2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568109 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Yahu birbirini hayatında hiç görmemiş insanların bu kadar hırsla birbirine saldırması nasıl olabiliyor? Yapmayın abi çok gereksiz şeyler bunlar daha düşüncelere tahammül edemiyorsak.

Kimseye saldırdığımı düşünmüyorum hakaret de etmedim.Bakın arkadaş hoyratça attığı iftiranın benzeri kendisine yöneltilince nasıl çıldırdı.Benim de anlatmak istediğim buydu ve bence çok güzel öğrendi.

Düşüncelere sonsuz tahammül ama iftiraya ,karalamaya ,sinsiliğe asla!

Çevrimdışı EmreTkgz42

Ulan (Hakaret Yasak)₅ haysiyetsiz köpek.. Biz senmiyizde Beşiktaşlılığımızı parayla satacağız. Ağzından çıkan sözleri kulağın duysun senin..

Yeni sezonda o satılmış dediğin insanlarla umarım yüzyüze gelmeye cesaretin olur..

Ben Volkan Başaran..

Sana da bu sözünü yedirtmezsem bana da Volkan demesinler..

Sana çok daha ağırını konuşurum ama Mustafa Kardeşimin hatırı vardır çok fazla bende.

Bu sözlerimi bugün ihraç alsamda unutma..

**Bu adamın mesajını silmeyen yönetim bu attığım mesajın bir numaralı sorumlusudur.Bunuda çok net ifade ediyorum
Bi de not düşmüş ya birbirinize olan soylemlerinizden yönetim mi sorumlu burda yönetim herkes kendisini kontrol edebilsin istiyor bunu siz yapamiyorsaniz bu ortamı oluşturan insanlara teşekkür edecegin halde ne diyosun ayıptır hadi Beşiktaş yönetimine desteksiz salliyosun tamam bizde gerektiginde eleştiriyoruz bazı şeyleri ama körü körüne olmaz olumlu şeyleri de taktir edin elestirinizi de Beşiktaş'ın şu anki durumlarını düşünerek eleştiri getirin. Şu başlıkta da yazmayı bırakın artık.

Çevrimdışı Deniz

daha dün bu yalçın kim ya muhabbeti yapmıyor muydunuz ne değişti dünden bugüne.Adam taraftar baskısı var üstümde ne kadar yararlı olabilirim ki demiş.transferin uzadığından rahatsız olduğunu söylemiş.Bunun üstüne teknik heyet(bilic-önder özen) o zaman evine dön demiş.Ortada anlaşma vs yok.Yalçının elindeki sözleşme değeri taşımıyormuş.Sadece spk cüzi bir ceza verebilirmiş.

garanti bankasına 290 bin tl ceza kesti.cüzi olmuyor pek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kahyaoglueren

en fazla 170 bin Tl ceza kesebilir.
garanti bankasına 290 bin tl ceza kesti.cüzi olmuyor pek

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben İstanbul dışında oturuyorum çok çok uzakta  kombine alamıyorum ama forma alıyorum...Bende mi BEDAVACI oldum şimdi... Yok öyle insan kendi takımının başarılı olmasını bekler ...Banana Fikret Orman olmuş başkan YD olmuş... Takımın prestiji önemli..Stadyum yapılıyor birşey diyor muyuz ? Ama stadyum yapılıyor diye 2 yıl heba edildi ediliyor

eleştiren herkese değil lafım, bu lafımın sahipleri kendilerini iyi biliyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ARKADAŞLAR YETER AMA YA BİZ NE DİYORUZ KİMSE SALLAMIYOR İLLE MESAJ MI SİLELİM YAPMAYIN LÜTFEN  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak2

Ben İstanbul dışında oturuyorum çok çok uzakta  kombine alamıyorum ama forma alıyorum...Bende mi BEDAVACI oldum şimdi... Yok öyle insan kendi takımının başarılı olmasını bekler ...Banana Fikret Orman olmuş başkan YD olmuş... Takımın prestiji önemli..Stadyum yapılıyor birşey diyor muyuz ? Ama stadyum yapılıyor diye 2 yıl heba edildi ediliyor

2 yılın heba edilmesinin stadyum ile bi alakası yok. siz bunu görmüyorsunuz asla. kulübün 5 kuruş parası yok tüm gelirleri kasaya girmeden uçup gidiyor. sponsora tazminat ödemekle yükümlü hale gelmişiz. geçmişte yapılan transferlerin parası dahi ödenmemiş. siz paralı başkan mı istiyorsunuz yd gibi hala. para yok para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para

ısrarla anlamak istemiyor musunuz nedir. gelir olmadan nasıl yıldız alabilirsin. yıldızı geçtim işe yarar adam alamıyorsun. maaş bile ödeyemiyor kulüp. hala stadın arkasına saklanıyor diyorsunuz
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 19:21:11 Tekne Kazıntısı ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu mesajları okudukça ben utandım.bir daha okuyun bence yazdıklarınızı birbirinize nasıl laflar etmişsiniz.yakıştırıyorsanız eyvallah.

inan bana yıllardır bu kan emicilerden öyle çok çektiki bu kulüp.. bi ara sitelerini yönetirken bizzat içlerine girdim ve ne olduklarını çok iyi gördüm.. herkes bizim gibi beşiktaş sevdalısı değil, bazıları bu kulübün imkanlarından nasiplenerek cebini dolduruyor.. kulüpler çok ciddi bi rant ve bundan yararlanmak isteyen çok adam var.. fikret orman'ın belli çevrelerce körü körüne eleştirilmesinin tek nedeni budur.. bu rantların önünü kesti.. bunu kolay kolay kabullenmeyecekler.. ve stad bitene kadar bunu başarmak zorundalar.. yoksa önünü alamayacaklarını biliyorlar

ama işte gerçek beşiktaş taraftarı ile bunları ayırmak gerçekten çok zor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:22:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar konu transfer konusu ve iyice çığrından çıktı durum bunu genel sohbet kısmında konuşun isterseniz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

2 yılın heba edilmesinin stadyum ile bi alakası yok. siz bunu görmüyorsunuz asla. kulübün 5 kuruş parası yok tüm gelirleri kasaya girmeden uçup gidiyor. sponsora tazminat ödemekle yükümlü hale gelmişiz. geçmişte yapılan transferlerin parası dahi ödenmemiş. siz paralı başkan mı istiyorsunuz yd gibi hala. para yok para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para para

ısrarla anlamak istemiyor musunuz nedir. gelir olmadan nasıl yıldız alabilirsin. yıldızı geçtim işe yarar adam alamıyorsun. maaş bile ödeyemiyor kulüp. hala stadın arkasına saklanıyor diyorsunuz
malesef anlatamıyoruz.sorun bizim anlatma kapasitemizle alakalı değil kötü olanda bu :s20:

Çevrimdışı Deniz

inan bana yıllardır bu kan emicilerden öyle çok çektiki bu kulüp.. bi ara sitelerini yönetirken bizzat içlerine girdim ve ne olduklarını çok iyi gördüm.. herkes bizim gibi beşiktaş sevdalısı değil, bazıları bu kulübün imkanlarından nasiplenerek cebini dolduruyor.. kulüpler çok ciddi bi rant ve bundan yararlanmak isteyen çok adam var.. fikret orman'ın belli çevrelerce körü körüne eleştirilmesinin tek nedeni budur.. bu rantların önünü kesti.. bunu kolay kolay kabullenmeyecekler.. ve stad bitene kadar bunu başarmak zorundalar.. yoksa önünü alamayacaklarını biliyorlar

ama işte gerçek beşiktaş taraftarı ile bunları ayırmak gerçekten çok zor
Hocam haklısın bak gerçekten Beşiktaştan menfaat bekleyen kişiler de var malesef.yok dersek yalan söylemiş oluruz.Ama yönetimi eleştiren herkes menfaatçi vs olmuyor bu ayrımı iyi yapmak lazım(adam gibi saygı çerçevesinde eleştirenler ).Yönetimin stad hariç her konuda eleştirilicek bir yanı var bunu kimse inkar edemez.Benim burada tek isteğim insanların birbirine saygılı davranması.Yarın tribünde omuz omuza marş söyleyecez .burada insanlar birbirine sen şusun sen busun derse hiç olur mu ?Hakaret insanı yüceltmez aksine yerin dibine sokar.Hakaret etmeden tartışmayı,kalpleri kırmamayı öğrenelim yeter ki.

Çevrimdışı Volkan Başaran

ARKADAŞLAR YETER AMA YA BİZ NE DİYORUZ KİMSE SALLAMIYOR İLLE MESAJ MI SİLELİM YAPMAYIN LÜTFEN  :s20:

Bak efe..

Şimdi ön yargılısın ama yine de dinle..

Bende forum adminiyim. 1 milyon dan fazla mesaj almış forumlarda yöneticlik yaptm. Ancak siz burada hata yapıyorsunuz..

Burası Beşiktaş forumu dimi..

Burası siyasi forumd olabilir mesela..

Mesela siyasi bir forum olsa Başbakan şöyle çaldı, kılıçdaroğlu bunun ajanı dersin. Bu forumun ana gidiş şeklidir. Burası da Beşiktaş Forumu. Beşiktaş forumunda herşey konuşulur. Burası Fikret Ormanın şahsi egolarını tatmin ettirme mekanı değildir. Binlerce iddaadan birisiidir benim dediğim. O dönemki borsa harekatı ile ilgili durumlar bir çok yerde konuşulmuştur. Bu kulübün başkanı da Fikret Orman ise sorumluluk onundur. Tıpkı ATILAN BALYOZ İDDALARInda İş en üst komutana yansıdığı gibi (uydurmada olsa)

Ama önce şahsıma sonrada arkadaşarıma satılmış diyerek, bedava bilet diyerek insanın onur ve haysyetine hakaret ediliyor..

Ve ben bu durumların forumlarda ne kadar yöneticileri zor duruma düşürdüğünü bildiğimden, size diyorum ki arkadaş gerekli yaptırğımı yapın. Yaptırım nedir.. Mesajın silinmesi ve kendisine uyarı verilmesi. Burası Beşiktaş forumu ve ben elbetteki fikret ormanı eleşitrieceğim. Burası benim forumum olsa ben eleştirilirim. Ve buna rağmen 2 tane yönetici benim mesajımdan sonra yazı yazıyor ve mesajı silmiyor..

Ne yapmam bekleniyor ?

Sabahtan akşama kadar belli bir grube HİÇ BİR İDDANIZ olmadğ halde bedava biletçi satılmış diyeceksiniz , tek kelime edilmeyecek ama Başkan hakkında iddaada bulunacaksın sen Beşiktaşlı olmayacaksın..

Yok artık..

Ben arkadaşın kendisine özel mesajda attım merak etmeyin. Fazla gerildim dedim ama beni kendisinin gerdiğini ifade ettim..

Ondan daha çok sizin bu taraflı yanınıza kızıyorum..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı forzatunga

şu mesajları okudukça ben utandım.bir daha okuyun bence yazdıklarınızı birbirinize nasıl laflar etmişsiniz.yakıştırıyorsanız eyvallah.

sadece bunlar dikkatini çekti ve bunlardan utandıysan sende de sıkıntı var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:29:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Öncelikle bir şeyin altını çizmek istiyorum kulüp parasız filan değil. En azından değildi. Şuan 15 milyon euro olsa elimizde bir süperstar alabilirdik değil mi ? Hatta artı Töre.

Bakın bunun adı FİYASKODUR. Bunların Demirören dönemi transferlerinden farkı yoktur elma ile armut karışmasın.

Buradan sadece Jones'u alın hesap 14 milyon eurodur. Töre artı Lanzini parası.

Hadi ben Dany de aslında fena oynamadı diyorum ama yazıktır bu ödenen paralara.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 19:31:58 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Bak efe..

Şimdi ön yargılısın ama yine de dinle..

Bende forum adminiyim. 1 milyon dan fazla mesaj almış forumlarda yöneticlik yaptm. Ancak siz burada hata yapıyorsunuz..

Burası Beşiktaş forumu dimi..

Burası siyasi forumd olabilir mesela..

Mesela siyasi bir forum olsa Başbakan şöyle çaldı, kılıçdaroğlu bunun ajanı dersin. Bu forumun ana gidiş şeklidir. Burası da Beşiktaş Forumu. Beşiktaş forumunda herşey konuşulur. Burası Fikret Ormanın şahsi egolarını tatmin ettirme mekanı değildir. Binlerce iddaadan birisiidir benim dediğim. O dönemki borsa harekatı ile ilgili durumlar bir çok yerde konuşulmuştur. Bu kulübün başkanı da Fikret Orman ise sorumluluk onundur. Tıpkı ATILAN BALYOZ İDDALARInda İş en üst komutana yansıdığı gibi (uydurmada olsa)

Ama önce şahsıma sonrada arkadaşarıma satılmış diyerek, bedava bilet diyerek insanın onur ve haysyetine hakaret ediliyor..

Ve ben bu durumların forumlarda ne kadar yöneticileri zor duruma düşürdüğünü bildiğimden, size diyorum ki arkadaş gerekli yaptırğımı yapın. Yaptırım nedir.. Mesajın silinmesi ve kendisine uyarı verilmesi. Burası Beşiktaş forumu ve ben elbetteki fikret ormanı eleşitrieceğim. Burası benim forumum olsa ben eleştirilirim. Ve buna rağmen 2 tane yönetici benim mesajımdan sonra yazı yazıyor ve mesajı silmiyor..

Ne yapmam bekleniyor ?

Sabahtan akşama kadar belli bir grube HİÇ BİR İDDANIZ olmadğ halde bedava biletçi satılmış diyeceksiniz , tek kelime edilmeyecek ama Başkan hakkında iddaada bulunacaksın sen Beşiktaşlı olmayacaksın..

Yok artık..

Ben arkadaşın kendisine özel mesajda attım merak etmeyin. Fazla gerildim dedim ama beni kendisinin gerdiğini ifade ettim..

Ondan daha çok sizin bu taraflı yanınıza kızıyorum..

biz arkadaşla özelden hallettik ama eleştiri ve iftirayı birbirine karıştırıyorsun halen.Beşiktaş Başkanının ya da başkanlık makamının şerefi,haysiyeti, ne senden ne benden daha değersiz değil.Bir uyarı -yaptırım gelicekse önce bu yönde gelmelidir.

Çevrimdışı scape_bjk

Öncelikle bir şeyin altını çizmek istiyorum kulüp parasız filan değil. En azından değildi. Şuan 15 milyon euro olsa elimizde bir süperstar alabilirdik değil mi ? Hatta artı Töre.

Bakın bunun adı FİYASKODUR. Bunların Demirören dönemi transferlerinden farkı yoktur elma ile armut karışmasın.

Sadece escude'nin maaşına baktım;
''Julien Escude'nin transferini KAP'a bildirdi.Julien Escude ile 2 yıllığına anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya; Yıllık 900.000. Euro garanti ücret ve 30 maçla sınırlı olmak üzere 10.000. Euro maç başı ücret ödenecektir.''
Yani biraz destekli atsaydın bari...

Çevrimdışı Volkan Başaran

''Julien Escude'nin transferini KAP'a bildirdi.Julien Escude ile 2 yıllığına anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya; Yıllık 900.000. Euro garanti ücret ve 30 maçla sınırlı olmak üzere 10.000. Euro maç başı ücret ödenecektir.''

iyide yanı başındaki 2 yıllık yazısını okumuyormusun .*
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

hocam ayrıca 170 bin tl de az değil.şu an ki sıkışık durumumuzda çok büyük bir rakam.

Çevrimdışı murat

Hadi ben Dany de aslında fena oynamadı diyorum ama yazıktır bu ödenen paralara.
bu paraya bir guiza nın yarısını da alabilirdik.günay güvenç genç bir kaleci.kalede tolga varken günayı mı oynatalım.kendini geliştirsin diye kiralık verilmiş.hiç bir futbolcuya para saçmamışız ama başarılı olamamışlar bunuda yadsıyamayız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:37:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Böyle yorum yaparsanız burada hiçbir şey konuşamayız. Biraz DİKKATLİ okuman gerekiyor bana ATMA Demeden önce. Escude'nin yıllık 2 milyon euro almadığını bilmeyecek kadar cahil ya da ilgisiz değilim sanırım orada 2 yıllık ücret toplamı yazılmış hesaplarsan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

iyide yanı başındaki 2 yıllık yazısını okumuyormusun .*
Sende tablonun başındaki yazıyı okumuyorsun anlaşılan, yıllık yazıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2014, 19:38:51
  • Beşiktaş / Bodrum
bu paraya bir guiza nın yarısını da alabilirdik.günay güvenç genç bir kaleci.kalede tolga varken günayı mı oynatalım.kendini geliştirsin diye kiralık verilmiş.hiç bir futbolcuya para saçmamışız ama başarılı olamamışlar bunuda yadsıyamayız.

Murat abi yapma.. Guiza ile mi kıyaslayacağız? Onların bütçesi ayrı bizimki ayrı bu para doğrudan israftır ve paralar saçılmıştır. 14 milyon euro'dan bahsediyoruz burada bu paraya nasıl iki oyuncu alınır farkındasın değil mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

Böyle yorum yaparsanız burada hiçbir şey konuşamayız. Biraz DİKKATLİ okuman gerekiyor bana ATMA Demeden önce. Escude'nin yıllık 2 milyon euro almadığını bilmeyecek kadar cahil ya da ilgisiz değilim sanırım orada 2 yıllık ücret toplamı yazılmış hesaplarsan.
Arkadaşım istersen daha fazla saçmalama, paylaştığın tabloda ne yazıyor bi oku istersen.