2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575323 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bazı yöneticiler reklamını yapacak diye 2 senedir adam gibi transfer yapamadık.Reklamını yapmaya mı geldin adam gibi yöneticilik yapmaya mı?2 senedir hangi oyuncuyu alacaksak basına sızdı alamadık ya da pahalıya aldık kulüp zarar etti.Yetti artık yetti.Reklamınızı yaptığınız yeter azıcık iş yapın.

Feda senesinde yeni yönetim geldiğinde ULUSOY firmasının bize tahsis ettiği takım otobüsünü Yönetici Ahmet Kavalcının firması olan Aytur un reklamını yapmak için değiştirdiler.Uçak gibi otobüsü verdiler şehir içi otobüs aldılar.Buyrun bunlar da iki otobüsün farkı:

Bu ulusoy:

Bu da kavalcının otobüsü:

Sırf yöneticinin biri reklamını yapacak diye kulübün vizyonunu düşürmek ne kadar da komik duruyor dimi?Her transfer döneminde aynı olay.İki yönetici çıkar (kavalcı ve atalay genelde) her mikrofona konuşur reklamını yapar ohhh ismi duyuldu ya Beşiktaş oyuncuyu almış almamış hiç önemi var mı?

Yetti artık bakın sabır falan kalmadı.Yapamayan versin (...).Ormanı stad hariç konularda başarılı bulmuyorum.Başarısız olmasının en büyük sebebi de bu vizyonsuz reklamını yapmaya çalışan yönetici kirliliği.Yanındaki adamlar sadece reklam yapıyorlar.Hİçbir icraatları yok.Neyse ki Orman bu beceriksizlere stad işini vermedi.Ellerine yüzlerine bulaştırırlardı belki de daha stadı yıkamamıştık.Orman bunlarla devam ederse kendi başkanlığı da biter zaten.O kadar yönetim kurulu üyesinde adam gibi iş yapmaya çalışan bir Orman bir de Çebi.İki kişiyle yönetim kurulu mu olur Allah aşkına ?

Ama artık bardak taştı.Reklam değil yöneticilik yapacaklar ya da gidecekler.Burası kimsenin babasının çiftliği değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bazı yöneticiler reklamını yapacak diye 2 senedir adam gibi transfer yapamadık.Reklamını yapmaya mı geldin adam gibi yöneticilik yapmaya mı?2 senedir hangi oyuncuyu alacaksak basına sızdı alamadık ya da pahalıya aldık kulüp zarar etti.Yetti artık yetti.Reklamınızı yaptığınız yeter azıcık iş yapın.

Feda senesinde yeni yönetim geldiğinde ULUSOY firmasının bize tahsis ettiği takım otobüsünü Yönetici Ahmet Kavalcının firması olan Aytur un reklamını yapmak için değiştirdiler.Uçak gibi otobüsü verdiler şehir içi otobüs aldılar.Buyrun bunlar da iki otobüsün farkı:

Bu ulusoy:

Sırf yöneticinin biri reklamını yapacak diye kulübün vizyonunu düşürmek ne kadar da komik duruyor dimi?Her transfer döneminde aynı olay.İki yönetici çıkar (kavalcı ve atalay genelde) her mikrofona konuşur reklamını yapar ohhh ismi duyuldu ya Beşiktaş oyuncuyu almış almamış hiç önemi var mı?

Yetti artık bakın sabır falan kalmadı.Yapamayan (...).Ormanı stad hariç konularda başarılı bulmuyorum.Başarısız olmasının en büyük sebebi de bu vizyonsuz reklamını yapmaya çalışan yönetici kirliliği.Yanındaki adamlar sadece reklam yapıyorlar.Hİçbir icraatları yok.Neyse ki Orman bu beceriksizlere stad işini vermedi.Ellerine yüzlerine bulaştırırlardı belki de daha stadı yıkamamıştık.Orman bunlarla devam ederse kendi başkanlığı da biter zaten.O kadar yönetim kurulu üyesinde adam gibi iş yapmaya çalışan bir Orman bir de Çebi.İki kişiyle yönetim kurulu mu olur Allah aşkına ?

Ama artık bardak taştı.Reklam değil yöneticilik yapacaklar ya da gidecekler.Burası kimsenin babasının çiftliği değil.
peki bu yönetime bunlar gökten zembille mi geldi onları yönetime alan fikret ormandır.valla bir kulüp iyi yönetiliyorsa da kötü yönetiliyorsa da en baştaki sorumludur başkasına takılmaya gerek yok maalesef şuanki yönetimle bjk önündeki 10 senede 1 kez şampiyon olamaz bu kadarda net söylüyorum destekleyen destekler orası ayrı fakat görünen köy kılavuz istemez.stad bitince herkes zannediyorki müthiş bir gelire sahip olacaz her önümüze geleni alacaz falan o işler öyle kolay değil sen iyi takım kurmazsan başarılı olmazsan ş.ligine en azından 2 sezonda 1 gitmezsen ve orada gruplardan çıkmazsan ne kombine satarsın ne de ürün.şimdi kimse bana fb ve gs şu kadar kombine şu kadar forma satıyor demesin bu kulüp taraftarları son 20 yılda 3 defa şampiyonluk gördü.çoğumuz son 2 şampiyonluğu hatırlıyor aynı durum fb ve gsda da olmuş olsaydı onlarda  bizim taraftar gibi davranırdı.fb her sezon en kötü 1 ya da 2 gs son 3 sezonda 2 kez 1. 1 kezde 2. oldu ş.ligini hiç söylemiyorum böyle olursa tabiki onlar daha fazla kombine daha fazla forma satarlar.tabiki bunun tek sorumlusu bu yönetim değil ama bu yönetimde bunu düzeltebilecek maddi ve manevi güç yok bunu ne kadar burada söylesemde bir işe yaramayacak ama gerçekler bunlar.tamam onların statları olduğu için gelir farkımız var kabul ediyorum fakat devre arası 2 tane üst düzey oyuncu alıp ş.ligine gitseydik bu seneki transfer parası oradan çıkacaktı.bunları göremiyor bu yönetim gidip rakibinin en sakar adamını yani danyi kiralarsan zaten hedefinin ne olduğu 3 aşağı 5 yukarı belli gibi fikret orman stad yapar belki borçları da eritebilir ama bjkımızı en zirveye hiçbir zaman çıkaramaz bu benim düşüncem
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Millet kazan kaldırdı artık , maçlara 10-15 gün kala haala haftaya netleşir şeklinde takılıyolar, bunlar Kerim Frei'da son dakikada aldılar, transfer döneminin kapandığı son gün alacakları varsa alırlar, bu aralar hiç beklemeyin.

Çevrimdışı Tolga

Yönetim maçı tekrarlayarak yapacağını yaptı daha fazla yerde söz sahibi olmak istiyorsan yani lobi olmasını istiyorsan paran olucak anca ole şampiyon oluyorsun Türkiyede malesef.bizim bunları yapabilmemiz için mali bakımdan güçlü olman gerek tek çare Stad bitecek paran olucak sn uğraşmadan lobin oluşur.
kusura bakmayın da bu yönetimin başarısıymış gibi ortaya atmayın şunu açık açık söylüyorum eğer o olay kamaoyunda bu kadar çok konuşulmasa medya bunu büyütmeseydi ki bunun bjkımızın başına gelmesinden değil futbol tarihinde pek rastlanmayan bir olay olduğu için büyütüldü hatta fb ve gslıalr bile tekrar oynatılmalı dediler tffde bu maçı tekrardan oynattı.ayrıca lobi sadece paradan geçmez kişilerden de geçer eğer medyatik gücü olan ve tff üzerinde etkili olabilecek yöneticilerin olursa lobinde olur bu sadece para ile alakalı olan birşey değil yani

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 20:39:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ne başkanmış. Parasıda bitmiyor.

Söylemrisin burada modsun Beşiktaşın ne kadar gelir elde ettiğini. Sadece halka açılma ile 75 milyon lira kazandığını biliyomusun ?

Beşiktaşın federasyondn çektiği parlardan haberin varmı ? 2 senelik parayı peşin almış bir Başkan var..

Ve buna rağmen borç sürekli artıyor ve Beşiktaş küçülmeye devam ediyor..

