2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4254809 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

bjktv yayınlamıyor antremanı çok güzel!

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Özyakupun ağzı kulaklarında, sürekli bir gülme halinde antrenmanda :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Öyle yada böyle buraga birsey oldumu forvetsiz kaliyoruz, güven 1-2 mac götürür ama fazlasi olmaz, avrupa ligi, ligdeki kritik maclarda burak olmadigi takdirde cok puanlar kaybederiz. Bir forvet daha kesinlikle lazim, abuşu falan bi sekil getirebilsek keske
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Akgün hırslı görünüyor.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Kutay

bjktv yayınlamıyor antremanı çok güzel!
zaten kapanacak diye iyice boşlamışlar sanırım.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

zaten kapanacak diye iyice boşlamışlar sanırım.

kapandı zaten sadece internetten yayın yapıyoruz takımının ilk antremanını da verirsin ama o kadar değil onu bile vermiyorlar.

Çevrimdışı kyiv

Burak'ın yokluğunda kendini göstermek isteyen gençlere fırsat. Adam Ağustos başına kadar yok kendini toparlaması falan Eylülü bulur. Güven, Oğuzhan, Umut Beyler görelim bakalım kim formayı istiyor.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Necmi

Negredo pas alamadi olayini 1881 kere yazdin abi 1919 foto 1923 vidyo koyduk 1938 kere yazdik hala ordasin sonra sabit fikirli degilim diyorsun

hadi canım ne gösterdin sadece konuşuyorsun süreklibiri forvet oyuncusu diğeri kanat oyuncusundan bahsediyoruz
bu sabit fikir değil ben doğduğumdan beri siyaha siyah diyorum bu sabit fikirmi oluyor

Çevrimdışı Necmi

Abdullah Avcı antrenman sahasına vinç getirtmiş takımın görüntülerini ordan çektiriyor.

drone niye kullanmıyoruz drone diye bir şey icat edildi :)

hani kadro dışı bırakılmışdı.

ertan suzgune söylüyorsun herhalde abi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

ertan suzgune söylüyorsun herhalde abi.
sana demiyorum elbette sadece basının algısını söylemek istedim her sezon başında yapıyorlar bunu
her seferindede yedirmeyi nasıl başarıyorlar merak ediyorum :D

Çevrimdışı sozkul

orhan ak ve Quaresma hariç güzel foto.

Gökhan hocanın da biraz kilo verip sportif bir görüntüye kavuşması lazım. Lens'e kötü örnek oluyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

galiba necmi abiyi değil  beni kastediyorsun .evet lens kadroda kalabilir ben lensten iyi bir hocanın faydalanabileceğini düşünüyor ve lens gitsin dediğimi hatırlamıyorum.orkandan faydalanabilir yeni gelen hoca ve hatta arastan eğer tabi futbol oynama istekleri varsa.diğer kanada boyd geldi lens aras orkan yeterli olur.bir sağ bek ve bir solbek lazım adriano gittiği için.oraya da yıldız transfere gerek yok eldeki gençlerden gg ye yedek çıkarabilir hoca.caner yeterli gelmiyorsa onun önüne bir adam alabilir.bir sol stoper şart bana göre hatta maaşı yüksek vida satılabilirse onun yerinede bir stoper.şimdi bunu da transfer istedi diye sayabilirsiniz nede olsa takımda oynamayan  gençlere şans verilsin deyince transfer isteği sayılıyor.son olarak birde çift yönlü orta saha transferini gerekli görüyorum zira medel gitmek istiyor ve gidici ve atiba da 36 yaşında.çok transfer lazım değil yine tekrarladığım gibi bir kaç nokta atışı ve verim alınamamış oyunculardan verim alabilmek yeterli olur.
Direk bir kişiyi değil burada bir grubu kastediyorum. Futbol takımı zaten 11 kişi. Birkaç nokta atışı dediğinde takımın neredeyse yarısını değiştirmiş oluyorsun. Herkes farklı birşeyler düşünüyor. Buna itirazım yok fakat herkes kendi düşündüğünü en doğru sanıyor kendi düşündüğü çıkmadığında hemen birilerine en başta da teknik direktöre saldırıyor.  Lens yine bütün yıl koca bir kalçayla dolaşırsa ne olacak? Orkan kendisine söylenenleri yine yapmazsa ne olacak? Altyapıdan  fizik, mental birçok konuda eksik gelen gençler bu eksiklerini kapatamazsa ne olacak? Aras boş vermiş şekilde hareket etmeye devam ederse ne olacak? Dışarıdan görüldüğü gibi değil futbol takımını yönetmek.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hadi canım ne gösterdin sadece konuşuyorsun süreklibiri forvet oyuncusu diğeri kanat oyuncusundan bahsediyoruz
bu sabit fikir değil ben doğduğumdan beri siyaha siyah diyorum bu sabit fikirmi oluyor
Quaresma , Gomez'e hiç asist yapmadı. Gomez'i kaçırdıyı da unutmamak lazım. Quaresma'nın yaptığı 6 asistin 5'inin Gomez'e olduğu defalarca hatırlatılmasına rağmen. Bu ikisinde de ortak nokta ne hikmetse Quaresma. Hakkını vermek lazım bir adama kafayı taktığın zaman o kişi hakkında yazdıkların doğru veya yanlış tutarlı.

ozzy eski günlerine geri dön.

