2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554895 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla hocam 10 numara konusunda Lanzini hariç hepsi gelsin faydalı olur. Sağ bek içinde İnnes ile  Ayrıca stoperide bulduk gibi Nedum Onuoha QPR'da oynuyor 23 yaşında ve sol bek pozisyonunda da oynuyor. 1.5 milyon euroluk telif yapmışız kulübüne.
stoper almayız sanki hocam maddi anlamda zordayız ama alınırsa iyi olur stoperde en önemlisii olimpiyatı doldurmak ciddi gelir olur takım rahatlar transfer ödemelerde feyenoord macı 65 bin civarına oynanır gibime geliyor

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Valla hocam 10 numara konusunda Lanzini hariç hepsi gelsin faydalı olur. Sağ bek içinde İnnes ile görüşülüyor. Ayrıca stoperide bulduk gibi Nedum Onuoha QPR'da oynuyor 23 yaşında ve sol bek pozisyonunda da oynuyor. 1.5 milyon euroluk telif yapmışız kulübüne.

Kaynak nedir?

Çevrimiçi Samet Ç

Kaynak nedir?
Valla hocam bütün Beşiktaş muhabirleri son dakika geçti ben de onların yalancısıyım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

milliyete göre dario srnayı gündemine aldı diyo inş gelir o adam müthiş bilicde cok istiyormus :super:

Çevrimiçi Necmi

şaka herhalde :) hayal edemiyorum :) ismail sağda :) yol gecen hanı orası olur neden dersen töre zaten defansa 1 dirhem katkısı yok...! frei solda oynattında etkisi ne kadar olacak _? defans a gelince idare derim ersan ve pedro ile ön liberi gelince koşmak için varlar...! forvete gelince Kobra kim besleyecek acaba _?
Hayal ettirmeyin bana :)
Biz farklı maçlarımı izliyoruz anlamadım :alala: Töre kimsenin yapmadığı kadar defans yapıyor
canlı izlediğim her maçta hücuma katkısından fazla defansa katkısı oluyor törenin oynadığı maçlarda serdarın sırıtmamasının
nedeni törenin defansa sık gelmesi

Çevrimdışı pelops

Biz farklı maçlarımı izliyoruz anlamadım :alala: Töre kimsenin yapmadığı kadar defans yapıyor
canlı izlediğim her maçta hücuma katkısından fazla defansa katkısı oluyor törenin oynadığı maçlarda serdarın sırıtmamasının
nedeni törenin defansa sık gelmesi
en az 10 kere serdarın arkasından depara kalkarak top aldığını bilirim..en çok defans yapan kanat oyuncusu bence :D

Çevrimiçi Necmi

en az 10 kere serdarın arkasından depara kalkarak top aldığını bilirim..en çok defans yapan kanat oyuncusu bence :D

aynen katılıyorum tv den seyreden arkadaşlar sahnenin bütününü görmedikleri için böyle konuşuyorlar
ama çıplak gözle katkısını görebiliyorsun mesela ömere kalsın diyenlerede ben anlam veremiyorum sabredilecek bir oyuncu değil
bütün topları eziyor çok ağır ben bu yaşımda ondan hızlı koşarım oynadığı zaman takımı acayip yavaşlatıyor
top sürme yok top çalma yok pres yok şansa önüne düşen topları gol yaptı diye takımda tutulmaz anadolu kulüplerinde bile
ilk onbire giremeyen bir oyuncudan bahsediyoruz futbol hayatı boyuncada girebileceğini sanmıyorum bu tempoyla pek mümkün
değil

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Töre'ye geri gelmiyor diyenler maçları sağlıklı izlemiyorlar anladığım kadarıyla.

Çevrimdışı pelops

aynen katılıyorum tv den seyreden arkadaşlar sahnenin bütününü görmedikleri için böyle konuşuyorlar
ama çıplak gözle katkısını görebiliyorsun mesela ömere kalsın diyenlerede ben anlam veremiyorum sabredilecek bir oyuncu değil
bütün topları eziyor çok ağır ben bu yaşımda ondan hızlı koşarım oynadığı zaman takımı acayip yavaşlatıyor
top sürme yok top çalma yok pres yok şansa önüne düşen topları gol yaptı diye takımda tutulmaz anadolu kulüplerinde bile
ilk onbire giremeyen bir oyuncudan bahsediyoruz futbol hayatı boyuncada girebileceğini sanmıyorum bu tempoyla pek mümkün
değil
kilanmasına bile anlam verememiştim zaten..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gökhan töre ve olcay en iyi savunma yapan acıklar 2 side defansa cok iyi yardım ediyo takım savunmamızın iyi olmasının nedenlerinden biri de  o

Çevrimdışı ZEKI

Hurriyet son dakika diye haber yapmis, Habere gore Kazandan sonra Gokhan Tore ilede anlasmislar. 2 gune kadar resmi aciklamayi yapacaklarmis.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Menejeri zaten belirtmişti bizim işimiz 5 dakika diye hayırlı olsun diyebiliriz artık anladığım kadarıyla yönetim gerçekten bu transferdede çok iyi bir iş yaptı 7.5 milyon Euro'luk bonservisi 4.5 milyona indirdiler.

