2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565718 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bakmak lazım sonuçta bir futbolcu 2.2 m euro gibi bir fiyatı nerede olursa olsun ciddi ciddi düşünür hele hele Hamburg'ta kazandığı parayı düşünürsek.

Fakat buna rağmen teklifi reddedip bize gelirse de sahiplenmemiz lazım her şekilde. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Tolgay Arslan hayranlarıyla fotoğraf çektirdi  :lol:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı src35

arakdaşlar resmi siteden vazgeçildigi acıklandı zaten ts tarafından transfer edilmeyecek

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=17011#Icerik

Çevrimdışı TØLGA

Şöyle bakmak lazım sonuçta bir futbolcu 2.2 m euro gibi bir fiyatı nerede olursa olsun ciddi ciddi düşünür hele hele Hamburg'ta kazandığı parayı düşünürsek.

Fakat buna rağmen teklifi reddedip bize gelirse de sahiplenmemiz lazım her şekilde. :)
o formayı giydikten sonra bende öyle  sonuna kadar
bknz erkan zengin örneği var önümüzde adam 2 asist yaptı ilk maçında
doğrudur yanlıştır transferi tartışılır ama futbolcu sahada cevap verir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 21:45:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arakdaşlar resmi siteden vazgeçildigi acıklandı zaten ts tarafından transfer edilmeyecek

Hiç belli olmaz bu işler beklemek gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok net söyleyim
Gelirse zerre desteğim yoktur kendisine
Ha kalkıp da yuhalamam tabii ama içime sinmeyecek
İsterse futbolcunun kralı olsun
İnşallah iş de bozulur

Çevrimdışı TØLGA

kap gelmeden tabi temkinli olalım  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Belkide demiştir nerden biliyorsun resim çekilmesi bir şeyi değiştirmez görüşmek isterler görüşürsün teklif yaparlar hayır dersin anlaştıkta almaktan vaz geçtik ne demek senin için başka alternatif yokki niye almıyorsun demekki anlaşmamışsın hoş geldin güle güle demiş :D aldığın yabancılar bir türkten dahamı fazla kültürüne uyuyor bu gün oraya giden Çebi ve Torunoğulları ts Başkanını çeplerinden bozuk para niyetine çıkarırlar.
Erkan Zengin olayında kurduğu etkiyi burada yıkmamak için çamur atıyor. Karaktersizlik. Külhanbeyliği. Ağanın karizması yıkılmasın.  :akuma:

Çevrimdışı ahmet türker

Çok net söyleyim
İnşallah iş de bozulur
seninle aynı fikirdeyim , bu işin hayırlı olmayacağı hissi var içimde. ama inşallah olursa da hayırlı olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 21:49:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok net söyleyim
İnşallah iş de bozulur

Böyle de bakmamak gerek. Adam öğle saatlerinde Trabzon'u seçtiğinde burada adama çöp diyen çıkmadı çıkmamalı da zaten.

Kendinizi adamın yerine koyun 4 yıllık kontratta orada buradan 15 trilyon fazla kazanacak eski parayla kimin kafası karışmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

klüb örf adetleri filan falan denmişte hepsi hikaye , başa bir klüble anlaşama halinde olan oyuncuyu ayartmanın neresi örf ve adet. araba pazarında bile bi araç başında pazarlık yapılıyosa pazarlık olumsuz sonuçlanırsa arabada başka gözü olan gelir fiyat sorar. 

