iyide öyle olduğunu nerden biliyorsun daha düşük bir fiyata bize imza attıysa bu parayı seçmediği anlamına gelmezmi ha TS tabiki laf söyleyecek taraftarlarına bir açıklama yapmak zorunda bir insanı babasıyla yargılayabilirmisin adam belliki kişiliksiz basının oyuncağı olmuş kanal kanal dolaştırıp konuşturuyorlar. Her ağzını açtığındada oğluna zarar verdiğinin farkında bile değil aklı başında bir baba çıkıpta öyle konuşurmu ama onuda çok görmemek lazım nede olsa gs li normal 
geseli olması zaten bütün detaylara acıklık getiriyor abi. demek istediğimde bize böyle adamlar lazım değil. İHO ile yanal ve diğer yöneticiler ile cekilmiş gülerek ailece fotoğrafları bile sızmış medyaya iki yüzlülük buna denir. masadan kalkıp bizimkileri ariyorlar sonra. akabinde ne olduysa iho vazgecmiş onların vazgectiği bir adamı biz almamalıyız bize yakışmaz öyle adamlar. babasımı büyük oğlumu büyük?? ki ne yaptığını bilmiyecek?
Kap gelmeden hiçbirşey bitmiş değildir 
Deniz inşallah gelmez eğer herşey düşündüğüm gibiyse.
Yazdiklairna harfiyen katiliyorumda Babasi ile Tolgayi karistirmayalim. Adam eger Parayi seceydi Trabzondaydi. Bunu unutmayin. Adam babasina karsi gelmis Besiktasa imza atmis. Agzindan cikan sozu yedigini bilmiyoruz. Fiyatlair bilmiyoruz Kap aciklamasi gelsin bir gorelim. Cok on yargiliyiz.
ZEKI adamın babasına karşı gelipte Bizi sectiğini nerden biliyorsun? madem karşı gelipte bizi secmiş ozaman Bizim yöneticileri niye arayip Bak son fiyat bunu verdiler demiş? hadi babası ondan habersiz canlı yayına bağlandı kişiliğini pazarladı, peki cok istiyordu ya bize gelmeyi.. ozaman neden İHO ile görüşmüş? deseydi yaa kardeşim ben beşiktaşa gidicem kararımı verdim. KAP acıklaması gelsin eğer rakam 1.2 üzerindeyse para icin gelmiştir. ve dediklerimin hepside harfiyen doğrudur demektir. bide gülerek sırıtarak poz vermiş Bittim resmen:))))
NOT: dediğin gibi eğer onların verdiği rakamın altında kabul etmişse teklifimizi, Belki adamdir diye düşünmeye zaman ayırabilirim. ama geseli olması karakterinden şüphe etmeme devam ettirecektir. sadece benim değil BENİM gibi düşünen herkes icin gecerlidir.