2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565716 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anil

Ts forum da birisi şöyle yazmış :D '' belki iho sinirlenip nuri şahini alır '' :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ts forum da birisi şöyle yazmış :D '' belki iho sinirlenip nuri şahini alır '' :D
:kop: Şaşırmadım. Biri şöyle bir şey yazmıştı. ''Şu anda Dortmund'dan iyi kadromuz var ama kullanmayı bilmiyoruz.''

Çevrimdışı Tolga

İHO sinirlenip Erkan'ın takım arkadaşı İbrahimoviç'i alacakmış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Neo Nesil

ne gülecekler bize varya ben ona yanıyorum:))))

asıl gülünecek olan onlardır...

ilk önce borçlanacak, iho ise demirören-aysal gibi kaçacaktır...

sonra finansal fair play nedeniyle uefadan minimum 2, maximum 4-5 sene...

tff tsyi küme düşürecek borçlar nedeniye

borçlardan dolayı ise, (bordomaviyi sık sık takip ederim, fikret orman gibi mali yapıyı güçlendiren, futbol aklı olup yüksek maliyetli oyuncuları çingene pazarlığı yapan, deli gibi sponsor bulan başkanları yok. muharrem usta, cevat kol başkan adayları serdal adalının türevleri) trabzonspor iflas bayrağını çekecek

BUNDAN DAHA KOMİĞİ NE OLABİLİR Kİ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Gidip bunları yerlerinde Memleketlerinde görmek lazım  :evillol: Acaba gerçekten böyleler m, ? Karaadenizin güzelliğini SAF temiz güzel insanlarını görmek lazım  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

asıl gülünecek olan onlardır...

ilk önce borçlanacak, iho ise demirören-aysal gibi kaçacaktır...

sonra finansal fair play nedeniyle uefadan minimum 2, maximum 4-5 sene...

tff tsyi küme düşürecek borçlar nedeniye

borçlardan dolayı ise, (bordomaviyi sık sık takip ederim, fikret orman gibi mali yapıyı güçlendiren, futbol aklı olup yüksek maliyetli oyuncuları çingene pazarlığı yapan, deli gibi sponsor bulan başkanları yok. muharrem usta, cevat kol başkan adayları serdal adalının türevleri) trabzonspor iflas bayrağını çekecek

BUNDAN DAHA KOMİĞİ NE OLABİLİR Kİ?
+1903  :claps: :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZORBEY

neyine gülecekler ??sebepleriyle birlikte acıklarmisin abi :)
Beklentileri karşılayamazsa, ve bize macı kaybettirirse, Dany gibi sacma sapan hareketler yaparda kırmızı görürse ozaman bize cok iyi gülecekler nede olsa gese taraftarı yaparmı yapar beklerim:)

Uefa mali fairplayden onlari tokatladiginda bizim onlara  gulecegimizden daha fazla gulemezler merak etme :ok:

orasi şüphesiz. ama yinede düşene birde biz vuralım demek bize yakışmaz GÜLEREK. şuda bir gercek ne gs nede bursa hiçbiri bizimle başka şehir de başka stad ta mac oynamayı kabul etmedi bunu TS kabul etti. ve sırf bu durumdan dolayıda onların düşeceği hiçbir duruma gülmem.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Neo Nesil

bildiğiniz bi torbacı varsa numarasını verir misiniz? bende bunların kafasını yaşamak istiyorum...

Çevrimiçi Necmi

geseli olması zaten bütün detaylara acıklık getiriyor abi. demek istediğimde bize böyle adamlar lazım değil. İHO ile yanal ve diğer yöneticiler ile cekilmiş gülerek ailece fotoğrafları bile sızmış medyaya iki yüzlülük buna denir. masadan kalkıp bizimkileri ariyorlar sonra. akabinde ne olduysa iho vazgecmiş onların vazgectiği bir adamı biz almamalıyız bize yakışmaz öyle adamlar. babasımı büyük oğlumu büyük?? ki ne yaptığını bilmiyecek?

Deniz inşallah gelmez eğer herşey düşündüğüm gibiyse.

ZEKI adamın babasına karşı gelipte Bizi sectiğini nerden biliyorsun? madem karşı gelipte bizi secmiş ozaman Bizim yöneticileri niye arayip Bak son fiyat bunu verdiler demiş? hadi babası ondan habersiz canlı yayına bağlandı kişiliğini pazarladı, peki cok istiyordu ya bize gelmeyi.. ozaman neden İHO ile görüşmüş? deseydi yaa kardeşim ben beşiktaşa gidicem kararımı verdim. KAP acıklaması gelsin eğer rakam 1.2 üzerindeyse para icin gelmiştir. ve dediklerimin hepside harfiyen doğrudur demektir. bide gülerek sırıtarak poz vermiş Bittim resmen:))))

NOT: dediğin gibi eğer onların verdiği rakamın altında kabul etmişse teklifimizi, Belki adamdir diye düşünmeye zaman ayırabilirim. ama geseli olması karakterinden şüphe etmeme devam ettirecektir. sadece benim değil BENİM gibi düşünen herkes icin gecerlidir. 
iyide ts ne zaman almışta vaz geçmiş anlamadım ilk giden biziz biz pazarlık ederken araya giriyor yüksek teklifte bulunuyor oturur dinlersin bir kulüp başkanıyla oturup resimde çektirirsin o resmi basınmı çekmiş birisi hatıra mahiyetinde çekmiş sızdırmış ts liler işi oldu bittiye getirmek için belkide Beşiktaşın geri çekilmesi için ama sonuç onların teklifini kabul etmemiş burda yanlış olan ts nin yaptığı birde utanmadan arkasından saygısızca konuşmuşlar ha Tolgay hayranı falan değilim gelsede olur gelmesede yeri dolmayacak bir oyuncu değil bize ne katkı verir bakıp göreceğiz gelirse tabiki gece uzun daha neler olur kimbilir ts başkanı hocası bir oyuncuya gidiyorsa ikna etmek için gidiyordur olmuş bitmiş bir şey yoktur demekki edememişler burda oyuncuyu yermek değil saygı duymak gerekiyor bence ama babası için aynı şeyleri diyemeyeceğim daha imzayı atmadan oğlunu Beşiktaş taraftarına yem etti. Şimdi birde Tolgay babası tarafından kaybolan itibarını tekrar kazanmaya uğraşacak Babasının yaptığıda açık gs yi devreye sokmak istedi ama bilmiyorki alacak paraları yok. fb de gs de bitik yaprak kımıldamıyor yoksa gs çoktan atlardı işin içine fb de ts ye oyuncu kaptırmazdı boş verin bunları esas sezon bitince yeni transfer sezonu çok eğlenceli geçecek seneyede sponsor bulamasınlar bu ateş üfleyerek sönmez. :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şu an sözleşmeler okunuyormuş
Beşiktaş yönetricisi yarın kesin olarak İstanbulda olacağını söylemiş
Beşiktaş hiç bir şekilde babası ile görüşmemiş. Sadece tolgay ve menajeri ile görüşmüş.

Bence önemli bir mevkiye iyi bir oyuıncu aldık.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anil

Gidip bunları yerlerinde Memleketlerinde görmek lazım  :evillol: Acaba gerçekten böyleler m, ? Karaadenizin güzelliğini SAF temiz güzel insanlarını görmek lazım  :evillol:
Zamanında babam bizzat sait olmuş bu duruma,34 plaka arabaların tekerlerini felan indiriyorlarmis bazıları :D

Çevrimdışı Deniz

Almanyadan alacağı tek şahin şahin k dır  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Beklentileri karşılayamazsa, ve bize macı kaybettirirse, Dany gibi sacma sapan hareketler yaparda kırmızı görürse ozaman bize cok iyi gülecekler nede olsa gese taraftarı yaparmı yapar beklerim:)

orasi şüphesiz. ama yinede düşene birde biz vuralım demek bize yakışmaz GÜLEREK. şuda bir gercek ne gs nede bursa hiçbiri bizimle başka şehir de başka stad ta mac oynamayı kabul etmedi bunu TS kabul etti. ve sırf bu durumdan dolayıda onların düşeceği hiçbir duruma gülmem.
beklentin ne iste ucup kacmasini beklemiyorum ben velinin topla daha iyi iliskisi olan bir tik üstü oyuncu
Danyle neden kiyasliyosunki ne alaka gsdenmi aliyoruz oyuncuyu trabzon anlasmis olabilir trabzondan öncede bizle anlastiydi adam
Ben gülüncek birsey göremiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Her neyse herşeye rağmen ihtiyacımız olan bir bölgeye yerli olmasını da hesaba katarsak kaliteli bir transfer yaptık :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Zamanında babam bizzat sait olmuş bu duruma,34 plaka arabaların tekerlerini felan indiriyorlarmis bazıları :D
Allahtan benimki 21  :evillol: en kötü bence arabayı yakarlar  :bandit: kasko yenisi alırım  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Okuduğum yerde bir sürü trabzonlu tanırım çoğu böyledir. :)

Çevrimdışı ZORBEY

adaş bizim burda karadeniz mahallesi var. " BJK 3 TS 0 " biten mac sonrasi oraya gittim sırf bu meraktan, kahveye girdim adamlar yas tutuyorlar sanki:) neyse bizim mahallede bi kokoreç i var fanatik tsli onun yanına gittim kapı önünde masa var oturdum 3 tane kokoreç yollasana dedim ya, adam elindeki satır bıcağını tezgaha vurarak laa sen baaa 3 deyup kafami bulisun demezmi:))))