Çevrimiçi Necmi

ben de onu söylüyorum demek ki işlerine yarayacak kapasitede değil .biz veli ve diğerleri ile nasıl geçen ay anlaştıysak ,onlarda şimdiden tolgay ile anlaşabilirlerdi ,ortada başka bir sorun var gibi geliyor bana belkide yanılıyorumdur .inat etmem zaten ama bir sorun var gibi .. :alala:  :alala:
işlerine yarayacak bir kapasitede olup olmadığını sözlerimden nasıl çıkarttın şimdi aynı durumda Dembaba bizde olsa sezon sonu sözleşmesi bitecek ve ben gitmek istiyorum dese ve anlaşma yapmasa bizle işimize yaramayacakmı oluyor bizde mecburen ne teklif edilirse kabul ederiz veya yarım sezon daha parasını öderiz oyuncuda zaten ipleri koparttığı için oynamaz geçen sene fernandes nasıl gitti istemiyormuyduk sözleşme imzalamak istiyorduk ama imzalamadı 5 ay yattı parasını aldı ve gitti şimdi Beşiktaş istemiyordumu oluyor bu sözleşmesi biten bir oyuncuyla anlaşmak kulübün elinde olan bir şey değil direk oyuncu kararı hakkının çok üzerinde teklif edersin belki ama bazen parada işe yaramaz hilberte 1200000 verdik kabul etmedi gitti 300000 e almanyada oynuyor @ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Erkan Zengin olayında kurduğu etkiyi burada yıkmamak için çamur atıyor. Karaktersizlik. Külhanbeyliği. Ağanın karizması yıkılmasın.  :akuma:
gerçekten de öyle davaya verse kazanır derler ya o cinsten bir açıklama .

Çevrimdışı Türkay

Tolgay Trabzonun bu teklifine karşı biraz bekletmeyle de olsa bizi tercih ederse ben alkışlarım Tolgay'ı. Sonuçta 3 misli para kazanmak var işin ucunda.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Zamanında Yusuf'u neredeyse Trabzon kampından almıştık ve o sezon çifte kupalı şampiyonluğu yaşamıştık. :)

Aynısı olur mu dersiniz :icool:

Çevrimdışı saricasi

NO panik, NO ts, yes bjk,yes havaalanı :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı yigitcan1903

Böyle de bakmamak gerek. Adam öğle saatlerinde Trabzon'u seçtiğinde burada adama çöp diyen çıkmadı çıkmamalı da zaten.

Kendinizi adamın yerine koyun 4 yıllık kontratta orada buradan 15 trilyon fazla kazanacak eski parayla kimin kafası karışmaz.
İyi işte ben de kafası karışacak adam gelmesin diyorum
Bugün Beşiktaşta yarın Trabzonda akşam yine Beşiktaşta
Dünyaları kazanıyor 200-300 bin euronun peşinde koşuyor beyefendiler
Sana bana çok o para,bu adama değil
Profesyonellik kisvesi altına sokuyorlar bir de bunları
Uefa futbolcuları koruyacağına biraz kulüpleri böyle menajerlerden korusun
Neye göre 1.2 milyon neye göre 1.5 milyon
Gözü tok olacak adamın biraz

Çevrimdışı ahmet türker

işlerine yarayacak bir kapasitede olup olmadığını sözlerimden nasıl çıkarttın şimdi aynı durumda Dembaba bizde olsa sezon sonu sözleşmesi bitecek ve ben gitmek istiyorum dese ve anlaşma yapmasa bizle işimize yaramayacakmı oluyor bizde mecburen ne teklif edilirse kabul ederiz veya yarım sezon daha parasını öderiz oyuncuda zaten ipleri koparttığı için oynamaz geçen sene fernandes nasıl gitti istemiyormuyduk sözleşme imzalamak istiyorduk ama imzalamadı 5 ay yattı parasını aldı ve gitti şimdi Beşiktaş istemiyordumu oluyor bu sözleşmesi biten bir oyuncuyla anlaşmak kulübün elinde olan bir şey değil direk oyuncu kararı hakkının çok üzerinde teklif edersin belki ama bazen parada işe yaramaz hilberte 1200000 verdik kabul etmedi gitti 300000 e almanyada oynuyor @ahmet türker
dikkat et sadece işlerine yaramayacak kapasitede olmayabilirden başka şeyler de söyledim demekki bir proplem var dedim ,bu işin içinde bir iş var dedim ,sadece bunu dikkate alarak yazarsan tabiki de öyle @Necmi .

