2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555624 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu Fırat Günayer gıbı adamlar ne boş beleş para kazanıyolar ,adamın söyledikleri ;

1-Belhanda gelmek istiyor,2 kulüp anlaşırsa gelir
2-Lanziniye sunulan teklif haala geçerli
3-Töre ile anlaşıldı kulübü ile ödeme konusu konuşuluyor.
4-Ruiz 3.alternatif
5-Marin cepte

ulan bunları bilmek için spor muhabiri olmaya gerek mi var,burda ki herkes bilir bunları, keşke bizde bunlar gibi bedavadan para kazansak.
töreyle 15 gün öncede yazmıstı :) valla kebap is bizde olsak takımla seyahetlere gidiyosun avrupayı geziyosun daha ne olsun bide iyi para alıyosun  :icool:

Çevrimdışı onurt

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Trabzonun kadrosunu inceledim şimdi çok derin ve iyi bir kadro var aşı tutarsa sürprize açık lig. Kanatlarında bu kadar opsiyonu olan başka takım yok.

Serdar Gürler , Turgut Doğan , Barış ve Yusuf. Büyük ihtimal Malouda'yı 10 numarada kullanacaklar.

Arkasında ortasahadaki ikili güçlü olsa kadro bize denk olmuş diyeceğim nerdeyse. Aykut dışındaki Stoplerleri ikinci sınıf ama cezayirli oldukları için Halilodzic'in iyi kullanma durumu var. Bekleri de Bosingwa İshak olacak. Yedekleri Salih  orada da rotasyon var. Bamba ve Zokora'yı da şutlayıp yerlerine iyi adamlar alırlarsa bizim kadar iyi bir kadroları olur çok net. O yabancı çöplüğünden 9 yabancıya inmişler ve bunu karla kapatarak yaptılar. Osmanoğlundan nefret ederim ama kim yaptıysa müthiş iş çıkarmış Trabzonda. Devamı da gelecektir.

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 11:25:40 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Artı olarak bu kadroya Nathko gelecek deniyor o zaman ortasaha da taş gibi olur gerçekten bravo. Kalecisi zaten çok iyi. ve Avrupa olayları da yok Trabzon şampiyonluk adayı olabilir bu sene çünkü uzun bir aradan sonra ilk kez kendi yapılarına uygun yabancı aldılar ve yerlileri genç tuttular tam olarak yapmaı gerekn buydu Trabzon'un ne zaman bunu yapsalar şampiyonluğa oynadılar ligde. . Lig hiç kolay olmayacak.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 11:31:43 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hal böyleyken yönetim ne yapacak edecek hem Töre hem 10 numara hem sağ bek hem de ortasaha mutlak olacak. Şampiyonluk istiyorken kendimizi bir anda 4. sırada bulabiliriz lig bitince.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Valbuena 7 milyon euroya Dinamo Moskova'ya gitmiş bu bonservise bu adam nasıl kaçırılır inanılmaz.

Yalnız bu demek oluyor ki Noboa'yı gözden çıkardılar artık atak yapması gerek yönetimin o bölgeye oyuncu şart bize.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2014, 11:36:03 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Artı olarak bu kadroya Nathko gelecek deniyor o zaman ortasaha da taş gibi olur gerçekten bravo. Kalecisi zaten çok iyi. ve Avrupa olayları da yok Trabzon şampiyonluk adayı olabilir bu sene çünkü uzun bir aradan sonra ilk kez kendi yapılarına uygun yabancı aldılar ve yerlileri genç tuttular tam olarak yapmaı gerekn buydu Trabzon'un ne zaman bunu yapsalar şampiyonluğa oynadılar ligde. . Lig hiç kolay olmayacak.
trabzon şampiyon falan olamaz halilodzic trabzona daha önce ne verdi ki şimdi birşeyler versin bu kadro tam şenol güneşlik bir kadroydu bence sezon ortasında trabzon gene yarış dışı kalır
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

ayrıca bu takıma kesinlikle ön libero şart koca sezon veli-atiba-necip ile geçmez

Çevrimdışı Çağrı

Noboa'nın Rusya Performansı

176   Maç 33 Gol 19 Asist

Ortasaha oyuncusu olarak ortalama 5 maçta 1 gol ortalaması var. Yani burada bu ortalamayı yakalaması demek 7-8 gol  4-5 asist bulması demek ve bu adam 10 numara değil çift yönlü ortasaha tam ihtiyacımız olan şey.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu kadar ağırdan alnımaz yalnız gerçekten kızıyorum artık. Hadi 10 numara tıkandı 2 haftadır ya şu adamı aradan neden çıkarmıyorsun? Sıra sıra mı yapıyoruz transeferleri? Şu adamın sözleşmesi 4 ay sonra bitecek iste Ruslardan en en fazla 2 milyon euroya alırsın bu adamı. Baktın vermiyorlar mı imzalarsın Ocakta kampa katılıt ama en ufak bir adım bile yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu kadar ağırdan alnımaz yalnız gerçekten kızıyorum artık. Hadi 10 numara tıkandı 2 haftadır ya şu adamı aradan neden çıkarmıyorsun? Sıra sıra mı yapıyoruz transeferleri? Şu adamın sözleşmesi 4 ay sonra bitecek iste Ruslardan en en fazla 2 milyon euroya alırsın bu adamı. Baktın vermiyorlar mı imzalarsın Ocakta kampa katılıt ama en ufak bir adım bile yok.
ben umudu kestim zaten gelecek adamlar da bize öyle kalite katacak adamlar olmayacak o anlaşıldı artık o yüzden boşuna burada konuşuyoruz aslında

Çevrimdışı Çağrı

Ya anlamadığım şey bu adam pahalı değil. Hemen kuzeyinde şeyinin  dibinde yani. Çok para da harcamayaksın bu parasızlık değil resmen iş bilmezlik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu yönetimin zaten başarılı olmak gibi bir amacı yok stadı yapsak bize yeter derdindeler

Çevrimiçi Samet Ç

Ben ne olursa olsun Belhanda'nın geleceğine inanıyorum. L'equipe boşuna yazmaz o haberi eminim.

