2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574850 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı balerion

Yalçın faydalı olur. uzun stoper iyidir. necipten iyi oynar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 10:56:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dany denen truva atına iyi transferdi demişsinizya, ben artık bu yönetimin neden transfer yapmadığınıda anlayabiliyorum, çünkü ne yapsalar '' tamam efendim- en güzeli budur efendim- siz en iyisini bilirsiniz efendim'' modundasınız , el insaf arkadaşlar ya , adam diyecem adam değil madam bile değil twitter hesabını bile galatasaray formalı bıraktı profilini , derbiden önce 2.lik yarışı verdiğimiz galatasarayın oteline gidip kankalarıyla hoşbeş etti, bile bile göre göre yeneceğimiz galatasaray maçını katletti, golü yedik cinconun başka 1 atagı yok kapandılar maç öyle bitti, karabük maçında bizim kalas eneramoyu bile timing ayağına yatıp yanından saldı 1 puan verdirtti. Üzerine takımı satıp zaten stoper sıkıntısı varken ben maça çıkmam deyip son dakika kaosu yaratmaya çalıştı , yönetim bile artık dayanamayıp Özür diledi, Tolga bile dayanamadı çıktı bu herif hakkında neler söyledi, düşünün beyefendi Tolgamız diyo bunları, o derece çıldırtmış. Siz Danyi iyi transferdi sözünü kullanıyosanız pes diyorum.

Abartı derken bundan bahsediyorum işte. Bak bu kadar uzun yazmışsın hocam baştan sonra G.saray var içinde. Bu maç dışında kimse kötü oynadı diyemiyor çünkü. Kısa yazıp geçecektim açayım o zaman.

Stoper alman lazım değil mi? Ama öyle bir stoper alacaksın ki yaz döneminde yani şuanda stoper almak zorunda kalmaman gerekiyor. Bu durumda kaliteli alman gerek haliyle iyi para vermen gerek. Lescott 6 milyona çıktı Hırvat oyuncu ikaliteli değildi Dede'ye 8 milyon çektiler haliyle yapılacak şey basitti. 6 Aylık bir adam bulup stoperi yazın aramak. Ya YD Döneminde olduğu gibi sırf forvet yok diye Holosko'ya 6 milyon artı Burak vs de verilebilir gibi bir transfer de yapılacaktı. Bunu anlamıyorsunuz işte aynı hatalar yapılmıyor. Dany Gs yerine Antepten kiralansa ve o hatayı yapsa kimse bu kadar üstüne düşmeyecekti.

Çok ateşliyiz adamı hemen yerin dibine sokuyoruz. Kaldı ki o hamleyi yapana kadar gayet iyi bir maç çıkarıyordu Dany bunu da hatırlatayım.

Özetle yapma etme en iyisini paşalar bilir misali bir şekilde yorumlayacak olsak buraya bu kadar yorum bırakmayız haksızlık etmişsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasliFirat41

İlla ki yıldız transferi olmasına gerek yok bence. Beşiktaşımıza hayırlı olsun önemli olan da bu .
Ama gidip de eneramoyu da almasınlar  :lol: :lol:
Bir Gün Herkes Beşiktaşlı Olmasın,
Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın..

Çevrimdışı tayfun

sağ beke sabri gelmesin la şimdi :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Bizim sezon ortasında "gelecek sezonun kadrosunu kuruyoruz planlıyız programlıyız" diye show yapan yöneticilerimiz şimdi ne iş yapar acaba. Çok destekledim, takdir ettim ama bu transfer olayı yönetimin yapıcaz edicez diyipde yapamadığı kaçıncı şey oldu anlamadım. Abi almanya kampı bitti daha adam akıllı bi hamle yok, para mı yok? Çık de mali sıkıntı var elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz bişeyler diye ee o bile yok ortada. Neyin peşindeyiz sıkıntı ne hala çözemedim

Çevrimdışı POSEİDON

sağ beke sabri gelmesin la şimdi :D

Sabriyi çocukluğundan tanırım, atadan Beşiktaşlıdır aslında:)
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı VYCMas

Benim de kendime gore kurdugum iyi bi kadro var olursa 10 numara
----------------Tolga--------------------
Motta----Pedro-------Ersan----Yeni bek
---------Atiba/Veli----Oguzhan----------
G. Tore--------Lanzini--------Yeni kanat
-------------Yeni santrafor--------------

