2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4573960 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Son Dakika: ''Yalçın Ayhan, Beşiktaş kulübüyle 2 yıllık anlaşma imzaladı. Oyuncunun İngiltere kampına katılması bekleniyor''
- Diye haber okutma bize "Ya rabbi" :)
Hocam ne yaptın sen ya kalbime iniyordu. Gelecek biliyorum ama yine de belki gelmez diye bir ümit taşıyorum :by2:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yalçın doğru transfer..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Yalçın doğru transfer..
yalçın doğru transfer falan demeyin dany içinde öyle diyordu herkes o kadar söylemiştim almayın gsyın artığını diye olanları gördük yalçın içinde aynısı geçerli
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canU

yine transfer olmayan bir günün sonuna geldik. Yapılmayacak bu sene transfer ben ümidi kestim. Hayır seneye stada girerken kötü kadroyla giricez bu gidişle. Bu sene bu kadar kötü kalırsa kadro seneye 40-50 milyon euro harca ki olsun bişiler onu da harcayamayız stadın ilk seneki gelirleri yapıma gidiyor borçlar yığınla duruyor. Seneye de şampiyonluk zor ondan sonraki dönemde de fikret ormanın bir daha seçilmesi zor olur bu gidişle.

Çevrimdışı Tolga

yine transfer olmayan bir günün sonuna geldik. Yapılmayacak bu sene transfer ben ümidi kestim. Hayır seneye stada girerken kötü kadroyla giricez bu gidişle. Bu sene bu kadar kötü kalırsa kadro seneye 40-50 milyon euro harca ki olsun bişiler onu da harcayamayız stadın ilk seneki gelirleri yapıma gidiyor borçlar yığınla duruyor. Seneye de şampiyonluk zor ondan sonraki dönemde de fikret ormanın bir daha seçilmesi zor olur bu gidişle.
seçilir seçilir siz merak etmeyin bizim kongremiz başarıya falan bakmaz 10 yıl şampiyon olamayalım gene mecvut başkanı ve yönetimi seçerler yd örneği en güzel örnektir bu kadar başarısız birini 8 sene başımızda tutanlar fikret ormanı da sırf stad yapıyor diye tutar bizde kahrolmaya devam ederiz

Çevrimdışı EagleForce

cogunluk karsi cikmasina ragmen eneramo'ya da, sezer'e de, dany'e de iyi transfer diyenler oldu ve kendilerine gore nedenlerle acikladilar. bundan sonra da yalcin'a da benzer transferlere de ayni sekilde yaklasanlar olacaktir. ama gorunen koy kilavuz istemez. anadolu takimlarindan farkimiz kalmaz bu tarz oyuncalarla. ha arada bir iki tutan transfer olur belki ama bu riski genc oyuncularda almak lazim oguzhan gibi kerim gibi.

Çevrimdışı yavzgkc

4.stoper olarak ucuz bedava olan yalcin iş yapar bence en azından sivok pedro ve ersanın arkasından 4. stoper. geçen sene jones, necip bile stoper oynadı. keşke atınç da oynasa ama yalçın idare eder.

Çevrimdışı poedr

15 temmuz günü yeni formalarla beraber lanzini, mitroglou ve supriz stoper ile imza töreni yapılsa çok mu iyimser yaklaşmış olurum acaba. içimde oyle bir his var nedense.
sınanmadığın günahın masumu değilsin

yalçın doğru transfer falan demeyin dany içinde öyle diyordu herkes o kadar söylemiştim almayın gsyın artığını diye olanları gördük yalçın içinde aynısı geçerli

Kalite olarak ilk 11 olamaz ancak lig uzun oluyor..

Yerli savunman yok..

Necip Trabzon maçında savunma oynamıştıç

Gerisini sen düşün
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı forzatunga

valla kusura bakmayın da bu eneramo,sezer,dany vb. transfer hataları biraz fazla abartılıyor.Açın bakın gs nin,fb nin fiyasko transferlerine 5 katı maliyetli ne adamlar var ama medya hiç gündeme getirmez.Önder Özen'e ya da başkana da ne zaman basın toplantısı yapsalar bu isimler temcit pilavı gibi öne sürülüyor.Azize hiç krasiçi sorduklarını hatırlamıyorum ya da ünal aysala devre arasındaki 15 milyon eurlouk çöp transferleri.Haliyle ben art niyet arıyorum ve aslında kendim de eleştirecekken korumacı bir duruma geçiyorum.
Ayrıca %100 transfer başarısı gibi bir durumun asla gerçekleşmeyeceğini futbolla ilgilenen herkes bilir dünyanın her yerinde ve her takımında bu böyledir.

Zaten ülkemizde şampiyonlukların iyi takım ve iyi futbolla kazanılmadığını da öğrenmiş olmamız lazım artık.Bu işler lobi faaliyetleri ile kamuoyu baskısı ile oluyor(basın,federasyon,hakem,siyaset) ve bunun içinde ekonomik olarak çok güçlü olmak belirli kanallara para harcamak gerekiyor.

Klüplerin tek başlarına bu çarkı döndürmesi ,kendi yağında kavrulan klüplerin rekabet içerisinde olması da günümüz futbol endüstrisinde hele hele Türkiyede mümkün değil.İş adamlarına mahkum türk futbolu.Hal böyleyken yıllardır Beşiktaştan uzaklaşmış umudu kesmiş adamların tekrar klübü sahiplenmesi taşın altına elini sokması için sağlıklı bir klüp yapısına kavuşulması ve bu süreçte de azami sportif başarı sağlanması gerekiyor.Mevcut yönetim de bu yolda gayet başarılı gözüküyor banane eneramo dan daha ne eneramolar sezerler gökhan süzenler göreceğiz, stadımız yapılıyorken tarihin en önemli sponsorluk anlaşmaları imzalanmışken bu kadar cımbızla çekilmiş mevzuların devamlı yıpratma amaçlı kullanılması kimseyi şüphelendirmiyor mu?

Birde bu eleştiri yapan arkadaşlar hep koç,sabancı,özilhan,nevzat demir gelsin klübü kurtarsın önerisi yaparlar, yahu sen kimsenin paçası yememişken klübü bataktan kurtarmış üstüne stadı yapmış bir ton sponsorluk bulmuş adamı bile afadersin şeyin şeyine sokuyorsun bu adamlar neden gelip sana para harcasın emekleri hiçe sayılsın üstüne de hakarete uğrasınlar diye mi?

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 23:32:05 forzatunga ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 23:44:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi yükleneceksiniz de olsun ben yazayım yine de.

Dany doğru transferdi. Galatasaray maçında o hatayı yapmasa şuanda bonservisini alalım diyenler bile çoğulnukta olacaktı. Adam kötü oynamadığı gibi maliyeti düşüktü.

Konu bu değil konu şunu görmek Önder Özen koltuk meraklısı adam değil. Koltuk meraklısı adam risk almaz gider Brezilya'dan tanınmamış adam getirtir ya da 3 milyona Lescottu aldırır ya da Atınç'ı oynatalım vs diyebilirdi. Adamın kıymetini bilelim bizim zaaflarımızı en iyi gören bilen adam Önder Özen şuanda.

Kızın ya da kızmayın 500 bin euroya oynayacak Yalçın da iyi transferdir. Tecrübelidir. İstiyorsa tut Atınç'ı da sok istediğini rotasyona. Oraya Necip'i sokmaktan iyidir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Şimdi yükleneceksiniz de olsun ben yazayım yine de.

Dany doğru transferdi. Galatasaray maçında o hatayı yapmasa şuanda bonservisini alalım diyenler bile çoğulnukta olacaktı. Adam kötü oynamadığı gibi maliyeti düşüktü.

Dany mesela anadolu takımından gelse bu sözüne katılabilirim. kabul edilebilird...

ancak o dönem rakibe destek olunması (yabancı oyuncu alınsın diye) ve yine daha önce dediğim gibi psikolojik etki olarak kötü transfer..

biz beğenmiyruz ama sizde oynar durumu...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Boşuna kasıyoruz aslında, ilk ön elemeyi oynayıp Avrupa dan elenelim de ondan sonra yaparlar transferleri  :akuma:

Çevrimdışı eski inönü

4 gunde içinde en az 2 transfer bekliyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 01:19:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Dany mesela anadolu takımından gelse bu sözüne katılabilirim. kabul edilebilird...

ancak o dönem rakibe destek olunması (yabancı oyuncu alınsın diye) ve yine daha önce dediğim gibi psikolojik etki olarak kötü transfer..

biz beğenmiyruz ama sizde oynar durumu...

İşte bu da Önder Özen'in risk aldığı kısım. Ki G.saray'ın getirdiği Burdisso Dany'den de kötüydü. Anadolu olsa o oyuncuyu da getiremezdin hocam 4 milyondan açacaktı kapıyı en az. O yüzden risk aldı G.saray maçında o katliamı yapmasa çok farklı konuşuyorduk şuan. Biraz fazla sonuç odaklıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

fb ve gsyında elbette başarısız transferleri var fakat onlar başarılı olduğu için konuşulmuyor bu konuda haklısınız fakat gidipte rakibinin istemediği oyuncuyu elden çıkarmak için uğraştığı bir oyuncuyu stoper diye kadroya koyarsan,bu adam kiralıksa ve benim hedefim bjkta iyi oynayıp gsye dönmek derse ben buna başarısızlık demem görünen köy kılavız istemem derim.adamın başarılı olamayacağı en baştan belliydi düşünün işte gslılar dany gitti diye seviniyorlardı.zaten bir kulübün taraftarı bir oyuncu gitti diye sevinmesi bile yeterli bir sebeptir aslında

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 01:23:26
  • Beşiktaş / Bodrum
4 gunde içinde en az 2 transfer bekliyorum

Ben de. Yalçın'ı açıklamak için bu iki transferi bekliyorlar arada kaynatacaklar o isimler konuşulurken.

Lanzini ve Mitroglou yüzde 90 açıklanacak. Yalçın hemen arkasından. Sonra 1-2 hafta Töre 'yi bekleyeceğiz dokuz doğurarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 01:27:39
  • Beşiktaş / Bodrum
fb ve gsyında elbette başarısız transferleri var fakat onlar başarılı olduğu için konuşulmuyor bu konuda haklısınız fakat gidipte rakibinin istemediği oyuncuyu elden çıkarmak için uğraştığı bir oyuncuyu stoper diye kadroya koyarsan,bu adam kiralıksa ve benim hedefim bjkta iyi oynayıp gsye dönmek derse ben buna başarısızlık demem görünen köy kılavız istemem derim.adamın başarılı olamayacağı en baştan belliydi düşünün işte gslılar dany gitti diye seviniyorlardı.zaten bir kulübün taraftarı bir oyuncu gitti diye sevinmesi bile yeterli bir sebeptir aslında

Sorun da burada. Dany başarısız olmadı bizde. G.saray maçı dışında gayet iyi oyun çıkardı tek maçlık değerlendiriyor herkes. Ayrıca iyi oynayıp dönmek istiyorum demedi adam bunlar basının balonları taraftarı gazlamak için. Adamların sevinme sebebi malesed bizim Gs maçında yaptığı ani dalışları. Yoksa Dany hız olarak boyuna oranla çok kaliteli bir stoper sadece ayarı yok. Ortasahası önde oynayan bir takımda mesela 3 sene önce Schusterli Beşiktaş'ta yıldız olacak kadar kaliteli hız açısından.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oğuzhan

Yalçın Ayhan transferi olmuşsa eğer -ki öyle gözüküyor- bence direk açıklanmalı. Dany'i almışız biz. Yalçın'a gelecek tepkiden mi korkuluyor. Evet tepki gelecek bunu bende biliyorum ama adama da ayıp oluyor. Yalçın'ın yerine koysanıza bi' kendinizi. Üzülmez miydiniz?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı eski inönü

Ben de. Yalçın'ı açıklamak için bu iki transferi bekliyorlar arada kaynatacaklar o isimler konuşulurken.

Lanzini ve Mitroglou yüzde 90 açıklanacak. Yalçın hemen arkasından. Sonra 1-2 hafta Töre 'yi bekleyeceğiz dokuz doğurarak.
:lol: Biz Baki Mercimeki görmüşüz gelsin Yalçın reyiz problem degil  :D

Çevrimdışı Tolga

Yalçın Ayhan transferi olmuşsa eğer -ki öyle gözüküyor- bence direk açıklanmalı. Dany'i almışız biz. Yalçın'a gelecek tepkiden mi korkuluyor. Evet tepki gelecek bunu bende biliyorum ama adama da ayıp oluyor. Yalçın'ın yerine koysanıza bi' kendinizi. Üzülmez miydiniz?
ama bu yoruma katılıyorum her ne kadar bu transfere karşı olsamda bir oyuncununda gururu vardır eğer arkasında duramayacaksanız almayın yalçını daha şimdiden kendileri bile umudu kesmiş yalçın ilk maçında bir hata yaptı mı bizdeki kariyeri sona erer bu da bir gerçek.bari adamla anlaştınız açıklayın gitsin bu taraftar zaten şimdi bile tepkiyi koyuyor

Çevrimdışı Anıl

Bence Mitroglou gelmeyecek, daha farklı bir isim düşünüyorlar gibi  :iscrewy:

Çevrimdışı Oğuzhan

Ben şu Almanya kampı ile İngiltere kampı arasındaki 2-3 günlük boşlukta transfer olacağını düşünüyorum. Yani Pazartesi'ye kadar falan. İnşallah umduğum olur.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Kemal

Dany denen truva atına iyi transferdi demişsinizya, ben artık bu yönetimin neden transfer yapmadığınıda anlayabiliyorum, çünkü ne yapsalar '' tamam efendim- en güzeli budur efendim- siz en iyisini bilirsiniz efendim'' modundasınız , el insaf arkadaşlar ya , adam diyecem adam değil madam bile değil twitter hesabını bile galatasaray formalı bıraktı profilini , derbiden önce 2.lik yarışı verdiğimiz galatasarayın oteline gidip kankalarıyla hoşbeş etti, bile bile göre göre yeneceğimiz galatasaray maçını katletti, golü yedik cinconun başka 1 atagı yok kapandılar maç öyle bitti, karabük maçında bizim kalas eneramoyu bile timing ayağına yatıp yanından saldı 1 puan verdirtti. Üzerine takımı satıp zaten stoper sıkıntısı varken ben maça çıkmam deyip son dakika kaosu yaratmaya çalıştı , yönetim bile artık dayanamayıp Özür diledi, Tolga bile dayanamadı çıktı bu herif hakkında neler söyledi, düşünün beyefendi Tolgamız diyo bunları, o derece çıldırtmış. Siz Danyi iyi transferdi sözünü kullanıyosanız pes diyorum.

Çevrimdışı POSEİDON

:lol: Biz Baki Mercimeki görmüşüz gelsin Yalçın reyiz problem degil  :D

Baki candır, can...

Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....