2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555131 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Noboa , Linnes , Belhanda , Töre

2014/15 yılı şampiyonu Beşiktaş  :bandit:

2 fabrikam olsa vallaha satar birini alır hibe ederim takıma, yok mu şu ülkede zengin iş adamı sağlasın şu olayı :)

+ holosko -eneramo - sezer- süzen - toraman kurtul , pektemeği sat , hepsinden gelecek parayla Khouma Babacar'ı satın al . devre arasında stoperle kontak kur , sivok gidince sadece stoper takviyesi yap , gelecek 4 seneye ligde parsel koy aramızdaki şampiyonluk ucurumu erisin renklilerle, seneye madedimizde show yap . Yok mu bunu sağlayacak arkadaş 15 milyonun hayır duasını alsın.

Tolga
Linnes  Ersan  Pedro  Köybaşı
            Veli Noboa
Töre      Belhanda    Olcay
              Demba Ba

Yedekler =  Sağbek= Serdar
                   Stoper = Sivok- Atınç
                  Solbek = Motta - Boral
                    Önlibero = Atiba - Necip ( sağbekede geçebilirler)
                  Orta saha =  Kerim F.- Oğuzhan - Marin ( kiralık)
                   Forvet = Khouma BABACAR - Cenk Tosun - Şişmanoğlu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maicon zor hocam öyle bizim istediğimiz fiyatlara satmazlar o adamı.
bencede zor bu durumda stoper öncelikli değil zaten idare ederiz bu sene bence bryan ruizi almısız heralde törede alındı gibi bi sağ bek şart onuda aldıkmı yeterli olur kadromuz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 fabrikam olsa vallaha satar birini alır hibe ederim takıma, yok mu şu ülkede zengin iş adamı sağlasın şu olayı :)

+ holosko -eneramo - sezer- süzen - toraman kurtul , pektemeği sat , hepsinden gelecek parayla Khouma Babacar'ı satın al . devre arasında stoperle kontak kur , sivok gidince sadece stoper takviyesi yap , gelecek 4 seneye ligde parsel koy aramızdaki şampiyonluk ucurumu erisin renklilerle, seneye madedimizde show yap . Yok mu bunu sağlayacak arkadaş 15 milyonun hayır duasını alsın.

Tolga
Linnes  Ersan  Pedro  Köybaşı
            Veli Noboa
Töre      Belhanda    Olcay
              Demba Ba

Yedekler =  Sağbek= Serdar
                   Stoper = Sivok- Atınç
                  Solbek = Motta - Boral
                    Önlibero = Atiba - Necip ( sağbekede geçebilirler)
                  Orta saha =  Kerim F.- Oğuzhan - Marin ( kiralık)
                   Forvet = Khouma BABACAR - Cenk Tosun - Şişmanoğlu

iddalı kadro olmus biraz olursa iyi :D nolursa olsun oğuzhandan çok umutluyum sakatlık istikrar olayını çözerse cok katkısı olur bize

Çevrimdışı Kemal

iddalı kadro olmus biraz olursa iyi :D nolursa olsun oğuzhandan çok umutluyum sakatlık istikrar olayını çözerse cok katkısı olur bize

Kardeşim iddaa ediyorum Arsenalı geçip gruplardan çıkarız , bas bu kadroya 17-8 m euroyu , al CL den 27-28 m euroyu. + futbolculaarda sende ,kombine- bilet - forma satışları hariç.

Çevrimdışı ALI RIZA

Eski İsmail olursa dediğin gibi olur ama kampta öyle güzükmedi hiç bu sene patlama bekliyorum toparlanmış  :tabe:
gecen sene yıldızları muhammed ile sezerdi...! frei bile güzeldi...! ama 1 kadro dışı diğeri toptan kaçtı...! diğer fazla forma giyemedi...! Hazırlık maçları halı saha maçı gibidir ciddi rakipler karşı oynamuyorsun 40 tane gol atarsan lig de ciddi maça çıkınca görünün kılavuz...! feyenord maçında ismail sıradan ismail gibiydi...! Patlama yapayım derken kendini gene patlatmasın...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Salvador hocam sen niye takıma hiç güvenmiyorsun? Hep olumsuz yorumlar yapıyorsun merak ettim de sorayım dedim.
güvenmiyor değilim..! takım genç senin tecrübe oyuncular ile başlaman lazım...! Misal oguzhan dan ümidin kaç maç _? G.töre den ? Serdar dan Yada ismailden...! olcaydan...! gözümü kapalı 11'e alacagım Tolga( türkiye'nin bence en iyi kalecisi) veli(mücadele ve koşmada üstüne yok) Atiba( onun gibi bulmak lazım)  Motto( kaybetmeyi sevmeyen mücadaleci hırslı) 34 hafta izlediğim beşiktaş'a göre konuşuyorum...!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gecen sene yıldızları muhammed ile sezerdi...! frei bile güzeldi...! ama 1 kadro dışı diğeri toptan kaçtı...! diğer fazla forma giyemedi...! Hazırlık maçları halı saha maçı gibidir ciddi rakipler karşı oynamuyorsun 40 tane gol atarsan lig de ciddi maça çıkınca görünün kılavuz...! feyenord maçında ismail sıradan ismail gibiydi...! Patlama yapayım derken kendini gene patlatmasın...!
ismaile güvenmem ben kadroda olsun ama istikrar yok sakatlanma vs mottanın alınması iyi oldu arada dengesiz hareketi oluyo ama hakkaten iyi sol bek

