampiyonluk kaybettiğinde gs lobisi hakkımız yeniyor bizim gücümüz yok hakemler bizi doğradı
demek koca bir ezikliktir hiç kötü olduğumuz için değil hep zayıf olduğumuz için kaybediyoruz tabi
bunu söyledikçede bir türlü çıkamıyoruz işin içinden bu söylemler yüzünden çok kolay kırılan bir taraftar yapısı yarattık
verilen tepkiler verdiğiniz tepkiler çaresizlik tepkisi sen kendini zayıf görürsen en kıytırık hakem bile seni harcar
bunun için birilerinin lobisi olmasına gerek yok insanın doğasında var zayıf olanı harcamak ayakta kalmak için güçlü olmak güçlü görünmek zorundasın sadece insan değil tüm canlılarda var bu zayıf olan türün devamı için tehlikedir. o nedenle zayıf olana içgüdüsel saldırılır.
orhan aka gelince onu Beşiktaş içine sokmak akıllı insanın yapacağı bir iş değil daha adı ortaya atıldığı gün söylemiştim
taraftar onu stada sokmaz diye. Orhan ak gidince Avcı gidecekse buyursun gitsin başkan gidecekse oda buyursun gitsin
bu kulübün kırmızı çizgileri var o çizgiler çok fazla geçilmeye başladı. bu Beşiktaşı bitirir. Hiç kimse tanrı parçacığı falan değil
olacaklar besbelliyken ben yaptım oldu denmez.  bu stadda ilk maç kendinize sövdürürsünüz.
sadece oda değil çalışan personelin Beşiktaş taraftarıyla nasıl ilişki kurması gerektiğinide öğretmek zorundalar
sadece orhan ak değil o kadın taraftarımızı itekleyen şahısında bu kulüpde işi yok
doğru şekilde yapıldığı sürece protesto haktır. olayları bilmiyorum kulübeye inip protesto ettilerse hazırlık maçında
gayet olabilir bir şey saldırı olduysa olmaması gereken birşey.
dediğim gibi orhan ak gidecek gitmeli onunla birlikte avcıda giderim derse yolu açık olsun başkan kendini ortaya koyarsa
onunda yolu açık olsun gitmezse bu seneyi kaybederiz. Yönetim kalkıpda her seferinde taraftarı bu kadar kıracak hamleler
yapmaz zorla kaşınıyorlar.
çarşıya gelince evet resmen Beşiktaşın kamburu oldular artık attıkları her adım Beşiktaşın zararına.
geçmişle yaşanmaz geçmişde mücadeleyi çarşı vermedi Beşiktaş taraftarı verdi inönüde kavga edenler sırada gece yatanlar sadece çarşımıydı
sebayı staddan kovalayanda çarşı 8 yıl başımıza yd yi musallat edende çarşı Beşiktaş olimpiyattayken
passo boykot edip maça gelmeyen ama vodafone açıldığı gün boykotu kaldıran bana taraftarlık falan öğretemez
eskiden ilk çıktıkları dönem iyiydi tamam ama şimdi Beşiktaşa büyük zarar veriyorlar. en büyük hatayı aklanında gelin dediklerinde
yaptılar hiç bir suçu olmadığı halde Beşiktaş için içerde yatanları yalnız bıraktılar hakkımızla aldığımız kupayı geri verin
dediler aklanınca alalım. ben hakkımla aldığım şeyi neden geri vereyim. işleri güçleri kendilerini bir yere çıkartmak bunun için Beşiktaş harcanacaksa harcansın önemli değil yeterki kendilerinden övgüyle bahsedilsin. bunlarımı savunacağız
20 yıldır Beşiktaş yararına yaptıkları tek doğru yok.
dürüst olacaksak tam olalım seba mit yöneticisiydi nerdeyse bütün mal varlığımız seba sayesinde oldu
nasıl açıldı o kapılar nasıl atıldı o imzalar. okadar değerli arazi Beşiktaşa verilirmiydi sizce.
semra özalın Beşiktaşa faydalarıda tartışılmaz. düşün şimdi CB nin eşi Beşiktaşlı olsa her platformda söylese
ve her maçımıza gelse o hakemler o düdükleri çalabilirmi. Biz devlet mekanizmasında olsun zengin listesinde olsun belkide en güçlü kulübüz ama kimse parmağını oynatmıyor çünkü Beşiktaşda iyi bir şey yapmaya kalkanı bu taraftar mahfeder
hemen hedef tahtasına girer. millet delimi Biz bu taraftarla lobi falan işletemeyiz. şu anda CB ye en yakın olan
Ethem sancak Beşiktaş maçlarına geliyordu taraftar resmen yedi onu söylemediklerini bırakmadılar.
rıza zarrab loca aldı diye neler yaptılar. böylemi lobi oluşacak. bu kulüpden kimler uzaklaştırıldı.turgay cinerden tut nevzat demire kadar.
şimdide birşeyler yapmaya çalışan Hüseyin Yüceli yemeye uğraşıyorlar. para veriyor ya Beşiktaş için birşeyler yapıyor
odunu indirmek lazım kafasına değilmi.