Çevrimdışı Necmi

abi abdullah hocamıza haksızlık ediyorsun piyasadaki teknik direktörler arasında Beşiktaşımıza en çok yakışan hoca oydu . 73 yaşında kulübede uyuyan lucescu mu , gittiği hiçbir takımda uzun süreli çalışamayan disiplinsiz Sergen mi ,daha önce hiç takım çalıştırmamış ve tam bir kapalı kutu olan guti mi bize yakışacaktı Allah aşkına
hee zaten dünyada bunlardan başka hoca yok birini tercih etmek zorundaydık
nesine haksızlık ediyorum benim için ne kadar iyi hoca olmasının bir önemi yok isterse üç sene üst üste Beşiktaşı şampiyon yapsın
bu adam Beşiktaşa yakışmıyor bu benim fikrim. çıktığı her maç vodafoneda dalga geçilen bir hocadan bahsediyoruz
bu kadar şey taraftarın miğdesini kaldırmaz bir noktaya gelir ve patlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

işde bu konuda yanılıyorsun ben bu kulübe sokanları 5 yıl önce sorgulamışdım
ben quaresma transferini eleştirirken kimsede ses çıkmıyordu.
ondan sonra o olay bitti ne yapmam lazım dönüp dönüp bunumu eleştireyim
ben hoca ile anlaşıldığındada yaptım eleştirimi ben aynı olayları dönüp dönüp pişirmemki
o hataydı yapıldı ve bitti ondan sonraki her yanlışı getirip yönetimemi bağlayayım
lens alındığında millet can atıyordu oda değil caner transferinide olmadan önce az eleştirmedim
burda caner için neler söyledim. bugün yanlış transfer yapsalar yine eleştiririm ama bunuda kalkıp ömür boyu kullanmam
benim eleştirilerim futbol üzerine değil ama beğenirim beğenmem benim beğenmediğim oyuncu kötü oyuncudur demeyecek kadar
olgunlaştım. kolay kolayda kendi oyuncumuzu bu noktada eleştirmem ben aleştirileri hep karakter üzerine yapıyorum
bak avcı geldi gelmeden tepkimi net koydum bu fikrim başarılı olmasına yada olmamasına göre değişmez
Beşiktaşa yakışan bir hoca değil eleştirimi baştan yaptım tavrımı gösterdim bundan sonraki konuşmam sadece oyun planı üzerine olur
başarılı bulduğumda söylerim kötü olduğundada söylerim  ama bu benim ana düşüncemi değiştirmez Beşiktaşa yakışmıyor.
Beşiktaşda olmasının tek nedenide başkanın ego tatmini herkese ramen ben yaparım dedi yaptı.
Tek ses eden sen değildin. O olay bitti sonra yenileri geldi. Kim geldi misal? Lens geldi. Yönetime değil de Quaresma'ya, Lens'e, teknik direktöre mi bağlayayım? Caner demişken İsmail'i nasıl savunduğun aklıma geldi yine. Caner'in futbolculuğunu tartışırız. İsmail'in futbolculuğunu kim tartışır? fenerliler de tartışmaz tuncaboylu ve senin gibi birkaç istisnai Beşiktaşlı haricinde hiçbir Beşiktaşlı da tartışmaz çünkü İsmail'in futbolcu olmadığını biraz izleyen bilir.  :D 2 sene önce Milli takım futbolcusu, fener elimizden kaptı dediğin İsmail'den bahsediyoruz. Sabit fikirli değilim dersin ama şimdi sorsam yine savunursun İsmail'i.
Avcı konusunda katılıyorum. Başkanın egosunu tatmin etmesi dediğin gibi.

Geçen sezon Beşiktaş’tan farklı takımlara kiralık olarak giden Umut Nayır, Orkan Çınar ve Sedat Şahintürk sezonun ilk antrenmanına katıldı.

Aras Özbiliz kadroya alınmadı.

Fatih Aksoy, 1 yıl daha Sivasspor’da kiralık olarak oynayacak.

Çevrimdışı Necmi

Quaresma , Gomez'e hiç asist yapmadı. Gomez'i kaçırdıyı da unutmamak lazım. Quaresma'nın yaptığı 6 asistin 5'inin Gomez'e olduğu defalarca hatırlatılmasına rağmen. Bu ikisinde de ortak nokta ne hikmetse Quaresma. Hakkını vermek lazım bir adama kafayı taktığın zaman o kişi hakkında yazdıkların doğru veya yanlış tutarlı.
hiç tekrar izlemeyi denedinmi maçları 5 asist yapmış ne çok bir kanat oyuncusu için
önemli olan o pası vermeyi isteyip istememesi gomez bile demişdi quaresma isterse daha fazla gol atarım diye
bu laf boşa söylenmez benim sahada gördüğümü hissettiğimi demek gomezde görmüş
bir oyuncu neden quaresma isterse daha fazla gol atarım der hiç düşündünmü
bu takmak değilki bu adamın Beşiktaşı umursadığı falan yok sürekli bir kısım tartaftarın anlamsız sevgisini kullanıyor.
Beşiktaşı kaç defa yaktı ben kötü oyundan bahsetmiyorum bir oyuncunun kötü olmayada hakkı var
doğru şekilde kartta görür onada bir şey demiyorum. babelde pas vermiyordu mesela ilk tercihi hep kendi vurmak oluyordu
kaç gol attı değilmi böyle peki kaç top kaptırdı olay quaresma olayı değil quaresmanın bu takımın formasını giymesinde herkes suçlu
ama takımı quaresmaya teslim etmekle en büyük suç hocanın. anlatmaya çalıştığım bu
nedense yaptığı gol ve asistler hep istanbulda deplasmanda hiç yok istanbulda tribüne oynuyor
bana böyle oyuncu lazım değil lens kötüde oynasa takımı için oynuyor ben sahada saatli bomba gibi dolaşan oyuncu yerine lensi on kere tercih ederim.
quaresmalı oyunla quaresmasız oyun arasında farkı göremiyorsanız diyeceğim birşey yok konu lensde değil oda oynamasın
bunlar madem zarar veriyor alternatif sistemi yarat mecbur değilsin bunlara