2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242638 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilmiyorum. Çıkan isimlere bakılırsa Bruno Peres > Di Placido > Douglas şeklinde.

peres ve douglası avcı veto etmiş diyorlar.

Çevrimdışı 38life

peres ve douglası avcı veto etmiş diyorlar.

Gökhan Gönülü kesebilecek bir sağ bek alınabileceğini düşünmüyorum.

Gökhan Gönülü kesebilecek bir sağ bek alınabileceğini düşünmüyorum.

yanlış tercih olur.

Çevrimiçi Samet Ç

13 Temmuz'da ise 1. kamp dönemi başlayacak olan siyah beyazlılarda altyapıdan da oyunculara yer verilecek.

Alpay Çelebi, Sedat Şahintürk, Erdem Seçgin, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Akgün, Rıdvan Yılmaz, İlkay İşler, Erdoğan Kaya ve Kerem Kalafat'ın kampa katılması bekleniyor.

Abdullah Avcı'nın 1. kamp dönemi için yaklaşık 30 kişilik bir kamp kadrosu hazırladığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Çevrimdışı murat

Futbolcularımızın Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor

Futbol Takımımızdan; Dorukhan Toköz, Oğuzhan Akgün, Utku Yuvakuran ve Orkan Çınar, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcularımız; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

orkan hem kas hem göbek yapmış.

Çevrimdışı 38life

yanlış tercih olur.

Tercih değil. Alabiliyorlarsa alsınlar, alamıyorlar.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; şu ana kadar 21.450 adet kombine kart satışının gerçekleştirildiği öğrenildi.

Çevrimiçi tolga1903

Ben anlamıyorum bu kadar eksik bölge varken bu kagawa aşkı nedir? Sağ ön yok sol ön yok iki bekin de yedeği yok halbuki ikisinin yedeğe çekilme vakti geldi geçiyor. 36 yaşında bir atiba var medel'in durumu belirsiz defansif orta saha eksiği ortada. Mirin desen savunmadan çıkabilmek için sol bek ve orta sahayla stoper tandemi kuran hocanın isteyeceği son oyuncu. Burak geldi 34 yaşına herhangi bir sakatlık yaşasa elde güven var 3 kulvarın bu ikiliyle bitmeyeceği açık. Yani bu kadar eksiğimiz varken hala kagawa. Bıkmadık şu aslında yeri kanat olmayan oyuncunun zorla kanat oynattırılmaya çalışıldığı sistemden. Ljajic de güven de bizi bir yere kadar götürebiliyor defalarca gördük. Onyekuru garry rodriguez kullandılar iki sene boyunca bilhassa anadolu takımlarının içinden geçti bu adamlar hakem vs başka mesele. Alsınlar kagawa'yı ne yapacaksak bu kadar bölge bomboşken devam etsinler.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugünde en büyük transfer, lokmanın transfer olmaması  :lol:

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan: “Umut Meraş konusunda en son benden önceki başkanın bir anlaşması var; o anlaşma, o aşamada kaldı.”

Bugünde en büyük transfer, lokmanın transfer olmaması  :lol:

gs'ye özenmesin bizimkiler yeterli.

Ben anlamıyorum bu kadar eksik bölge varken bu kagawa aşkı nedir? Sağ ön yok sol ön yok iki bekin de yedeği yok halbuki ikisinin yedeğe çekilme vakti geldi geçiyor. 36 yaşında bir atiba var medel'in durumu belirsiz defansif orta saha eksiği ortada. Mirin desen savunmadan çıkabilmek için sol bek ve orta sahayla stoper tandemi kuran hocanın isteyeceği son oyuncu. Burak geldi 34 yaşına herhangi bir sakatlık yaşasa elde güven var 3 kulvarın bu ikiliyle bitmeyeceği açık. Yani bu kadar eksiğimiz varken hala kagawa. Bıkmadık şu aslında yeri kanat olmayan oyuncunun zorla kanat oynattırılmaya çalışıldığı sistemden. Ljajic de güven de bizi bir yere kadar götürebiliyor defalarca gördük. Onyekuru garry rodriguez kullandılar iki sene boyunca bilhassa anadolu takımlarının içinden geçti bu adamlar hakem vs başka mesele. Alsınlar kagawa'yı ne yapacaksak bu kadar bölge bomboşken devam etsinler.

diğer oyunculara da baksınlar kagawayı da alsınlar.Geç kalırsan çakallar üşüşür başına.

Fikret Orman: "Türkiye'de finansal olarak bir kriz var. Yayıncı kuruluşun yöneticileri bizim dostlarımız. Haklı oldukları konular var. Bunları karşılıklı olarak konuşacağız. Detaya girmeye çok gerek yok."

Gitmesi gerekenler ;

Larin
Aras
Quaresma
Lens
Orkan
Medel
Roco
Mirin

Çevrimdışı Akil Emre

Gitmesi gerekenler ;

Larin
Aras
Quaresma
Lens
Orkan
Medel
Roco
Mirin
Oraya kaleci utku ve necipi ekleyelim, bana kalsa medeli yollamam ama gidecek kesin.

Oraya kaleci utku ve necipi ekleyelim, bana kalsa medeli yollamam ama gidecek kesin.

onları unutmuşum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Utku niye birşey mi kaçırdım?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Douglas'ın son 100 1v1 savunma pozisyonu. Seçmece değil. Total olarak tüm pozisyonlar. Lokman tehlikesinden daha büyük bir tehlike bu Douglas.

https://vk.com/video464250692_456239030

Çevrimdışı savaş altay

Douglas'ın son 100 1v1 savunma pozisyonu. Seçmece değil. Total olarak tüm pozisyonlar. Lokman tehlikesinden daha büyük bir tehlike bu Douglas.

Boşluguma denk geldı tıkladım

Editore sıkayet edelim,  elden ele
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 19:55:04 savaş altay ]

bu maçların bazıları önde oynadığı maçlardan.hatta bir çoğu defansta oynarken öyle rahat davranmaz video da örnekleri var zaten attığın.

Attığın videoda 3.00 dk dan itibaren spiker her şeyi özetliyor zaten "sağ bek douglas bugün sağ açık sol açık göbek her yerde oynuyor" diye adam sağ bek te gayet iyi.

Gökhan gönül de aynı durumlara düşüyor ayrıca.

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 20:01:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

bu maçların bazıları önde oynadığı maçlardan.hatta bir çoğu defansta oynarken öyle rahat davranmaz video da örnekleri var zaten attığın.

Elimde 300-400 tane daha pozisyonu var. İstersen sırf Sağ bek olarak oynadığı maçları atarım. değişen birşey yok. Ayrıca durumun rahat davranmayla da alakası yok. Pozisyon almayı bilmiyor, önsezisi yok, hamleleri kötü. Canerden kurtulmaya çalışırken Canerin sağ bek versiyonunu getirmenin bir manası yok.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2019, 20:06:31 38life ]

Çevrimdışı 38life

Attığın videoda 3.00 dk dan itibaren spiker her şeyi özetliyor zaten "sağ bek douglas bugün sağ açık sol açık göbek her yerde oynuyor" diye adam sağ bek te gayet iyi.

Videoyu attıktan 3-4 dakika sonra yorum yapıyorsun. Video 20 dakika :)

Çevrimdışı Akil Emre

Utku niye birşey mi kaçırdım?
Hiçbir kaleci vasfının olduğunu düşünmüyorum, babası sayesinde takılıyor bence, paftan herhangi bir kaleci daha iyi çıkar

Çevrimdışı murat

Gitmesi gerekenler ;

Larin
Aras
Quaresma
Lens
Orkan
Medel
Roco
Mirin

bu sana göre öyle bakalım hoca ne yapacak içinden verim alabileceği oyuncular çıkar inşallah.
beşiktaşın menfaati gereği öyle inanmak istiyorum şenol güneş ile alakası yok.