Abdullah Avcı ya neden Allah sabır versin diyorsunuz ki. Buda ayrı bir düşünce tarzı oldu. Sanki babasının hayrına burada çalışıyor. Hiç birimizin ömründe alamayacağı parayı kazanacak bir yılda. Ayrıca ne kadar kötü bir yönetimi olsada Tr.nin en büyük camiasında çalışacak.
Avcinin parasi normal
Ayrica adamin bi eli yagda bi eli baldaydi kendi kariyerini riske ediyor suan
Besiktasin basinda 10 puandan sampiyonluk verirse bu sene mesela ustune oyle bi etiket yapisirki hektor kuperden beter olur mezarindan cikip suleyman seba gelse onu besiktasin basinda tutamaz
Ibbden ne kazandiginizi bilmiyoruz ama 10 sene calistiysa orda teklifleri geri cevirdiyse dusuk bi maasi yoktur lig sitandsrtinin ustundedir
Baskasi olsa o rahati birakmazdi bi meydan okumaya cikti yola avci
Insallah basarili olur
Daha yaris baslamadi zaten
Suan sisirme zamani ligi
Bizi bile sisirirler ki dekoder satsinlar
Yakinda ozzi haberi ciksr singer cektim bomba gibi donuyorum falan diye
Mantar bi yabanci aliriz messi yapsrlsr onu zimbabveli messi besiktasta
Karyus ucusa geciyor falan
Sonra ligin ikinci macinda avciyi gommeye baslar bunlar, ibbde verdigi o mac sonrasi demeclerini falan da veremez burda boyle istatistik boyle oynadik falan sercan sikme cikip der hocam istatostikleri bizde biliyoruz neden gol atamadiniz diye sorar yuzsuzyuzsun
Aksamina da besiktas tarafatrina tekme tokat dalmalarinin haberini yaparlar 10. Senesini kutluyoruz avci ve takiminin besiktas taraftarini dovmesinin diye habere giris yapsrlsr
Adama tabiki allah kolaylik versin
Daha yonetim tarafina girmedim bile
Kolay camia degiliz yakinda sikat tayfa baslar onu oynatma bunu oynat falan doye
Adebayor demba bayic falan varken santraforsuz oyun oynatabilecek bir besiktas hocasi dusunemiyorum kazansa ayri glmerler kaybetsen ayri gomerler gomuleni ciakrtip silkeler tekrar gomerler