Çevrimdışı ALI RIZA

adaş bizim burda karadeniz mahallesi var. " BJK 3 TS 0 " biten mac sonrasi oraya gittim sırf bu meraktan, kahveye girdim adamlar yas tutuyorlar sanki:) neyse bizim mahallede bi kokoreç i var fanatik tsli onun yanına gittim kapı önünde masa var oturdum 3 tane kokoreç yollasana dedim ya, adam elindeki satır bıcağını tezgaha vurarak laa sen baaa 3 deyup kafami bulisun demezmi:))))
En güzeli buymuş Allahtan peşine vermedi satırla   :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

ts nin düşeceği bir duruma bende gülmem ama durumları fena tabi görünen bu belkide örtülüden gidiyordur diğer konu bir dany olayına benzetmek yanlış dany her şeyden önce gs li değil ama oranın oyuncusu bizde sözleşmesi bitince gideceği yer orası dany de suç yok ona formamızı giydirende suç var. Tolgay imzalarsa bizim oyuncumuz olacak ve böyle konuşmak haksızlık olur. Kara çalmaktır. Yaşanmamış bir olaydan adam asılmaz. kaldıki şu anki Beşiktaş kadrosunda acaba kaç renkli var peki bunlar maçmı satıyor yada renklilerde kaç Beşiktaşlı var onlarda bizemi yatıyor bu işin sonu yokki böyle düşünmek çok yanlış

Çevrimdışı Neo Nesil

Zeustan doğramadı seni  :D

Çevrimdışı f_madida

sonuçta böyle dalgalı git gelli transferlerin  faydalı olacağı şüpheli. en küçük bir başarısızlık ve kötü performans da karşıtlar şimdiden hazır .bıçaklar şimdiden bilendi ...

Bizim taraftar cok cabuk kabul ediyor bazi seyleri, ben sasiriyorum acikcasi. Bu oyuncu Besiktas'a soz verdiyse Trabzon'la gorusmeyecek, sozunun arkasinda duracak.

Bazilari babasinin aciklamalari Tolgay'i baglamaz demis. Sonucta bu cocugu bu baba buyutmedi mi? Kaldi ki simdi bile babasina aciklama yapma diyemiyor mu? Istese der, ben bu takimlarla gorusuyorum beni zor duruma sokacak aciklamalar yapma der. Babasi yarin bir gun tv'ye baglanir Bilic'e soyledim Tolgay'i orada oynat dedim niye oynatmiyor, biz bu taktikten rahatsiziz vs diye gevelemege baslarsa hic sasirmayin, alinan oyuncu bu paketle geliyor.

Bunun otesinde gsli olma durumuna da bir aciklik getirelim. Her oyuncu cocukken baska takimi tutabilir ama bu adam 24 yasinda profesyonel futbolcuysa transfer doneminde gsliyim aciklamasi yapmaz, yaptirmaz..Yaptirirsa da keyfi bilir, ben bu saatten sonra bu adamin ne formasini alirim ne de destek olurum.. Gidip de isliklamam tabi, takima olumsuz etki etmesin diye ama benim destegimi alamaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: :kop: haketmişsin :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bizim taraftar cok cabuk kabul ediyor bazi seyleri, ben sasiriyorum acikcasi. Bu oyuncu Besiktas'a soz verdiyse Trabzon'la gorusmeyecek, sozunun arkasinda duracak.

Bazilari babasinin aciklamalari Tolgay'i baglamaz demis. Sonucta bu cocugu bu baba buyutmedi mi? Kaldi ki simdi bile babasina aciklama yapma diyemiyor mu? Istese der, ben bu takimlarla gorusuyorum beni zor duruma sokacak aciklamalar yapma der. Babasi yarin bir gun tv'ye baglanir Bilic'e soyledim Tolgay'i orada oynat dedim niye oynatmiyor, biz bu taktikten rahatsiziz vs diye gevelemege baslarsa hic sasirmayin, alinan oyuncu bu paketle geliyor.

Bunun otesinde gsli olma durumuna da bir aciklik getirelim. Her oyuncu cocukken baska takimi tutabilir ama bu adam 24 yasinda profesyonel futbolcuysa transfer doneminde gsliyim aciklamasi yapmaz, yaptirmaz..Yaptirirsa da keyfi bilir, ben bu saatten sonra bu adamin ne formasini alirim ne de destek olurum.. Gidip de isliklamam tabi, takima olumsuz etki etmesin diye ama benim destegimi alamaz.

gs maçında bir tane atarda maçı kazanırsa fikrin değişirmi :alala:

Çevrimiçi Kartal Ç

Bonservisin bedelsiz oldugu soylentileri dogruysa tolgayin imza parasi sozlesme yili kadar takside bolunup yillik garanti ucretine eklenmis olabilir. 2 yillik imzaladiysa 1.2 mln + 200 bin gibi mesela. Alman kluplerinde pek oyuncuya borc olmaz ama oyuncuya borcuna karsilik bonservisini vermis olabilirler onu da bjk karsiliyorsa imza parasi niyetine sayip yillik 1.4 gibi biseyden anlasilmasi abes gelmiyor bana. Şu kap aciklansa da dertler bitse transfer defterini kapasak.

Çevrimdışı ZORBEY

En güzeli buymuş Allahtan peşine vermedi satırla   :kop: :kop: :kop:

adamla 1 hafta kafa buldum diye küstü konuşmuyor benimle, ve duyduğuma göre tescilini bozup askere gidiyor. aklıma gelmişken yarın uğrayip gönlünü alayım gider ayak küs gitmesin:))) rahmetli babasıda acayip fanatikti mac sonrasi galip geldiklerinde adam sevincten beni caldırıp durduğunu bilirim allah nur icinde yatırsın