Istedigimi alintilarim
Istedigimi yazarim
Zohniyete bak
Sebaya mitci cenk koraya kupa hediye etti diyene de haddini bildiririz
seba mitciydi cenk koray iki şampiyonluk kupasını evet Beşiktaşa hediye etti o olmasa alamayacaktık
iki şampiyonluğu bunda hat bildirecek ne var silinen mesajları okumadım ama taraflara bakınca neler yazıldığını tahmin ediyorum
bu forumda birilerine renkli diye suçlama yapılmaz renkli dediğiniz adam sizin daha görmediğiniz stadda kombine sahibi
şimdi okudum mred yanlış birşey söylememiş bende aynı perspektiften bakıyorum olaya
her şampiyonluk kaybettiğinde gs lobisi hakkımız yeniyor bizim gücümüz yok hakemler bizi doğradı
demek koca bir ezikliktir hiç kötü olduğumuz için değil hep zayıf olduğumuz için kaybediyoruz tabi
bunu söyledikçede bir türlü çıkamıyoruz işin içinden bu söylemler yüzünden çok kolay kırılan bir taraftar yapısı yarattık
verilen tepkiler verdiğiniz tepkiler çaresizlik tepkisi sen kendini zayıf görürsen en kıytırık hakem bile seni harcar
bunun için birilerinin lobisi olmasına gerek yok insanın doğasında var zayıf olanı harcamak ayakta kalmak için güçlü olmak güçlü görünmek zorundasın sadece insan değil tüm canlılarda var bu zayıf olan türün devamı için tehlikedir. o nedenle zayıf olana içgüdüsel saldırılır.
orhan aka gelince onu Beşiktaş içine sokmak akıllı insanın yapacağı bir iş değil daha adı ortaya atıldığı gün söylemiştim
taraftar onu stada sokmaz diye. Orhan ak gidince Avcı gidecekse buyursun gitsin başkan gidecekse oda buyursun gitsin
bu kulübün kırmızı çizgileri var o çizgiler çok fazla geçilmeye başladı. bu Beşiktaşı bitirir. Hiç kimse tanrı parçacığı falan değil
olacaklar besbelliyken ben yaptım oldu denmez. bu stadda ilk maç kendinize sövdürürsünüz.
sadece oda değil çalışan personelin Beşiktaş taraftarıyla nasıl ilişki kurması gerektiğinide öğretmek zorundalar
sadece orhan ak değil o kadın taraftarımızı itekleyen şahısında bu kulüpde işi yok
doğru şekilde yapıldığı sürece protesto haktır. olayları bilmiyorum kulübeye inip protesto ettilerse hazırlık maçında
gayet olabilir bir şey saldırı olduysa olmaması gereken birşey.
dediğim gibi orhan ak gidecek gitmeli onunla birlikte avcıda giderim derse yolu açık olsun başkan kendini ortaya koyarsa
onunda yolu açık olsun gitmezse bu seneyi kaybederiz. Yönetim kalkıpda her seferinde taraftarı bu kadar kıracak hamleler
yapmaz zorla kaşınıyorlar.
çarşıya gelince evet resmen Beşiktaşın kamburu oldular artık attıkları her adım Beşiktaşın zararına.
geçmişle yaşanmaz geçmişde mücadeleyi çarşı vermedi Beşiktaş taraftarı verdi inönüde kavga edenler sırada gece yatanlar sadece çarşımıydı
sebayı staddan kovalayanda çarşı 8 yıl başımıza yd yi musallat edende çarşı Beşiktaş olimpiyattayken
passo boykot edip maça gelmeyen ama vodafone açıldığı gün boykotu kaldıran bana taraftarlık falan öğretemez
eskiden ilk çıktıkları dönem iyiydi tamam ama şimdi Beşiktaşa büyük zarar veriyorlar. en büyük hatayı aklanında gelin dediklerinde
yaptılar hiç bir suçu olmadığı halde Beşiktaş için içerde yatanları yalnız bıraktılar hakkımızla aldığımız kupayı geri verin
dediler aklanınca alalım. ben hakkımla aldığım şeyi neden geri vereyim. işleri güçleri kendilerini bir yere çıkartmak bunun için Beşiktaş harcanacaksa harcansın önemli değil yeterki kendilerinden övgüyle bahsedilsin. bunlarımı savunacağız
20 yıldır Beşiktaş yararına yaptıkları tek doğru yok.
dürüst olacaksak tam olalım seba mit yöneticisiydi nerdeyse bütün mal varlığımız seba sayesinde oldu
nasıl açıldı o kapılar nasıl atıldı o imzalar. okadar değerli arazi Beşiktaşa verilirmiydi sizce.
semra özalın Beşiktaşa faydalarıda tartışılmaz. düşün şimdi CB nin eşi Beşiktaşlı olsa her platformda söylese
ve her maçımıza gelse o hakemler o düdükleri çalabilirmi. Biz devlet mekanizmasında olsun zengin listesinde olsun belkide en güçlü kulübüz ama kimse parmağını oynatmıyor çünkü Beşiktaşda iyi bir şey yapmaya kalkanı bu taraftar mahfeder
hemen hedef tahtasına girer. millet delimi Biz bu taraftarla lobi falan işletemeyiz. şu anda CB ye en yakın olan
Ethem sancak Beşiktaş maçlarına geliyordu taraftar resmen yedi onu söylemediklerini bırakmadılar.
rıza zarrab loca aldı diye neler yaptılar. böylemi lobi oluşacak. bu kulüpden kimler uzaklaştırıldı.turgay cinerden tut nevzat demire kadar.
şimdide birşeyler yapmaya çalışan Hüseyin Yüceli yemeye uğraşıyorlar. para veriyor ya Beşiktaş için birşeyler yapıyor
odunu indirmek lazım kafasına değilmi.