İş dünyasının en önemli sözüdür. Bütün açalışanlarımıza biz bunu söyleriz ve şu an VODAFONE ARENA nın yapılma amacııda budur.Deriz ki

"Para harcamadan para kazanılmaz. Ne kadar yatırım yaparsan o kadar kazanırsın"

Sana dünyaları dök risk alan diyen yok ama kardeşim Koskoca Beşiktaş burası ya. Bu kadar da ayaklar altına almana grek yok. Ya çözüm üret yada bırak çözüm üretecek birileri gelsin..

Bu kadar girdiye rağmen borç artıyorsa ve bu paraları biri cebine indirmiyorsa sence durum nedir? Sandığımızdan çok daha kötüdür ve bu durumda parar harcanmadan para kazanılmaz diyebiliyorsun. Evet iş dünyasında diyebilirsin çünkü senin karşında direk rakibin yoktur. Burada sen para harca da bat diye bekleyen 2 akbaba istanbul takımı pusuda bekliyor. Sen  1 sene risk alıp para yatırıp yine 3. olursan kulübün kayyumluk olacağının farkındasın değil mi? Aynı şeyi Gs yaptı risk aldı diyenler var Gs ile Beşiktaş bir mi? Senin arkanda hükümet de medya desteği de lobi de yok. Sen para yatırdığında çok daha zor işin çünkü kesin şampiyon olmak zorunda kalacaksın onlar içinse durum bu değil. Beşiktaş'ın şampiyonluklarını inceleyebilirsin hiçbirinde büyük para harcayıp olmamıştır hepsinde akıllı planlama vardır.

Sözün özü risk alacak durumda değiliz. Haklı olduğun yerler yok mu? Var tabi ki. Ama çözüm önerin kesinlikle yanlış.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 20:45:41
  • Beşiktaş / Bodrum
kusura bakmayın da bu yönetimin başarısıymış gibi ortaya atmayın şunu açık açık söylüyorum eğer o olay kamaoyunda bu kadar çok konuşulmasa medya bunu büyütmeseydi ki bunun bjkımızın başına gelmesinden değil futbol tarihinde pek rastlanmayan bir olay olduğu için büyütüldü hatta fb ve gslıalr bile tekrar oynatılmalı dediler tffde bu maçı tekrardan oynattı.ayrıca lobi sadece paradan geçmez kişilerden de geçer eğer medyatik gücü olan ve tff üzerinde etkili olabilecek yöneticilerin olursa lobinde olur bu sadece para ile alakalı olan birşey değil yani

Bu yoruma hak veriyorum yönetimin iş kalibresi kişisel olarak ne kadar büyükse lobin o kadar büyük olur. Para sonra gelen bir durum. Şuan Trabzon ve Beşiktaş lobisi birbirine baya yakın emin olun hükümet yanlısı çok insan var Trabzonu destekleyen. Bizi ise Özyeğin , Özilhan , Koç , Sabancı , Nevzat Demir , Kalkavan yalnız bıraktığı için , işlerini büyütmeyi Beşiktaş'a seçip Fenerlilerin içine girdikleri için yalnızız. Koç'u biraz ayırabilirim aralarından diğerleri hiçbir branşta ellerini sürmüyorlar.

Efes Beşiktaş ile birleşse Beşiktaş 10 milyon yğkten kurtulur yılda.

Özyeğin Üniversite yapımını üstlenebilir. Nevzat Demir inşaatı devralabilir.

Sabancı sposnor olabilir.

Bu liste uzar gider ama bunların hiçbiri babalar ölüp de oğullaar başa geçmeden olmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 20:48:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu ulusoy:

Yetti artık bakın sabır falan kalmadı.Yapamayan versin (...).Ormanı stad hariç konularda başarılı bulmuyorum.Başarısız olmasının en büyük sebebi de bu vizyonsuz reklamını yapmaya çalışan yönetici kirliliği.Yanındaki adamlar sadece reklam yapıyorlar.Hİçbir icraatları yok.Neyse ki Orman bu beceriksizlere stad işini vermedi.Ellerine yüzlerine bulaştırırlardı belki de daha stadı yıkamamıştık.Orman bunlarla devam ederse kendi başkanlığı da biter zaten.O kadar yönetim kurulu üyesinde adam gibi iş yapmaya çalışan bir Orman bir de Çebi.İki kişiyle yönetim kurulu mu olur Allah aşkına ?

Reklam konusunda haklısın iş yapmadan sırf reklamını yapan Kavalcı gibi çok tip var yalnız otobüste koltuklar hariç fark görmüyorum ben adam elimize 3 tekerlek vermemiş bu da mercedes sadece koltuklar şekil Ulusoy'da abartacak bir durum yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Reklam konusunda haklısın iş yapmadan sırf reklamını yapan Kavalcı gibi çok tip var yalnız otobüste koltuklar hariç fark görmüyorum ben adam elimize 3 tekerlek vermemiş bu da mercedes sadece koltuklar şekil Ulusoy'da abartacak bir durum yok.
Futbolcuların oturduğu yer önemli zaten.Psikolojik durum için.Düşünsene senin bindiğin takım otobüsü aniden değişiyor ve bu hale geliyor.Sende oluşturduğu durum çok farklı olur.Otobüs sadece bir örneği işin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Millet kazan kaldırdı artık , maçlara 10-15 gün kala haala haftaya netleşir şeklinde takılıyolar, bunlar Kerim Frei'da son dakikada aldılar, transfer döneminin kapandığı son gün alacakları varsa alırlar, bu aralar hiç beklemeyin.
ben transfer beklemiyorum artık.o tren kaçtı bu haftayı da boş geçtik.Trasnfer olmadı diye Şampiyonlar ligine gidemedikten sonra Neymarı da getirse boş

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu kadar girdiye rağmen borç artıyorsa ve bu paraları biri cebine indirmiyorsa sence durum nedir? Sandığımızdan çok daha kötüdür ve bu durumda parar harcanmadan para kazanılmaz diyebiliyorsun. Evet iş dünyasında diyebilirsin çünkü senin karşında direk rakibin yoktur. Burada sen para harca da bat diye bekleyen 2 akbaba istanbul takımı pusuda bekliyor. Sen  1 sene risk alıp para yatırıp yine 3. olursan kulübün kayyumluk olacağının farkındasın değil mi? Aynı şeyi Gs yaptı risk aldı diyenler var Gs ile Beşiktaş bir mi? Senin arkanda hükümet de medya desteği de lobi de yok. Sen para yatırdığında çok daha zor işin çünkü kesin şampiyon olmak zorunda kalacaksın onlar içinse durum bu değil. Beşiktaş'ın şampiyonluklarını inceleyebilirsin hiçbirinde büyük para harcayıp olmamıştır hepsinde akıllı planlama vardır.

Sözün özü risk alacak durumda değiliz. Haklı olduğun yerler yok mu? Var tabi ki. Ama çözüm önerin kesinlikle yanlış.

Arkdadaşım 2015-2016 senesine Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olabiliriz diyen benmiyim ?

Bunu diyen BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI..

"Yönetim kurulu ne yapabilir. Doğru bir hocayı getirebilir. Doğru hocayı getirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncuların ödemelerini zamanında, adil olarak öder. Bunları sağlıyoruz. Biz geçmişten çok ağır bir borç yükü aldık. Taraftara şirin gözükmek için hareket etmiyoruz. Orada iyi bir ekip oluşturduk. Daha işin başındayız. Şans bize yardım ederse 2015 -2016 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyon'u olabiliriz. Biraz zamana ihtiyacımız var; ama sistematik olarak böyle gidiyoruz."

Kimse ona Şampiynlar Ligi Şampiyonu ol demiyor ama Beşiktaş gbi ol yeter yani. Küçül küçül küçül. Sonu ne by işin. Sıfır başarı, sürekli geride kal ? EEE..Sonu ne olacak. Stat olunca her sene şampiyon mu olacağuz. Fener ve Gs ninde stadı var.. Bu kadar değişecek ne olacak sanıosunuz ki.

Borç konusuna gelirsek .. Yine fikret Orman bu sene sonunda borcuuz 380 , 2015 tede 200 milyon olacak demişti..
"Fikret Orman: Geldiğimizde borç 585 milyon liraydı bunu bir sene üç ayda 480 milyon liraya indirdik. Sermaye artırımıyla 77 milyon lira gelir sağladık. Planladığımız gibi gidersek 380 milyon liraya, iki yıl sonra ise 200 milyon liraya iner. Yeni stat için 80 milyon lira borçlanacağız

http://www.aktifhaber.com/besiktasin-ne-kadar-borcu-var-828429h.htm

Ve BEŞİKTAŞIN 3 MAYIS 2014 TE AÇIKLANAN BORCU 568 MİLYON LİRA..

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/05/03/besiktas-in-borcu-92-milyon-tl-artti

Ben Fikret Ormana destek vermiş birisiyim ama hayatımda bu kadar yalan konuşan inanın arkadaşım bile olmadı..

Ki sen koskoca camiamızın başkanısın..

Birisi bana açıklasın durumu..

380 milyon nere 568 milyon nere ?

Beşiktaş Başkanı stat arkasına sığınıp sabah akşam yalan konuştuğu yetmiyor gibi, iki tane o akbabanın önüne seni leş olarak atıyor ve bunlara rağmen bu borçlar hiç bir zaman azalmıyor.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 22:58:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkdadaşım 2015-2016 senesine Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olabiliriz diyen benmiyim ?

Bunu diyen BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BAŞKANI..

"Yönetim kurulu ne yapabilir. Doğru bir hocayı getirebilir. Doğru hocayı getirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncuların ödemelerini zamanında, adil olarak öder. Bunları sağlıyoruz. Biz geçmişten çok ağır bir borç yükü aldık. Taraftara şirin gözükmek için hareket etmiyoruz. Orada iyi bir ekip oluşturduk. Daha işin başındayız. Şans bize yardım ederse 2015 -2016 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyon'u olabiliriz. Biraz zamana ihtiyacımız var; ama sistematik olarak böyle gidiyoruz."

Kimse ona Şampiynlar Ligi Şampiyonu ol demiyor ama Beşiktaş gbi ol yeter yani. Küçül küçül küçül. Sonu ne by işin. Sıfır başarı, sürekli geride kal ? EEE..Sonu ne olacak. Stat olunca her sene şampiyon mu olacağuz. Fener ve Gs ninde stadı var.. Bu kadar değişecek ne olacak sanıosunuz ki.

Borç konusuna gelirsek .. Yine fikret Orman bu sene sonunda borcuuz 380 , 2015 tede 200 milyon olacak demişti..
"Fikret Orman: Geldiğimizde borç 585 milyon liraydı bunu bir sene üç ayda 480 milyon liraya indirdik. Sermaye artırımıyla 77 milyon lira gelir sağladık. Planladığımız gibi gidersek 380 milyon liraya, iki yıl sonra ise 200 milyon liraya iner. Yeni stat için 80 milyon lira borçlanacağız

http://www.aktifhaber.com/besiktasin-ne-kadar-borcu-var-828429h.htm

Ve BEŞİKTAŞIN 3 MAYIS 2014 TE AÇIKLANAN BORCU 568 MİLYON LİRA..

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/05/03/besiktas-in-borcu-92-milyon-tl-artti

Ben Fikret Ormana destek vermiş birisiyim ama hayatımda bu kadar yalan konuşan inanın arkadaşım bile olmadı..

Ki sen koskoca camiamızın başkanısın..

Birisi bana açıklasın durumu..

380 milyon nere 568 milyon nere ?

Beşiktaş Başkanı stat arkasına sığınıp sabah akşam yalan konuştuğu yetmiyor gibi, iki tane o akbabanın önüne seni leş olarak atıyor ve bunlara rağmen bu borçlar hiç bir zaman azalmıyor.

Dostum ben analatamadım sanırım. Ben Fikret Orman'ı ya da demeçlerini savunmuyorum zaten komik bunlar buna biraz kafası basan insan güler geçer. Benim savunduğum gerçekler. Fikret Orman'ın söylediklerini bir yana bırak şuanki gerçeklerle hamle yapma şansın yok tek gerçek bu. O borçlar azalmayacak da. Çünkü stad maliyeti dağları aştı. Fikret Orman da büyük ihtimal bür daha başkan olamayacaktır. Bu bir geçiş dönemi bunu böyle kabul etmek zorundayız öyle ya da böyle.

380 milyonu neye dayanarak söylediğini açıklayayım ben sana. Stadı 100 milyona yapıp 100 milyon demirören hibe edecek diye düşündü ama ne hibe oldu ne stad 100 e bitti. Stad 200 ü bulacak aradaki fark 200 milyon. Düş 580'den hesap 380.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 23:07:53 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2014, 23:04:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatta ben bir boy daha ileri gideyim. 2015-16 sezonu çok kritik bir sezon olacak bu sezon muhtemel alınacak 3.lükten sonra Fikret Orman'ın son senesi olacak ve koltukta kalmak için hamle yapmak isteyecektir ama kulüpte seneye de para olmayacak buraya yazıyorum. Seneye de göreceğiemiz bütçe maksimum 15 milyon euro olacak. Ama sırf koltukta kalmak için kredi sponsor vs kırdırma diyip 40 milyon euro harcar da başarısız olursa gelecek olan adamı da yakacak.

O yüzden bu sene için diyip duruyorum tekrarlıyorum. Alsınlar Lanzini ve Töre'yi yeter kalan eksikleri seneye tamamlasınlar yoksa 2016 da asıl kriz kapıya dayanır. Yoksa bu sene 15 seneye yeni baştan 20 filan harcarlarsa gelen adam mutlaka cebinden koymak zorunda kalacak.

Ben de seçimde Orman'ı destekledim gittim oy attım. Çünkü o an i,çin yapılması gereken buydu ama 2016'da vermeyeceğim çünkü muhtemelen kuvvetli bir aday olacak karşısında.

Buradaki en kritik durum borçlanma derneğin üzerinde yani gayrimenkuller başta Fulya olmak üzere tehdit altına girmek üzere.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 23:11:35 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hatta ben bir boy daha ileri gideyim. 2015-16 sezonu çok kritik bir sezon olacak bu sezon muhtemel alınacak 3.lükten sonra Fikret Orman'ın son senesi olacak ve koltukta kalmak için hamle yapmak isteyecektir ama kulüpte seneye de para olmayacak buraya yazıyorum. Seneye de göreceğiemiz bütçe maksimum 15 milyon euro olacak. Ama sırf koltukta kalmak için kredi kırdırma diyip 40 milyon euro harcar da başarısız olursa gelecek olan adamı da yakacak.

O yüzden bu sene için diyip duruyorum tekrarlıyorum. Alsınlar Lanzini ve Töre'yi yeter kalan eksikleri seneye tamamlasınlar yoksa 2016 da asıl kriz kapıya dayanır.

15 16 milyon euro bütçe var bu sene..

Çok rahat

Lanzini
Töre
Mtitrioğlu
Moledo

alınabiirdi..

Hatta gideceksin bir tanede sponsorundan isteyeceksin oyuncu..Oda reklamını yapacak..

Ama işbitiricilikte ciddi anlamda srun var..

Bazı şeyler psikolojiktir ve bence artık taraftarda , sahadaki futbolcuda sene başından bu sene enn iyi 3. olacağımızı artık kafasına yerleştirdi ve o yüzden herkes sessiz..

Yinede bekleyelim bakalım ama ben yalanlardan sıkıdım sorunum bu :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı saricasi

Onu bunu bırak basın açıklaması yapılmış yapıldı.lobi Türkiyede oluşturmak para gücün olması gerekir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı murat

borcun artma sebebi yüzde 25 kur farkı ve geçen sene aldığımız cezalar nedeniyle neredeyse tribün geliri elde edememek ve avrupadan men edilmek.gelirlerimiz de giderlerimizi karşılayamayınca fark açıldı.birde diğer takımların borçları ne kadar artmış onada bakın.geçen sene bütün takımların borcu tl bazında artmıştır.

Çevrimdışı eski inönü

İngiltere kampına en az 2 yeni transfer götürülecektir

Çevrimdışı Kemal

Biri yazmıştı şimdi hatırlamıyorum,'' bunlar İnşaatçı-Sanayici , spordan transferden anlamazlar 2000-20004'te Bilgili zamanında da bu böyleydi'' şeklinde bir yazıydı, çok haklıymış. 3'ün 5 'in peşinde koşarak 20'den 30'dan oluyolar farkında değiller, Motta gibi transferlerde her türlü 3ün 5in peşinde koşulur tamam , ama bazı transferlerde de getirisine - değerini katlayabileceğine -takıma adaptasyon sürecine - önündeki maç trafiğine vs.. bakılır. Şimdi ben böyle konuşuyorum ün yapmış menejerlerdende değilim ama bu takımın teknik direktörü bugün Şampiyonlar Ligi maçları için evet transferde geç kaldık diyosa, yanlış yapılan bir iş vardır ortada . Devre arasında yaptıkları 1 yanlış ve yapmadıkları 1 pozisyon transferi bize 20m euroya patladı. Ayrıca kontratında 1 senesi kalmış oyuncu, sözleşme uzatımında mırın kırın ediyorsa hemen satacaksın , bakın Fernandes- Almeida hep beleşe gitti ki Rus Klup başkanı 12m euro teklif ettik Beşiktaş'a satmadılar devre arasında yine istedik bu sefer 12m euro talep ettiler diye açıklama yaptı. Ha şimdi çıkıp şunu diyen olacaktır, Fernandesi o paraya geçen sene satsalardı millet çarmığa gererdi Fikreti şeklinde, o zamanda arkadaşım aldığın 12m euroyla yıldız transfer edip taraftara unutturacaksın Fernandesi. Bakın şuanda Hollanda - Arjantin Maçı var Dünya kupası yarı final 2 futbolcu Fb ve Gs Den , 2side 120 dk lık maçlara dayanıyolar, hele Sneider değerini katladı, Emenike deseniz değerini katladı Nijerya maçlarında, insan üzülüyo neden Beşiktaşta bu işlerde yok diye..

Çevrimdışı eski inönü

Biri yazmıştı şimdi hatırlamıyorum,'' bunlar İnşaatçı-Sanayici , spordan transferden anlamazlar 2000-20004'te Bilgili zamanında da bu böyleydi'' şeklinde bir yazıydı, çok haklıymış. 3'ün 5 'in peşinde koşarak 20'den 30'dan oluyolar farkında değiller, Motta gibi transferlerde her türlü 3ün 5in peşinde koşulur tamam , ama bazı transferlerde de getirisine - değerini katlayabileceğine -takıma adaptasyon sürecine - önündeki maç trafiğine vs.. bakılır. Şimdi ben böyle konuşuyorum ün yapmış menejerlerdende değilim ama bu takımın teknik direktörü bugün Şampiyonlar Ligi maçları için evet transferde geç kaldık diyosa, yanlış yapılan bir iş vardır ortada . Devre arasında yaptıkları 1 yanlış ve yapmadıkları 1 pozisyon transferi bize 20m euroya patladı. Ayrıca kontratında 1 senesi kalmış oyuncu, sözleşme uzatımında mırın kırın ediyorsa hemen satacaksın , bakın Fernandes- Almeida hep beleşe gitti ki Rus Klup başkanı 12m euro teklif ettik Beşiktaş'a satmadılar devre arasında yine istedik bu sefer 12m euro talep ettiler diye açıklama yaptı. Ha şimdi çıkıp şunu diyen olacaktır, Fernandesi o paraya geçen sene satsalardı millet çarmığa gererdi Fikreti şeklinde, o zamanda arkadaşım aldığın 12m euroyla yıldız transfer edip taraftara unutturacaksın Fernandesi. Bakın şuanda Hollanda - Arjantin Maçı var Dünya kupası yarı final 2 futbolcu Fb ve Gs Den , 2side 120 dk lık maçlara dayanıyolar, hele Sneider değerini katladı, Emenike deseniz değerini katladı Nijerya maçlarında, insan üzülüyo neden Beşiktaşta bu işlerde yok diye..
güzel eleştiriler yapmışsın hocam :ok: geçen sene devre arasında artık Fernandesin bişey yapmayacagı belli Almeidanın kapasitesi belli. bakıyosun fenerle cimbom da oyle ahım şahım degiler. al 2 tane nokta transfer git şampiyon ol ya da en kotu 2. olurdun. Zamanlama çok onemlidir. doğru zamanı gordugunde hemen hamleni yapacaksın.

Ben hep diyorum Batallayı alsaydın 2.ciydin.

Çok net
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

Çok net
yada dany yi almasak.

Çevrimdışı eski inönü

Çok net
doğru zamanda doğru hamle işte. Fırsatı geldi mi kaçırmayacaksın.

Çevrimdışı eski inönü

Trabzonspor Henrique'yi 4 milyon euroya Adrianı da 3 küsür milyon euroya satmış, biz bütün adamlarımızı beleşe gonderelim. Aynen devam. Sivok, Holosko, Pektemek, Veli sıradaki hiç edecegimiz adamlar. Hiç etmekte ustumuze yok

doğru zamanda doğru hamle işte. Fırsatı geldi mi kaçırmayacaksın.

Bide maliyetsiz..

Daumun sene sonu gideceği kesin. Bursa taraftarıda istiyor oyuncusunu. Git Bursa ile konuş yarım sezon ücretsiz kirala. Belli yani Daumun kalma şansı çok düşük.

Sdece oğuzhan ile koca ikinci yarı geçti..

Dedim ya giden 20 milyon euro.. Yani 60 milyon.

Stat biterdi 5 kuruş kimseden almadan :)

Benim üzüldüğüm şu bide..

1 senedir Önder Özen bir scout ekibinden bahsediyor. Yok 2000 oyuncu izlenmiş, yok bilmem kaç kıtada adamlarımız varmış vs vs vs

Bi baktık kimseler yok..

Bula bula Erciyesin santraforu ve Kasımpaşanın defansı bulunmuş..

Bide mtrioğlu , zenitten danyy felan  yani bunlarda bilinen adamlar..

Madem iş yapmıyor bu socutculara boşuna para felan vermeyelim

Haksızmıyım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Trabzonspor Henrique'yi 4 milyon euroya Adrianı da 3 küsür milyon euroya satmış, biz bütün adamlarımızı beleşe gonderelim. Aynen devam. Sivok, Holosko, Pektemek, Veli sıradaki hiç edecegimiz adamlar. Hiç etmekte ustumuze yok

Basın önünde çok karalandı Quaresma ve Fernandes malesef..

YD nasıl Bosque konusunda pişmanım diyorsa aynısını Orman da diyecek..

Q7 konusunda gönderilmesine destek verenim ancak bu şekilde değil. adamın parasını verdik oynamadığı koca sezon için. bide bedava elden çıkardık. tam bir fiyasko..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Hatta ben bir boy daha ileri gideyim. 2015-16 sezonu çok kritik bir sezon olacak bu sezon muhtemel alınacak 3.lükten sonra Fikret Orman'ın son senesi olacak ve koltukta kalmak için hamle yapmak isteyecektir ama kulüpte seneye de para olmayacak buraya yazıyorum. Seneye de göreceğiemiz bütçe maksimum 15 milyon euro olacak. Ama sırf koltukta kalmak için kredi sponsor vs kırdırma diyip 40 milyon euro harcar da başarısız olursa gelecek olan adamı da yakacak.

O yüzden bu sene için diyip duruyorum tekrarlıyorum. Alsınlar Lanzini ve Töre'yi yeter kalan eksikleri seneye tamamlasınlar yoksa 2016 da asıl kriz kapıya dayanır. Yoksa bu sene 15 seneye yeni baştan 20 filan harcarlarsa gelen adam mutlaka cebinden koymak zorunda kalacak.

Ben de seçimde Orman'ı destekledim gittim oy attım. Çünkü o an i,çin yapılması gereken buydu ama 2016'da vermeyeceğim çünkü muhtemelen kuvvetli bir aday olacak karşısında.

Buradaki en kritik durum borçlanma derneğin üzerinde yani gayrimenkuller başta Fulya olmak üzere tehdit altına girmek üzere.
ortada bir gerçek var bu yönetim başarısız olsa da maalesef gene 2016da seçilir çünkü bizdeki başkanlık seçimlerinde başkan kimse o gene seçimi kazanıyor yd nasıl 8 sene o koltukla kaldı sanıyorsunuz bu seferde kongre üyeleri stad yaptığı için bu yönetimi seçerler bir 3 sene daha zaman kaybedilir.sorun kongre yapısında aslında hep kim başkansa kim güçlüyse onun yanında yer alıyorlar.he fikret orman der ben seçime girmiyorum o zaman başka ama bunu diyeceğini hiç sanmıyorum çünkü bu kadar çok taraftarın tepkisini çekerken bile istifa etmediyse 2016da her türlü aday olacaktır