2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4245104 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim burcum da aslan, napayım burcumu da mı değiştireyim  :lol:

sorarlarsa söyleme şöyle yeleleri olan bir hayvan de o kadar :D

Igor Tudor'dan, Udinese yönetimine: Lütfen teklifi arttırın ve Dorukhan'ı alın.
(La Gazzetta dello Sport)

Beşiktaş, Championship ekiplerinden Brentford’da forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Ollie Watkins’i gündemine aldı. (TRT Spor)

Çevrimdışı doganay

Bugünde gelen yok. Bu Boyd en azindan gelseydi, sözde iş bitmişti.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Igor Tudor'dan, Udinese yönetimine: Lütfen teklifi arttırın ve Dorukhan'ı alın.
(La Gazzetta dello Sport)

Sir Alex Ferguson'dan Igor Tudora: Lütfen 20 milyon euro verin veya topu alın sektire sektire gidin.

Sir Alex Ferguson'dan Igor Tudora: Lütfen 20 milyon euro verin veya topu alın sektire sektire gidin.

20 olmasa bile 15 milyon + sonra ki satıştan %20 pay teşekkürler :)

Tamam seni mi kıracağız ver elini anlaşalım  :lol: İyi transferler yapılacağını bilsem buna okey derdim de, zannetmiyorum 15 milyon euro çarçur edilecekmiş hissiyatı var.

Tamam seni mi kıracağız ver elini anlaşalım  :lol: İyi transferler yapılacağını bilsem buna okey derdim de, zannetmiyorum 15 milyon euro çarçur edilecekmiş hissiyatı var.

Biz dua edelimde 6-7 ye gitmesin.

para kalmadığı için paranın değerini iyi bilirler etmezler bence çar çur :)

Biz dua edelimde 6-7 ye gitmesin.

para kalmadığı için paranın değerini iyi bilirler etmezler bence çar çur :)

Giderse o paralara gider zaten.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu ne yahu, yalandan bir isim bile sallayamıyorlar.
Gece haberleri, gün içerisindeki dedikoduların özeti, yeni bir isim yok.
Kuruduk resmen.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu ne yahu, yalandan bir isim bile sallayamıyorlar.
Gece haberleri, gün içerisindeki dedikoduların özeti, yeni bir isim yok.
Kuruduk resmen.
Klasik fikret orman, son dk kadar bekleyip ilk yarıyı yine çöpe atacak, zaten teknik ekip yeni sen kampa transfer yetiştiremessen ne olacağı belli, ben bayıldım artık

Çevrimiçi Sinan23

Ignacio Pussetto artı 5 m euro, Hidde ter Avest artı 8 m euro, Giuseppe Pezzella artı 7 m euro , Samir artı 6 m euro yada kafa kafaya Rodrigo de Paul olabilir. Böyle bir cevap verelim bence belki tutar  :money:

herkes çatur çutur transfer yapıyor.

Çevrimdışı mellfred

mc groger bize iskoçyadan gelmedimi yanlışmı hatırlıyorum iskoç takımıydı sanki.
İngiltere’den geldi İskoçya’ya gitti sanki

Çevrimdışı mellfred

İstermisiniz gençler hepsi üstün performans gösterip formayı kapsınlar. En kral transfere değişmem altyapıdan gençlerin performans gösterip formayı kapmalarına. Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.
Hepimizin hayali o

Çevrimdışı mellfred

dorukhanı 10 üzerine satabilirsek iyi para derim
Oğuzhan’ı kazanabilirsek eğer !
Medel+dprukhandan 12-13 güzel para
Üstüne bir de lensle quaresmayı şutlarsak dadından yenmez

Çevrimiçi yaço58

lens artı quaresma maaş 4m katkı eksilerde bu 2 sini göndermek bile büyük transfer başarısıdır ama sanmıyorum ikiside kalır onları gönderip sağlam bir kanat alsak hem tasarruf etmiş hemde kalitemiz artar quaresmayla opsiyonlu falan uzatırdı insan 36 yaşındasözleşmesi bitmesi ne demek birde 1.75 m euro alacak

Çevrimdışı kyiv

Gençlerimizden İlkay İşlerin pozisyonu nedir? 6? 8? veya?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

orta sahanın zekasını arttırmamız lazım.O yüzden oğuzhan orta sahaya şart.Dorukhan da oynamalı oda ön libero da oynamalı fizik gücü katıyor.Top tekniği yüsek pas oyununu seven bir orta saha avcı da böyle kuracaktır orta sahayı zor deplasmanlarda atiba-dorukhan yapabilir.