Çevrimdışı Kemal

KAP ne zaman gelecek KAP , KAP'a susadık

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Töre defansa yardım etmiyormu? Pes söyleyecek bir şey bulamıyorum gerçekten.

Çevrimdışı forzatunga

güvenmiyor değilim..! takım genç senin tecrübe oyuncular ile başlaman lazım...! Misal oguzhan dan ümidin kaç maç _? G.töre den ? Serdar dan Yada ismailden...! olcaydan...! gözümü kapalı 11'e alacagım Tolga( türkiye'nin bence en iyi kalecisi) veli(mücadele ve koşmada üstüne yok) Atiba( onun gibi bulmak lazım)  Motto( kaybetmeyi sevmeyen mücadaleci hırslı) 34 hafta izlediğim beşiktaş'a göre konuşuyorum...!

Olcay'a haksızlık etmişsiniz, Olcay eforunun yarısını kendi kanadının savunmasına yardım etmek için harcıyor ve ona rağmen tabelaya müthiş katkı sağlıyor.Evet göze hoş gelen bir tarzı yok zaman zaman insan çileden çıkabiliyor ama doğru yerde doğru zamanda bulunmasını biliyor.Hem takım savunmasına bu kadar katkı sağlayıp hem de böyle istatistikler(derbileri de boş geçmiyor) tutturmak kolay değil bende çok beğenmesemde Olcay'ı kesebilecek adamımız yok şu an.Bir kanatta Olcay, diğerinde Töre oynar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre ümraniyede kondisyonerimizle calısıyormus yani an meselesi gökhan töreyi aldık diyebiliriz dinamo savunmaya yardım ediyo sağ kanatta iş yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor muhabiri Övünç Özdem Gökhan için büyük bir ihtimalle yarın resmi açıklama yapacak dedi. Belhanda'da 7 ile 9 milyon Euro arasında bonservis istiyormuş. Bonservis olayı olmazsa  1 yıllık satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak kabul edilmezse Ruiz hazırmış.Kısaca Martin Linnes ve Töre yarın borsaya bildirilebilirmiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Linnes'in bonservis bedeli 1-1.5 milyon Euro civarındaymış. Belhanda konusu da kuraya kadar sonuçlanacakmış olumlu veya olumsuz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gökhan Töre konusunda tek sorun nakit o da halledilecektir kısa zamanda,Linnes ile gerçekten ilgileniyorlarsa 1,1.5 milyon Euro kulüp için sorun olmaz heralde.Kadro planlaması iyi yapıldı alınan tüm yabancılar oynayabilecek durumda Motta,Franco,Demba Ba ek olarak Linnes ve Belhanda gelirse yabancı oyuncu bakımından alternatifli güzel bir kadromuz olacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan Töre konusunda tek sorun nakit o da halledilecektir kısa zamanda,Linnes ile gerçekten ilgileniyorlarsa 1,1.5 milyon Euro kulüp için sorun olmaz heralde.Kadro planlaması iyi yapıldı alınan tüm yabancılar oynayabilecek durumda Motta,Franco,Demba Ba ek olarak Linnes ve Belhanda gelirse yabancı oyuncu bakımından alternatifli güzel bir kadromuz olacak.
Valla hocam Töre konusun Övünç Özdem Kazan ile anlaşılmış öyle dedi. Yarın resmi açıklama bekliyormuş. Ayrıca Linnes için de anlaşmış kulüp Molde ile 1-1.5 milyon Euro civarında bonservis bedelinde.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Valla hocam Töre konusun Övünç Özdem Kazan ile anlaşılmış öyle dedi. Yarın resmi açıklama bekliyormuş. Ayrıca Linnes için de anlaşmış kulüp Molde ile 1-1.5 milyon Euro civarında bonservis bedelinde.

İnşallah yarın bildirirler ayrıca taraftar olarak bize düşen görev Olimpiyatı,Feyenoord maçında 80 bin kişi doldurmak,gs maçında hatırlıyorum 4 milyon gelir elde edilmişti diye açıklamışlardı bu rakam yaklaşık 1.5 milyon Euro eder.

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah yarın bildirirler ayrıca taraftar olarak bize düşen görev Olimpiyatı,Feyenoord maçında 80 bin kişi doldurmak,gs maçında hatırlıyorum 4 milyon gelir elde edilmişti diye açıklamışlardı bu rakam yaklaşık 1.5 milyon Euro eder.
Aynen hocam Olimpiyat full dolarsa Linnes transferi olursa onun bonservisini karşılamış oluyor. Çok önemli Olimpiyat'ın dolması.

Çevrimdışı Kemal

Linnes + Töre + Belhanda çopk mu şey istiyoruz?

Toraman + Holosko + Sezer + Holosko + Eneramo + Boral + Süzen  de gitsin.  Bu 7 kişinin maaşlarıyla Linnes, Töre ve Belhanda'nın maaşlarını öderiz tam hesabını çıkarmadım ama.

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes + Töre + Belhanda çopk mu şey istiyoruz?

Toraman + Holosko + Sezer + Holosko + Eneramo + Boral + Süzen  de gitsin.  Bu 7 kişinin maaşlarıyla Linnes, Töre ve Belhanda'nın maaşlarını öderiz tam hesabını çıkarmadım ama.
Hocam sadece  Enaramonun yıllık maaşıyla Linnes'in yıllık maaşını ve maç başı ücretini öderiz. Enaramo 1.2 milyon alıyor kulüpten.

Çevrimdışı Kemal

Hocam sadece  Enaramonun yıllık maaşıyla Linnes'in yıllık maaşını ve maç başı ücretini öderiz. Enaramo 1.2 milyon alıyor kulüpten.

Karabük Başkanı, bedava bırakmadılar 1.2 m eurodan Beşiktaşıkurtaracaktık dedi, keşke verseydik kimsenin alacağıda yok bu herifi , başımıza bela.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada yönetim Nedum Onuoha için QPR'a teklifte bulunmuş 1.5 milyon Euro bonservisi için. Stoper ve sol bek oynuyor kendisi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karabük Başkanı, bedava bırakmadılar 1.2 m eurodan Beşiktaşıkurtaracaktık dedi, keşke verseydik kimsenin alacağıda yok bu herifi , başımıza bela.
saçma olmus bonservis ödemedik zaten gitseydi oynaması imkansız gibi seneye sözleşmesi bitiyor zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Gökhan Töre transferini bitiriyor. Rubin Kazan'ın ardından Gökhan ile de anlaşan siyah beyazlılar resmi açıklamayı iki gün içinde yapacak.

Beşiktaş, Gökhan Töre transferinde mutlu sona yaklaştı.

Başkan Fikret Orman iki hafta önce Gökhan için kulübü  Rubin Kazan ile masaya oturmuş ve 4.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varmıştı. Sağlanan bu sözlü mutabakatın ardından Rus ekibi ile ödeme planı konusunda uyuşmazlık yaşayan siyah beyazlılar, bu sorunu da yapılan son görüşmelerin ardından geride bıraktı. İki kulüp Gökhan'ın 4.5 milyon euroluk bonservis bedelinin taksitler halinde ödenmesi konusunda uzlaştı.

Beşiktaş yönetimi Gökhan Töre ile 4 yıllık mukavele imzalamaya hazırlanırken, resmi açıklamanın en geç iki gün içinde yapılması bekleniyor.

Yaklaşık 20 gündür tedavisi için Nevzat Demir Tesisleri'nde bulunan Gökhan, antrenmanlarını da tesislerde gerçekleştiriyor. Milli futbolcu transferinin resmileşmesinin ardından takım arkadaşları ile birlikte çalışmalarına devam edecek. Ancak Gökhan ile ilgili resmi açıklama 6 Ağustos'ta oynanacak Feyenoord maçında önce yapılsa bile, genç futbolcu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kaynak: Ntvspor

Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 transfer daha ruizle sağ bek gelir inşallah :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

2 transfer daha ruizle sağ bek gelir inşallah :busted_cop:
Valla hocam 10 numara konusunda Lanzini hariç hepsi gelsin faydalı olur. Sağ bek içinde İnnes ile görüşülüyor. Ayrıca stoperide bulduk gibi Nedum Onuoha QPR'da oynuyor 23 yaşında ve sol bek pozisyonunda da oynuyor. 1.5 milyon euroluk telif yapmışız kulübüne.