2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564807 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türker

Bizim taraftar cok cabuk kabul ediyor bazi seyleri, ben sasiriyorum acikcasi. Bu oyuncu Besiktas'a soz verdiyse Trabzon'la gorusmeyecek, sozunun arkasinda duracak.

Bazilari babasinin aciklamalari Tolgay'i baglamaz demis. Sonucta bu cocugu bu baba buyutmedi mi? Kaldi ki simdi bile babasina aciklama yapma diyemiyor mu? Istese der, ben bu takimlarla gorusuyorum beni zor duruma sokacak aciklamalar yapma der. Babasi yarin bir gun tv'ye baglanir Bilic'e soyledim Tolgay'i orada oynat dedim niye oynatmiyor, biz bu taktikten rahatsiziz vs diye gevelemege baslarsa hic sasirmayin, alinan oyuncu bu paketle geliyor.

Bunun otesinde gsli olma durumuna da bir aciklik getirelim. Her oyuncu cocukken baska takimi tutabilir ama bu adam 24 yasinda profesyonel futbolcuysa transfer doneminde gsliyim aciklamasi yapmaz, yaptirmaz..Yaptirirsa da keyfi bilir, ben bu saatten sonra bu adamin ne formasini alirim ne de destek olurum.. Gidip de isliklamam tabi, takima olumsuz etki etmesin diye ama benim destegimi alamaz.
işte ben de bunu kast ettim, böyle yapılan transferlerin muhalifi adam daha gelmeden oluşuyor ,ufak bir aksilikte çok büyük sorunlar çıkıyor, inşallah böyle olmaz .mehmet topuz transferimde farklı sorunlar olmuştu ama sonuçta sorunlu bir transferdi ,fb ye de yaramadı ,oyuncunun parası ile birlikte 20 milyon doları çöpe attılar beter olsunlar .

Çevrimdışı ZORBEY

ts nin düşeceği bir duruma bende gülmem ama durumları fena tabi görünen bu belkide örtülüden gidiyordur diğer konu bir dany olayına benzetmek yanlış dany her şeyden önce gs li değil ama oranın oyuncusu bizde sözleşmesi bitince gideceği yer orası dany de suç yok ona formamızı giydirende suç var. Tolgay imzalarsa bizim oyuncumuz olacak ve böyle konuşmak haksızlık olur. Kara çalmaktır. Yaşanmamış bir olaydan adam asılmaz. kaldıki şu anki Beşiktaş kadrosunda acaba kaç renkli var peki bunlar maçmı satıyor yada renklilerde kaç Beşiktaşlı var onlarda bizemi yatıyor bu işin sonu yokki böyle düşünmek çok yanlış

abi kimseye kara calmıyoruz da, ne bileyim adam bağıra bağıra geseliyik dedi. tamam belki geseden transfer almadık ama benim gözümde. bunca sene bize onlardan yada onlar icin yapılan okadar haksızlıktan sonra. orda forma giymiş yada o takımı tutmuş hiç farketmez. ha vatan haini ha geseli no fark o bicim beşiktaşlıyım:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Necmi

Gidip bunları yerlerinde Memleketlerinde görmek lazım  :evillol: Acaba gerçekten böyleler m, ? Karaadenizin güzelliğini SAF temiz güzel insanlarını görmek lazım  :evillol:
Güzel insanlar ama saf değiller kucağa düşersen affetmezler sohbet etmek güzel oluyor ama yaşam koşullarını gördüğünde saygı duyuyorrsun adamların öyle yerlerde evleri varki benim olsa çıkmağa tırsarım gider parkta yatarım yol kenarında buldukları bir metre düz yere mısır ekiyorlar çalışkan millet severim karadeniz insanını kendilerine bile gülebilen ender insanlardır. bu önemli bir meziyet @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

adamla 1 hafta kafa buldum diye küstü konuşmuyor benimle, ve duyduğuma göre tescilini bozup askere gidiyor. aklıma gelmişken yarın uğrayip gönlünü alayım gider ayak küs gitmesin:))) rahmetli babasıda acayip fanatikti mac sonrasi galip geldiklerinde adam sevincten beni caldırıp durduğunu bilirim allah nur icinde yatırsın
Amin Allah mekanını cennet eylesin, Eğlence ayrı gerçek hayat ayrı Küs kalınmaz hele ki tanıdık dostsa  :ok:

Çevrimdışı f_madida

gs maçında bir tane atarda maçı kazanırsa fikrin değişirmi :alala:

O gune kadar sorunsuz oynadiysa, bekleneni verdiyse, babasindan sacma aciklamalar gelmiyorsa fikrim degismege baslar, bu durumda gol atmasa da olur. Isini iyi ve sorunsuz yaptigi surece olumlu dusunurum...Ancak su an itibariyle bende olusturdugu itiba tamamen olumsuz, ne ailesinin ne de kendisinin su donemdeki aciklamalari ve davranislari profesyonel bir futbolcuya ve Besiktas'ta oynayacak bir sporcuya yakismiyor.. Bizim takimimizda cok onemli yildizlar oynadi, oynuyor, kimsenin bu kadar genis bir krediyle hareket ettigini hatirlamiyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

Güzel insanlar ama saf değiller kucağa düşersen affetmezler sohbet etmek güzel oluyor ama yaşam koşullarını gördüğünde saygı duyuyorrsun adamların öyle yerlerde evleri varki benim olsa çıkmağa tırsarım gider parkta yatarım yol kenarında buldukları bir metre düz yere mısır ekiyorlar çalışkan millet severim karadeniz insanını kendilerine bile gülebilen ender insanlardır. bu önemli bir meziyet @ALI RIZA
Hayatlarına Saygım sonsuz heleki dik yamaçlarda ormanların içinde... Fikir temizliklerini güzellikleri görmek istiyorum @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

abi kimseye kara calmıyoruz da, ne bileyim adam bağıra bağıra geseliyik dedi. tamam belki geseden transfer almadık ama benim gözümde. bunca sene bize onlardan yada onlar icin yapılan okadar haksızlıktan sonra. orda forma giymiş yada o takımı tutmuş hiç farketmez. ha vatan haini ha geseli no fark o bicim beşiktaşlıyım:)
iyide bunu söyleyen babası ben öyle babanın ....... diyeyim siz gerisini doldurun ama imzayı atarsa artık bizim oyuncumuzdur. ona göre bakmamız gerekir zaten babasının da demesine göre ulaşamıyormuş demekki oda tepkili ama sonuçta baba bir şeyde diyemezsinki

Çevrimiçi Samet Ç

Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

hayırlı olsun.

Çevrimdışı ZORBEY

iyide bunu söyleyen babası ben öyle babanın ....... diyeyim siz gerisini doldurun ama imzayı atarsa artık bizim oyuncumuzdur. ona göre bakmamız gerekir zaten babasının da demesine göre ulaşamıyormuş demekki oda tepkili ama sonuçta baba bir şeyde diyemezsinki

evet imzayı atarsa mecburen kabullenecez bizim olduğuna:)) ama babası yaa işte ne ektiyse onu bicecek yaa babasının oğlu işte, babası böyle dedi allah bilir oğlu napar artık:))))))))

neyse hayırlısı demekten başka çaremiz yok. inşallah taraftarı olduğu takım gibi cirkef biri değildir. yada ekmek yediği yere nankörlük edecek biri.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Sözleşme şartlarını bekliyorum.Yarın kap gelir muhtemelen.Yine uykusuz bir gece olacak  :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı TØLGA

evet imzayı atarsa mecburen kabullenecez bizim olduğuna:)) ama babası yaa işte ne ektiyse onu bicecek yaa babasının oğlu işte, babası böyle dedi allah bilir oğlu napar artık:))))))))

neyse hayırlısı demekten başka çaremiz yok. inşallah taraftarı olduğu takım gibi cirkef biri değildir. yada ekmek yediği yere nankörlük edecek biri.
Şöyle bir yorum yapıyım o zman babası çorumda eğitim almış çocuğu almanyada  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Mehmet Topuz giymişti  :evillol:
Hahahahahaha :kop: .Bunu yazacağını biliyordum  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Hadi geçmiş olsun bi transfer sezonunu daha böylece kapatmış olduk.  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Son Dakika : Tolgay Arslan 3 Yıllık Anlaşması BJK Camiasına hayırlı Olsun

https://www.facebook.com/ArenaBesiktas?fref=nf
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 01:20:35 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Anil

Fotoyu çok fazla paylaşıp iho yu sinirlendirmeyin :D

Çevrimdışı Renton

Bu transferden cok rahatsızım
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Necmi

yok yanlış biliyorsun anasına bak kızını al diye kadınlara söylerler oğul farklıdır babaya benzemez genelde zıt karakterler olur

Çevrimiçi Samet Ç

Son Dakika : Tolgay Arslan 3 Yıllık Anlaşması BJK Camiasına hayırlı Olsun

https://www.facebook.com/ArenaBesiktas?fref=nf
Sözleşme 2018 yılına kadarmış. 3 yıl yani.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 01:18:42 ALI RIZA ]