Dorukhan        Oğuzhan

Ljajic
Bence de aynen böyle olmalı orta sahamız.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

mc groger bize iskoçyadan gelmedimi yanlışmı hatırlıyorum iskoç takımıydı sanki.
Aynen Glasgow Rangers'tan gelmişti.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

İngiltere’den geldi İskoçya’ya gitti sanki

yok iskoçyadan glosgow rangesten gelmiş bizden ingiltereye hull citye gitmiş.

Çevrimiçi Sinan23

http://www.griffinpark.org/forums/showthread.php?t=131674&page=151
Adamların forumunda opsiyonlu transferi ilginç/komik bulmuşlar . Twitter sallaması diyorlar. Benrahma Villaya giderse sisto kesin bizde gibi düşünceleri de var. Allahın köyünden Türkiye'yi küçük görüyorlar. Watkins in orada ne işi var falan diyor köylüler. 8 milyon opsiyon iyi bir kiralama ücreti dahil değilse çok küçükmüş. Ama adamların forumu dakikada 5 mesaj geliyor en az. 2 mesaj arası en fazla 2 dk. Bu yöndem takdir ettim.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2019, 01:06:45 Sinan23 ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

hee zaten dünyada bunlardan başka hoca yok birini tercih etmek zorundaydık
nesine haksızlık ediyorum benim için ne kadar iyi hoca olmasının bir önemi yok isterse üç sene üst üste Beşiktaşı şampiyon yapsın
bu adam Beşiktaşa yakışmıyor bu benim fikrim. çıktığı her maç vodafoneda dalga geçilen bir hocadan bahsediyoruz
bu kadar şey taraftarın miğdesini kaldırmaz bir noktaya gelir ve patlar.
Abi ona dalga geçmek değil de başakşehir maçlarda bize top göstermediği için deliye dönen taraftarın sinirini boşaltması diyelim.Dalga geçen biri varsa o da bizi her maç aynı oyunla sürklase eden Avcı'dır  :D

Çevrimdışı worns

http://www.griffinpark.org/forums/showthread.php?t=131674&page=151
Adamların forumunda opsiyonlu transferi ilginç/komik bulmuşlar . Twitter sallaması diyorlar. Benrahma Villaya giderse sisto kesin bizde gibi düşünceleri de var. Allahın köyünden Türkiye'yi küçük görüyorlar. Watkins in orada ne işi var falan diyor köylüler. 8 milyon opsiyon iyi bir kiralama ücreti dahil değilse çok küçükmüş. Ama adamların forumu dakikada 5 mesaj geliyor en az. 2 mesaj arası en fazla 2 dk. Bu yöndem takdir ettim.

Watkins isminin çıkmasına ben de şaşırdım. İngiliz oyuncular championshipte bile oynasa buraları pek tercih etmiyorlar açıkçası, son yıllarda o seviyede bile bonservisler ve yıllık ücretler oldukça yüksek hale geldi. 7-8 milyona kulübünün bırakacağı bir oyuncu ama kiralık artı opsiyon seçeneği de oyuncuyla özel bi sorunları yoksa çok akla yatkın değil.

Bir dönem Tom huddlestone ile ilgilenmiştik. Championshipte oynuyordu. 4 milyon yıllık ücret istemişti.

Çevrimdışı worns

Benfica zivkovic kiralamayı düşünüyor haberleri vardı. Eğer olasılık dahilindeyse sağ kanat için en iyi seçenek o.

Lazar markovic yazılıyor. Yıllardır çok verimsiz ve bol sakatlıklı seyrediyor. Düşük kontratlı bir alternatif olabilecekse bi ihtimal ama 1 milyon üstü bir kontrattan vs kesinlikle uzak durmak lazım.

Tsnin donis avdivaj transferini iyi buldum. İmza attığı şartlarda çok rahat alınacak risk. kanat rotasyonuna ihtiyaç varken bizim düşünmemiz gerekirdi.