2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555334 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias

Martin Linnes'in FM Profili bu. Yeni bir Atiba gibi duruyor. Oynamadığı yer yok ama hızlı değil sadece çabuk.

Çok sağlam oyuncudur.
Ayakları çabuk, bire bir de geçilmez.
Oyun stili olarak Caner gibi sürekli hücumda.
Haber çıkmasıyla beraber Norveçte yaşayan arkadaşım sordum. €1 milyon'a imkansız , €2,5 milyona olur anca diyor.

Bu da oyuncu değerlendirmesi: http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/04/martin-linnes.html

Çevrimdışı Çağrı

Bir iyilik daha yapayım 10 numara adaylarının profilleri.

Belhanda

Ruiz

Lanzini

Bu da ısrar ettiğim Noboa

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Çok sağlam oyuncudur.
Ayakları çabuk, bire bir de geçilmez.
Oyun stili olarak Caner gibi sürekli hücumda.
Haber çıkmasıyla beraber Norveçte yaşayan arkadaşım sordum. €1 milyon'a imkansız , €2,5 milyona olur anca diyor.

Bu da oyuncu değerlendirmesi: http://kuzeyligleri.blogspot.com.tr/2014/04/martin-linnes.html

desene 1.5 m için haftalarca sürünecez, 1.2m euro eneramoya odeyecez maaş versinler bırıne defolsun gıtsın.

Çevrimdışı Çağrı

Ruiz'in teknik özelliklerinden etkilenenler öne çıksın  :icool:

Lanzini'nin güç ve markaj özelliklerine dikkatli bakın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bir iyilik daha yapayım 10 numara adaylarının profilleri.

Belhanda

Ruiz

Lanzini

Bu da ısrar ettiğim Noboa

Hocam Belhanda derim susarım. Noboa ön libero için çok iyi olur.

Çevrimdışı Çağrı

Noboa , Linnes , Belhanda , Töre

2014/15 yılı şampiyonu Beşiktaş  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Noboa , Linnes , Belhanda , Töre

2014/15 yılı şampiyonu Beşiktaş  :bandit:
:ok:

Çevrimdışı Çağrı

Bir hayal edin

Tolga

Köybaşı Ersan Pedro Linnes

Veli Noboa

Töre Belhanda Frei

KOBRA
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Maliyet Olarak Bakarsak

Linnes 1,5

Noboa 2

Töre 4,5

Belhanda 7

15 milyon euro. 2 yıllık vadeli planla anlaşabilseler çok büyük iş yapılır seneye sadece Sivok yerine stoper ararız hepsi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bir hayal edin

Tolga

Veli Noboa

Töre Belhanda Frei

KOBRA
Noboa hariç hepsinin olabileceğini düşünüyorum hayırlısı.  :D

Çevrimdışı FARUK

Bu sadece FM Profili ama arkadaşlar adam nasıl bilmiyoruz bana çok iyi bir bek gibi durmadı yani 1 milyon euroya denenebilir bir de bu FM 14 Geçen sene iyi performans göstermiş çocuk özellikler artmış olabilir

yok inceleme okumuştum hakkında iyi bahsediyordu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir hayal edin

Tolga

Veli Noboa

Töre Belhanda Frei

KOBRA
Bir hayal edin

Tolga

Veli Noboa

Töre Belhanda Frei

KOBRA
hocam atibayı nereye yolladın onsuz bir beşiktaş düsünülemez  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

hocam atibayı nereye yolladın onsuz bir beşiktaş düsünülemez  :bandit:

Atiba her zaman böyle olmayacak hocam seneye 33 oluyor ve sözleşme yenilenmeyecek yüzde 90 o yüzden Noboa'yı bu kadar ucuza kapatmak önemli  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

belhanda olmazsa bryan ruizde ciddi kalite katar ben cok beğendim 3 4 senedir takip ederim gökhan töre ve yerli sağ bek gelirse süper olcak

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir hayal edin

Tolga

Veli Noboa

Töre Belhanda Frei

KOBRA
şaka herhalde :) hayal edemiyorum :) ismail sağda :) yol gecen hanı orası olur neden dersen töre zaten defansa 1 dirhem katkısı yok...! frei solda oynattında etkisi ne kadar olacak _? defans a gelince idare derim ersan ve pedro ile ön liberi gelince koşmak için varlar...! forvete gelince Kobra kim besleyecek acaba _?
Hayal ettirmeyin bana :)

Çevrimdışı Çağrı

belhanda olmazsa bryan ruizde ciddi kalite katar ben cok beğendim 3 4 senedir takip ederim gökhan töre ve yerli sağ bek gelirse süper olcak

Avrupa'da Noboa Atiba oynar göbekte tadından yenmez vall yapsınlar artık şu işi bir kez rahat girelim sezona
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

şaka herhalde :) hayal edemiyorum :) ismail sağda :) yol gecen hanı orası olur neden dersen töre zaten defansa 1 dirhem katkısı yok...! frei solda oynattında etkisi ne kadar olacak _? defans a gelince idare derim ersan ve pedro ile ön liberi gelince koşmak için varlar...! forvete gelince Kobra kim besleyecek acaba _?

Dostum sol sağ olayı karışmış tam tersi o :) İsmail solda yani :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Töre ile Belhanda besleyemeyecekse Kobra zaten kim gelse açlıktan ölür :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atiba her zaman böyle olmayacak hocam seneye 33 oluyor ve sözleşme yenilenmeyecek yüzde 90 o yüzden Noboa'yı bu kadar ucuza kapatmak önemli  :tabe:
31 yaşında şu anda bence 2 sene daha  iyi oynar uzatırlar bence hocam geniş vadede iyi bi oyuncu şart oğuzhan soru işareti asıl istikrar 0 adamda cok yetenekli ama devamlılık yok

Çevrimdışı Çağrı

Linnes 93 maçta 9 gol 11 asist yapmış bir bek için çok çok iyi rakamlar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Dostum sol sağ olayı karışmış tam tersi o :) İsmail solda yani :)
:kop: :kop: :kop: :kop: 
lig başlasın 3. hafta sonra ismail ahh vahh ettirir :) ahan da buraya yazıyorum 5.hafta dayanırız  :by2:

Çevrimiçi Samet Ç

lig başlasın 3. hafta sonra ismail ahh vahh ettirir :) ahan da buraya yazıyorum 5.hafta dayanırız  :by2:
Salvador hocam sen niye takıma hiç güvenmiyorsun? Hep olumsuz yorumlar yapıyorsun merak ettim de sorayım dedim.

Çevrimdışı Çağrı

Eski İsmail olursa dediğin gibi olur ama kampta öyle güzükmedi hiç bu sene patlama bekliyorum toparlanmış  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

portekiz basınında maicon haberleri cıikmıs portodan stoper ve sağ bek oynuyor ama stoperde daha iyi bence  stoperde kalite katar takıma.

Çevrimiçi Samet Ç

portekiz basınında maicon haberleri cıikmıs portodan stoper ve sağ bek oynuyor ama stoperde daha iyi bence iyi stoperde kalite katar takıma.
Maicon zor hocam öyle bizim istediğimiz fiyatlara satmazlar o adamı.