2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568843 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  6 dk.6 dakika önce
Beşiktaş'ın Tolgay Arslan'la sözleşmesi 3.5 yıllık. Ücretler yarın açıklanacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Tolgay en iyi cevabi vericektir size sahada öyle ucuk kacik bir maliyeti yok adamin
Bizim takim ici dengelere göre normal gayet
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ntvspor da R.Dilmen açıkladı.
Hacı osmanın teklifi geri çekmesinin nedeni tolgay ve eşinin bitmek bilmeyen istekleriymiş.Hacıosman delirip kağıtları yırtıp çıkmış odadan.
kagıt yırtma moda olmuş  :evillol: Bizden öğrenmişler hava atıyorlar  :akuma:

Çevrimdışı ZORBEY

Sabah muhabiri 1,5 ya da 1.6 olabilir diyordu. Her kafadan bir ses çıkıyor. Beklemek lazım.
@ZORBEY neden rezil olalım. Bir malın fiyatını alıcı belirler. Atiba bizde 1 milyon bilmem kaç alıyor. Biz almasaydık Antalya alacaktı o yıl, 600 binden fazla alamazdı. Bu adama kulüp bir fiyat aralığı belirlemiştir. Kaldı ki belirlemek zorunda, UEFA canına okur adamın. 1.2 de bu fiyatın içindedir; 1.6 da. Bilmediğimiz detaylar var. Ayrıca bence bu adamlar profesyonel. Hamza Hoca ne diyor küçükken Fenerliydim sonra değişti diyor. Camiyanın içine girince onutur gider.

BİZ BEŞİKTAŞ`ız kardeşim bize ne yanar ne döner nede nankör adam lazım değil.. isterse messi olsun isterse ronaldo olsun. isterse bizi 5 sene üst üstte şampiyon yapsın ama böyle adamların kulübe adım atıpta bizim o formayı giymesi zoruma gidiyor. başkanı severim ama bu transfer olur biterse onada diğerleri gibi adam değildir derim. böyle adamları istemiyoruz babası sirk cambazı gibi cıkıp tv de bağıra bağıra biz ailece geseliyiz diğer adını telafuz ettiği takımıda uyandırıp işin icine sürüklemeye calişiyor ki fiyat dahada yükselsin. yahu geseden hangi adam geldide adam gibi bize fayda sağladı? yöneticisinden tut taraftarına kadar bunların alayı dönektir.! bu adam bize cok mac kaybettirecektir. bu ADAM adam değildir. olsaydı zaten ağzından cıkan sözü yemez yutmaz masadan kalkıpta başka kulübe fiyatı arttırıyormusunuz diye haber salmazdı. bu adamı kulübe getirende adam değildir. bu adama adamdır diyende adam değildir. bize böyle adamlar lazım değil. bize özü sözü bir adamlar lazım. sırtına beşiktaş formasi giyecekse eğer önce şerefli sonrada karakterli olması lazım. ama bu saydıklarım bu adamda yok, var diyen varsa eğer ondada yoktur...!!!
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı BabaKartal

onu nerden biliyorsumki ? Bn daha yüksek duyduydum oda ne kadar doğru tartısılır
Kap gelsin görücez :)
En son haberde geçen 300 dü.
Birde F.Orman faktörü var .kelepiri seven adam oldu bu yıl.Aman nazar değmesin diyelimde.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ahan da yarın geliyor haberler geliyor KAP gelmeden kimse gelmez  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

Niye malum site deniyor onu anlamış değilim.
Gördüğüm kadarıyla buradaki hemen herkes takip ediyor.

Çevrimdışı Tolga

Onu açıkçası bende hala anlamış değilim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

muhalif diye  burda fikret orman severde cok zarar veren yanlarida var klübe ama özel haberleri doğru cıkıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

K.b abi bn sampiyonluk istiyorum 2. 3. Lük kesmiyo artik bu takıma emre melo gibi cirkef adamda lazim
Haaa biz onuda istemeyiz ama bu isler artik böyle yürümüyo birakalim bu duygusalligi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BabaKartal

Hayırlı olsun deyip geçmek ,kalıyor bizede taraftar olarak .

Birde bir çok haber sitesinde ,şu eleman için Beşiktaşlılar hep yorum atmış.Alınsın falan süper diye.
Adam cidden iyi gibi.tabi 2 videoyla ne olduğu belli olmazda.
http://www.transfermarkt.com.tr/pione-sisto/profil/spieler/252641

Çevrimdışı Karabay

muhalif diye  burda fikret orman severde cok zarar veren yanlarida var klübe ama özel haberleri doğru cıkıyor
onu bende biliyorum ama begenip takip ediyorsan niye malum site dersin. Beğenmeyip malum site diyorsan niye takip edersin. Garip.

