2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575449 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

ortada bir gerçek var bu yönetim başarısız olsa da maalesef gene 2016da seçilir çünkü bizdeki başkanlık seçimlerinde başkan kimse o gene seçimi kazanıyor yd nasıl 8 sene o koltukla kaldı sanıyorsunuz bu seferde kongre üyeleri stad yaptığı için bu yönetimi seçerler bir 3 sene daha zaman kaybedilir.sorun kongre yapısında aslında hep kim başkansa kim güçlüyse onun yanında yer alıyorlar.he fikret orman der ben seçime girmiyorum o zaman başka ama bunu diyeceğini hiç sanmıyorum çünkü bu kadar çok taraftarın tepkisini çekerken bile istifa etmediyse 2016da her türlü aday olacaktır

Ben sana diyeyim. Para ile satın alınıyor orada ki bir çok adam. O oy kullananların bir çoğunu Beşiktaşla alakası bile yok..

5 sene önce bana kongre üyesi olmam için teklif gelmiş, ama istediği kişilere oy veremem karşılığında her sene ücretimin ödeneceği söylenmişti..

Tabi bunu diyenler YD nin adamları idi. Beşiktaş Belediyeside işin içinde..

Acaip bir pislik var oralarda..

Uzaktan seyrederseniz Beşiktaşı daha çok seversiniz emin olun
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

Bide maliyetsiz..

Daumun sene sonu gideceği kesin. Bursa taraftarıda istiyor oyuncusunu. Git Bursa ile konuş yarım sezon ücretsiz kirala. Belli yani Daumun kalma şansı çok düşük.

Sdece oğuzhan ile koca ikinci yarı geçti..

Dedim ya giden 20 milyon euro.. Yani 60 milyon.

Stat biterdi 5 kuruş kimseden almadan :)

Benim üzüldüğüm şu bide..

1 senedir Önder Özen bir scout ekibinden bahsediyor. Yok 2000 oyuncu izlenmiş, yok bilmem kaç kıtada adamlarımız varmış vs vs vs

Bi baktık kimseler yok..

Bula bula Erciyesin santraforu ve Kasımpaşanın defansı bulunmuş..

Bide mtrioğlu , zenitten danyy felan  yani bunlarda bilinen adamlar..

Madem iş yapmıyor bu socutculara boşuna para felan vermeyelim

Haksızmıyım
Tabi iç yüzünü bilmiyoruz olayların. Bizim Bilic de pek öngörülü bir adam değil gibi. Belki de yonetim teklif etti Batallayı ama o Fernandesle devam etmek istedi. Sahada yürürken bile forma veriyordu Fernandese. Sonra da Ömer neden küsüyor Muhammet neden patlamıyor. Olmaz tabi. Sen yürüyen adamı oynatıp diğerlerin emeğini çalarsan olmaz. Ömer Eskişehir deplasmanında oynadı golunu attı o macı 1-0 aldık. Ertesi hafta ilk 11e baktım yine Almeida. Havasını bulmuş adama neden formayı vermiyorsun neyi bekliyorsun. Bu sene de Cenk'i oynatmaz bu adam soyliyim. Önder Özen de pek begenmiyor gibi hocayı ama bazı şeylerin oturması için sabrediyor.
Bir de taraftar sevdigi icin Bilici gondermeyi goze alamazlar
Scout olayı sonuclarını hemen vermez bence. Bulunan yetenekler Belçikadaki ve diger anlaşmalı kluplerde pişecek ki 2-3 sene sonra anca bize gelirler. Bugunden yarına scout ekibi bir şey yapamaz. Zaman ve imkan saglayıp bekliyeceksin en dogrusu bu
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 01:14:30 eski inönü ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 01:18:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bide maliyetsiz..

Daumun sene sonu gideceği kesin. Bursa taraftarıda istiyor oyuncusunu. Git Bursa ile konuş yarım sezon ücretsiz kirala. Belli yani Daumun kalma şansı çok düşük.

Sdece oğuzhan ile koca ikinci yarı geçti..

Haksızmıyım

Ciddi mi yazdın bunu  :) Batalla'yı bize vermek yerine keserlerdi. Abarmıyorum Texas onu canlı canlı keserdi bizde oynayacağına. Batala iyi futbolcu ama Bursa üzerinden bize gelme şansı sıfır oğlu sıfırdı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ciddi mi yazdın bunu  :) Batalla'yı bize vermek yerine keserlerdi. Abarmıyorum Texas onu canlı canlı keserdi bizde oynayacağına. Batala iyi futbolcu ama Bursa üzerinden bize gelme şansı sıfır oğlu sıfırdı.

Bursaspor taraftarı ile eskisi gibi sorunlarımız uç boyutta değil. Fikret Orman'ın tavırlarından sonra durumlarda düzelme oldu.

Takılmayın o eski muhabbetlere..

Tribündekilerinde arası iyi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 01:21:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben sana diyeyim. Para ile satın alınıyor orada ki bir çok adam. O oy kullananların bir çoğunu Beşiktaşla alakası bile yok..

5 sene önce bana kongre üyesi olmam için teklif gelmiş, ama istediği kişilere oy veremem karşılığında her sene ücretimin ödeneceği söylenmişti..

Bakın ben de bunları anlamıyorum. yıllık ücretini karşılayacağını söylemek yahu yıllık aidat zaten hiçbir şey değil ki. Asıl mesele girerken verdiğin para kulübe hoş şuanda o da çok düşük kongreyi beğenmeyen buyursun hemen aday olsun hem kulüp de para kazansın.

Kongre yapısını az çok bilen insanım. sizin satılık diye tabir ettiğiniz adamlar oy vermeye bile gelmediler son seçimde. Fikret Orman 50 yaş üstü üyelerin oylarıyla aldı bu seçimi Demirören gibi değil yani durum. O yüzden 2016 seçimi her şeye açık İsmail Ünal yüzde 90 aday olacak. Seçilirse yandı gülüm keten helvam. O yüzden üye olun beyler ne yapın ne edin üye olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 01:22:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursaspor taraftarı ile eskisi gibi sorunlarımız uç boyutta değil. Fikret Orman'ın tavırlarından sonra durumlarda düzelme oldu.

Takılmayın o eski muhabbetlere..

Tribündekilerinde arası iyi..

Tribünlerin arası iyi mi :) Hocam ben Bursalıyım deme bunu bana şuan bırak yumuşamayı çok daha fazla nefret ediyorlar Beşiktaş'tan çünkü akıllarında rakip görüyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Tribünlerin arası iyi mi :) Hocam ben Bursalıyım deme bunu bana şuan bırak yumuşamayı çok daha fazla nefret ediyorlar Beşiktaş'tan çünkü akıllarında rakip görüyorlar.

Ya hocam ben trübün üst tarafları söylüyorum. Orada belli ağırlığı olan. Sen beni dinle bu konuda ;) Üstler sus derse altların gıkı çıkmaz.Bu işler böyle..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

Bakın ben de bunları anlamıyorum. yıllık ücretini karşılayacağını söylemek yahu yıllık aidat zaten hiçbir şey değil ki. Asıl mesele girerken verdiğin para kulübe hoş şuanda o da çok düşük kongreyi beğenmeyen buyursun hemen aday olsun hem kulüp de para kazansın.

Kongre yapısını az çok bilen insanım. sizin satılık diye tabir ettiğiniz adamlar oy vermeye bile gelmediler son seçimde. Fikret Orman 50 yaş üstü üyelerin oylarıyla aldı bu seçimi Demirören gibi değil yani durum. O yüzden 2016 seçimi her şeye açık İsmail Ünal yüzde 90 aday olacak. Seçilirse yandı gülüm keten helvam. O yüzden üye olun beyler ne yapın ne edin üye olun.
Allah korusun. Duyum var mı abi başka aday olabilecek birileri cıkar mı sence?

Eskiden rakamlar yüksekti ve onuda karşılıyorlardı. Çok ciddi çalışıyorlar ben şok olmutum. Hatta dedim benim kime oy verdiğimi nereden bileceksiniz..

