2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262610 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Yonlendirirsin
Taraftarin fikstur icin bagirirken sen cikip posta koyarsan ne yonetirsin ne yonlendirirsin
Hakemlere mhkye tepki verirken cikip hakemler pirlanta dersen, yusuf abim dersen, taraftar gucunu kaybedersin
Posta koymak nedir mahalle kahvesi mi burası ? Posta falan koymadı taraftara kibarca işine bak dedi. Hiçbir bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar senin işine karışırsa sen ne düşünürsün ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Onların katkısı tabiiki vardır, bizim bazı şampiyonluklarımızın elimizden alınmasını engellemiş olabilirler.
Ama hakkettiğimizden fazlasını almamızı sağladıklarına inanmıyorum.
Gerçekçi olalım bizimde lobimiz var onlarında, ama fark karşılaştırma yapılamayacak kadar büyük, dolayısıyla ancak sahada çok daha iyi olursak dengeleyebiliyoruz.
Bu gerçeği kabul etmek beni daha az Beşiktaşlı yapmadı ama daha huzurlu bir Beşiktaşlı yaptı..
Bu değişmez mi? Değişir: sahada okadar iyi olmalıyızki, bir kaç yıl sürecek bir hegemonya kurmamız lazım.. bu yapılamayacak birşey değil. Çünkü herkes çok kötü yönetiliyor ve lobilerinin de gücünün yetemeyeceği durumlar oluşturmak zor değil.

zaten kimse şike yaptılar demiyor en azından şike yapılmasına engel oldular
diyebiliriz buda destektir. o nedenle 100. yıl şampiyonluğumuzda semra özalın katkısı olmuşdur diyoruz
özellikle belirtiyorum semra özal tribündeyken düdüğü üfleyen hakem Beşiktaşın aleyhine bile bile çalamaz
mümkün olduğu kadar tarafsız yönetir.
sebanın hiç bir katkısı olmamışdır o maçların sahada kazanıldığını sanıyordu
zaten o nedenle onun dönemi gs bu kadar şampiyon olabildi.
bizim en ağır dağılmalarımız hep seba döneminde oldu. bugün hala o dönemin izlerini taşıyoruz.
lobi lobi diye diye gsyi bu duruma getirdikhatırlayın 3 sene önce albayrak ağlıyordu bir kişi bile yok derdimizi anlatacak diye
birden lobileri ölmüşmüydü. hayır onların atamalarda gelen adamları işi bitiriyor derin birşeyler aramaya gerek yok bir yönetici bir mhk başkanı yetiyor işde senin mhk başkanın doğrandığın maç bittikten beş dakika sonra tv karşısına çıkıp hakem iyi maç yönetti diyor
fark o işde lobi falan değil. yoksa bu ülkenin en güçlü kişileri genelde Beşiktaşlıdır olmayanda fenerlidir
gs li pek bulamazsın onlar himmetle iş görüyor lobi değil her seferinde güç odaklarına yamanıyor

sürekli R yapan camia iktidar değişse adnan polatı yeniden başkan yaparlar. şu anda gs de ismini duyduğunuz hiç kimsenin ismi ortada olmaz anında silinirler hiç tanımadığınız yeni adamlar gelir. bu lobi gücü değil oynak camia olmalarından kaynaklanıyor.
adam çıkıyor almanyada gs ye takım arıyoruz türkiyeye birşey olursa gs nin adı devam etsin diye tv ye demeç veriyor
ya bu adamları konuşmaya değermi adamların ülke umrunda değil bunlar her türlü şeyi yapar ahlak sınırları yok
milletin gerisinide yalarlar bu lobi değil hiç birimiz istemeyiz böyle bir kulübü tutmayı.
toplumdada böyle değilmi bazı yalaka tipler vardır yalaya yalaya hep bir yerlere gelirler
bunların çevresimi var diyeceğiz yok adamlar yalaka işde

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bugün çok andık,şu videoyu şuraya bırakayım...

Çevrimdışı mrred

Cekip cevirecek zor gunde zor karar alabilecek lideri yok besiktasin
Dernege muduru var
Taraftarin gucunu kontrol edeceksin, kontrol edemezsen doner seni isirir, yonlendireceksin, rakibe yonlendireceksin sonra kenetleneceksin.