Çevrimdışı murat

arkadaşlar bu tolgay olayına bir de şöyle bakın ..bizim veli yada atibayı,( aynı bölgede oynadıkları için bunlarla kıyaslıyorum.) şimdi bir klüp istese bonservisine ne istersiniz ,300 bin euro mu . ben tolgay dan çok çok şupheliyim bu almanlar bu kadar saf mı da tolgayı bu paraya veriyorlar .bu işin içinde bir iş var . hakan çalhanoğlunu iste bakalım verirler mi ,verirlerse de kaça verirler.
Şu anki aşamada biz 1 milyon veriyorsak x kulüp oyuncuya 2 veriyorsa seninle imzalamak istemezse oyuncu sende 300 bin euroya fit olursun.maaştanda 500 bin tasarruf edersin.tabi Hamburg yerine oynatacak oyuncusu var sen a takımdan gönderiyorsun onlar yedekten.yani Atina değilde Necip ile kıyaslarsak daha doğru olur yada pektemek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2015, 21:59:02
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi işte ben de kafası karışacak adam gelmesin diyorum
Bugün Beşiktaşta yarın Trabzonda akşam yine Beşiktaşta
Dünyaları kazanıyor 200-300 bin euronun peşinde koşuyor beyefendiler
Sana bana çok o para,bu adama değil
Profesyonellik kisvesi altına sokuyorlar bir de bunları
Uefa futbolcuları koruyacağına biraz kulüpleri böyle menajerlerden korusun
Neye göre 1.2 milyon neye göre 1.5 milyon
Gözü tok olacak adamın biraz

Yiğit 200 300 olsa hak veririm de 4 yılda fark 15 milyon oluyor abi bir daha düşün herkesin karışır kafası  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Yiğit 200 300 olsa hak veririm de 4 yılda fark 15 milyon oluyor abi bir daha düşün herkesin karışır kafası  :)
O zaman direk bassın gitsin Trabzona çok cazipse teklif
Hala bizimle işi ne
Bir de sizinle görüşelim efem pozlarındalar
Herif açık artırmaya çıktı sanki
Ben fenerle galatasarayı da aramasını bekliyorum babasından
Belki aramıştır da

Çevrimdışı ahmet türker

Şu anki aşamada biz 1 milyon veriyorsak x kulüp oyuncuya 2 veriyorsa seninle imzalamak istemezse oyuncu sende 300 bin euroya fit olursun.maaştanda 500 bin tasarruf edersin.tabi Hamburg yerine oynatacak oyuncusu var sen a takımdan gönderiyorsun onlar yedekten.yani Atina değilde Necip ile kıyaslarsak daha doğru olur yada pektemek.
tamam kardeşim katılıyorum ama burada bu adamı öyle yücelttiler ki ister istemez insan bu noktaya geliyor , ben tolgayın adını bu forumda duydum ,hiç dikkatimi çekmemişti.

Çevrimdışı ZEKI

Bdnce cok on yargilisiniz. Tolgay babasina ragmen Besiktasi tercih etmistir bence takdir edilmesi gerekir. Burda paragoz olan Tolgay degil, babasidir. Tolgay butun bunlara ragmen bizi tercih ediyorsa bende takdir edeirm. Kesip atmayalim.

Çevrimdışı Tolga

Bdnce cok on yargilisiniz. Tolgay babasina ragmen Besiktasi tercih etmistir bence takdir edilmesi gerekir. Burda paragoz olan Tolgay degil, babasidir. Tolgay butun bunlara ragmen bizi tercih ediyorsa bende takdir edeirm. Kesip atmayalim.
:claps:

Çevrimdışı Anil

Ben kendimi fanatik Beşiktaş lı olarak görüyorum. Maçlardan sonra ağladığımı bilirim. Ama bana 15 milyon fazla önerseler bende gider ts ye imza atarım. Kimse olaya duygusal bakmasın. Tolgay iyi topçudur. Ona gösterilecek tepkiyi takımdaki 4 senede toplam 16 hol atıp hala 3 ün 5 in hesabını yapan pektemek le isoya gösterin