-Bek buyuk ihtimal devsirme olcak.Turk olma ihtimali yuksek olursa cok iyi olur cunku yabanci sayisi iyice dustu.
-Atiba ya da Veli olmasi buyuk ihtimal yabanci sayisina bagli olcak.
-Oguzhan 10 numara oynayamiyo.Ilerde kayboluyo.Tam bir 8 numara bence.Yaninda atiba ya da veli ile cok guzel bi ikili yapmis oluruz.Yardimlariyla Oguzhan ezilmez ortada.
-Yeni kanat kesinlikle gerekli cunku ben Olcayi yeterli bulmuyorum.Bence golcu ve kaliteli bi oyuncu gerek.Forvete yardimci olabilcek bi transfer yapilirsa bu bolgeye super olur.
-Bence forvete iki tarzdan biri alinmali.Ya Sow tarzi seri, bitiriciligi cok yuksek bi oyuncu ya da Raul Jimenez gibi yikici direncli bire birde yikilmayacak bi oyuncu gerekli bize.Pivot santrafora tamamiye karsiyim.
-Sag bek, Lanzini, Gokhan Tore, yeni kanat, yeni santrafor ile transferi kapama taraftariyim.Yalcin gelecekse stoper icin ekstra bi transfere karsiyim, tamamen luks olur.

Ozet olarak hucuma iyi destek veren bir sag bek, lanzini(oguzhanla beraber muhtesem olurlar), golcu kanat, tabi ki Tore ve yillardir ihtiyacimiz olan BITIRICILIGI UST DUZEY bi santrafor bizi ucurur.Derbi fobimizin bitecegini dusunuyorum.Dusunsenize veli/atiba top kazaniyo, sag bek hucuma cikiyo, lanzini ve oguzhan muhtesem ara paslari atiyolar(lanzininin hizi ve adam eksiltmesi+oguzhanin duzgun sutlari da olabilir), yeni kanat adam eksilterek iceri giriyo ve santrafora pas atiyo ve santrafor zor pozisyonda yikilmayarak net bi vurus yapiyo.Ucar bu takim ucar:)

Çevrimdışı Tolga

sağ bek ihtiyacımızı sabri ile gideririz heralde ne de olsa dany gibi o da gslı  :alala:

he ayrıca diego fbye yıllık 3.5 m euroya imza atmış hani biizmkilerde o paraya anlaşmışlardı hani fb 5 m euro verecekti yıllık miileti ayakta uyutuyorlar bari adam gibi alamadık deyin
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 13:40:09 1903burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALDENYX

Erdal T. hani diego 5.5 m euroya gitti demişti ...  :iscrewy:  Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3 milyon 500 bin avrodur" denildi.  :s20:  """maç başi,prim,yıllık ferdi kaçpara alıyordu ? bilen yazabilirmi.."""
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

xuz

• Ziyaretçi

Abartı derken bundan bahsediyorum işte. Bak bu kadar uzun yazmışsın hocam baştan sonra G.saray var içinde. Bu maç dışında kimse kötü oynadı diyemiyor çünkü. Kısa yazıp geçecektim açayım o zaman.

Stoper alman lazım değil mi? Ama öyle bir stoper alacaksın ki yaz döneminde yani şuanda stoper almak zorunda kalmaman gerekiyor. Bu durumda kaliteli alman gerek haliyle iyi para vermen gerek. Lescott 6 milyona çıktı Hırvat oyuncu ikaliteli değildi Dede'ye 8 milyon çektiler haliyle yapılacak şey basitti. 6 Aylık bir adam bulup stoperi yazın aramak. Ya YD Döneminde olduğu gibi sırf forvet yok diye Holosko'ya 6 milyon artı Burak vs de verilebilir gibi bir transfer de yapılacaktı. Bunu anlamıyorsunuz işte aynı hatalar yapılmıyor. Dany Gs yerine Antepten kiralansa ve o hatayı yapsa kimse bu kadar üstüne düşmeyecekti.

Çok ateşliyiz adamı hemen yerin dibine sokuyoruz. Kaldı ki o hamleyi yapana kadar gayet iyi bir maç çıkarıyordu Dany bunu da hatırlatayım.

Özetle yapma etme en iyisini paşalar bilir misali bir şekilde yorumlayacak olsak buraya bu kadar yorum bırakmayız haksızlık etmişsin.

Karabük maçında da kötü oynayıp, golü yedirmişti bize.
Zaten Dany kaç maç oynadı ki çok iyi bir performans sergilemiş gibi konuşuyorsun?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Erdal T. hani diego 5.5 m euroya gitti demişti ...  :iscrewy:  Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3 milyon 500 bin avrodur" denildi.  :s20:  """maç başi,prim,yıllık ferdi kaçpara alıyordu ? bilen yazabilirmi.."""

Arkadaşım sen daha anlamadın mı ya :)

"Bunlar sabahtan akşama Beşiktaş taraftarına yalan konuşuyorlar"..

Ama çok rahatlar sıkıntı yokki.

Çünkü stat yapıyorlar :))

Son dönem TÜRKİYE sinde böyle garip biçimde sonuna kadar peşinde olma durumu ortaya çıktı..

İster çal, ister yalan konuş istersen hukuksuz ol farketmez..

Kimi desteklersen sonsuz biçimde itaat var..

Orman ve Yönetiminin 30 günde söylediği  500 söz varsa 400 ü ya gerçekleşmiyor yada yalan konuştukları ortaya çıkıyor

Bakalım bu işin sonu nereye gidecek..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

işin özü maalesef ben haklı çıkıcam mevcut yönetimle bjk sportif anlamda başarılı olamayacak ve sürekli geçiştirme ve oyalama derdindeler alamayacaz deyin bitsin gitsin

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşım sen daha anlamadın mı ya :)

"Bunlar sabahtan akşama Beşiktaş taraftarına yalan konuşuyorlar"..

Ama çok rahatlar sıkıntı yokki.

Çünkü stat yapıyorlar :))

Son dönem TÜRKİYE sinde böyle garip biçimde sonuna kadar peşinde olma durumu ortaya çıktı..

İster çal, ister yalan konuş istersen hukuksuz ol farketmez..

Kimi desteklersen sonsuz biçimde itaat var..

Orman ve Yönetiminin 30 günde söylediği  500 söz varsa 400 ü ya gerçekleşmiyor yada yalan konuştukları ortaya çıkıyor

Bakalım bu işin sonu nereye gidecek..

maalesef durumumuz içler acısı ama stad yapıyor diye bir yönetimde bu kadar korunmaz be kardeşim eyv herkes seviniyor stad için ama bjkın büyüklüğü aldığı kupalardan gelir sen başarılı olamazsan işte medyadaki 3-5 futbol cahili senin büyüklüğünü sorgular bu kadar basit

Çevrimdışı tayfun

Sabriyi çocukluğundan tanırım, atadan Beşiktaşlıdır aslında:)
:kop: :kop: :kop:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar transfer konusunda beceriksizlik yok, parasızlık var görüyorsunuz.
Sayın Başkan kulübümüze sahip çıkmaya, çıldırmış transfer sistemlerini politikalarını ortadan kaldırmaya çalışıyor.
Belliki artık yetişmiş pahalı oyuncu transferi olmayacak, al yetiştir, al kirala gibi seçenekler ile kadrolar kuracağız.

Birde ek olarak bence şu anda 1 tek kişi dahi transfer edilmese bizim takımımız Portekiz Çetesi+Guti kadrosundan daha iyi bir derecede sezonu bitirecektir.
Bu çerçevede düşünelim derim.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar transfer konusunda beceriksizlik yok, parasızlık var görüyorsunuz.
Sayın Başkan kulübümüze sahip çıkmaya, çıldırmış transfer sistemlerini politikalarını ortadan kaldırmaya çalışıyor.
Belliki artık yetişmiş pahalı oyuncu transferi olmayacak, al yetiştir, al kirala gibi seçenekler ile kadrolar kuracağız.

