2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4567989 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anil

Okumamış olan varsa diye kopyalıyorum:

http://m.ntvspor.net/yazar/ali-ece/1602/tolgay-tore-ve-olcay-gibi-kartal‘i-ucurur
Ali Ece yi çok severimde okadar gereksiz konulara değiniyor ki insan okumaya eriniyor :D

Çevrimdışı cisse557

Hbr1903- Tolgay Beşiktaş'ta.

Çevrimdışı Türkay

malum site haber yaptı Tolgay Beşiktaşta diye.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Geovani

Bu tolgay olayı baya eğlenceli oldu transfer dönemine renk kattı...İmza atar veya atmaz bilemem ama bence iyi oyuncu daha öncede yazdığım gibi bize ilaç olacak..
@yigitcan1903 kardeşim benim kafadasın bir orhan veli fanatiği olarak o zaman şöyle bağlayalım

Vodafone arenayı düşünüyorum gözlerim kapalı
Önce hafiften bir 'sen benim her gece efkarım.
Sonra sütun sütun heykelleriyle karşılıyor eski açık
Yavaş yavaş yürünüyor ağaçlı yoldan
atkılarıyla yürüyor kartallar
Yakınlardan çok yakınlardan
Sra sıra taraftarıyla meşaleleriyle
yeni decibel rekorları kırılıyor boğazın  rüzgarlarında
Vodafone arenayı düşünüyorum gözlerim kapalı

İNŞ ağustosta açılınca dinlicez  :D
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 23:34:29 Geovani ]
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

Yarın Kap gelse İmzaladık üstüne babayı verdi deseler süper olur  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Günlerdir Pazartesi resmen açıklanır diyordum tam iş olumsuz bitti derken haklı çıkacağım galiba :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

1.2 nin üstünde olmus anlasma işte canım sıkıldı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Haydi hayırlı olsun camiamıza :ok: 1.2 den fazla verilmiş ama sözleşmesi 1,5+2 yıllık o yüzden de gayet başarılı transfer :)

Çevrimdışı ZORBEY

bizi rezil edecek bir transfer yaptık. renkli takım taraftarından bize topcu olunmaz, iki kulübü birbirine düşürüpte bu rekabetten prim yapmaya calışan adamdan hayır gelmez. keşke başkan aramayipta transfer etmeseydi. ortada henüz net bir transfer yok ama bu adam beşiktaş a yakışacak bir karakter değil. daha transfer olmadan bizi kullanan adam ne kadar işimize yarayacak soru işareti olmaktan cıktı herşey ortada ne kadar düzenbaz nankör sözünün eri olmadığının resmidir yaptıkları. ben böyle adamlara argo kelime ile kılıf giydiririm ama yineliyorum inşallah bize gelmez ts gibi bizim başkan da vazgecer yol verir... şampiyonluk dahi bu adamla gelecekse VARSIN 2. 3. olalım ama böyle yanar dönerler adamları almamış olalım...
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Samet Ç

:akuma:

ysariusta

• Ziyaretçi

Tolgay'ın babası benden daha Kayserilidir.
Yok Çorumlularmış. Ali Ece den biliyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

Haydi hayırlı olsun camiamıza :ok: 1.2 den fazla verilmiş ama sözleşmesi 1,5+2 yıllık o yüzden de gayet başarılı transfer :)
Nerde yazıyor @anilt resmi acıklama gelmedi daha  :alala:

Çevrimdışı BabaKartal

Ntvspor da R.Dilmen açıkladı.
Hacı osmanın teklifi geri çekmesinin nedeni tolgay ve eşinin bitmek bilmeyen istekleriymiş.Hacıosman delirip kağıtları yırtıp çıkmış odadan.

Çevrimdışı Deniz

korkarım yarın olası kap bildiriminde de yerini alır işte oğlum şöyle oğlum böyle :lol:
yağmur adam filminin afişindeki caps harika giderdi mesela  :D
enterasan işler bunlar.
Sıktı artik bu adam resmen şov peşinde..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

bonservisi düsmüs maasi artmis diolarr
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BabaKartal

bonservisi düsmüs maasi artmis diolarr
300 bin euroydu bonservisi zaten ,ne kadar düşebilirki.

Çevrimdışı Deniz

Bir dik duruş sergiledik ve başarılı olduk.Bu duruştan taviz vermeden devam etmemiz gerekiyor.1.2 dediysek 1.2 yi geçmememiz lazım.Yoksa babası olacak herif amacına ulaşmış olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Sabah muhabiri 1,5 ya da 1.6 olabilir diyordu. Her kafadan bir ses çıkıyor. Beklemek lazım.
@ZORBEY neden rezil olalım. Bir malın fiyatını alıcı belirler. Atiba bizde 1 milyon bilmem kaç alıyor. Biz almasaydık Antalya alacaktı o yıl, 600 binden fazla alamazdı. Bu adama kulüp bir fiyat aralığı belirlemiştir. Kaldı ki belirlemek zorunda, UEFA canına okur adamın. 1.2 de bu fiyatın içindedir; 1.6 da. Bilmediğimiz detaylar var. Ayrıca bence bu adamlar profesyonel. Hamza Hoca ne diyor küçükken Fenerliydim sonra değişti diyor. Camiyanın içine girince onutur gider.

Çevrimdışı Tolga

Tolgay ile önceden anlaşılan fiyat neyse o fiyatla sözleşme imzalanmalı yoksa bu transferi kimse şu saatten sonra kabul etmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

300 bin euroydu bonservisi zaten ,ne kadar düşebilirki.
onu nerden biliyorsumki ? Bn daha yüksek duyduydum oda ne kadar doğru tartısılır
Kap gelsin görücez :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat

Tolgay geldiyse forma numarası 61 olsun  :bateri:
Edit: Tolgay Arslan yarın 14:30 da İstanbul da. (TwitterHaberAjansı  :iscrewy: )
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 23:54:11 Sedat ]
handikaplı çArşı  

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir dik duruş sergiledik ve başarılı olduk.Bu duruştan taviz vermeden devam etmemiz gerekiyor.1.2 dediysek 1.2 yi geçmememiz lazım.Yoksa babası olacak herif amacına ulaşmış olur..
Bütçenin içinde kalındıysa sıkıntı yok. Şöyle olsaydı; ts 2.2 verdi biz 2.4 verdik ve bize gelseydi tamam yerden göğe kadar haklısın derdim. Bakalım yarın bir açıklansın hele.

ysariusta

• Ziyaretçi

Tolgay geldiyse forma numarası 61 olsun  :bateri:
:kop: :kop: :kop: valla olsun

Çevrimdışı BabaKartal

Benim içime sinmedi bu tolgay.
İnşallah verimli olur. Beşiktaş ın başarısı her türlü duygudan ,kızgınlıktan üstündür.

Çevrimdışı Deniz

Bütçenin içinde kalındıysa sıkıntı yok. Şöyle olsaydı; ts 2.2 verdi biz 2.4 verdik ve bize gelseydi tamam yerden göğe kadar haklısın derdim. Bakalım yarın bir açıklansın hele.
2.4 falan vermeyiz zaten ama bence ilk sözleşme neyse o imzalanmalı.1.6 lar falan konuşuluyor bence fazla olur ..