2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569776 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Bdnce cok on yargilisiniz. Tolgay babasina ragmen Besiktasi tercih etmistir bence takdir edilmesi gerekir. Burda paragoz olan Tolgay degil, babasidir. Tolgay butun bunlara ragmen bizi tercih ediyorsa bende takdir edeirm. Kesip atmayalim.
Ben babasina da bu konu da suc yukliyemem... Tsyi secmesini istemesi cok normal..Cagri'nin dedigi gibi arada 14-15 milyon donuyor... Bana boyle bi teklif gelse ben de tsyi secerdim..  :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

trt spora göre Tolgay bitmiş.
ne ara duydun finike portakalı anlatıyor Erman gene.... Ahaaa şıreydıra geçti. Bu ne be

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga bu konuşma neden Türkçe  :kop: :kop: :kop:.Elin gavuru Türkçe whatsapp mı kullanıyor ?  :kop:
soran türkmüs ondan olabilimi?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

ne ara duydun finike portakalı anlatıyor Erman gene.... Ahaaa şıreydıra geçti. Bu ne be

Demin altta verdiler abi Beşiktaş Tolgay ile anlaştı diye
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

olayın iç yüzü açıga çıkmadan çok fazla sivri konuşmalardan kaçınalım derim.

Çevrimdışı yigitcan1903

o adamlar çok geride kaldı be Yiğit. Ulvi Kadir Rıza Gökhan Metin Ali Feyyaz. aralarında ikisini biliyorum ki biri fenerli biri GS li. Ama gitmediler işte. Bir tek Feyyaz, oda işte bir gaflet anına gelip Seba'yı kızdırınca gitti. Bildiğin futbola küstüm. O formayla görmemek için maç izlemezdim.
Bilmiyorum abi ben o kafadayım hala
İster duygusallık olsun ismi ister çocukluk

Çevrimiçi Necmi

Öyle bi söyleniyor ki bir de 800 bin euro alsa senelik beyefendi sanki açlık sınırında yaşayacak canına yandımın memleketinde
Ben subjektif konuşuyorum tabii ki doğrudan mukaveleye bakmadan Beşiktaş diyecek adamı istiyorum
Ben de böyle yapardım,amatörlükse amatörlük
"Şöhretmiş kadınmış paraymış ölünce hepsini unuturuz"
ama bu dediklerin zaten yaşarken lazım yaşarken yanımızda olsun ölünce varsın unutalım :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay helal olsun yazdık onuda M.Topuz gibi paranın tadı hoştur... Beşiktaş Taraftarı unutmaz...

Çevrimdışı Anıl

TK 1662 olabilir anıl ersin abi yazmıs twitterda
ilki :)
Aynen 11:30 uçağıyla gelecek sanırım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

olayın iç yüzü açıga çıkmadan çok fazla sivri konuşmalardan kaçınalım derim.
Bi takıma imzaladıktan sonra istediğin gibi lanse edebilirsin olayı

Çevrimdışı Tolga

Demin altta verdiler abi Beşiktaş Tolgay ile anlaştı diye
Ben senden önce yazmıştım dostum bir gözüm de futbol programlarında her haberi yakalamaya çalışıyorum görür görmez yapıştırdım haberi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Tolgay helal olsun yazdık onuda M.Topuz gibi paranın tadı hoştur... Beşiktaş Taraftarı unutmaz...
M.Topuz olayi bambaska..Orada buyuk tehdit var...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı murat

o adamlar çok geride kaldı be Yiğit. Ulvi Kadir Rıza Gökhan Metin Ali Feyyaz. aralarında ikisini biliyorum ki biri fenerli biri GS li. Ama gitmediler işte. Bir tek Feyyaz, oda işte bir gaflet anına gelip Seba'yı kızdırınca gitti. Bildiğin futbola küstüm. O formayla görmemek için maç izlemezdim.

Fenerbahçeli müjdat beşiktaşlıdır.benin bir tanıdığım ise fenerbahçeli ve Beşiktaş altyapısında .o dönemde bu ikisini takas ediyorlar herkes kendi tuttuğu takıma gidiyor.bir hafta sonra ikisinde kalmak istemiyorlar tekrar anlaşılıp geri dönüyorlar.gs ki olan kim biliyorum o isimlarfen ama artık gerçek bir beşiktaşlı hiç şüpheniz olmasın.tolgayda gelirse takımada adapte olursa beşiktaşlı olur.sahtekar arifte beşiktaşlıdır ama oynadığı takımın  ruhu kişiliğine işlemiştir hakeza Burak yılmaz.Tolgay kurtulabilir ama babası için umudum yok :boxin: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolgay şimdi hala orta da mı acaba ? kime gittiği belirsiz mi  :alala:

Çevrimdışı Türkay

Tolgay'ın peder telegol e konuşuyor şuan.

