2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4247807 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hatayi yanlis yerde ariyorsunuz. Herseyin basi egitim ve ogretimdir oncelik egiticilerin egitilmesi ve ogretilmesidir.
Yurtdisi ile fark budur
7 yasindaki cocukla ilgilenen insan ile 12 yasindaki cocukla ilgilenen 15 yasindaki ve 18 yasindaki guruplarla ilgilenen ogretmenler farkli olmalidir. Egitimleri ona gore verilmelidir
Cocuklarin farkli yas guruplarondayken farkli ihtiyaclari var, farkli yastaki cocuklara yaklasim da farkli olmalidir.
Daha futbol demedim cunku salt futbol olarak yaklasirsaniz cozum bulamazsiniz
Basketbolda bu is biraz cozuldu cunku okul takimlari var orda da buyuk takimlar palazlansa orqyi da bitirier
Okul olayina geldik. 21 yasondan sonra cogunun kaybolmasinin sebebi ise cahilliktir
Bu kafa degam ettikca sen umrahiyeye 30 tane saha yap avrupadan adam getir hica diye bir nejip degil 2 tane nejip belki cikar. Oraya saha yerine okul yapsinlar, sabah 8de gidip derslere girsinlee, futbol tarihi sipor kulturu bir suru ders konur ayrica yabanci dil matematik falan secilir dersler muzik resim beden egitimi guzel sanatlar sart tarih cografya boyle biraz sozel ama hayat gorusu verebilecek bir pirogram olmalo. Kalan zamanlarinda da sipor salonu ve  antreman olay kampus hayati ike cozulur genc yastan

Egitenler yetersiz olduktan sonra cikacak son mamul de kusurlu olacaktir

Komple devrim yapilmalidir, yok saha yaptik yok efenim atakim ile ayni oynayacak falan filan bombos palavradir hepsi, salt futbol degil insan yetismemesinin sebebi, futbol olarak cozmeye calistikca olani da bozuyorlar

E tamam abi bende aynı şeyi diyorum. Antrenörlere verilen eğitimden tut oyucuyua verilen eğitim bu düzen falan komple yanlış.

Çevrimdışı cursedofdragon

O nasil özel haber öyle, okurken beynim döndü haber doğruysa hersey tamam ama son dakikaya kadar bekleyip üc bes düsermi diye beklicekmisiz ölemi, yada alternatifler daha ucuza gelirse oraya yönelcekmisiz, tam fikret baskan stratejisi

yalan haber de olabilir murat ozen gittikten sonra pek güvenim kalmadı açıkcası o siteye. :)

https://twitter.com/serefsokagi/status/1145261461326966785

İnşallah yalan haberdir yada inşallah gerçekleşmez bu transfer.

Koca klüp menejerlerin oyuncağı olmuş durumda.

Serkan Reçber : "Yabancı düşecek diye yapılıyorsa buna gerek yok altyapında var. Beşiktaş şuan ligimizde altyapıdan üst yapıya en kısa sürede oyuncu çıkarabilecek bir takım."

Abdullah Avcı ya neden Allah sabır versin diyorsunuz ki.  Buda ayrı bir düşünce tarzı oldu. Sanki babasının hayrına burada çalışıyor. Hiç birimizin ömründe alamayacağı parayı kazanacak bir yılda. Ayrıca ne kadar kötü bir yönetimi olsada Tr.nin en büyük camiasında çalışacak.

Şimdi duygusallığa bir yana bırakalım. Avcı kulübünde de bu kadar para alacaktı ve tam zamanında yatacaktı.  Ayrıca kendi kulübünün sahibi gibiydi, istediği sistem istediği şeyi falan yapıyordu. Baskı yoktu rahattı falan.Yani bizi tercih etmemesi için de bir çok sebep vardı. Bizim en büyük artımız büyük bir camia olmamız Başakşehirden. Adamı gidipte 3.ligteki bir takımdan alıp koca takımın başına koymadık. Avcıyı bu kadar küçük görmekte yanlış, ha nasıl geldi inanılmaz şok gelişme falan da yanlış.

Lokman transferine kap gelene kadar inanmayacağım. Adamlarla dalga geçtik adem muğdat falan diye, biz daha beterini yapmayalım.

Şimdi duygusallığa bir yana bırakalım. Avcı kulübünde de bu kadar para alacaktı ve tam zamanında yatacaktı.  Ayrıca kendi kulübünün sahibi gibiydi, istediği sistem istediği şeyi falan yapıyordu. Baskı yoktu rahattı falan.Yani bizi tercih etmemesi için de bir çok sebep vardı. Bizim en büyük artımız büyük bir camia olmamız Başakşehirden. Adamı gidipte 3.ligteki bir takımdan alıp koca takımın başına koymadık. Avcıyı bu kadar küçük görmekte yanlış, ha nasıl geldi inanılmaz şok gelişme falan da yanlış.

intikam almak için bizi tercih etti.

Lokman transferine kap gelene kadar inanmayacağım. Adamlarla dalga geçtik adem muğdat falan diye, biz daha beterini yapmayalım.

onların yaptıkları daha fazla muğdat,ömer bayram,adem,ahmet çalık say say bitmiyor aklıma gelmiyor şimdi.

intikam almak için bizi tercih etti.

İntikam da vardır, kendini kanıtlama çabası da vardır, takıntılık falan da vardır. Orası ayrı ama yani ooo Beşiktaş diyip uçup gelmedi, en azından gelmese sebepleri olacaktı ve kimse işte manyak neden gitmedi acaba falan demezdi. Ama lokman öyle değil mesela lokmanın beşiktaşa gelmesi ile abdullah avcının beşiktaşa gelmesini bir tutamayız.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

lokman gelirse geçmiş olsun şuan stoper bölgesine bakalım elimizde mirin roco vida alpay medel var medeli görüyoruz işte şilide taş gibi stoper oynuyor karşısındaki forvetlerde suarez cavani falcao falan stoper bölgesinde elimiz rahatken gidip bi stoper daha almak nedir ne gerek var ayrıca murat özene göre temmuz sonuna kadar transfer olmazmış biz kaçç senedir son anlarda transfer yapıyoruz sonuç ne karmı ettik hayır şuan personelin bile 5-6 aylık alacağı varmış bizim tek kurtuluşumuz şl gelirleri ona yönelik bir takım kurmak zorundayız işte ljajic burak var bide biraz kıy paraya yanlarına onların kalitesinde bi kanat al yada madem para yoktu kanat almak yerine sistem değişikliğini hocayla konuşurdun gider bonservissiz max kruse alırdın 4-4-2 oynardın baklava yada 4-3-2-1 oynardın kanatsız bu sisteme hem caner daha uygun bide douglası alırdın al sana 2 mevki kapandı diğerlerinide kamp devam ederken getirmeye çalışırdın bizim problemimiz tüm transferleri kamp sonrasında yapıyoruz al 2-3 adam sonrası için yine kovala 1eylüle kadar transfer yada para yoksa vidayı bi şekilde elden çıkarmak lazım şu ekonomik darboğazda 3m alan stoper bize çok lüks ondan gelen bonservislede transferlere kaynak oluşturursun maalesef görünen plansız ilerlemeye çalışıyoruz

Vida medel olmaz.  :) Vida satılırsa marcelo gibi hava hakimiyeti yüksek topu indirmeyecek stoper lazım Marcelo gelmezse ki zor o zaman gidip Mangala falan kovalamak lazım gelir. aynı maliyete gelir hemen hemen. Bir de alamazsak Lokman-Mirin çıkarız demedi deme  :D Negredo Lens Medel için Beck ve Marcelo yu satmayacaklardı. Şuan İleri uç 4 lüsü çok önemli Vida-Mirin de kotarır ligi. Sol bek ve kanadın biri atletik olursa.
Robben(visca)-Ljacic-Lookman/Onyekuru falan epl championship fransa 1-2 kiralık da olur fark etmez-Burak(Huntelaar/Falcao) gibi 60 gol çıksın buradan gerisi hallolur. Burak tek çok zorlanırız kutu golcüsü şart onu yedekleyecek. Gomez performansı alalım ki oradan rahatlayalım.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Arthur Dayne

İyi kötü bir omurgamız var,üzerine eksik yerlere transfer yapsak şampiyon olacağız ama çıkan isimlere bak arkadaş!Bunun maliyetle felan alakası da yok.Lokman'da ne buldular da alıyorlar merak ediyorum.28 yaşına gelmiş ikinci lig topçusunu alacak kadar aciz miyiz artık?Madem durum bu kadar kötü;ne kadar kötü oynarlarsa oynasınlar altyapıdaki gençleri oynatın bari de en azından taraftar destekler.Bu sene şampiyon olmamız tamamiyle hocanın imkansızı başarması sayesinde olur.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Defanstaki eksikleri ucuza kapatıp parayı kanatlara gömeceklerini bilsem Lokman'ı umursamam.Sonuçta tolga-ismael-ersan-rhodolfo-beck defans hattıyla da şampiyon olduk.Ama boyd için bile bu kadar zorlanıyorsak nasıl sağlam kanat oyuncuları alacağız?

Çevrimdışı levitate

İyi kötü bir omurgamız var,üzerine eksik yerlere transfer yapsak şampiyon olacağız ama çıkan isimlere bak arkadaş!Bunun maliyetle felan alakası da yok.Lokman'da ne buldular da alıyorlar merak ediyorum.28 yaşına gelmiş ikinci lig topçusunu alacak kadar aciz miyiz artık?Madem durum bu kadar kötü;ne kadar kötü oynarlarsa oynasınlar altyapıdaki gençleri oynatın bari de en azından taraftar destekler.Bu sene şampiyon olmamız tamamiyle hocanın imkansızı başarması sayesinde olur.
lokman'da bulunan şey menajer :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

O yetkiyi ben vermedim. Verilen yanlış kararlara saygı göstermek zorunda değilim.

Sürekli adamla yatıp kalkmaları futbol bilgilerinin ve vizyonlarının olduğunu göstermez.

Sahada izlediğim futbola dayanarak.

Altyapıda kulübede oturacak seviyede bir oyuncu bile yok madem, neden onlar kampa çağrılıyor, + Orkan, Umut Nayir çağrılıyor da Sedat çağrılmıyor?

Diğer yazdıklarına cevap vermeye gerek yok çünkü oyuncu gelişimi hakkında zerre kadar bilginiz yok. Siz bekliyorsunuz ki oyuncu kendiliğinden patlasın ve şans verilmek zorunda kalınsın. Daha çok beklersiniz...

Tek söyleyeceğim şu, işinize gelirse anlarsınız işinize gelmezse aynı gözlükle devam edersiniz: Dorukhan Beşiktaş altyapısından yetişseydi, 2 sene 2. lige kiralanır sonra 200 bin euroya satılır ve oyuncunun kariyeri bitirildi.

Ben Sedat'ın Lensten daha fazla katkı vereceğine dair kalıbımı basarım. Siz aksini iddia edecek kadar seyrettiniz mi Sedat'ı? Geçtiğimiz sezon İkinci devreye 2 kanat oyuncusu ile girdik. Biri Quaresma, diğeri Lens. Zaten aklın sırrın almayacağı bir durum bu. Yönetimin ne kadar vizyonsuz olduğunu ispatlayan bir durum. Üstelik bu 2 oyuncu da bozuk oyuncular. Devre arasında çağrılsa Sedat Lensin oynadığı maçlarda o oynasa Vallahi billahi daha fazla katkı verirdi. Adım gibi eminim buna. Ama asla böyle birşey olmaz. Sedat 1.ligde 20 gol 20 asist yapsın anca o zaman şans verilir. Yoksa adı Lens olanlara Ricardo olanlara sorgusuz sualsiz katlanırız.
bir kere yetki vermen için o yetkiyi verecek yetkiye sahip olman lazım.
hangi vasıfla yetki vermediğini söylüyorsun
sen sedatı kaç süperlig maçında seyrettin merak ettim alt yapıda oynayarakmı
a takımda oynayacağına karar veriyorsun. dorukhan alt yapıda olsaymış oynatmazmışız
anlamadım adamda yetenek olduğu için Beşiktaşa alındı o yetenek alt yapıdada olsa
yine alınır. ben oyuncu gelişimini bilmem  bilirim desem yalan olur bildiğim birşey
varsa Beşiktaş alt yapısından çıkan oyuncular ikinci ligde bile forma yüzü göremiyor
bunun adı gelişim değil yeteneksizlik. futbol o kadar üstünde düşünülecek bir şey değil
futbol bilgisi mental duruş öğretilebilir ama yetenek öğretilmez bir oyuncu yetenekliyse
yeteneklidir ve kendini gösyerir emin ol biz görmesek yabancılar görür. hadi biz körüz
bütün dünyamı kör.
hepsi çocukların suçumu hiç sanmıyorum alt yapıda çocuğa kazanma değil centilmen olma öğretilince
evet topluma iyi vatandaş yetiştiriyoruz ama kazanma hırsı olan oyuncu yetiştirmiyoruz
hepsi sahaya çıkınca salla başı al maaşı tarzında oynuyor kendimi göstereyim maçı kazanayım diye bir hırsları
yok. alt yapıda oyuncuya acımasız olması öğretilmiyor tersine rakibe acı diye baskı yapılıyor
böyle lider oyuncu yetişmez yetenek varsa bile köreltirsin. o nedenlede Beşiktaş alt yapısından oyuncu falan çıkmıyorbizi geçtim
hiç bir takımda oynayacak seviyede çıkmıyor bir oyuncu istediği kadar iyi olsun kazanma hırsı yoksa hikaye.
Beşiktaş altyapısı sadece yaptığı centilmenliklerle gündem oluyor öyle yumuşattılarki altınordu bile senin alt yapı oyuncularını
ezebiliyor. alt yapıya sağlam para harcıyoruz ve orasının işi iyi insan yetiştirmek değil iyi futbolcu yetiştirmek.
gelene bak necip otur dersin oturur oyna dersin oynar tek bir itiraz yok forma isteme yok bu adamlarlamı ligde mücadele edeceksin alt yapının durumu bu işde. alt yapıda parçalayan ben a takım formasını istiyorum diyen bir oyuncu görüyormusun yok öyle bir oyuncu
gönderiyorlar bir takıma kuzu kuzu gidiyor hiç itiraz yok mücadele yok sindirilmiş oyuncu grubu bunlardan a takıma oyuncu falan çıkaramazsın.
kolej takımı havasıymış saplandık buna kolej takımı diye melek gibi oyuncu görmek istiyoruz. kolej takımı demenin arkadaşlık bağlarının
kuvvetli olduğu kavgayada eğlenmeyede birlikte giden ekip demek.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Yetenek de yetenek deniyor sanki Beşiktaş kadrosundaki her adam top cambazı Ronaldo olmak zorundaymış gibi. Altyapın yetersizse yetenekli oyuncudan da verim alamazsın, kimse anasının karnından kademeye girmeyi, doğru koşu yapmayı bilerek doğmuyor. Dünya kupasını kazanan Höwedes, Hummels, Schweinsteiger'dan hangisi aşırı yetenekli? Adamların eğitimi ve disiplini zaten çok sağlam, üstüne bir de zeki oldukları için oyunda doğru zamanda doğru kararı verebiliyorlar, savunma oyuncusundan da beklenen zaten bu. Necip stoper oynarken neden eleştiriyoruz? A milli takımda 50 küsür maça çıkmış Servet'in lakabı neden ayıboğan?

Doğruları yapabilecek takım oyuncusu yetiştiremiyorsan kuliüp hatta ülke olarak suç sende birader, kimse beni Beşiktaş futbol okullarına sadece kazmaların gittiğine inandıramaz.
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'tan bahsediyorsak eğer,profesyonellik=metin albayrak,gökhan keskin  :lol: Voleybolcu adamı kaçak yollarla yönetici yapıp,transfer komitesinin başına konulduğu bir klüp profesyonel değildir.Arkadaş da bunun farkında olduğu için''profesyonel'' dediğiniz kişilerin yanlış iş yapmış olduğunu düşünüyor olabilir.
gökhan keskinde komik olan ne anlamadım tanıyormusun onu
Beşiktaş alt yapısından yetişmiş belki ülkenin son elli yılda yetiştirdiği en iyi liberolardan biri
bütün hayatı futbolun içinde kalmış biri profesyonel değilse profesyonel nasıl olur
diğer taraftan metini sevmem bunu herkes biliyor ama birşeyi unutmayalım uçak fabrikası sahibi olmak için uçak mühendisi olmana gerek yok
yöneticilerin futbolu bilmesine gerek yok tersine yöneticilerin iyi yöneticiliği bilmesi gerekiyor
futbolu bilen profesyonel birini yönetici yaparsan belki iyi takım kurulabilir sanmıyorum ama belki ama
kesin olan kulübü batırır artık kulüpler milyarlık bütçelerle yönetiliyor yöneticide parayı kullanabilen olmalı
yönetici transferin pazarlık safhasında olur futbol profesyoneli orada olmaz.
yöneticiler profesyonel olmak zorunda değil ama profesyonel ekipleri çalıştırmak ve onların arasındaki kordinasyonu
sağlamak görevi. beğenmediğimiz yöneticiler dönemi Beşiktaş tarihinin en başarılı transfer politikasının sürdürüldüğü
dönem. yiğidi öldürelim ama hakkınıda verelim. çok beğenilen atiba gomez sosa dorukhanı güveni fabrisi abousu taliscası
bası ljajici metin yöneticiyken yapılmadımı. ben komik bir durum göremiyorum
küçümsediğiniz aşağıladığınız insanlar işlerini gayette iyi yaptılar.
tabi onlarmı yaptı hayır arkalarında profesyoneller var onlar yaptı vitrine bunlar çıktı olması gerekende bu.
başarılı olana başarılı oldun diyemezsen yarın daha iyisini bulamazsın. hiç kimse küfür yemek için Beşiktaş yönetimine gelmek istemez
zaten o nedenlede isim sahibi yönetici bulamıyoruz hiç düşünüyormuyuz bunu ülkenin en zengin iş adamları beşiktaşlı
neden bunların hiç biri Beşiktaşa yakın durmuyor. ethem biraz yaklaştı linç edildi adamın derdi ne Beşiktaş taraftarından küfür yemek için
gelsin tabi ethem gelsin demiyorum sadece bir örnek bu. kim çıksa linç yiyor. sonra Beşiktaş yönetici bulamıyor
beşiktaş lobi kuramıyor oluyor. Peki biz Beşiktaşlı olduğu için kime arka çıktık kimi yücelttik nevzat demir tesislere ismini vermek istedi diye
iyice benzettik Beşiktaş için birşeyler yapmak isteyen birini küstürdük.
şimdi metin gibilerinin eline kaldık bunu biz yaptık hiç gülmeyelim sen yaşın itibariyle bilmezsin bu kulüpden kimlerin nasıl kaçırıldığını
biz kulüpten sebayı bile kaçırdık ötesi varmı.
bulduğun adama sıkı sıkı sarıl çünkü Beşiktaşa yönetici olacak adam bulamazsın gelende ya Beşiktaşın adından yararlanmak için basamak olarak kullanmaya gelir. yada nemalanmaya gelir çünkü bunu yapmayacak olanlar kaçtı küfür yememek için.

Çevrimiçi Necmi

Yetenek de yetenek deniyor sanki Beşiktaş kadrosundaki her adam top cambazı Ronaldo olmak zorundaymış gibi. Altyapın yetersizse yetenekli oyuncudan da verim alamazsın, kimse anasının karnından kademeye girmeyi, doğru koşu yapmayı bilerek doğmuyor. Dünya kupasını kazanan Höwedes, Hummels, Schweinsteiger'dan hangisi aşırı yetenekli? Adamların eğitimi ve disiplini zaten çok sağlam, üstüne bir de zeki oldukları için oyunda doğru zamanda doğru kararı verebiliyorlar, savunma oyuncusundan da beklenen zaten bu. Necip stoper oynarken neden eleştiriyoruz? A milli takımda 50 küsür maça çıkmış Servet'in lakabı neden ayıboğan?

Doğruları yapabilecek takım oyuncusu yetiştiremiyorsan kuliüp hatta ülke olarak suç sende birader, kimse beni Beşiktaş futbol okullarına sadece kazmaların gittiğine inandıramaz.
kimse kazmaları topluyoruz demiyorki söylenen bu zaten yeteneği bulsan bile onu köreltiyorsun elinde kaldıktan sonra adamların bırak a takımı futbolculukları bitiyor
yok olup gidiyorlar.bir iki değil elindeki bütün alt yapı oyuncularının sonu bu oluyor yıllardır yasine bırakmışlar alt yapıyı yetişen tek bir oyuncu yok
a takımı kastetmiyorum bile herhangi bir takıma gidip azda olsa kendini bile gösteremiyorlar 11 e giremiyorlar peki daha neden
yasinde ısrar ediyorsun etmekte kalmıyor görevinide yükseltiyorsun çok başarılı oldu ya geçtim Beşiktaşı yasinin döneminde türk futboluna kazandırılan bir oyuncu yok.

Çevrimdışı kyiv

Salsinlar su beyinsizi

Bu gelsin bu lense dua okutur, boykodan ders cikmadi
Lens oynasin su kono yerine hoca koy lensi texahuratlsrini duyuyor gibiyim

Illa ukraynali alacaksan yarmayi al arkadas

Kesinlikle kötü bir tercih olur. Adamın kariyer tepe taklak inişte bu saatten sonra da çıksın diye uğraşmaz. Kayserili Kravets kadar bile iş yapmaz. Boyko vol.2 olmasın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer mi geliyor yoksa  :D

https://twitter.com/Besiktas/status/1145362132516712448

Kırmızıyı ver lokmanı  :lol: Galiba şaka maka lokmanı açıklyıolar  :by2: Ama bunun altında biri "OKUMA YAZMA BİLMEYEN ZENCİ TORPÇU İSİYPRUZ ÇİĞ ET İLE BESLENEN" ne güldüm buna  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kırmızıyı ver lokmanı  :lol: Galiba şaka maka lokmanı açıklyıolar  :by2: Ama bunun altında biri "OKUMA YAZMA BİLMEYEN ZENCİ TORPÇU İSİYPRUZ ÇİĞ ET İLE BESLENEN" ne güldüm buna  :lol:
Lokman'ı bu şekilde açıklarlarsa kafalarına sıkarlar. O transfer sessiz şekilde açıklanmalı. Hatta direk KAP bildirimi yapılıp geçilmeli. Ya da yanında herkesin beklediği bir oyuncu ile beraber açıklanmalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Lokman'ı bu şekilde açıklarlarsa kafalarına sıkarlar. O transfer sessiz şekilde açıklanmalı. Hatta direk KAP bildirimi yapılıp geçilmeli. Ya da yanında herkesin beklediği bir oyuncu ile beraber açıklanmalı  :tabe:

Daha önceki gönderileride baktım her sabah ve akşam buna benzer şeyler paylaşmışlar. Yani transfer falan açıklanmayacak. Lokman diye beklerken lookman gelirse öyle enfes olur ki  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha önceki gönderileride baktım her sabah ve akşam buna benzer şeyler paylaşmışlar. Yani transfer falan açıklanmayacak. Lokman diye beklerken lookman gelirse öyle enfes olur ki  :lol:
Öyle bir şey olabilir mi ? Olsun çünkü  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★