Çevrimdışı matias

Uniforce @SoykanSercan  ·  5 sa.
Linnes'in transferi 1 milyon euroya bitmez bence, geniş bir kontratı var çünkü.
Bosmana yakın olsa belki

Uniforce @SoykanSercan  ·  50 dk.
Molde'de hafta içi dinlendirilen Martin Linnes, Start mücadelesine 11 başlıyor. Vakti olan Beşiktaş'lı arkadaşlar izleyebilir.

Uniforce @SoykanSercan  ·  1 dk.
heyecanlandırmış olmayayım ama Linnes'i tribünden takip eden Beşiktaş'lılar varmış..
spikerin konuşmasından öyle anladım..

Uniforce @SoykanSercan  ·  25 sn.
dillerini nerden biliyorsun diyenler olacaktır yıllardır haber okuya okuya bazı kelimeleri anlıyorum artık, tabi net konuşmuş olmayayım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Menejeri zaten belirtmişti bizim işimiz 5 dakika diye hayırlı olsun diyebiliriz artık anladığım kadarıyla yönetim gerçekten bu transferdede çok iyi bir iş yaptı 7.5 milyon Euro'luk bonservisi 4.5 milyona indirdiler.
hocam 4.25  milyon euro diye biliyorum ben onu yanlış mıyım

Çevrimdışı forzatunga

Uniforce @SoykanSercan  ·  5 sa.
Linnes'in transferi 1 milyon euroya bitmez bence, geniş bir kontratı var çünkü.
Bosmana yakın olsa belki

Uniforce @SoykanSercan  ·  50 dk.
Molde'de hafta içi dinlendirilen Martin Linnes, Start mücadelesine 11 başlıyor. Vakti olan Beşiktaş'lı arkadaşlar izleyebilir.

Uniforce @SoykanSercan  ·  1 dk.
heyecanlandırmış olmayayım ama Linnes'i tribünden takip eden Beşiktaş'lılar varmış..
spikerin konuşmasından öyle anladım..

Uniforce @SoykanSercan  ·  25 sn.
dillerini nerden biliyorsun diyenler olacaktır yıllardır haber okuya okuya bazı kelimeleri anlıyorum artık, tabi net konuşmuş olmayayım.

link var twitterda aratırsanız molde link diye çıkıyor demin güzel bir orta kesti gökhan gönül e benziyor stili sanki

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yabancı sağ bek saçnalık olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı cinque

İsteyenlere Linnes'in takımı Molde'nin maçına link verebilirim..

Çevrimiçi Samet Ç

Hedefler belli gibi Töre ( Bitti sayılır ) , Belhanda veya Ruiz , Martin Linnes  ve Nedum Onuoha. Hepsi de nokta transferler olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hedefler belli gibi Töre ( Bitti sayılır ) , Belhanda veya Ruiz , Martin Linnes  ve Nedum Onuoha.
[/quote hocam onuoha hangi mevki ve bilgin var mıdır nasıl oyuncu ?

Çevrimiçi Samet Ç

Hedefler belli gibi Töre ( Bitti sayılır ) , Belhanda veya Ruiz , Martin Linnes  ve Nedum Onuoha.
[/quote hocam onuoha hangi mevki ve bilgin var mıdır nasıl oyuncu ?
Hocam Onuoha hakkında sana kısaca bilgi veriyim. Kendisinin asıl mevkisi stoperdir. Stoper oynamasının yanında sol bek de oynayabilir hızlı bir oyuncu duran toplarda golü arayan ve bulan bir oyuncu. Potansiyeli baya bir yüksek zaten QPR'a 1.5 milyon euroluk teklifte bulunuldu öğle saatlerinde kulübü kabul ederse teklifi imza atmaya yakın.

Çevrimdışı altan0348

İsteyenlere Linnes'in takımı Molde'nin maçına link verebilirim..

hocam gönderebilir misin?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hocam Onuoha hakkında sana kısaca bilgi veriyim. Kendisinin asıl mevkisi stoperdir. Stoper oynamasının yanında sol bek de oynayabilir hızlı bir oyuncu duran toplarda golü arayan ve bulan bir oyuncu. Potansiyeli baya bir yüksek zaten QPR'a 1.5 milyon euroluk teklifte bulunuldu öğle saatlerinde kulübü kabul ederse teklifi imza atmaya yakın.
saol hocam bekleyelim bakalım netleşir bi kaç güne yarın bi kapa bildirim bekliyorum ben

Çevrimdışı Ekrem

arkadaşlar maç linklerini özelden ve açık olarak paylaşmayalım lütfen sıkıntı yaratıyor.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

hocam 4.25  milyon euro diye biliyorum ben onu yanlış mıyım

Bazıları 4.25 diyor bazıları 4.5 ama bu transfer olduğundan ucuza kapatıldı orası kesin.

Çevrimdışı Anıl

Roni gelmeyecek galiba  :by2: