2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4255235 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Hayırlı olsun. Boşa o kadar yaygara koptu. Fıstık gibi olmuş formalar.

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2019, 17:26:39 38life ]

Çevrimdışı cursedofdragon

bu site yanılmıyor beyaz efsane olmuş  :sevinc

siyah de fena değil de :D

Çevrimdışı 38life

İkisi de çok güzel olmuş ama beyaz harika.

Çevrimdışı Nartallo

Formalar harika olmuş, çok beğendim

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu ne ya :lol: Antremanda kesilir falan sağlık ekibi tetikte beklesin başımıza kalır.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Kutay

şu ana kadar gördüğüm en güzel formalar diyebilirim fakat fiyatta aşırı pahalı alıp almamakta kararsızım açıkçası
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

İkisi de çok güzel olmuş ama beyaz harika.

aynen siyah da güzel ama beyaz harika duruyor  :tabe:

Çevrimdışı murat

Sistem kötü diyenlerden birisi sensin. Sistem kötü deyip hemen 5-10 transfer isteyen sen değilsin. Birçok konuda anlaşamasak da inkar etmiyorum senin sabit fikirli olduğunu, diğerlerine göre daha tutarlı olduğunu, savunduğun fikirleri  sonraları sanki hiç söylememiş gibi hareket etmediğini. O konuda hakkını yememek lazım. Kimin kötü niyetli olduğu tartışmasına girmeyelim en iyisi. Böyle bir tartışmada ben değil sistemciler zararlı çıkar. Özetle bütün sezon boyunca sistem olsa iş yapar diye yaygara koparılan bir oyuncuyu sezon başlarken kulübün parası yokken transfer yapılması gereken daha acil pozisyonlar varken  gönderenin mi niyeti kötüymüş yoksa benim mi niyetim kötüymüş bu sorunun cevabını  meselelere objektif bakanlar iyi bilir . Bütün sezon boyunca fikir birliği edip forumda sistem sistem diye yaygara koparıp sizin gibi düşünmeyenleri bastırıp sonra '' Neden savunduğunuz şeyleri hiç söylememiş gibi hareket ediyorsunuz? Niye tutarsızsınız? ''  dediğimde ben karşımdakini küçük görmüş olmuyorum. Bu bir eleştiri.  Niye bahsettiğime gelince görülüyor ki yine benzer geçmişteki hareketler devam ediyor. İnsanları kötü niyetli, küçük gören, kibirli gibi damgalamaktan da bence vazgeçmelisin. Bu tür sözler kimseye birşey kazandırmaz.
galiba necmi abiyi değil  beni kastediyorsun .evet lens kadroda kalabilir ben lensten iyi bir hocanın faydalanabileceğini düşünüyor ve lens gitsin dediğimi hatırlamıyorum.orkandan faydalanabilir yeni gelen hoca ve hatta arastan eğer tabi futbol oynama istekleri varsa.diğer kanada boyd geldi lens aras orkan yeterli olur.bir sağ bek ve bir solbek lazım adriano gittiği için.oraya da yıldız transfere gerek yok eldeki gençlerden gg ye yedek çıkarabilir hoca.caner yeterli gelmiyorsa onun önüne bir adam alabilir.bir sol stoper şart bana göre hatta maaşı yüksek vida satılabilirse onun yerinede bir stoper.şimdi bunu da transfer istedi diye sayabilirsiniz nede olsa takımda oynamayan  gençlere şans verilsin deyince transfer isteği sayılıyor.son olarak birde çift yönlü orta saha transferini gerekli görüyorum zira medel gitmek istiyor ve gidici ve atiba da 36 yaşında.çok transfer lazım değil yine tekrarladığım gibi bir kaç nokta atışı ve verim alınamamış oyunculardan verim alabilmek yeterli olur.