Çevrimiçi Samet Ç

Ama Belhanda gelmese bile elimizde Ruiz ve Marin var her ikiside kaliteli oyuncular faydalı olurlar takıma. Ayrıca Töre olmazsa Marin gelebilir kiralık.

Çevrimdışı AhmetY

Yönetime atıp tutmayın. Elimizde Demba Ba örneği var. Adamlar işi bilmese koyarlardı Almeidayı 3m euro verip bizde bakardık öyle. Bu yönetim bi şey yapamaz elimizdekileri bile tutamıyo denilen günleri unutmayın elimizdekilerin daha iyilerini alacaklar emin olun

Çevrimdışı Mustafa1903

bruno mezenga haberi geçiyo akhisarlı yerli olsa neyse son sezonu forvet arkası oynamış inanmıyorum zaten yalandır

umarım belhanda marin lanziniden birini alıırız

Çevrimdışı Çağrı

Yönetime atıp tutmayın. Elimizde Demba Ba örneği var. Adamlar işi bilmese koyarlardı Almeidayı 3m euro verip bizde bakardık öyle. Bu yönetim bi şey yapamaz elimizdekileri bile tutamıyo denilen günleri unutmayın elimizdekilerin daha iyilerini alacaklar emin olun

Eleştirmek ile atıp tutmak farklı şeylerdir onu bir ayıralım öncelikle. Daha iyilerini almaları önemli olduğu kadar ZAMANINDA Almaları da önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bruno mezenga haberi geçiyo akhisarlı yerli olsa neyse son sezonu forvet arkası oynamış inanmıyorum zaten yalandır

umarım belhanda marin lanziniden birini alıırız

Mezenga iyi oyuncudur iyi yedek olur ama haber yalan tabi ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ bek için transfer arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Norveçli oyuncu Martin Linnes'in transferi için girişimlere başladı.

Beşiktaş'ın yeni sağ bek adayı Norveçli Martin Linnes oldu...

Bir süredir sağ bek bölgesi için transfer arayışlarını sürdüren Siyah Beyazlı kulüp, son olarak Molde forması giyen Linnes için girişimler başladı.

Yeni sezon öncesi kadrosuna yabancı bir sağ bek katmak isteyen Beşiktaş, ilk olarak Yunan savunma oyuncusu Lucas Vyntra ile temasa geçmişti. Vyntra'nın transferi için kulübü Levante ile anlaşamayan yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda rotasını Kuzey Avrupa'ya çevirdi.

Siyah Beyazlılar Molde takımında forma giyen 23 yaşındaki sağ bek Martin Linnes için görüşmelere başladı. Bilic'in alınması yönünde rapor verdiği Norveçli futbolcunun kulübü ile sözleşmesi 2016 yılında sona erecek.  Beşiktaş'ın Molde'ye 1 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirilirken, Norveç ekibinin bu teklifi kabul edebileceği kaydedildi.

Mart ayında başlayan Norveç Ligi'nde ve Avrupa Kupaları'nda bu sezon Molde forması ile 23 maça çıkan Linnes, 3 gol 2 asistlik performans sergiledi. Bir önceki sezon Norveç ekibi ile 41 maça çıkan 1.77 boyundaki futbolcu, takıma adına 5 gol atarken, 6 asist yapmıştı.

Kaynak : Ntvspor

Çevrimdışı Çağrı

Aslında Mezenga Holosko takası artı Sezer kiralık filan iyi olabilir hem Holoskodan kurtuluruz hem de iyi bir rotasyon oyuncusu kazanırız sol tarafa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Martin Linnes'in FM Profili bu. Yeni bir Atiba gibi duruyor. Oynamadığı yer yok ama hızlı değil sadece çabuk.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Martin Linnes'in FM Profili bu. Yeni bir Atiba gibi duruyor. Oynamadığı yer yok ama hızlı değil sadece çabuk.

Hocam olursa çok iyi bir transfer olacağı kanaatindeyim. 1 milyon Euro'da fazla bir rakam değil.

Çevrimdışı FARUK

inş. haber doğrudur varya seviye atlar takım serdardan kurtarırsak orayı son maç çok kötü değildi ama her pozisyon kırmızı bu sefer mi görecek adam kaçacakmı diye diken üstündeyiz

Çevrimdışı Çağrı

Bu sadece FM Profili ama arkadaşlar adam nasıl bilmiyoruz bana çok iyi bir bek gibi durmadı yani 1 milyon euroya denenebilir bir de bu FM 14 Geçen sene iyi performans göstermiş çocuk özellikler artmış olabilir
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli