O kadar objektifsin ki Lens'in bu takıma verdiği zararı göremiyorsun 
İkimizin durduğu yer belli. Ben Quaresma'yı Lens'i bu kulübe sokanları sorguluyorum. Sen bunları kulübe sokanlar yerine futbolcuyu, antrenörü sorguluyorsun.
Oyuncu sistem konusuna girmeyelim. Her kafadan bir oyuncu bir sistem çıkıyor. Herkes de kendi sisteminin kendi tuttuğu oyuncunun en iyi olduğuna inanıyor. Sen Tolgay'ı beğenmezsin diğeri Tolgay'ı harcadılar der. Ama ikiniz de teknik direktörü gömersiniz delice 
Sistem, kadro kurmak taraftarın değil işini bilen uzman kişilerin yapacağı iş. Umut, Şafak, Metinle kadro yaparsan olacağı bu kadar.
işde bu konuda yanılıyorsun ben bu kulübe sokanları 5 yıl önce sorgulamışdım
ben quaresma transferini eleştirirken kimsede ses çıkmıyordu.
ondan sonra o olay bitti ne yapmam lazım dönüp dönüp bunumu eleştireyim
ben hoca ile anlaşıldığındada yaptım eleştirimi ben aynı olayları dönüp dönüp pişirmemki
o hataydı yapıldı ve bitti ondan sonraki her yanlışı getirip yönetimemi bağlayayım
lens alındığında millet can atıyordu oda değil caner transferinide olmadan önce az eleştirmedim
burda caner için neler söyledim. bugün yanlış transfer yapsalar yine eleştiririm ama bunuda kalkıp ömür boyu kullanmam
benim eleştirilerim futbol üzerine değil ama beğenirim beğenmem benim beğenmediğim oyuncu kötü oyuncudur demeyecek kadar
olgunlaştım. kolay kolayda kendi oyuncumuzu bu noktada eleştirmem ben aleştirileri hep karakter üzerine yapıyorum
bak avcı geldi gelmeden tepkimi net koydum bu fikrim başarılı olmasına yada olmamasına göre değişmez
Beşiktaşa yakışan bir hoca değil eleştirimi baştan yaptım tavrımı gösterdim bundan sonraki konuşmam sadece oyun planı üzerine olur
başarılı bulduğumda söylerim kötü olduğundada söylerim ama bu benim ana düşüncemi değiştirmez Beşiktaşa yakışmıyor.
Beşiktaşda olmasının tek nedenide başkanın ego tatmini herkese ramen ben yaparım dedi yaptı.