Quaresma , Gomez'e hiç asist yapmadı. Gomez'i kaçırdıyı da unutmamak lazım. Quaresma'nın yaptığı 6 asistin 5'inin Gomez'e olduğu defalarca hatırlatılmasına rağmen. Bu ikisinde de ortak nokta ne hikmetse Quaresma. Hakkını vermek lazım bir adama kafayı taktığın zaman o kişi hakkında yazdıkların doğru veya yanlış tutarlı.
hiç tekrar izlemeyi denedinmi maçları 5 asist yapmış ne çok bir kanat oyuncusu için
önemli olan o pası vermeyi isteyip istememesi gomez bile demişdi quaresma isterse daha fazla gol atarım diye
bu laf boşa söylenmez benim sahada gördüğümü hissettiğimi demek gomezde görmüş
bir oyuncu neden quaresma isterse daha fazla gol atarım der hiç düşündünmü
bu takmak değilki bu adamın Beşiktaşı umursadığı falan yok sürekli bir kısım tartaftarın anlamsız sevgisini kullanıyor.
Beşiktaşı kaç defa yaktı ben kötü oyundan bahsetmiyorum bir oyuncunun kötü olmayada hakkı var
doğru şekilde kartta görür onada bir şey demiyorum. babelde pas vermiyordu mesela ilk tercihi hep kendi vurmak oluyordu
kaç gol attı değilmi böyle peki kaç top kaptırdı olay quaresma olayı değil quaresmanın bu takımın formasını giymesinde herkes suçlu
ama takımı quaresmaya teslim etmekle en büyük suç hocanın. anlatmaya çalıştığım bu
nedense yaptığı gol ve asistler hep istanbulda deplasmanda hiç yok istanbulda tribüne oynuyor
bana böyle oyuncu lazım değil lens kötüde oynasa takımı için oynuyor ben sahada saatli bomba gibi dolaşan oyuncu yerine lensi on kere tercih ederim.
quaresmalı oyunla quaresmasız oyun arasında farkı göremiyorsanız diyeceğim birşey yok konu lensde değil oda oynamasın
bunlar madem zarar veriyor alternatif sistemi yarat mecbur değilsin bunlara