Çevrimdışı Dr.Zeck

şu ana kadar gördüğüm en güzel formalar diyebilirim fakat fiyatta aşırı pahalı alıp almamakta kararsızım açıkçası

Pahali falan ama gercekten beyaz cok iyi ben bi kendime bi ogluma alicam da.. 3. Forma cikmayacakmi onu da hanima dusunuyordum acikcasi

Çevrimiçi yaço58

ben ümitsizdim formalar için açıkcası muazzam olmuş siyahda beyazda katalog forması çıkarırlar diye düşünüyordum ama çok iyi formalar morda beklentimizin aksine muhteşem olcak gibi hissediyorum

Çevrimdışı murat

armalar yamuk mu bana mı öyle geldi?

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi yaço58

burak sakatlanmış quaresma kalıyor transfer yok herhalde daha kötü bir sezon başlangıcı olamazdı

Çevrimdışı Nartallo

Takımın 1. forveti bütün yaz tatil yapıp kamp günü ameliyat oluyor.

Bu ne başıboşluk arkadaş. 50 tane yönetici var, kimse uyarmıyor mu bunları. Siz neyi yönetiyorsunuz

Çevrimdışı KARA BOĞA

formaları gömmeye geldim  :boxin:

1. siyah olan bildiğin antrenman tişörtü
2. beyazın çizgileri koltuk altına sıkışmış gibi bir garip duruyor, ayrıca vodafone yazısı siyah olmalıydı
3. şort bana çok kısa gibi geldi, sanki veleybol şortu
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi yaço58

Bu ne başıboşluk arkadaş. 50 tane yönetici var, kimse uyarmıyor mu bunları. Siz neyi yönetiyorsunuz
hemen nasıl yönetime sallarım moduna geçmeyin bi öğrenin neymiş ne değilmiş murat özenin tviti : Burak neden tatil de ameliyat olmadı diyenler var.  Sorun zaten geçen hafta antrenman ve koşulara başlayınca ortaya çıkmış. Önceden sorunu yokmuş.

Çevrimdışı 38life

burak sakatlanmış quaresma kalıyor transfer yok herhalde daha kötü bir sezon başlangıcı olamazdı

Sakatlık değil, tedbir amaçlı ameliyat. Sezon içinde sakatlık yaşayacağına şimdiden tedbir alınıyor. 25 Temmuza kadar hazır hale gelir. Quaresma da kulüp bulursa gider. Daha transfer sezonunun başındayız. Oyuncuyu kadro dışı bırakıp işleri inatlaşmaya götürmeye gerek yok. Eğer kulüp bulamazsa transfer döneminin sonuna doğru gereken kararlar alınır.

Çevrimdışı 38life

Öte yandan Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Burak Yılmaz'ın sakatlığının 2-3 hafta süreceği ve ikinci kamp dönemine yetişeceği bildirildi. Burak Yılmaz'ın bu sakatlığı geçtiğimiz hafta antreman ve koşulara başlayınca ortaya çıktığı gelen bilgiler arasında.

Çevrimdışı Necmi

O kadar objektifsin ki Lens'in bu takıma verdiği zararı göremiyorsun  :D
İkimizin durduğu yer belli. Ben Quaresma'yı Lens'i bu kulübe sokanları sorguluyorum. Sen bunları kulübe sokanlar yerine futbolcuyu, antrenörü sorguluyorsun.
Oyuncu sistem konusuna girmeyelim. Her kafadan bir oyuncu bir sistem çıkıyor. Herkes de kendi sisteminin kendi tuttuğu oyuncunun en iyi olduğuna inanıyor. Sen Tolgay'ı beğenmezsin diğeri Tolgay'ı harcadılar der. Ama ikiniz de teknik direktörü gömersiniz delice  :D
Sistem, kadro kurmak taraftarın değil işini bilen uzman kişilerin yapacağı iş. Umut, Şafak, Metinle kadro yaparsan olacağı bu kadar.
işde bu konuda yanılıyorsun ben bu kulübe sokanları 5 yıl önce sorgulamışdım
ben quaresma transferini eleştirirken kimsede ses çıkmıyordu.
ondan sonra o olay bitti ne yapmam lazım dönüp dönüp bunumu eleştireyim
ben hoca ile anlaşıldığındada yaptım eleştirimi ben aynı olayları dönüp dönüp pişirmemki
o hataydı yapıldı ve bitti ondan sonraki her yanlışı getirip yönetimemi bağlayayım
lens alındığında millet can atıyordu oda değil caner transferinide olmadan önce az eleştirmedim
burda caner için neler söyledim. bugün yanlış transfer yapsalar yine eleştiririm ama bunuda kalkıp ömür boyu kullanmam
benim eleştirilerim futbol üzerine değil ama beğenirim beğenmem benim beğenmediğim oyuncu kötü oyuncudur demeyecek kadar
olgunlaştım. kolay kolayda kendi oyuncumuzu bu noktada eleştirmem ben aleştirileri hep karakter üzerine yapıyorum
bak avcı geldi gelmeden tepkimi net koydum bu fikrim başarılı olmasına yada olmamasına göre değişmez
Beşiktaşa yakışan bir hoca değil eleştirimi baştan yaptım tavrımı gösterdim bundan sonraki konuşmam sadece oyun planı üzerine olur
başarılı bulduğumda söylerim kötü olduğundada söylerim  ama bu benim ana düşüncemi değiştirmez Beşiktaşa yakışmıyor.
Beşiktaşda olmasının tek nedenide başkanın ego tatmini herkese ramen ben yaparım dedi yaptı.

Çevrimdışı mylife1903

gayet objektif şekilde fikrimi savunuyorum. ben hiç bir zaman oyuncu eleştirmedim quaresma hariç
oyuncuyu eleştirirken aslında hep eleştirdiğim sistemdi. oziye eleştiri getiriyordum birde quaresmaya
başka oyuncu eleştirim olmadı. onları eleştirmemde oyunla alakalı değil karakterle alakalı olduğu için
biri yatarak saklanarak sahada dolanıyor diğeride yaptıklarıyla bütün takıma zarar veriyor
oyuncu kötü oynar bunu kabul ederim ama asla sahadaki ihaneti kabul etmem bunu daha öncede söyledim
lens kötü oyuncu olabilir bende iyi demiyorum quaresma gibi takıma zarar vermedi diyorum lens oynarken neden daha fazla
pozisyona girdik hep atarsın atamazsın onu tartışmıyorum quaresmayla 40 orta açıp pozisyonsuz maçı bitiriyorduk
lensi görme lensli kadronun oyununa bak birde quaresmalı kadronun oyununa bak
hocanın sisyemi yoktu peki oyuncu yapısı yüzünden oynayamıyordu burak gelince mi oyuncu yapısı değişti bir oyuncuylamı
burak gelince quaresma neden dışlandı. biliyordu o oyunla burak gol falan atamaz ama bunu diğer forvetlere hiç yapmadı
love oynarken havadan orta açıyorduk ötesi varmı. quaresma negredoya pas vermiyor dedim çıkıpta kimse bunun aksini kanıtlayacak delil sunmadı
bak transferler kötü olabilir buna birşey demem ama bunu doğru oynatsında bilelim talisca gibi bir adamı bile kafa atmaya zorlamış
daha ne diyeyim sen bir oyuncunun en iyi özelliğini kullanırsın gerisi ekstra olur.
bu söylediklerim benim düşüncem değilki sahadaki oyuncuda aynısını düşünüyor. bunun en iyi örneği abounun haraketiydi.
düşün takımın içine kök salmış ama kaç yıl buınuda besleyen hoca oldu.
quaresmayı geldiği gün istemedim başımıza bela aldık dedim quaresmanın gelmesindeki tek iyi şey onu gönderirken yaptığımız terbiyesizliği telafi etmek oldu dedim
yoksa gram istemedim onu forumda quaresmayı eleştiren benden başka kimse yoktuki aynı zamanda hocayıda eleştiren benden başka kimse yoktu.
ilk zamanda ben eleştirirken ne dediğimi anlamayanlar son zamanlarda gayette iyi anladı.
bu arada quaresma eleştirimle hoca eleştirimi aynı düzlemde değerlendirme ikisi farklı nedenler
ben quaresmayı mesela gol kaçırdı diye bir kere bile eleştirmedim gol kaçar ama sahada talisca varken her serbest vuruşun başına gitmesi
eleştirimdi ama bu quaresmaya değil onun özelinde hocaya eleştirimdi.
tolgayla ozi ile talisca ile orta saha kurulmazda sen inanıyormusun tolgay sorunu yaşanmasa dorukhan forma yüzü görürmüydü
aç sezon başı mesajlarıma ne demişim nerkezde dorukhanı oynatması lazım bunu sezonun başında söyledim
mecbur kalmasa hayatta oynatmazdı oynayıp iyide oynayınca milli takım yoluda açıldı şenol hoca aldı demeyin kim gelse milli takıma dorukhanı alırdı.
Negredo pas alamadi olayini 1881 kere yazdin abi 1919 foto 1923 vidyo koyduk 1938 kere yazdik hala ordasin sonra sabit fikirli degilim diyorsun

