Biri yazmıştı şimdi hatırlamıyorum,'' bunlar İnşaatçı-Sanayici , spordan transferden anlamazlar 2000-20004'te Bilgili zamanında da bu böyleydi'' şeklinde bir yazıydı, çok haklıymış. 3'ün 5 'in peşinde koşarak 20'den 30'dan oluyolar farkında değiller, Motta gibi transferlerde her türlü 3ün 5in peşinde koşulur tamam , ama bazı transferlerde de getirisine - değerini katlayabileceğine -takıma adaptasyon sürecine - önündeki maç trafiğine vs.. bakılır. Şimdi ben böyle konuşuyorum ün yapmış menejerlerdende değilim ama bu takımın teknik direktörü bugün Şampiyonlar Ligi maçları için evet transferde geç kaldık diyosa, yanlış yapılan bir iş vardır ortada . Devre arasında yaptıkları 1 yanlış ve yapmadıkları 1 pozisyon transferi bize 20m euroya patladı. Ayrıca kontratında 1 senesi kalmış oyuncu, sözleşme uzatımında mırın kırın ediyorsa hemen satacaksın , bakın Fernandes- Almeida hep beleşe gitti ki Rus Klup başkanı 12m euro teklif ettik Beşiktaş'a satmadılar devre arasında yine istedik bu sefer 12m euro talep ettiler diye açıklama yaptı. Ha şimdi çıkıp şunu diyen olacaktır, Fernandesi o paraya geçen sene satsalardı millet çarmığa gererdi Fikreti şeklinde, o zamanda arkadaşım aldığın 12m euroyla yıldız transfer edip taraftara unutturacaksın Fernandesi. Bakın şuanda Hollanda - Arjantin Maçı var Dünya kupası yarı final 2 futbolcu Fb ve Gs Den , 2side 120 dk lık maçlara dayanıyolar, hele Sneider değerini katladı, Emenike deseniz değerini katladı Nijerya maçlarında, insan üzülüyo neden Beşiktaşta bu işlerde yok diye..