Benim de kendime gore kurdugum iyi bi kadro var olursa 10 numara
----------------Tolga--------------------
Motta----Pedro-------Ersan----Yeni bek
---------Atiba/Veli----Oguzhan----------
G. Tore--------Lanzini--------Yeni kanat
-------------Yeni santrafor--------------
-Bek buyuk ihtimal devsirme olcak.Turk olma ihtimali yuksek olursa cok iyi olur cunku yabanci sayisi iyice dustu.
-Atiba ya da Veli olmasi buyuk ihtimal yabanci sayisina bagli olcak.
-Oguzhan 10 numara oynayamiyo.Ilerde kayboluyo.Tam bir 8 numara bence.Yaninda atiba ya da veli ile cok guzel bi ikili yapmis oluruz.Yardimlariyla Oguzhan ezilmez ortada.
-Yeni kanat kesinlikle gerekli cunku ben Olcayi yeterli bulmuyorum.Bence golcu ve kaliteli bi oyuncu gerek.Forvete yardimci olabilcek bi transfer yapilirsa bu bolgeye super olur.
-Bence forvete iki tarzdan biri alinmali.Ya Sow tarzi seri, bitiriciligi cok yuksek bi oyuncu ya da Raul Jimenez gibi yikici direncli bire birde yikilmayacak bi oyuncu gerekli bize.Pivot santrafora tamamiye karsiyim.
-Sag bek, Lanzini, Gokhan Tore, yeni kanat, yeni santrafor ile transferi kapama taraftariyim.Yalcin gelecekse stoper icin ekstra bi transfere karsiyim, tamamen luks olur.
Ozet olarak hucuma iyi destek veren bir sag bek, lanzini(oguzhanla beraber muhtesem olurlar), golcu kanat, tabi ki Tore ve yillardir ihtiyacimiz olan BITIRICILIGI UST DUZEY bi santrafor bizi ucurur.Derbi fobimizin bitecegini dusunuyorum.Dusunsenize veli/atiba top kazaniyo, sag bek hucuma cikiyo, lanzini ve oguzhan muhtesem ara paslari atiyolar(lanzininin hizi ve adam eksiltmesi+oguzhanin duzgun sutlari da olabilir), yeni kanat adam eksilterek iceri giriyo ve santrafora pas atiyo ve santrafor zor pozisyonda yikilmayarak net bi vurus yapiyo.Ucar bu takim ucar:)