Ali koc bosuna mi saldiriyor gsye, herifler kenetlendi boyle boyle motive oldular
O senin yönlendirmek için tutuğun adamlar daha sonra bedava bilet istemeye başlıyor sonra "çarşı" bizim markamız bize de para ver diyor. başına bela oluyor.Daha sayayım mı ? Profesyonel hayatta böyle yönetim ilkeleri olmaz. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp bir kaç kitap tavsiye edebilirim sana eğer okumak istersen.İlk etapta Peter Drucker okuyabilirsin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Sen hala sorularıma cevap veremedin
Serkan Çınar ve Bülent Yıldırımı bu sözde lobi neden koruyamadı ?

Burada gençleri zehirliyorsun. Sen savcı değilsin hakim değilsin, kolluk gücü değilsin. Maddi gerçeği asla bilemezsin sadece tahmin edebilirsin o da büyük ihtimal doğru olmaz. Bu konularda ihtiyatlı davranman gerekirken "o olay kesin böyle, şu olay kesin böyle " diyerek ahkam kesip hüküm veriyorsun. Bu çok yanlış. Sadece googledaki sınırlı araştırma ve gazete manşetleriyle bir dönemi ya da bir olayı yargısız infazla yargılayamazsın. Başarısızlığa mazeret ve kılıf uydurulan bu fikirler işin kolayına kaçmaktır. Bak senin bu zehirli düşüncelerin yüzünden burada bir arkadaş bana nickinde kırmızı var sen renklisin dedi. Bu tamamen senin zehirli fikirlerin yüzünden oldu. Bundan sonra bütün zehirli mesajlarında seni alıntılıcam ve seninle uğraşıcam.
Okudugunu anlamazsan cevabi goremezsin
Asil zehirli olan sen ve senin gibi teorisyenlerdir
Burda cocugun birine diyordun
Yanimda 5 kisi calisitiryorum bir suru davaya bakiyorum yonetim elestirmiyorum onlar ceo mu diye

Teknik direktore futbol ogretmeye kalkiyorsun, futbolcu musun yoksa
Dediklerin birbirini tutmuyor

Hala okudugunu yazdigini analiz edecek dusunce olgunlugunda degilsin
Senin yazdiklarin renkli agzi oldugu icin sana tepki verildi, ayni necmi abi fbnin kupalarini aklarken ona verilen tepki gibi

Avukatsin kalemin guclu olmali, yazdiginin nereye gittiginin vizyonuna sahip olman gerekirdi
Sana renkli lafini da ben demedim, yazdiklarin renkli malzemesi, renkli agzi dendi, yazdigina dikkat diye

Çevrimdışı mylife1903

O senin yönlendirmek için tutuğun adamlar daha sonra bedava bilet istemeye başlıyor sonra "çarşı" bizim markamız bize de para ver diyor. başına bela oluyor.Daha sayayım mı ? Profesyonel hayatta böyle yönetim ilkeleri olmaz. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp bir kaç kitap tavsiye edebilirim sana eğer okumak istersen.İlk etapta Peter Drucker okuyabilirsin.
Hangi adami tut demisim mesajda
Hala okudugunu anlamiyorsun
O senin okudugun kitaplarin teorilerini ben uyguluyorum, azicik daha buyu benim seviyeme gel belki sana da ogretirim

Çevrimiçi Necmi

Senelerce verilen biletleri karaborsa yapip kendileri beles girdiler maclara guzel baslangic kapitali, azicik kafasi calisan nemalanmaya basladi sonra taraftardan. Simdi bunlarin onde gelenleri boyle yapiyor diye bu olusuma sempatisi olan ne bileyim icinde olmak isteyen genc cocuklari bunlarla bir seviyede degerlendiremeyiz.
iyide o zaman gençlere anlatmak lazım bu oluşuma neden sempati duyuyorsunuz diye
bunlar geçmişde böyleydi şimdi değiştimi adalı aday  olduğunda onunla beleş kombine sayısı pazarlığı yapıyorlardı. ona göre destek vereceklerdi. Beşiktaşa en büyük zararı veren YD ile koyun koyuna yürüdüler
bunlaramı sempati duyacaklar görevimiz gerçekleri anlatmaktır. gerçekleri bilerek sempati duyanıda sorgularsın elbette.
https://twitter.com/temizellerbjk/status/536942461038637056
https://twitter.com/temizellerbjk/status/536256927194710016
https://twitter.com/temizellerbjk/status/536249103865634816
bak gençlere bunları okutmak lazım.

Çevrimdışı levitate

wowowowowowowoow abilerim az sakin olalım yav

herkes çok gerilmiş zaten bir avuç insanız birbirimize saldırmanın bir manası yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Posta koymak nedir mahalle kahvesi mi burası ? Posta falan koymadı taraftara kibarca işine bak dedi. Hiçbir bir bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar senin işine karışırsa sen ne düşünürsün ?
Sana yaptigim gibi okudugunu anlamasi tavsiyesinde bulunurum

Çevrimdışı mrred

Yanimda 5 kisi calisitiryorum bir suru davaya bakiyorum yonetim elestirmiyorum onlar ceo mu diye

Senin yazdiklarin renkli agzi oldugu icin sana tepki verildi, ayni necmi abi fbnin kupalarini aklarken ona verilen tepki gibi

Avukatsin kalemin guclu olmali, yazdiginin nereye gittiginin vizyonuna sahip olman gerekirdi
Sana renkli lafini da ben demedim, yazdiklarin renkli malzemesi, renkli agzi dendi, yazdigina dikkat diye
İnsan istihdam etmekle ilgili hiçbir yetkinliği olmayan insanlar yönetimsel kararlara ve sportif kararlara eleştiri getirmeleri mantıksız olur. Benim orada dediğim şey tam olarak bu . Adam işsiz güçsüz, kitap okumuyor, çalışmıyor hayatta herhangi bir başarısı yok gelmiş twitterda yönetime sallıyor. Alen dediğiniz adam dönercilikten gelme o adamın nesini referans alayım ben . Teorik olarak kitap okusun uygulasın bir fikir atsın ortaya saygım sonsuz ama eleştirdiği şeylerde bir kere bilgi kırıntısı bile yok samimiyet hiç yok.
The great gig in the sky

Çevrimiçi gokhans

Tribün öyle bi rant yeridirki düşünün sefa ve fenerli ibo denen fener amigoları beşiktaşlı ve beşiktaş tribünlerinde yetişmiş elemanlardır. Rant nerde amigolar orda. Mühendis oktayın katillerinden sebo ile tribün abilerimizin yakın ilişkilerine falan girmiyorum oraya girersek zaten içinden çıkamayız. Bukadar pisliğin içinde süt gibi tertemiz optik abi vardır onu bunların dışında tutuyorum. Azizin amigolarından biri acıbadem metrobüsün üstündeki taksi durağının sahibi milyonluk bir yatırım maşallah düşünün bu adamların derdi renklermi paramı siz karar verin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mrred

Tribün öyle bi rant yeridirki düşünün sefa ve fenerli ibo denen fener amigoları beşiktaşlı ve beşiktaş tribünlerinde yetişmiş elemanlardır. Rant nerde amigolar orda. Mühendis oktayın katillerinden sebo ile tribün abilerimizin yakın ilişkilerine falan girmiyorum oraya girersek zaten içinden çıkamayız. Bukadar pisliğin içinde süt gibi tertemiz optik abi vardır onu bunların dışında tutuyorum. Azizin amigolarından biri acıbadem metrobüsün üstündeki taksi durağının sahibi milyonluk bir yatırım maşallah düşünün bu adamların derdi renklermi paramı siz karar verin.
Bunlar gerçekse biz boşa uğraşıyoruz birbirimizi yiyoruz...
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

ben ne zaman fenerin kupalarını akladım :alala:
ben kimsenin birşeyini aklamam doğru neyse onu konuşurum
kendi doğrularımıda sizin fikrinize göre şekillendirecek değilim.
burda bu konularda yorum yapan arkadaşların çoğunun bilme ihtimali yok yaşları yetmez buna
ama biz geçmişi bire bir yaşadık renklilerin ne gücü var nereye kadar biliyoruz.
ben forum açıldığından beri tek şey söylerim renkliler şişirilmiş balondur ne kadar şişirirsen o kadar büyük görünür
iğneyi eline alıp dokunduğun andada o kadar kolay patlarlar
burda herkes fenerin ekonomik gücünü överken adamlar iflasda diyordum millet benimle dalga geçiyordu unuttunmu
stad anlaşması yaptıklarında herkes bizden iyi anlaşma yapmış diye parlamaya başlamışdı o zaman yalan bu dedim
gerçek anlaşmalarını rakamlarıyla söyledim kimse inanmadı hep renklileri şişirme derdindeler çünkü ama sonra söylediklerim bir bir doğrulandı. ffp ye girmeden bir sene önce seneye ffp ye alınacaklar dedim.
ben öyle ne renkli aklarım nede şişiririm gerçekleri biliyorsam söylerim.
gs lobisi deniyor biz ne yapmışık çok lazımmış gibi fenerle uğraşıp durduk aradan gs sıyrıldı
gs ile yarışırken fenerle uğraşıp onların camiasınıda aleyhine çeviriyorsun bu akıllıca birşeymi.
her yanlışı karşında aramayacaksın. arada birde dönüp kendine bakacaksın.
biz ligi sükalese ettiğimizde ermanlar çakarlar talat tokatlar çakırlar hakemdi o zaman nasıl hakemlik yaptıklarını
şimdiki yorumlarından haraketlerinden anlarsınız beğenmediğiniz mhk lar o zaman hakemdi ama onlara ramen şampiyon oluyorduk
hakem bir maçını yer iki maçını yer üç olur dört olur daha fazlası olmaz bu kadar maçlada şampiyonluk verilmez.
her suçu hakeme atmak doğru değil.çoğu bizim kırılganlığımızdan oluyor bir maç doğransak o maç yüzünden sezonu veriyoruz sen böyle olursan yaparlar yolu açıyorsun

Çevrimiçi Necmi

Bunlar gerçekse biz boşa uğraşıyoruz birbirimizi yiyoruz...
ooo bunlar birşeymi Beşiktaşa söven bursa liderleri varya onlarda Beşiktaş tribünlerinden yetişme
bizimkilerle yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor onlara tribüncülüğü bizim çarşı öğretmiş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seba da stada giremez olmuştu yalnız, hatırlar mısın bilmem?

Şimdi Seba'yı metheden Çarşı, o zamanlar "15 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık Seba, artık istifa" diye bağırıyordu.

Lig ikincisi olup şampiyonlar ligi vizesi aldığımız maçta "Şampiyonlar Ligi'ne güçlü yönetim" diye bağırıyorlardı.

Stada en rahat girebilen Demirören'di, 4. olmaya çalıştığımız maçta protesto edenleri "Sabote etmeyin, UEFA'ya gidelim" diye susturuyordu çarşı.

Kısacası stada girebilmek maharet değil.

Yine yanlış bilgi veriyorsun

Demirören son 2 sezon stada gelemiyordu adama dumduz küfür ediliyordu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Yine yanlış bilgi veriyorsun

Demirören son 2 sezon stada gelemiyordu adama dumduz küfür ediliyordu
çarşımı ediyordu tribünde bir çarşımı var. iyi izlememişsin tribünü

Çevrimdışı mrred

ooo bunlar birşeymi Beşiktaşa söven bursa liderleri varya onlarda Beşiktaş tribünlerinden yetişme
bizimkilerle yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor onlara tribüncülüğü bizim çarşı öğretmiş
Bunları bir tribünde toplanmasına engel olunca hiçbir şey yapamazlar. Biz eğer müşteriysek tek talep edebilceğimiz şey "iyi futbol" . İyi futbol nasıl oynanıyor o ornekler üzerinden gitmemiz gerekiyor. Ben mesela öz kaynak düzeninden gelen futbolcuların yavaş yavaş olcağına inanıyorum

Alpay Çelebi'yi Kayserispor istemiş bu güzel gelişme.
The great gig in the sky

Besiktas taraftarina laf sokarken azicik dikkat etmek lazim

Senin taraftarin olmasa vefasporla yaparsin derbi macini

Taraftari yonetmek ve o gucu kontrol altina almak lazim o baskanin isi

Taraftar kambur falan iddiali ifadeler
Sponsorlar falan senin guze goZune bakip parayi basmiyor, taraftrinin potansiyeline inanip ceriyor parayi

Hernekadsr yollarimiz carsi ile 2003 yilinda ayrilmis olsa da hic sempatim de kalmamis olsa o tiribun abilerinjn kanlarini terlerini akittigini degersizlestiremem

Bugun carsi hic olmamis olsa
Agar ile ciller inonuyu gsye verir bize de yusuf ziya onis sitadi ya da vefasitadi falan kalirdi

Inonu sitadi besiktasin sitadi olarak aniliyorsa bunda carsi olusumunun kani teri vardir. Orda az kulak kesilmedi az kavga edilmedi o kapali tiribun icin geceleri sokaklarda yatildi
Bu insanlara kanbur denilmez, yaziktir
:claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gündem değişsin.

#direnveefsaneolstokcity#

Gelmeden yazayım da sonradan papaz olmayalım.

İndi nedir ya?
Bombacı Şakir'in önde gidenini bir de bonservisle kitlemeye çalışıyorlar.
Ulan adam soymanın bile bir adabı var. İndi nedir hele bonservisle?

Uzak uzak uzak...
Aman diyeyim yönetim sakın ha...

Çevrimdışı mrred

Fatih Aksoy transfarmarkt değeri 500.000 euro olmuş bu sene devamlı ilk 11 de oynarsa belki seneye bizde yeterli olcak seviyeye gelebilir.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Sen daha gecen gun senol gunesin de kupasi yoktu diyerek fb sampiyonluklarini akliyordun
Seba mitciydi de semra ozal besiktasliydi da faydalarini malatya maclarinda denizli maclarinda gostereydiler ankaragucu macina etki edeydiler
Seba serefli ikincilik derken her besiktaslinin anlayacagini dusunmustu herhalde

Sagada kazandigimiz fbye verilip bize verilmeyen kupalara hediye demek senin tabirinle renki agzidir.

Atom bomban yokken atom bonban varmis gibi hava basarsan baskasinin atom bonbasini yersin kafana. Gucluymus gibi yaoacakmisiz da bilmem ne, bos isler bunlar. Gs macinda yapaydin gucluymus gibi daha baskan gidemiyor gs deplasmanina

Besiktas taraftarina da kanbur denmez, o taraftar olmasa bu kulup olmaz vefaspordan tek farkin taraftarindir
hocanın kupası yok derken fenerin şampiyonluğumu aklanıyor
bu işler gönül şampiyonluğu ile olmuyor listede yok şampiyonluğu
fener şike yaptı eyvallah ama kasa kasa hamsileri unuttunuz galiba
ts başkanının sırıtarak hamsi istediler götürdük deyişlerini
ts nin o işden nasıl sıyrıltıldığını unuttukmu iş olmayan olaylardan sonuç üretmeye gelirse
altından çok şey çıkar. neticeye bakmak gerekiyor. hep diyorum olaylara geniş pencereden
bakmalı at gözlüğü takmamalı şike sürecinde gs ts kollandı biz fener ateşe atıldık
süreç fetö operasyonuydu fener yapmış yapmamışı bırakalım bir tarafa amaç bu değildi amaç iki takımı cezalandırmaktı. diğer iki takım aradan sıyrıltılırsa mazlum olarak bakamam kusura bakma
tapelerde onlarda vardı bolcana hemen aklandılar ve kayboldu tapeler suçsuz ilan edilip
delilleri ortadan kaldırdılar. ortada bize karşı yapılmış ciddi bir fetö operasyonu varken
artık şike yapmış yapmamış olayına bakamıyorum burda vahim olan şey fenerin masum olmaması değil
burda fener şike yaptı diye operasyon yapılmadı direk gs nin önünü açmak tek takım haline getirmek için
yapıldı arada fetö düşmanı olanlarıda aradan çıkardılar cezalandırdılar
bunların iktidarla arası açılmasa halimiz nice olurdu. oturur burda ts gs yarışlarını izlerdik.
tabi birde başak.

Çevrimdışı haluk.m

Fatih Aksoy transfarmarkt değeri 500.000 euro olmuş bu sene devamlı ilk 11 de oynarsa belki seneye bizde yeterli olcak seviyeye gelebilir.

Alpay Çelebi için Kayserispor'a kiralık gidiyor haberleri var.(trtspor) 

Fatih'i ver, Alpay'ı ver + üstüne gerek yokken yıllık 400bin €'dan Atınç almaya çalış.  Alpay ve Fatih  400bin TL bile almıyordur.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

gündem değişsin.

#direnveefsaneolstokcity#

Gelmeden yazayım da sonradan papaz olmayalım.

İndi nedir ya?
Bombacı Şakir'in önde gidenini bir de bonservisle kitlemeye çalışıyorlar.
Ulan adam soymanın bile bir adabı var. İndi nedir hele bonservisle?

Uzak uzak uzak...
Aman diyeyim yönetim sakın ha...

Bence de bize saplama derdindeler ama hocanın istediği yazıyor. Hoca istiyorsa alınsın, yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı mrred

Alpay Çelebi için Kayserispor'a kiralık gidiyor haberleri var.(trtspor) 

Fatih'i ver, Alpay'ı ver + üstüne gerek yokken yıllık 400bin €'dan Atınç almaya çalış.  Alpay ve Fatih  400bin TL bile almıyordur.
Atınç sol ayaklı yedek diye istiyor olabilirler. Mali şartları bilmiyoruz kafalarında nasıl bir plan var ne amaçla alcaklar bilmiyorum. Adam son iki sene topa değmemiş ...
The great gig in the sky

konuda transfer dışında her şey var :akuma:
Çok transfer var , 6 futbolcu aldık, akıyor maşaallah ya , o yüzden , keyfimizden başka şeyler konuşuyoruz :bandit:

Ayrıca bu başlık yaz aylarında hem transfer hemde Beşiktaş ile ilgili konuların konuşulduğu başlık olarak kullanılıyor , yani sadece Transfer konusulmuyor , bilgin olsun