Olay şu. Sana iki tane kağıt veriliyor sandığa giderken. Birisi A yazıyor diğerinde B.. Sen çıkarken B yi iade etmek zorundasın A yı attığını göstermek için :)

Fikret Ormanın o üyelik ücretlerini düşürmesi çok olumlu ancak bizim taraftar biraz gariptir. Hep ses çıkarır ama ceplerinde akrep vardır. Kulübü için 1 kuruş harcamaktan korkuyorlar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 01:27:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Allah korusun. Duyum var mı abi başka aday olabilecek birileri cıkar mı sence?

Muhalefetin adayı zaten belli ama olur mu olmaz mı bilinmez. Hasan ARAT. Hükümete yakın birçok zengini de alabilir arkasına ama İsmail Ünal'ın satılık en az 1500 oyu var kongrede. Demirören de 2000 civarı. Yani Demirören'in çok büyük etkisi olacak eğer üye olmazsak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Muhalefetin adayı zaten belli ama olur mu olmaz mı bilinmez. Hasan ARAT. Hükümete yakın birçok zengini de alabilir arkasına ama İsmail Ünal'ın satılık en az 1500 oyu var kongrede. Demirören de 2000 civarı. Yani Demirören'in çok büyük etkisi olacak eğer üye olmazsak.

Üye olsanda değşmez..

Çünkü ilk seçimde oy kullanamazsınız.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 01:28:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Eskiden rakamlar yüksekti ve onuda karşılıyorlardı. Çok ciddi çalışıyorlar ben şok olmutum. Hatta dedim benim kime oy verdiğimi nereden bileceksiniz..

Olay şu. Sana iki tane kağıt veriliyor sandığa giderken. Birisi A yazıyor diğerinde B.. Sen çıkarken B yi iade etmek zorundasın A yı attığını göstermek için :)

Fikret Ormanın o üyelik ücretlerini düşürmesi çok olumlu ancak bizim taraftar biraz gariptir. Hep ses çıkarır ama ceplerinde akrep vardır. Kulübü için 1 kuruş harcamaktan korkuyorlar..

Kesinlikle haklısın. Forma pahalı biz halk takımıyız ama Demba Ba isteriz biz büyük takımız misali. Ben anlamış değilim ama yeni nesil biraz daha harcıyor gibi Kartal Yuvaları 30 milyonu geçti bu sene :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 01:29:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Üye olsanda değşmez..

Çünkü ilk seçimde oy kullanamazsınız.

Tüzükte bu kuralın da değişmesi gündemde ama henüz geçmediği için bilemiyoruz aslıastarı ne olacak. Her ne olursa olsun herkes üye olmalı ilk etapta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Tüzükte bu kuralın da değişmesi gündemde ama henüz geçmediği için bilemiyoruz aslıastarı ne olacak. Her ne olursa olsun herkes üye olmalı ilk etapta.

Bunun değişmesi iyi olmaz ama. Parası olan bir adam çok rahat seçim kazanabilir. Kalsın..

Kartal Yuvası için ise ;

Valla siyah ve beyaz renkleri nasıl kulllanamıyoruz insan şaşırıyor. İster spor ister klasik ne ararsan çok rahat renk üretebilirsin. Ancak fiyatlar konusunda fazla uçuluyor..

Mesela adam dışarda 70 liraya eşofman buluyorsa bizde mutlaka 150 dir..

Bu dengesiziği biraz düşürmek lazım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 01:34:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunun değişmesi iyi olmaz ama. Parası olan bir adam çok rahat seçim kazanabilir. Kalsın..

Kartal Yuvası için ise ;

Valla siyah ve beyaz renkleri nasıl kulllanamıyoruz insan şaşırıyor. İster spor ister klasik ne ararsan çok rahat renk üretebilirsin. Ancak fiyatlar konusunda fazla uçuluyor..

Mesela adam dışarda 70 liraya eşofman buluyorsa bizde mutlaka 150 dir..

Bu dengesiziği biraz düşürmek lazım

Ürünler mükemmel yalnız bir mont aldım ben bu kış 240 civarıydı sanırım ama gerçekten mükemmeldi çok kaliteli. Katılıyorum Siyah Beyaz Gri hatta kırmızı var  elinde adam sarı kırmızı gibi iğrenç bir renk karışımına griyi sokup neler yapıyor biz..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ürünler mükemmel yalnız bir mont aldım ben bu kış 240 civarıydı sanırım ama gerçekten mükemmeldi çok kaliteli. Katılıyorum Siyah Beyaz Gri hatta kırmızı var  elinde adam sarı kırmızı gibi iğrenç bir renk karışımına griyi sokup neler yapıyor biz..

Bende hırka almıştım. Halen taş gibi valla. Ama Sarar ın malıydı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı eski inönü

eger oyleyse Fikret Orman seçime yakın 100 tl yapar uyelikleri patlatır o işi  :evillol: Fikret Orman akıllı adam ve klüp içindeki olayları iyi bilen birisi bence kolay kolay yenilmez

Çevrimdışı Tolga

bende sana yakın düşünüyorum da söylemek istemedim  :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Transfer döneminin başlaması ile çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta bonservisi elinde bulunan Yalçın Ayhan ile 2 yıllığına prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmelerde Yalçın Ayhan'ın Beşiktaş'tan 400-500 bin Euro arası  + maç başı 3.000 -5.000 Euro arası ücret istediği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Ayhan'ın İngiltere vizelerinin hazırlandığı ve Beşiktaş'ın İngiltere'de yapacağı kampa dahil edileceği gelen bilgiler arasında.

Yalçın Ayhan'ın 2013-2014 Sezonu Performansı

32 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu geçen sezon Kasımpaşa formasıyla Spor Toto Süper Ligi'nde 33 karşılaşmada oynarken bunların hepsine ilk 11'de başladı. 33 karşılamada 3 sarı kart gören Yalçın Ayhan, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Kaynak: Sporcini
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

konuyu fazla dağıtmadan devam edelim lütfen.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 13:58:11 muratkaya ]

Çevrimdışı onurt

Formalar 15 temmuzda çıkıyorsa 15 temmuzdan önce ofansif ortasaha ya da forvet transferinin açıklanacağını düşünüyorum.
Yanına da Yalçın'ı eklerler. Stoper ve açıklanmayacak diğer transfere ise Allah Kerim.
Anlaşılan toroman ve sezeri oynatmayacaklar. Yerlilerin bu kadar önemli olduğu bir senede iyi fiyata satabiliyor olmamız lazım.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

ÇAĞRI KARDEŞİM İSMAİL ÜNAL GELİRSE NEGİBİ FALİYETİ OLUR ...BJK... İÇİN İYİ OLMAZ DEMENİN NEDENLERİ NEDİR ? SADECE MERAK ETTİM.  ŞAHSEN ÇOK İYİ BİLDİĞİM BİRİ DEĞİL...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Özgür K.

Hala transfer yapamadık yaa.

Birde iyi tarafından bakalım :)

Bizim yönetime pazarlıkçı imajı yapıştı,artık gençlerbirliği kayseri gibi klupler fiyat çekerken iki kere düşünür:))
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Q

Son Dakika: ''Yalçın Ayhan, Beşiktaş kulübüyle 2 yıllık anlaşma imzaladı. Oyuncunun İngiltere kampına katılması bekleniyor''
- Diye haber okutma bize "Ya rabbi" :)

Çevrimdışı Serjo

Töre'ye karşılık Sivok takası söz konusu değil. Sivok bu yıl takımda kalacak. töre için Beşiktaş 3M Eur öneriyor Rubin 4,75 M Eur istiyor.
Töre kendisini isteyen Beşiktaş harici tüm takımlara olumsuz cevap veriyor, görüşme taleplerini dahi kabul etmiyor. Orta yol bulunacaktır.

kaynak her dediği çıkan (mechul Haberci)  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.