Beşiktaş'tan bahsediyorsak eğer,profesyonellik=metin albayrak,gökhan keskin
Voleybolcu adamı kaçak yollarla yönetici yapıp,transfer komitesinin başına konulduğu bir klüp profesyonel değildir.Arkadaş da bunun farkında olduğu için''profesyonel'' dediğiniz kişilerin yanlış iş yapmış olduğunu düşünüyor olabilir.
gökhan keskinde komik olan ne anlamadım tanıyormusun onu
Beşiktaş alt yapısından yetişmiş belki ülkenin son elli yılda yetiştirdiği en iyi liberolardan biri
bütün hayatı futbolun içinde kalmış biri profesyonel değilse profesyonel nasıl olur
diğer taraftan metini sevmem bunu herkes biliyor ama birşeyi unutmayalım uçak fabrikası sahibi olmak için uçak mühendisi olmana gerek yok
yöneticilerin futbolu bilmesine gerek yok tersine yöneticilerin iyi yöneticiliği bilmesi gerekiyor
futbolu bilen profesyonel birini yönetici yaparsan belki iyi takım kurulabilir sanmıyorum ama belki ama
kesin olan kulübü batırır artık kulüpler milyarlık bütçelerle yönetiliyor yöneticide parayı kullanabilen olmalı
yönetici transferin pazarlık safhasında olur futbol profesyoneli orada olmaz.
yöneticiler profesyonel olmak zorunda değil ama profesyonel ekipleri çalıştırmak ve onların arasındaki kordinasyonu
sağlamak görevi. beğenmediğimiz yöneticiler dönemi Beşiktaş tarihinin en başarılı transfer politikasının sürdürüldüğü
dönem. yiğidi öldürelim ama hakkınıda verelim. çok beğenilen atiba gomez sosa dorukhanı güveni fabrisi abousu taliscası
bası ljajici metin yöneticiyken yapılmadımı. ben komik bir durum göremiyorum
küçümsediğiniz aşağıladığınız insanlar işlerini gayette iyi yaptılar.
tabi onlarmı yaptı hayır arkalarında profesyoneller var onlar yaptı vitrine bunlar çıktı olması gerekende bu.
başarılı olana başarılı oldun diyemezsen yarın daha iyisini bulamazsın. hiç kimse küfür yemek için Beşiktaş yönetimine gelmek istemez
zaten o nedenlede isim sahibi yönetici bulamıyoruz hiç düşünüyormuyuz bunu ülkenin en zengin iş adamları beşiktaşlı
neden bunların hiç biri Beşiktaşa yakın durmuyor. ethem biraz yaklaştı linç edildi adamın derdi ne Beşiktaş taraftarından küfür yemek için
gelsin tabi ethem gelsin demiyorum sadece bir örnek bu. kim çıksa linç yiyor. sonra Beşiktaş yönetici bulamıyor
beşiktaş lobi kuramıyor oluyor. Peki biz Beşiktaşlı olduğu için kime arka çıktık kimi yücelttik nevzat demir tesislere ismini vermek istedi diye
iyice benzettik Beşiktaş için birşeyler yapmak isteyen birini küstürdük.
şimdi metin gibilerinin eline kaldık bunu biz yaptık hiç gülmeyelim sen yaşın itibariyle bilmezsin bu kulüpden kimlerin nasıl kaçırıldığını
biz kulüpten sebayı bile kaçırdık ötesi varmı.
bulduğun adama sıkı sıkı sarıl çünkü Beşiktaşa yönetici olacak adam bulamazsın gelende ya Beşiktaşın adından yararlanmak için basamak olarak kullanmaya gelir. yada nemalanmaya gelir çünkü bunu yapmayacak olanlar kaçtı küfür yememek için.