Birde ek olarak bence şu anda 1 tek kişi dahi transfer edilmese bizim takımımız Portekiz Çetesi+Guti kadrosundan daha iyi bir derecede sezonu bitirecektir.
Bu çerçevede düşünelim derim.
hayır hocam ben oyuncu alınıp alınmamasını da geçtim paramız yoksa almıyoruz oyuncu deyin kimse beklentiye girmesin ki birçok bjklının beklentisi de yok ama bir kısım bjklılar hala transfer olur mu acaba diye meraktalar onlara da yazık değil mi? ayrıca yukarıda yazdım diegoyu fb 3.5 m euro vererek almış bizde aynı parayı vermiştik sözde erdal tolunoğulları ne demişti fb 5-5.5 m euro gibi paralar ödüyormuş biz bu kadarını veremeyiz daha önceden 3.5 m euroya anlaşmıştık fb fiyat arttırınca transferden vazgeçtik aynen bunları söyledi.ben taraftarları kandırmalarına kızıyorum bunun başka bir izahı olamaz bjk sportif olarak başarısız olduğu müddetçe şu bir gerçekki ne forma satabiliriz istediğimiz kadar ne de kombine çünkü 20 senedir sürekli ivme kaybeden bir kulübüz rakiplerimize göre baktığımızda.ayrıca taraftarın büyük çoğunluğu yıldız oyuncu isteğinde de değil yararlı olacak oyuncular olsun yeterli ama madem parasal sıkıntılar var alamayacaz bizden 2-3 sene daha birşey beklemeyin deyin bitsin gitsin

Çevrimdışı forzatunga

5 milyon euro imza parasını da eklersen yıllık 5 küsür birşey çıkıyor ortaya işte.Yalan konuşan filan yok sadece kolay manipule olan kendi yönetimine bazı sebeplerden dolayı düşman kesilmiş destek vermeyi bırak ,köstek olmak için elinden geleni yapan herhalde yd dönemini mağarada geçirmiş bir küçük grup taraftar var.

Bizim teklifte imza+senelik ücret yıllık 3.5'a geliyordu.Bence fazla bile verilmiş iyi ki olmamış.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 14:19:22 forzatunga ]

Çevrimdışı Tolga

5 milyon euro imza parasını da eklersen 5 küsür birşey çıkıyor ortaya işte.Yalan konuşan filan yok sadece kolay manipule olan kendi yönetimine bazı sebeplerden dolayı düşman kesilmiş destek vermeyi bırak ,köstek olmak için elinden geleni yapan herhalde yd dönemini mağarada geçirmiş bir küçük grup taraftar var.
hani nerede imza parası öyle olsa bundan da bahsedilirdi sanki basında bununla ilgili bir haber varmış gibi konuşmayın asıl siz hemen yönetimi korumaya çalışıyorsunuz yönetimi eleştirenleri de ydci ve adalıcı zannediyorsunuz bu mantıkla bjk bu günlere geldi zaten

he tamam velev ki imza parası olsun 2 m euro bile olsa 5.5 yapar yani bonservissiz adamı ve diego gibi bir oyuncuyu 2m euro vererek almış oluyorsun şimdi lanziniyi almaya kalkıyorlar bonservisi 4.5 civarında olduğu söyleniyor gerisini siz düşünün
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 14:23:47 1903burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı Oğuzhan

Kusura bakmayın ama Diego gibi bir oyuncuya (Yarın iyi oynayamaz başarısız olur falan orası başka) maç başılar falan her şey dahil 3,5M€ çok çok ideal bir rakam. Hatta ucuz bile desem abartmış olmam bence.

Şu an o kadar üzgünüm ki anlatamam. Sebebi ise şu an fenelilerin Fikret Orman'ın NTV Spor'da Diego ile ilgili yaptığı açıklamalarla dalga geçmesi. Koyuverseniz ağlıycam şurada. Koskoca BEŞİKTAŞ'ın başkanı ile bu kadar rahat dalga geçilmesi...  :bawling: Hoş bunlar Süleyman Seba gibi bir başkana bile küfretmiş topluluklardır pek takmamak gerekir ama elimde değil üzülüyorum.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 14:28:09 Bootstrap ]

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı forzatunga

hani nerede imza parası öyle olsa bundan da bahsedilirdi sanki basında bununla ilgili bir haber varmış gibi konuşmayın asıl siz hemen yönetimi korumaya çalışıyorsunuz yönetimi eleştirenleri de ydci ve adalıcı zannediyorsunuz bu mantıkla bjk bu günlere geldi zaten

abdullah kiğılı imza parası olduğunu söyledi.Kap'a bildirmek zorunda değiller biraz araştırırsan sebebini öğrenirsin.Athletico madrid de 3.5 veriyordu diegoya  imza parası vermeyi reddetti.

Bjk bugünlere transferle göz boyayan har vurup harman savuran yönetimler yüzünden geldi 16 yaşındaysan gerçekten bunları bilmemen normal kızmıyorum sana .Mutlaka çevrende abilerin büyüklerin vardır sor onlar anlatsın sana.

Çevrimdışı forzatunga

Arkadaşlar bir oyuncu bonservissiz ise bonservissizdir kalkıpta o parayı kendisi almaya kalkıyorsa hiç kusura bakmasın ben sana bonservisin yok diye geldim zaten kardeş neden sana verecekmişim?
 d
Diego'ya yıllık 5 milyon euro aşırı derecede fazla, bu sadece bütçe ile alakalı değil takım içi dengeyide bozar.Şu an bolluk zamanında da olsaydık istemezdim açıkcası ayrıca piyango gibi bir oyuncu riski büyük.

Çevrimdışı Tolga

abdullah kiğılı imza parası olduğunu söyledi.Kap'a bildirmek zorunda değiller biraz araştırırsan sebebini öğrenirsin.Athletico madrid de 3.5 veriyordu diegoya  imza parası vermeyi reddetti.

Bjk bugünlere transferle göz boyayan har vurup harman savuran yönetimler yüzünden geldi 16 yaşındaysan gerçekten bunları bilmemen normal kızmıyorum sana .Mutlaka çevrende abilerin büyüklerin vardır sor onlar anlatsın sana.
cidden güldüm yaşım 16ymış neyse zannediyorki senin gibiler her yönetimi eleştiren ergen biraz çıkında sağa sola bakın araştırın bjklıların kaçı gelecek yıllardan umutlu ama fikret orman öyle bir taraftar yarattı ki ne yapsa doğrudur diyenler var ben yukarıda imza parası varsa da bir hesap yaptım bunu anlayamamak görememek için kör olmak lazım neyse tartışmaya girmeyecem ama şu iyice kafanıza sokun bu yönetimi her eleştiren kişi ergen falan değildir ne yazıkki bu yönetimin en büyük eseridir bu tip taraftar yaratmak tıpkı yıldırım demirörenin yıldız transferi isteyen taraftar yaratması gibi

Çevrimdışı murat

5 milyon euro imza parasını da eklersen yıllık 5 küsür birşey çıkıyor ortaya işte.Yalan konuşan filan yok sadece kolay manipule olan kendi yönetimine bazı sebeplerden dolayı düşman kesilmiş destek vermeyi bırak ,köstek olmak için elinden geleni yapan herhalde yd dönemini mağarada geçirmiş bir küçük grup taraftar var.
Bizim teklifte imza+senelik ücret yıllık 3.5'a geliyordu.Bence fazla bile verilmiş iyi ki olmamış.
+1903 lanzini senelik 2 milyondan 8 milyon euro yapar.Diego 3.5 ten 14 yapar +2 imza parası 16 milyon.lanzini 12.5   Diego 4 sene sonra emekli lanzini 26 yasında.bu mantıkla doğru bir hamle olur.en önemli konuya lanzini bu dört senede ne verecek bize.

Çevrimdışı forzatunga

cidden güldüm yaşım 16ymış neyse zannediyorki senin gibiler her yönetimi eleştiren ergen biraz çıkında sağa sola bakın araştırın bjklıların kaçı gelecek yıllardan umutlu ama fikret orman öyle bir taraftar yarattı ki ne yapsa doğrudur diyenler var ben yukarıda imza parası varsa da bir hesap yaptım bunu anlayamamak görememek için kör olmak lazım neyse tartışmaya girmeyecem ama şu iyice kafanıza sokun bu yönetimi her eleştiren kişi ergen falan değildir ne yazıkki bu yönetimin en büyük eseridir bu tip taraftar yaratmak tıpkı yıldırım demirörenin yıldız transferi isteyen taraftar yaratması gibi

ya kusura bakma   :D Bootstrap ın yaş 16 gözüküyor onu görmüşüm sen diye, ''ergensin'' gibi bir ithamda bulunmak niyetim yokdu yani göz yanılması sadece.

Çevrimdışı Volkan Başaran

İmza parasını getirin koyun öyle konuşalım..

Uydurmayın..

Bunu söylemek zorunda değil gibi şeyeree boşuna girmeyin..

Maliye adamı yer böyle şeyleri bildirmeyip ödersen..

ELDEN mi ödeniyor bu rakamlar..Yapmayın Allah Aşkına..

Deyinki bize uymazdı deyinki yönetici klasik yine yalan konuşmuş ama açıklanan rakamları boşa savunmayın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net