Candaş Tolga Işık: Burak Yılmaz’la konuştum az önce, İzlanda maçından kalma bir sakatlıktan dolayı ameliyat olmuş. “15-20 güne başlarsın” demiş doktorlar... Morali, sesi gayet iyiydi.

izlanda maçından kalma sakatlığı varmış neden tatilde olmadı ki ?

Çevrimdışı Necmi

ciddimisin :nerd:

Çevrimdışı 38life

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Burak Yılmaz'ın sakatlığının 2-3 hafta süreceği ve ikinci kamp dönemine yetişeceği bildirildi.

Burak Yılmaz'ın bu sakatlığının geçtiğimiz hafta antrenman ve koşulara başlayınca ortaya çıktığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın ikinci kamp dönemi 25 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı Kutay

işde bu konuda yanılıyorsun ben bu kulübe sokanları 5 yıl önce sorgulamışdım
ben quaresma transferini eleştirirken kimsede ses çıkmıyordu.
ondan sonra o olay bitti ne yapmam lazım dönüp dönüp bunumu eleştireyim
ben hoca ile anlaşıldığındada yaptım eleştirimi ben aynı olayları dönüp dönüp pişirmemki
o hataydı yapıldı ve bitti ondan sonraki her yanlışı getirip yönetimemi bağlayayım
lens alındığında millet can atıyordu oda değil caner transferinide olmadan önce az eleştirmedim
burda caner için neler söyledim. bugün yanlış transfer yapsalar yine eleştiririm ama bunuda kalkıp ömür boyu kullanmam
benim eleştirilerim futbol üzerine değil ama beğenirim beğenmem benim beğenmediğim oyuncu kötü oyuncudur demeyecek kadar
olgunlaştım. kolay kolayda kendi oyuncumuzu bu noktada eleştirmem ben aleştirileri hep karakter üzerine yapıyorum
bak avcı geldi gelmeden tepkimi net koydum bu fikrim başarılı olmasına yada olmamasına göre değişmez
Beşiktaşa yakışan bir hoca değil eleştirimi baştan yaptım tavrımı gösterdim bundan sonraki konuşmam sadece oyun planı üzerine olur
başarılı bulduğumda söylerim kötü olduğundada söylerim  ama bu benim ana düşüncemi değiştirmez Beşiktaşa yakışmıyor.
Beşiktaşda olmasının tek nedenide başkanın ego tatmini herkese ramen ben yaparım dedi yaptı.
abi abdullah hocamıza haksızlık ediyorsun piyasadaki teknik direktörler arasında Beşiktaşımıza en çok yakışan hoca oydu . 73 yaşında kulübede uyuyan lucescu mu , gittiği hiçbir takımda uzun süreli çalışamayan disiplinsiz Sergen mi ,daha önce hiç takım çalıştırmamış ve tam bir kapalı kutu olan guti mi bize yakışacaktı Allah aşkına
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI