2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242706 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öyle bir şey olabilir mi ? Olsun çünkü  :ebebe:

Transfer olmayacak diyorum aynılarını geçen günlerde paylaşmışlar ama, yine içime bir ümit soktun  :lol: F5 yapmaktan elim kırıldı  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer olmayacak diyorum aynılarını geçen günlerde paylaşmışlar ama, yine içime bir ümit soktun  :lol: F5 yapmaktan elim kırıldı  :lol:
Ben ümidi kestim ama bir ümittir yaşamak  :ebebe: Bugün odak noktam NBA  :tabe: Bir sürpriz transfer de fena olmaz  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer filan yok kandırıldık  :by2:

Çevrimdışı Arthur Dayne

gökhan keskinde komik olan ne anlamadım tanıyormusun onu
Beşiktaş alt yapısından yetişmiş belki ülkenin son elli yılda yetiştirdiği en iyi liberolardan biri
bütün hayatı futbolun içinde kalmış biri profesyonel değilse profesyonel nasıl olur
diğer taraftan metini sevmem bunu herkes biliyor ama birşeyi unutmayalım uçak fabrikası sahibi olmak için uçak mühendisi olmana gerek yok
yöneticilerin futbolu bilmesine gerek yok tersine yöneticilerin iyi yöneticiliği bilmesi gerekiyor
futbolu bilen profesyonel birini yönetici yaparsan belki iyi takım kurulabilir sanmıyorum ama belki ama
kesin olan kulübü batırır artık kulüpler milyarlık bütçelerle yönetiliyor yöneticide parayı kullanabilen olmalı
yönetici transferin pazarlık safhasında olur futbol profesyoneli orada olmaz.
yöneticiler profesyonel olmak zorunda değil ama profesyonel ekipleri çalıştırmak ve onların arasındaki kordinasyonu
sağlamak görevi. beğenmediğimiz yöneticiler dönemi Beşiktaş tarihinin en başarılı transfer politikasının sürdürüldüğü
dönem. yiğidi öldürelim ama hakkınıda verelim. çok beğenilen atiba gomez sosa dorukhanı güveni fabrisi abousu taliscası
bası ljajici metin yöneticiyken yapılmadımı. ben komik bir durum göremiyorum
küçümsediğiniz aşağıladığınız insanlar işlerini gayette iyi yaptılar.
tabi onlarmı yaptı hayır arkalarında profesyoneller var onlar yaptı vitrine bunlar çıktı olması gerekende bu.
başarılı olana başarılı oldun diyemezsen yarın daha iyisini bulamazsın. hiç kimse küfür yemek için Beşiktaş yönetimine gelmek istemez
zaten o nedenlede isim sahibi yönetici bulamıyoruz hiç düşünüyormuyuz bunu ülkenin en zengin iş adamları beşiktaşlı
neden bunların hiç biri Beşiktaşa yakın durmuyor. ethem biraz yaklaştı linç edildi adamın derdi ne Beşiktaş taraftarından küfür yemek için
gelsin tabi ethem gelsin demiyorum sadece bir örnek bu. kim çıksa linç yiyor. sonra Beşiktaş yönetici bulamıyor
beşiktaş lobi kuramıyor oluyor. Peki biz Beşiktaşlı olduğu için kime arka çıktık kimi yücelttik nevzat demir tesislere ismini vermek istedi diye
iyice benzettik Beşiktaş için birşeyler yapmak isteyen birini küstürdük.
şimdi metin gibilerinin eline kaldık bunu biz yaptık hiç gülmeyelim sen yaşın itibariyle bilmezsin bu kulüpden kimlerin nasıl kaçırıldığını
biz kulüpten sebayı bile kaçırdık ötesi varmı.
bulduğun adama sıkı sıkı sarıl çünkü Beşiktaşa yönetici olacak adam bulamazsın gelende ya Beşiktaşın adından yararlanmak için basamak olarak kullanmaya gelir. yada nemalanmaya gelir çünkü bunu yapmayacak olanlar kaçtı küfür yememek için.
Bir futbolcunun yıllarca bizde olması,futbol oynaması o kişinin  profesyonel olduğu anlamına gelmez.İyi o zaman İbrahim Üzülmez de yıllarca bizde oynadı,kaptanlık yaptı onu da getirelim bir yerlere çünkü Üzülmez profesyonel değilse kim profesyonel olur değil mi?  :D Üstelik verdiğiniz örneklerle tartışılan konu çok alakasız.Ne yani sebayı kaçırdık diye vasat yöneticiye tamah mı edelim?Artı olarak Seba'dan sonra hiçbir yöneticinin Beşiktaş için bir şeyler yapmak istediğine inanmıyorum.Hepsi Beşiktaş'ı kendi çıkarları için basamak olarak kullanan adamlar.Ve bir şeyler söyleyebilmek için yaşımın fazla olmasına gerek yok;geçmişte yaşanan şeyleri görmemiş olabilirim ama az-çok fikir sahibi olabiliyoruz internet sayesinde.

Çevrimdışı f_madida

Lokman'ı bu şekilde açıklarlarsa kafalarına sıkarlar. O transfer sessiz şekilde açıklanmalı. Hatta direk KAP bildirimi yapılıp geçilmeli. Ya da yanında herkesin beklediği bir oyuncu ile beraber açıklanmalı  :tabe:

Lookman beklerken Lokman'i alan Besiktas... cakma Higuain'den beri bu kadar komik duruma dusmemistik.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Akil Emre

Lookman beklerken Lokman'i alan Besiktas... cakma Higuain'den beri bu kadar komik duruma dusmemistik.
Birde ne alaka kartal koyuyorsun da bizleri gazlıyosun anlamıyorum, bilmiyorum bu yönetimin her attığı adım bana dokunuyor artık. Takıma  pozitif bakamaz oldum teşekkürler büyük başkan ve ekibi.

Çevrimdışı murat

Hem lokmanı hem de lookmanı alalım. Büyük lokman küçük lokman diye şeyederiz :D
Bir lokman daha gelirse lokman3 yaparız eski günlerdeki gibi.

Çevrimdışı sozkul

Şimdi duygusallığa bir yana bırakalım. Avcı kulübünde de bu kadar para alacaktı ve tam zamanında yatacaktı.  Ayrıca kendi kulübünün sahibi gibiydi, istediği sistem istediği şeyi falan yapıyordu. Baskı yoktu rahattı falan.Yani bizi tercih etmemesi için de bir çok sebep vardı. Bizim en büyük artımız büyük bir camia olmamız Başakşehirden. Adamı gidipte 3.ligteki bir takımdan alıp koca takımın başına koymadık. Avcıyı bu kadar küçük görmekte yanlış, ha nasıl geldi inanılmaz şok gelişme falan da yanlış.

Bu konuda şüphelerim var, içerde neler olduğunu bilmiyoruz, adam neler yaşadı bilmiyoruz, haklı olabilirsin ama olmayabilirsinde.
Mesela Arda transferini istediğini hiç sanmıyorum. Emre'ye,  eğer o oynamak istiyorsa bugün oynamayacaksın deme özgürlüğü var mıydı Emin değilim.

Çevrimdışı sozkul

onların yaptıkları daha fazla muğdat,ömer bayram,adem,ahmet çalık say say bitmiyor aklıma gelmiyor şimdi.

Adem kötü transfer değil. Parasına bağlı birazda, ne aldığını bilmiyorum.

Çevrimdışı sozkul

İntikam da vardır, kendini kanıtlama çabası da vardır, takıntılık falan da vardır. Orası ayrı ama yani ooo Beşiktaş diyip uçup gelmedi, en azından gelmese sebepleri olacaktı ve kimse işte manyak neden gitmedi acaba falan demezdi. Ama lokman öyle değil mesela lokmanın beşiktaşa gelmesi ile abdullah avcının beşiktaşa gelmesini bir tutamayız.

Çok akıllı, Başakşehirde artık kalmaması gerekiyordu. Rüzgarın nereden estiğini iyi gördü. Öngörüsü güçlü bir adam bence..

Çevrimdışı levitate

kagawa dönecek diyenler var hmm

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Bir futbolcunun yıllarca bizde olması,futbol oynaması o kişinin  profesyonel olduğu anlamına gelmez.İyi o zaman İbrahim Üzülmez de yıllarca bizde oynadı,kaptanlık yaptı onu da getirelim bir yerlere çünkü Üzülmez profesyonel değilse kim profesyonel olur değil mi?  :D Üstelik verdiğiniz örneklerle tartışılan konu çok alakasız.Ne yani sebayı kaçırdık diye vasat yöneticiye tamah mı edelim?Artı olarak Seba'dan sonra hiçbir yöneticinin Beşiktaş için bir şeyler yapmak istediğine inanmıyorum.Hepsi Beşiktaş'ı kendi çıkarları için basamak olarak kullanan adamlar.Ve bir şeyler söyleyebilmek için yaşımın fazla olmasına gerek yok;geçmişte yaşanan şeyleri görmemiş olabilirim ama az-çok fikir sahibi olabiliyoruz internet sayesinde.
senin için profesyonelliğin tanımı ne.
profesyonel dediğin o işi meslek edinmiş ve o işten ücret alan kişidir
biri kişinin yıllarca bizde olması futbol oynaması ve bu işden para kazanması onu profesyonel yapıyor
evet profesyonelliğin tanımı budur.
profesyonel olmakla bilgili olmayı birbirine karıştırıyorsun bir çok profesyonel vardır ama bunların içinde
bilgi anlamında seviye farkı olabilir bakış açısı farkı olabilir. görüş farkı olabilir.
bu arada evet ibrahim üzülmezde profesyoneldir. adam profesyonel olmak için daha ne yapmalı bu işi meslek edinmiş ekmeğini burdan kazanıyor.
biz sebayı kaçırmadık onun yanında onlarca iş adamını kaçırdık vasat yöneticiye temah etme
ama elinde o vasat dediğin yönetici var onu gönderirsen daha iyisini değil daha vasatını bulacaksın anlatmak istediğim bu
birşeyin ya farkında değilsiniz yada gözlerinizi kapatıyorsunuz daha yeni seçim oldu o vasat dediğin yöneticilerin
karşısına rakip bile çıkmadı. milletin başkan olmak için yönetici olmak için sırada beklediğinimi sanıyorsun
yok öyle birşey. Beşiktaşın başında olmak demek şu anda erke karşı durmak demek ister istemez camian yüzünden ülke gücünün karşısında durmuş oluyorsun böyle olmasan bile tabana söz geçiremezsin ve hedef olursun ben o yürekte kimse göremiyorum.
birde vasat yönetici kimler ben öyle görmüyorum Beşiktaşın bütün tarihinde yapılan yatırımların en büyüğünü yapıp başarmış bir yönetim
son 25 yılda kazandığımız 4 şampiyonluğun ikisini kazanmış yönetim tüm Beşiktaş tarihi boyunca ulaşılamamış bir transfer başarısı göstermiş bir yönetim yönetimde kaldığı sürede stadı yapmış tesisleri yenilemiş alt yapı tesislerini yenilemiş
bir çok projeyi hayata geçirmiş ve başarılı olmuş bir yönetim kulübü tarihin en büyük gelirlerine ulaştırmış yönetim
kime göre vasat yada neye göre vasat. kaldıki bu yaptıklarını yapmak için yola çıktığında herşey güllü gülüstanlık değildi
kulüp kayyumun kapısındaydı. yüzlerce dava vardı. stadı yıktılar gezi olayları başladı ve Beşiktaş taraftarı olaylarda baş roldeydi.
takım stadsız kalmış maç oynayacak stad bulamıyordu. üstüne geçmiş yönetimin Beşiktaşı düşürdüğü durum nedeniyle Beşiktaş uefadan men yemiş peşinden ffp ye alınmışdı. artık Beşiktaşın büyüklüğü bile sorgulanır olmuştu.  geldikleri günden beri tepedeki bir saç ayağı hep Beşiktaş oldu. Rakipler deiğşti ama Beşiktaş hep bir tarafta oldu. Beşiktaş bu kadar olumsuz koşula ramen sürekli tepede olmayı başardı.
fenere bak ffp ye girdi ikinci senesinde dibi boyladı. gs nin daha ffp de ilk senesi. fenerde ilk seneyi kolay geçmişdi daha ikinci üçüncü ve dördüncü seneleri görecekler.
ve bunları yapan yönetim vasat öylemi. bir sürü isim sallayıp yok Beşiktaşı profesyoneller çalıştırmıyor diyorsunuz
mesela aslında arka planda Beşiktaşın futbol ayağını ali naibi yönetiyordu yıllardır kimsenin haberi yoktu iki senedir ismini duyuyorsunuz
bu adamı avrupanın büyük takımları istiyor yaşi genç ama avrupa piyasasında çok önemli bir yer ediniyor.
bir çok transferin arkasındada o var. Gökhan keskin zeki futbolu bilen profesyonel biridir. adından başka nesini biliyorsunda
adamın profesyonelliğini sorgulama cüreti gösteriyorsun o ap ayrı bir konu.
hayatının başında olan biri nasıl olurda ticari hayatında bir yerlere gelmiş birini vasatlıkla itham eder.
o vasat dediğin adam Beşiktaşa yönetici olmuş dene bakalım olabilecekmisin.
insanların arasında bilgi tecrübe uzmanlık farkı olabilir ama belli çizgileri aşmış insanlar vasat diye tanımlanamaz.
heleki o çizgiyi aşmamış insanlar tarafından hiç tanımlanamaz. Rahmi koça göre metin vasattır ama sana göre vasat değildir.
toplumsal hiyareşide basamaklar vardır üst basamaktaki alt basamaktakini vasat olarak tanımlar ama alt basamaktaki üst basamaktakini vasat olarak tanımlamaz. bu insanların garip haraketleri işçi patronunu vasatlıkla suçlar aynaya bakmaz vasat dediği adamın altında maaşla çalıştığını görmez o vasat adam işi kurmuş seni işe almış onu değerlendirecek seviyedeysen o işi senin kurman gerekiyor.
bir insanı vasatlıkla itham etmek bir oyuncunun iyi yada kötü olduğunu yorumlamaya benzemez. birinde yeteneği diğerinde toplumdaki yerini tartışıyorsun. Metin vasat biri falan değil eğitimli konuşmayı bilen toplumda belli yerlere gelmiş biri ama itici
bazı insanlar böyledir iter seni. ama bu onu vasat yapmaz. sadece sevilmeyen yapar.

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda şüphelerim var, içerde neler olduğunu bilmiyoruz, adam neler yaşadı bilmiyoruz, haklı olabilirsin ama olmayabilirsinde.
Mesela Arda transferini istediğini hiç sanmıyorum. Emre'ye,  eğer o oynamak istiyorsa bugün oynamayacaksın deme özgürlüğü var mıydı Emin değilim.
zaten insanların dışardan gördükleriyle yorum yapma özelliği var dışardan bakarsın mutlu bir
aile görürsün ama işin içinde ekonomik sıkıntılar çeken aile arası sorunlar yaşayan kavgalar yaşayan
insanlar olabileceğini bilmezsin yarın boşandıklarında aaa bunlar çok mutluydu ne olduki dersin demek herşey göründüğü gibi değilmiş.
başak gibi kapalı bir kulübün içinde ne olduğunu bilmek imkansız herşeyden önce sahibi olan bir kulüp o kulüpde kimse özgür değildir
herkesin özgürlüğü patronun çizdiği sınırlar kadardır patronun sana işi verir şartlarınıda koyar ortaya işde senin özgürlüğün o konan şartların sınırında biter. sana katılıyorum. Emre oynamak isterse oynamayacaksın diyemezdi yada oynamayacağım derse sahaya sürsünde göreyim.
Ben transferlerdede söz sahibi olduğunu sanmıyorum elbet fikrini söylüyordur ama patron dominant biri yönetim kurulu iktidar partisi gibi
orda bir hocanın sözünün geçeceği hiçde inandırıcı bir konu değil. Bir noktada işi kolaydı bir isim alınacaksa bunun zorluğunu yaşamıyordu kim gündemde olsa bir başkasına kaptırma riski yoktu şimdi görelim bakalım nasıl olacak patronun güçlü olduğu bir kulübü yönetmek kolaydır
aslında yöneten sen değilsin ama Beşiktaş gibi çok başlı bir kulüpde ortada kalıverirsin kimse senin yerine otorite kurmaz
kimse kendini önede koymaz başakşehirde profesyonellik yapmıyordu şimdi burda profesyonel olacak ben bunu kaldırabileceğini hiç
düşünmüyorum inşallah yanılıyorumdur. Başakda takım üzerinde disiplini kuran başkandı burda takım üzerinde disiplini kendi kuracak
göreceğiz bakalım

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

:D :D Alınma sadece komik geldi paylaştım.

yeni nesilde okuma özelliği, okuduğunu anlama özelliği yok.

biraz okudum devamını okumadım hakkını helal et :D

Aslında bir önceki mesajımda yazmıştım :) Burak,Ljajic,Adem,Vida omurga sağlam kariusta son maçlarda toparlamıştı kız arkadaşının gelmesinden sonra onuda katarsak 5 tane net oyuncu var bunların yanlarına iyi oyuncular lazım diye yazmıştım :) 2 kanat 2 bek 1 sol stoper 1 dos en az doğru 6 oyuncu ile şampiyonluk çok yakın hale gelir :)

En önemlisi de taktik anlayışını sahaya iyi yansıtan bir hocaya sahip olmamız AVCI eğer yeni gelecek oyuncular takıma ve lige çabuk uyum sağlarsa ki ligi iyi kötü bilen oyuncuları da alma ihtimalimiz var :) (Boyd,Douglas,Kudryashov,azubike vs) o yüzden güzel günler yakın :)

Çevrimiçi annoca

hala şampiyonluğun transferlerle geleceğini düşünüyoruz.

gs'nin 2 sezondur nasıl şampiyon olduğu ortada, transfer falan boş işler. medya ile hakeme sahip olmak messiyle ronaldoya sahip olmaktan daha önemlidir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

hala şampiyonluğun transferlerle geleceğini düşünüyoruz.

gs'nin 2 sezondur nasıl şampiyon olduğu ortada, transfer falan boş işler. medya ile hakeme sahip olmak messiyle ronaldoya sahip olmaktan daha önemlidir.
Dogru diyorsun. Ama ona ragmen, senol hocanin bağzı kaprisleri olmasaydi, yönetimde taraftari dinlemeyip buragı sezon başi getirseydi, gs'yi  ne mhk ne tff ne fetö nede fransa kurtarabilirdi elimizden.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 12:27:33 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔹 Adriano Brezilya’da istediği kontratları bulamadı...
Maaşı düşük olsa da imza parası alacağını umuyordu..
Anlaşamamış..
Menajeri kulübe yeniden görüşelim demiş..
Ancak onun oynayacağı ile bizim teklifimiz arasında bayağı fark var..
Kulüp maksimum senelik 1.5..1+1 verebilir..
Kendisi net 2 senelik istiyor..
Geri adım atarsa bir ihtimal diyelim biz..
O ihtimal de hocanın ısrarla istemesinden dolayı..
Gelişmeleri takip ediyoruz..

🔹 Celta Barça’dan Suarez'i aldı..(orta saha)
Sevilla Ben Arfa'yı bitirmek üzere..
Getafe senelik 700 bin Euro teklif etmiş..
Bugün itibariyle Kagawa - İspanya işi zor..
Hüseyin bey bizzat kendisiyle görüştü..
Başkan ve hoca da kendisini ısrarla istediğini dile getiriyor..
Bugün sosyal medya paylaşımı bir mesaj olabilir..
2 hafta önce Kagawa işi temmuz 8-9 gibi belli olur demiştik..
Şu anki görüntü yavaş yavaş bize doğru dönüyor gibi.
Dortmund'un herhangi bir sorun yaratacağını düşünmüyorum..
Tabiki kesin konuşmamak gerekiyor..
Ancak mevcut durum bu..

🔹 Sağ bek için 2 görüş var..
1. Gönül sakatlamadan kesilemez..Ve oraya alınacak oyuncu daha az maliyetli ve geleceği olan bir isim olsun..Yedek kalmayı sorun etmesin ve gelişsin..
2. Gönül ü gerekirse kesebilecek ve rekabeti arttıracak net bir oyuncu gelsin..Zaten Gönül ün tam randıman göstereceği son sene..

Peres - placido - douglas şu an için ön plana çıkan isimler..
Üç oyuncuyla da anlaşma aşamasına gelindi..ufak detaylar var..

🔹 Balanta - Mangala gibi isimlerin olduğu stoper listesi çok kalabalık..
Sağ ayaklı ama sol oynayabilen isimlerde var..
Ancak hoca sol ayaklı stoper tercih ediyor..
Balanta için 4 istediler..
Tosic i hoca istemedi..
Epureanu ismi konuşuldu..Ancak girişim henüz yok..
Kimse olmazsa ters ayaklı olduğu halde Medel'i de orada kullanırım demişti hoca..
Ancak burada yüksek maaş durumu da yönetimi düşündürüyor..

🔹 Bankayla yapılacak anlaşmanın netleşip imzaların atılması önümüzdeki haftayı bulabilir..
Umarız bulmaz ve beklenen hamleler yapılmaya başlanır..
Hoca 1 hafta önceden bugün tesislere gelip çalışmalara başladı..
Yasin Sülün , Ali Naibi ve teknik ekibiyle bugün bir araya gelip hem alt yapıdan kampa dahil edilecek isimler hemde mevcut transfer durumuyla alakalı bir durum değerlendirmesi yapılacak..

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer haberleri  :)

🚨 | İtalyan Medyasına Göre Beşiktaş, Sami Khedira İçin Juventus 'a Teklifini Yaptı.

🔹 Juventus , Khedira İle Yollarını Ayırmak İstiyor.

🔹 Beşiktaş , Khedira'yı İkna Etmek İçin Çabalıyor;

"Sami Khedira Beşiktaş'a Çok Yakın!"

🚨 | Lazio yetkilileri Dorukhan için İstanbul'a geldi. Umut Güner, yapılan 8 M€ teklifi "12M€ istiyoruz" diyerek geri çevirdi. Bugün yeni bir teklif yapılması bekleniyor. (Hürriyet)

🚨 | Yevhen Konoplyanka , Beşiktaş'ta ! (@erdemulus)

🚨 | Beşiktaş’ın Narsingh görüşmesinde sona doğru. Oyuncu bu hafta içi imzaya bekleniyor. (Hürriyet)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: "Lisans talimatı, yaklaşık 1 sene önce göreve geldiğimizde yaptığımız ilk şeydi. Talimatnameyi biz yazdık ve kulüplere gönderdik. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA'ya sevk edilmesi sürecinde, UEFA bizden yeni bir talimatname bekliyordu. Herkes aynı fikirde olmayabilir, diğer kulüplerin endişelerini de anlıyoruz ama bu talimatname UEFA'ya gönderildi. Bunları yapmadığımız takdirde, Türkiye 6 ya da 7. futbol ekonomisiyken çok daha geriye gidecek. Bankalar Birliği süreci kötü yönetildi. Sanki kulüplere yönetim atanacak gibi bir algı oluştu. Öyle bir şey yok. Karşılıklı olarak menfaatlerimizi korumak için oturup konuşacağız."
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 13:40:12 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kagawa bize goz kirpiyor.. ama gelirse eger kanat mi oynicak 10no mu oynicak yoksa 8 mi?

Kagawa  ljajic   boyd

Ljajic    kagawa    boyd

Ljajic
    Kagawa    atiba

Kagawa cok istedigim bi oyuncu ama ljajic ile uyum icinde oynayacak bi taktik bulmasi lazim hunterın..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

:D :D Alınma sadece komik geldi paylaştım.

alınacak bir şey yok ki arada ki farkı anlayamamışsın sadece :)

O arkadaşımız bana attığı linkte bütün herşeyi okumuşuz zaten ama düzgün okuyamamış, okuduğunu anlayamamış bundan bahsettim.

Ben zaten okumadığımı açıkca belirttim 2'si farklı şeyler :)
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 13:44:31 cursedofdragon ]

rüyamda kagawa geri geliyordu.