Çevrimiçi Necmi

BİZ BEŞİKTAŞ`ız kardeşim bize ne yanar ne döner nede nankör adam lazım değil.. isterse messi olsun isterse ronaldo olsun. isterse bizi 5 sene üst üstte şampiyon yapsın ama böyle adamların kulübe adım atıpta bizim o formayı giymesi zoruma gidiyor. başkanı severim ama bu transfer olur biterse onada diğerleri gibi adam değildir derim. böyle adamları istemiyoruz babası sirk cambazı gibi cıkıp tv de bağıra bağıra biz ailece geseliyiz diğer adını telafuz ettiği takımıda uyandırıp işin icine sürüklemeye calişiyor ki fiyat dahada yükselsin. yahu geseden hangi adam geldide adam gibi bize fayda sağladı? yöneticisinden tut taraftarına kadar bunların alayı dönektir.. bu adam bize cok mac kaybettirecektir. bu ADAM adam değildir. olsaydı zaten ağzından cıkan sözü yemez yutmaz masadan kalkıpta başka kulübe fiyatı arttırıyormusunuz diye haber salmazdı. bu adamı kulübe getirende adam değildir. bu adama adamdır diyende adam değildir. bize böyle adamlar lazım değil. bize özü sözü bir adamlar lazım. sırtına beşiktaş formasi giyecekse eğer önce şerefli sonrada karakterli olması lazım. ama bu saydıklarım bu adamda yok, var diyen varsa eğer ondada yoktur......
iyide öyle olduğunu nerden biliyorsun daha düşük bir fiyata bize imza attıysa bu parayı seçmediği anlamına gelmezmi ha TS tabiki laf söyleyecek taraftarlarına bir açıklama yapmak zorunda bir insanı babasıyla yargılayabilirmisin adam belliki kişiliksiz basının oyuncağı olmuş kanal kanal dolaştırıp konuşturuyorlar. Her ağzını açtığındada oğluna zarar verdiğinin farkında bile değil aklı başında bir baba çıkıpta öyle konuşurmu ama onuda çok görmemek lazım nede olsa gs li normal  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK düşmanlıgı daha çok yapıyor ve BJK zarar verenleri resmen övüyor BJK yardımcı olanları Hedef gösteriyor... Malum site artık... Ayrıca tüm bjk forumlarda her yerde tepki ile karsılanıyor

Çevrimdışı Deniz

Kap gelmeden hiçbirşey bitmiş değildir  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

BİZ BEŞİKTAŞ`ız kardeşim bize ne yanar ne döner nede nankör adam lazım değil.. isterse messi olsun isterse ronaldo olsun. isterse bizi 5 sene üst üstte şampiyon yapsın ama böyle adamların kulübe adım atıpta bizim o formayı giymesi zoruma gidiyor. başkanı severim ama bu transfer olur biterse onada diğerleri gibi adam değildir derim. böyle adamları istemiyoruz babası sirk cambazı gibi cıkıp tv de bağıra bağıra biz ailece geseliyiz diğer adını telafuz ettiği takımıda uyandırıp işin icine sürüklemeye calişiyor ki fiyat dahada yükselsin. yahu geseden hangi adam geldide adam gibi bize fayda sağladı? yöneticisinden tut taraftarına kadar bunların alayı dönektir.. bu adam bize cok mac kaybettirecektir. bu ADAM adam değildir. olsaydı zaten ağzından cıkan sözü yemez yutmaz masadan kalkıpta başka kulübe fiyatı arttırıyormusunuz diye haber salmazdı. bu adamı kulübe getirende adam değildir. bu adama adamdır diyende adam değildir. bize böyle adamlar lazım değil. bize özü sözü bir adamlar lazım. sırtına beşiktaş formasi giyecekse eğer önce şerefli sonrada karakterli olması lazım. ama bu saydıklarım bu adamda yok, var diyen varsa eğer ondada yoktur......
Yazdiklairna harfiyen katiliyorumda Babasi ile Tolgayi karistirmayalim. Adam eger Parayi seceydi Trabzondaydi. Bunu unutmayin. Adam babasina karsi gelmis Besiktasa imza atmis. Agzindan cikan sozu yedigini bilmiyoruz. Fiyatlair bilmiyoruz Kap aciklamasi gelsin bir gorelim. Cok on yargiliyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

K.b abi bn sampiyonluk istiyorum 2. 3. Lük kesmiyo artik bu takıma emre melo gibi cirkef adamda lazim
Haaa biz onuda istemeyiz ama bu isler artik böyle yürümüyo birakalim bu duygusalligi
:claps:

Çevrimdışı ZORBEY

böyle adamları istemek yerine, macta haksızlık yapan hakemi, cirkeflik yapan rakip takım oyuncusunu sahaya inip bacaklarını kırmayı daha şerefli görüyorum. varsın küme düşelim, başka taraftarların sizin şu maçta şunu yaptınız da macı öyle aldınız demesini tahammül eden biri değilim şerefinle oyna şerefin ile yenil ama cirkef olma beşiktaş demek bu demektir
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ALI RIZA

Yazdiklairna harfiyen katiliyorumda Babasi ile Tolgayi karistirmayalim. Adam eger Parayi seceydi Trabzondaydi. Bunu unutmayin. Adam babasina karsi gelmis Besiktasa imza atmis. Agzindan cikan sozu yedigini bilmiyoruz. Fiyatlair bilmiyoruz Kap aciklamasi gelsin bir gorelim. Cok on yargiliyiz.
Ah babalar var ya babalar  :evillol:  :evillol: Alllah başımızdan eksik etmesin babaları ama birazda çocukları kendi hallerine bıraksalar  :bandit:
Kap bekleme moduna geçtim öksürük tuut gene gece gece  :s20:

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZORBEY 90 ların efsane kadrosunda çok başarılı çok efendi çok karakterli bir oyuncumuz Galatasarlıdır. İsmini burada yazmanın anlamı yok. Babasını değil Tolgay'ı aldık. Bize ne babasından. Fiyat istediğimiz aralıkta olunca imza atmışsın. Bu saatten sonra ne yapacak babası? Ayrıca karaktersizse merak etme zaten kaybolur gider. Katkı sağladıktan sonra bana ne hangi takımı tuttuğundan

Çevrimdışı Deniz

Ne transfer sezonuymuş arkadaş  :D

Çevrimdışı Karabay

BJK düşmanlıgı daha çok yapıyor ve BJK zarar verenleri resmen övüyor BJK yardımcı olanları Hedef gösteriyor... Malum site artık... Ayrıca tüm bjk forumlarda her yerde tepki ile karsılanıyor
e tamam haberlerini paylaşmayız burada olur biter. Ben şahsen ilk defa bu sitede yer alan bir haberin başka bir yerde malum site diye paylaşılmasını istemem.

Bu arada haber1903'e bir bağlılığım falanda yok. O beni bilmez bende onu.

Çevrimdışı TØLGA

böyle adamları istemek yerine, macta haksızlık yapan hakemi, cirkeflik yapan rakip takım oyuncusunu sahaya inip bacaklarını kırmayı daha şerefli görüyorusampiyonluküme düşelim, başka taraftarların sizin şu maçta şunu yaptınız da macı öyle aldınız demesini tahammül eden biri değilim şerefinle oyna şerefin ile yenil ama cirkef olma beşiktaş demek bu demektir
biz yapsakta yapmasakta diyor zaten rakip taraftar onu baskanin susarsa hakemler böyle eyyamcilik yaparsa ben isterim cirkef oyuncuyu
Senin sahaya inip adamlarin bacaklarini kirmana gerek kalmaz klup 5 mac seyircisz oynama + para cezasi almaz tribün gelirleride dahil buna
Senin yerine o adam  kirar bacaklarını cok duygusal bakiyoruz biz bu islere 2.lik 3. Lük haketmiyoruz biz
Ben şampiyonluk istiyorum elimden geldigincede kartal yuvasından alisveris yapmaya calisiyorum bn tek 2009 da gördüm sampiyonluk 100. Yıldakinde cocuktum daha
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kusura bakmayın ama hala duygusal bakıyoruz bazı şeylere.

Biz bu ligte kendi kendimize yarışmıyoruz.

Rakiplerimiz belli ve biz de buna göre kadro oluşturmak zorundayız.

İster Fb'li ister Gs'lı olsun bu çok mu önemli.

Önemli olan bu kulübün formasını hakkıyla terleten oyunculara sahip olmaktır.

Burak Bjk'lı da ne oluyor.Gitti derbi maçında kendini yere atıp Gs'ın 1 puan almasını sağladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

SON DAKİKA: Beşiktaş, Hamburg'dan Tolgay Arslan ile 3 yıllığına anlaştı. Tolgay Arslan yarın öğle saatlerinde İstanbul'da olacak.(A SPOR )