Çevrimdışı Tolga

Ben tüm bu yaşananlara rağmen önemli bir parayı bir kenara bırakıp bizi seçtiği için Tolgay'a teşekkür ediyorum. :)

Bjk camiası bunları hiçbir zaman unutmaz. :ok:

Bugün şunu demiştim Trabzon'a giderek kariyerini bitirdi hiç akıl yokmuş diye şimdi sözümü geri alıp şunu diyorum ki gerçekten de hedefleri olan bir oyuncuymuş :tabe:

Çevrimdışı eski inönü

Bi takıma imzaladıktan sonra istediğin gibi lanse edebilirsin olayı
ANÇ'ye guveniyorum. açıklama yapacaktır bu konuda. Ayrıca verecegimiz paralar da bi acıklansın kendimiz de bi çıkarım yaparız

Çevrimdışı ZEKI

Gençler daha gerçekçi bakıyorlar.bana böyle bir teklif gelse iki taraftan ben sizin karşınızda top oynamayı tercih ederdim. :kop: küfür edersiniz sizi bulmak kolay olurdu :bawling: :lol:
Benim fanatik bir besiktasli kardesim var, adamin oglu 6 yasinda barcelonanin alt yapi secmeleri vardi, gectigimiz gunlerdesecmeleri kazandi simdi haftanin belli gunleri ITU de ispanyol egitimciler esliginde antrenmanlara cikiyor. Arada takiliyorumFB ye veya GS ye gidermi diye.. Money Talks diyor.
Artik sanayilesen futbolda para herseyin onune gecti. Bunuda kabul etmemiz gerek. Su anki maasinizin iki katini teklif etseler hangimiz kabul etmez ki.
Biraz olaya "duygusal" bakmak lazim.
"Şöhretmiş kadınmış paraymış ölünce hepsini unuturuz"
Yigitcan o zaman asgari ucretle calis, evini bedavaya kiraya ver.. yok oyle bir dunya..
Ama haklisin pamuk ile hepimiz aydinlanma yasayacagiz.

Çevrimdışı Deniz

Konuyla ilgili samimi düşüncelerimi yazayim:
Tolgay ismini ilk duyduğumda çok mutlu oldum.O bölgeye gerçekten ihtiyacımız var.
Ama ts olacak banka kredisi kulübü işe girdi ve etik olmayan davranışlarla ortalığı karıştırdı.
Üstüne Tolgayın babası gs liyiz vs tarzı yakışıksız saçma sapan açıklamalar yaptı.
Ts bizim teklifimizin 2 katını teklif etti.
Paragöz olan babası da bu parayı duyunca oğlunun aklını çelmek için taklalar attı.
Sonuçta BEŞİKTAŞ markası PARAdan büyük geldi ve babasının taklalarına rağmen oyuncu bizi seçti.
Keşke bunlar hiç olmasaydı heyecanımızı kaçırdı ama bu transfer gerçekleşirse oyuncunun Beşiktaşa hayırlı olacağını düşünüyorum.
Yönetimin de fiyat yükseltmemesi Beşiktaşın dik duruşunu gösterdi onları da tebrik ederim.
Hayırlısı olsun bekleyip görecez..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay'ın peder telegol e konuşuyor şuan.
Biri şuna söylesin sussun ibre deyip duruyor bu ibre kime yakın bir çözemedim .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 22:29:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hacı Tolgay'ın babasını temizler oyuncu bize kalır  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ben tüm bu yaşananlara rağmen önemli bir parayı bir kenara bırakıp bizi seçtiği için Tolgay'a teşekkür ediyorum. :)

Bjk camiası bunları hiçbir zaman unutmaz. :ok:

Bugün şunu demiştim Trabzon'a giderek kariyerini bitirdi hiç akıl yokmuş diye şimdi sözümü geri alıp şunu diyorum ki gerçekten de hedefleri olan bir oyuncuymuş :tabe:

Dur abi KAP gelsin hele.  Zaten onu senden önce yazıcam ben buraya  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Hacı Tolgay'ın babasını temizler oyuncu bize kalır  :kop:
:kop:

Çevrimdışı TØLGA

360 da konusuyo baba gene
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Dur abi KAP gelsin hele.  Zaten onu senden önce yazıcam ben buraya  :biggrinking:
KAP gelsin istediğini yazabilirsin dostum :icool: