ARKADAŞLAR YETER AMA YA BİZ NE DİYORUZ KİMSE SALLAMIYOR İLLE MESAJ MI SİLELİM YAPMAYIN LÜTFEN 
Bak efe..
Şimdi ön yargılısın ama yine de dinle..
Bende forum adminiyim. 1 milyon dan fazla mesaj almış forumlarda yöneticlik yaptm. Ancak siz burada hata yapıyorsunuz..
Burası Beşiktaş forumu dimi..
Burası siyasi forumd olabilir mesela..
Mesela siyasi bir forum olsa Başbakan şöyle çaldı, kılıçdaroğlu bunun ajanı dersin. Bu forumun ana gidiş şeklidir. Burası da Beşiktaş Forumu. Beşiktaş forumunda herşey konuşulur. Burası Fikret Ormanın şahsi egolarını tatmin ettirme mekanı değildir. Binlerce iddaadan birisiidir benim dediğim. O dönemki borsa harekatı ile ilgili durumlar bir çok yerde konuşulmuştur. Bu kulübün başkanı da Fikret Orman ise sorumluluk onundur. Tıpkı ATILAN BALYOZ İDDALARInda İş en üst komutana yansıdığı gibi (uydurmada olsa)
Ama önce şahsıma sonrada arkadaşarıma satılmış diyerek, bedava bilet diyerek insanın onur ve haysyetine hakaret ediliyor..
Ve ben bu durumların forumlarda ne kadar yöneticileri zor duruma düşürdüğünü bildiğimden, size diyorum ki arkadaş gerekli yaptırğımı yapın. Yaptırım nedir.. Mesajın silinmesi ve kendisine uyarı verilmesi. Burası Beşiktaş forumu ve ben elbetteki fikret ormanı eleşitrieceğim. Burası benim forumum olsa ben eleştirilirim. Ve buna rağmen 2 tane yönetici benim mesajımdan sonra yazı yazıyor ve mesajı silmiyor..
Ne yapmam bekleniyor ?
Sabahtan akşama kadar belli bir grube HİÇ BİR İDDANIZ olmadğ halde bedava biletçi satılmış diyeceksiniz , tek kelime edilmeyecek ama Başkan hakkında iddaada bulunacaksın sen Beşiktaşlı olmayacaksın..
Yok artık..
Ben arkadaşın kendisine özel mesajda attım merak etmeyin. Fazla gerildim dedim ama beni kendisinin gerdiğini ifade ettim..
Ondan daha çok sizin bu taraflı yanınıza kızıyorum..