2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555811 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Şu Gökhan Gönül ölse de kurtulsak  :D Şaka bir yana yerli konusunda ne şanslı takımlar arkadaş 2 bek de Avrupa çapında
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

fb gene form tutar sezon başlayınca avrupa da olmamaları büyük şans onlar için
Biraz zor gözüküyor bu sene hocam herkes aldanıyor fb bu sezona da damgasını vurur diye ama ben devre arasında başarısızlıklar yüzünden Ersun Yanal'ın gideceğini düşünüyorum. Defans konusunda baya bir sıkıntıları var Sow Emenike kanat oyuncuları bunlar defansa hiç gelmiyorlar . Ayrıca Alves tam bir bomba rakibe her dalışı kırmızı kartlık onların bu sene işi çok zor demedi demeyin. Bu yazımında ekran görüntüsünü alıyımda dediklerim gerçekleşirse gösteririm size ki gerçekleşme ihtimali çok yüksek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biraz zor gözüküyor bu sene hocam herkes aldanıyor fb bu sezona da damgasını vurur diye ama ben devre arasında başarısızlıklar yüzünden Ersun Yanal'ın gideceğini düşünüyorum. Defans konusunda baya bir sıkıntıları var Sow Emenike kanat oyuncuları bunlar defansa hiç gelmiyorlar . Ayrıca Alves tam bir bomba rakibe her dalışı kırmızı kartlık onların bu sene işi çok zor demedi demeyin. Bu yazımında ekran görüntüsünü alıyımda dediklerim gerçekleşirse gösteririm size ki gerçekleşme ihtimali çok yüksek.
hocam o alvesin gecen sene en az 3 4 macta rakibe basmasına rağmen kırmızı vermediler hakemler aslında acımaması lazım insan bunu yapmaz meslekdaşına futbol adili pis herif

Çevrimiçi Samet Ç

hocam o alvesin gecen sene en az 3 4 macta rakibe basmasına rağmen kırmızı vermediler hakemler aslında acımaması lazım insan bunu yapmaz meslekdaşına futbol adili pis herif
Aynen hocam ben Alves'in karşısında forvet olarak oynasam kafa göz Allah ne verdiyse dalardım o adam.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

twitter fırat günayer son dakika 10 numara icin 4 aday var hala ve hala 1 numara lanziniymis  :super:

Çevrimdışı Tolga

fbnin tek handikapı kadrosunun genel itibariyle yaşlı olması.sezon içinde inişler çıkışlar yaşayabilirler afrika kupası başlayınca özellikle fakat az önce de dedim avrupada olmamak çok büyük bir şans o yüzden geçen sezonu iyi değerlendirmeliydik diyorum hep fb bu sezonunda maalesef bariz favorisidir.ersun yanal kendi kendine saçma sapan işler yaparsa durum değişir diyecem de aziz yıldırım varken bu da olmayabilir çıkar bir konuşma yapar takım motive olur maç kazanır fbnin geçen sezonki en büyük artısı yüksek motivasyondan kaynaklanan pres oyunuydu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

twitter fırat günayer son dakika 10 numara icin 4 aday var hala ve hala 1 numara lanziniymis  :super:
İnanma o lanet olası adama.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnanma o lanet olası adama.  :D
inanasım geliyo lanzininin gelmesini cok istiyorum nedense inşallah gelir  :D

Çevrimiçi Samet Ç

fbnin tek handikapı kadrosunun genel itibariyle yaşlı olması.sezon içinde inişler çıkışlar yaşayabilirler afrika kupası başlayınca özellikle fakat az önce de dedim avrupada olmamak çok büyük bir şans o yüzden geçen sezonu iyi değerlendirmeliydik diyorum hep fb bu sezonunda maalesef bariz favorisidir.ersun yanal kendi kendine saçma sapan işler yaparsa durum değişir diyecem de aziz yıldırım varken bu da olmayabilir çıkar bir konuşma yapar takım motive olur maç kazanır fbnin geçen sezonki en büyük artısı yüksek motivasyondan kaynaklanan pres oyunuydu.
Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da aziz yıldırım neden aragones döneminde o konuşmayı yaptı da takım sezonu 6 . bitirdi ( yanlış hatırlamıyorsam ). Geçin bu aziz başkan işlerini işler öyle bir ters gider ki aziz değil Mevlana gelip nasihat verse düzelmez.

Çevrimiçi Samet Ç

inanasım geliyo lanzininin gelmesini cok istiyorum nedense inşallah gelir  :D
İnşallah gelmez içimde çok kötü bir his var lanzini bir tabata vakası olur diye bunu defalarca yazdım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da aziz yıldırım neden aragones döneminde o konuşmayı yaptı da takım sezonu 6 . bitirdi ( yanlış hatırlamıyorsam ). Geçin bu aziz başkan işlerini işler öyle bir ters gider ki aziz değil Mevlana gelip nasihat verse düzelmez.
hocam bir de şans faktörü cok cok önemli şansları cok yanındaydı bu sene benim düsüncem sampiyonlugu sonuna kadar kovalarız ve oluruz

Çevrimdışı Tolga

zaten yapmadığı için 6. oldular o sezon başında aragones geldiğinde açık açık hocamızın işine karışmayacaz bu sezon demişti takım zaten kötüydü azizde toparlayamazdı yani ama orada emre,volkan,gökhan gönül gibi oyuncular takımı bu konuda ateşliyorlar aziz yıldırımın gazıyla tabiki bu şekilde her zaman şampiyon olamazsın olamadılar da ama böyle bir gerçekte var yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnşallah gelmez içimde çok kötü bir his var lanzini bir tabata vakası olur diye bunu defalarca yazdım.
ters düsünüyoruz bu konuda bjk icin hayırlısı neyse o olsun  :D belhanda gelsin o zaman

Çevrimiçi Samet Ç

hocam bir de şans faktörü cok cok önemli şansları cok yanındaydı bu sene benim düsüncem sampiyonlugu sonuna kadar kovalarız ve oluruz
Hocam başta inanmak lazım ama bizde o yok bizim taraftar lig başlamadan havluyu atıyor ve bunu oyunculara çok hissettiriyor oyuncularda negatif anlamda etkileniyor bu olaylardan. İnanmak işin yarısıdır. Yoksa bizim Kağıt üstünde çok da kötü bir kadromuz yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer yazmış şimdi Belhanda Türkiye'de oynamak istiyor diye kulübünden ayrılmak istediğini yönetime söylemiş. Bende buna inanmak istiyorum ama bu adama inanamıyorum. Tek güvencem L'equipe çok köklü bir gazete haberi yazmışsa %50 bitmişdir diye düşünüyorum ve 8 ine kadar da KAP bekliyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu Gökhan Gönül ölse de kurtulsak  :D Şaka bir yana yerli konusunda ne şanslı takımlar arkadaş 2 bek de Avrupa çapında
hocam sorma ya cok iyi oyuncular bizim mottada iyi sağ bekten cok gerideyiz mehmet topuz bile serdardan daha iyi

Çevrimiçi Samet Ç

hocam sorma ya cok iyi oyuncular bizim mottada iyi sağ bekten cok gerideyiz mehmet topuz bile serdardan daha iyi
Hocam Topuz eşittir Serdar demektir haksızlık yapma Serdar'a. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam başta inanmak lazım ama bizde o yok bizim taraftar lig başlamadan havluyu atıyor ve bunu oyunculara çok hissettiriyor oyuncularda negatif anlamda etkileniyor bu olaylardan. İnanmak işin yarısıdır. Yoksa bizim Kağıt üstünde çok da kötü bir kadromuz yok.
kesinlikle 2 3 takviyeyle bayağı iyi oluruz o şart bide zulumpiyat yakıyo 30 maç deplasmanız var nerdeyse :D

Çevrimdışı Tolga

kesinlikle 2 3 takviyeyle bayağı iyi oluruz o şart bide zulumpiyat yakıyo 30 maç deplasmanız var nerdeyse :D
inönü de oynamış olsak geçen sezon rahat 7-8 puan daha fazla toplardık

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam olimpiyat iyidir Vodafone Arena'ya geçildiğinde deplasmanda kaybetme psikolojisi kaybolur takımdan ve taraftardan. Her olayın iyi bir yönü vardır ve olmalıdır. Ben böyle değerlendiriyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

inönü de oynamış olsak geçen sezon rahat 7-8 puan daha fazla toplardık
aynen 2.ci olurduk direk sampiyonlar ligi 15 20 m euro gelir cepteydi cok rahatlardık

Çevrimdışı Tolga

marini bedelsiz olarak kiralama konusunda anlaşıldığını birçok yerde duyuyorum madem öyle hemen alınsın.yedek kulübesinde holosko'nun yerine marin olsun daha iyi en azından yeni 10 numara gelene kadar o bölge de oynardı yani niye düşünmüyorlar anlamış değilim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gökhan töre iside olmak üzere 4 m euroya anlasılmıs inş olur is yapacak adam genç yetenekli oyuncu geç kaldık 15 20 gün önce olsaydı iyidi ama geç olsunda güç olmasın  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son 3 5 senedeki en iyi transfer atiba bonservissiz yıllık 1 m euro sabit + macbasıyla 1.3 1.4 m euro arası iyi fiyata çok iyi oyuncu gs meloya yıllık 3.5 m euro civarı veriyo kiralama bedeliyle ciddi maliyet fiyat/kalite oranına göre atiba daha yararlı bence.

Çevrimdışı Kemal

Şu Fırat Günayer gıbı adamlar ne boş beleş para kazanıyolar ,adamın söyledikleri ;

1-Belhanda gelmek istiyor,2 kulüp anlaşırsa gelir
2-Lanziniye sunulan teklif haala geçerli
3-Töre ile anlaşıldı kulübü ile ödeme konusu konuşuluyor.
4-Ruiz 3.alternatif
5-Marin cepte

ulan bunları bilmek için spor muhabiri olmaya gerek mi var,burda ki herkes bilir bunları, keşke bizde bunlar gibi bedavadan para kazansak.