2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565729 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

yapma değerli kardeşim 300 bin mi kurtaracak .bir klüp için bu rakam nedir ki .
öyle deme hocam koskoca milan  takım otobüsünü sattı 300 bin e . türk futbolunda çok uçuk rakamlar döndüğü için bize bu paralar çerez parası gibi geliyor ama avrupada orta halli takımlar için 300 bin fena bir rakam değil  bide kriz halindeyse ilaç olur bu paralar. 

Çevrimdışı arda

SON DAKIKA:

Trabzonspor   56 %       
Besiktas Istanbul   Besiktas Istanbul   70 %       
FC Arsenal   FC Arsenal   15 %       
West Bromwich Albion   West Bromwich Albion   -     
Inter Mailand   Inter Mailand   19 %       
Hertha BSC   Hertha BSC   8 %       
Galatasaray Istanbul   Galatasaray Istanbul   10 %       
Fenerbahce Istanbul   Fenerbahce Istanbul   6 %       
SSC Neapel   SSC Neapel   17 %       
Lazio Rom   Lazio Rom   8 %       
1.FC Köln   1.FC Köln   15 %       
FC Sevilla   FC Sevilla   14 %       
FC Málaga   FC Málaga   13 %   

Yok mu arttıran

kaynak: http://www.transfermarkt.de/tolgay-arslan/profil/spieler/53536
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

:kop: :kop: o kadarda degil yav:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

şimdi atibanın sözleşmesi bitiyor ve yeniden sözleşme yapmayacak ne kopartsam kârdır dersin verirsin öbür türlü atar imzayı geçer gider şu an Tolgayın her takımla anlaşma hakkı var kulübü karışamaz şu anda atibada istediği kulüple anlaşır hiç bir şey yapamayız iki seçenek olur ya şimdi 3-5 kazanalım deriz yada sene sonu bedava gider @ahmet türker
ben de onu söylüyorum demek ki işlerine yarayacak kapasitede değil .biz veli ve diğerleri ile nasıl geçen ay anlaştıysak ,onlarda şimdiden tolgay ile anlaşabilirlerdi ,ortada başka bir sorun var gibi geliyor bana belkide yanılıyorumdur .inat etmem zaten ama bir sorun var gibi .. :alala:  :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

SON DAKIKA:

Trabzonspor   56 %       
Besiktas Istanbul   Besiktas Istanbul   70 %       
FC Arsenal   FC Arsenal   15 %       
West Bromwich Albion   West Bromwich Albion   -     
Inter Mailand   Inter Mailand   19 %       
Hertha BSC   Hertha BSC   8 %       
Galatasaray Istanbul   Galatasaray Istanbul   10 %       
Fenerbahce Istanbul   Fenerbahce Istanbul   6 %       
SSC Neapel   SSC Neapel   17 %       
Lazio Rom   Lazio Rom   8 %       
1.FC Köln   1.FC Köln   15 %       
FC Sevilla   FC Sevilla   14 %       
FC Málaga   FC Málaga   13 %   

Yok mu arttıran

kaynak: http://www.transfermarkt.de/tolgay-arslan/profil/spieler/53536
Kulüp lisansı alalım fc besiktas arena diye biz de talip olalım
Babası kesin görüşmeye çalışır banknot sallarız uzaktan

Çevrimdışı src35

ts kulübüne para yüksek para teklif edince hamburg ok vermiş. yalnız tolgaya soruldugunda tolgay ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum deyince hacıosmanoglu maaşı yüksek bi teklif daha yapmış tolgay Beşiktaş diye diretince söz konusu ts açıklaması geldi..

ysariusta

• Ziyaretçi

:kop: :kop: o kadarda degil yav:D
Bu ne ya. Atılan başlık terbiyesizlik. Arkadaş orası vatan toprağı. Böyle ima mı olur?  :akuma: çarpıcı olsun diye böyle başlık atılmaz.

Ben Tolgay'ın babası suçsuz demiyorumki, suçlu olan ortalığı karıştıran sadece o mu diye soruyorum. :)

Çevrimdışı yusuf koca

yapma değerli kardeşim 300 bin mi kurtaracak .bir klüp için bu rakam nedir ki .
Ahmet bey Hamburg şampiyonluğa oynayan bir takım değil sezon sonunda bedavaya gidecek oyuncuyu tabikide verir

Çevrimdışı ahmet türker

öyle deme hocam koskoca milan  takım otobüsünü sattı 300 bin e . türk futbolunda çok uçuk rakamlar döndüğü için bize bu paralar çerez parası gibi geliyor ama avrupada orta halli takımlar için 300 bin fena bir rakam değil  bide kriz halindeyse ilaç olur bu paralar.
değerli kardeşim almanyada küme düşen klüp bile sadece yayın geliri olarak 35 milyon euro alıyor . hepsinin stadları full.

Çevrimdışı Deniz

Tolgay transferinde dik duran baskanimizi ve yonetimimizi tebrik ediyorum hamsilere yuzyilin tokadini vurdular.

3 kurus kredi parasiyla kendini bise sanan hamsi yönetimine Besiktas markasinin her turlu paradan buyuk oldugunu gosterdiler :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Yine çok duygusal bakıyoruz olaya. Tolgay gayet iyi bir oyuncu. Para için bu oyunları da yapsa 1.2 den bize imza attığı anda herşey biter futbolu konuşur. Tam da ihtiyacımız olan iyi bir oyuncu gelirse hoş gelir gelmezse de kendi bilir :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Bu ne ya. Atılan başlık terbiyesizlik. Arkadaş orası vatan toprağı. Böyle ima mı olur?  :akuma: çarpıcı olsun diye böyle başlık atılmaz.
abi goy goy yaaa ciddiye alma bu kadar asıl gelsin adam sen o zaman gör goy goyun kralını bunlar daha antreman
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

ts kulübüne para yüksek para teklif edince hamburg ok vermiş. yalnız tolgaya soruldugunda tolgay ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum deyince hacıosmanoglu maaşı yüksek bi teklif daha yapmış tolgay Beşiktaş diye diretince söz konusu ts açıklaması geldi..
açıklama ne  kardeşim. vaz mı geçilmiş.

Çevrimdışı ozan062

kesinlikle abartı sacma

Alıntı
Resmi anlaşma olması durumunda Tolgay Arslan'ın yarın saat 14:30'da Atatürk Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TURKahvesi

oğlunun vazgeçtiği rakamı babası hayatı boyunca kazanmamıştır. Biraz empati. Bu onu haklı yapmaz ama karaktersiz de yapmaz. Az sakin. Burada asıl problem o mafya çakması. Şu adamlar artık futboldan elin ayağını çeksin arkadaş. Bu nedir ya. Bu sene ts en iyi ihtimal 5. olur. seneye hocayı gönder 15 futbolcu al.... sar başa. tanıdık gelmiyor mu bu hikaye size.

A.Yıldırım Türk futbolundan kopmadıkça İ.Hacıosmanoğlu hiç kopmaz bu böyle gider maalesef @Yunus

Çevrimiçi Necmi

Abi hayatı boyunca kazanmadığı 800 bine şükretmiyor dahaaa diyor 1 milyon dahaaaa diyor 1.2 milyon böyle uzar gider
Böyle insandan hiç hazzetmedim hayatım boyunca
Gözü doyacak bazen insanın
Lan bu Beşiktaş diyecek,Trabzon 3 verse ne yazar diyecek
Demiyorsa da dediğim gibi yolu açık olsun
Lazım değil
Belkide demiştir nerden biliyorsun resim çekilmesi bir şeyi değiştirmez görüşmek isterler görüşürsün teklif yaparlar hayır dersin anlaştıkta almaktan vaz geçtik ne demek senin için başka alternatif yokki niye almıyorsun demekki anlaşmamışsın hoş geldin güle güle demiş :D aldığın yabancılar bir türkten dahamı fazla kültürüne uyuyor bu gün oraya giden Çebi ve Torunoğulları ts Başkanını çeplerinden bozuk para niyetine çıkarırlar.

Çevrimdışı mehmetthedum

Çok para kazanmak istenmesinde hiçbir beis olamaz. İmza atılana kadar herşey mubahtır.  Bilakis, imzalamadan evvel herşeyi yaşayıp tartışmaktan zarar gelmez.

Burada önemli olan Trabzonspora haddinin bildirilmesidir ki bunu nazikçe yapan da Trabzonlu olduğu için ordan da sıkıntı olmaz bence.

Gelsin adam. Bize lazım..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine çok duygusal bakıyoruz olaya. Tolgay gayet iyi bir oyuncu. Para için bu oyunları da yapsa 1.2 den bize imza attığı anda herşey biter futbolu konuşur. Tam da ihtiyacımız olan iyi bir oyuncu gelirse hoş gelir gelmezse de kendi bilir :tabe:
Bizden çok "duygusal" bakanlar var
Karakterle alakalı mesele
İki taraftan teklif alır karar verirsin ona bir şey demez kimse
Ama yok Beşiktaşa yakın yok Trabzona kaydı,yok fotoğraflar bilmem neler
Küçük beyinleriyle piyasa kızıştıracaklar
Topuzu hatırlatıyor bana bir de Kemal Sunalın filmini "damarlarımı kesseniz bilmem ne renk akar"

Çevrimdışı src35

açıklama ne  kardeşim. vaz mı geçilmiş.
İŞTE O AÇIKLAMA

''Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.''

Çevrimdışı TØLGA

Hamburg hava alanı (TEMSİLİ) :)))
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

Beyler trabzon havalimaninda calisiyorum.baskanin ucagi gece buraya geliyor almanyadan.bem karsilayacagim ucagi.bakalim icinde tolgay olacak mi.gece anlasilir bu is.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı acan07

değerli kardeşim almanyada küme düşen klüp bile sadece yayın geliri olarak 35 milyon euro alıyor . hepsinin stadları full.
hocam ozman adamı gözden çıkartmışlar , bizdeki sivok gibi sene sonu yolcu ama şimdi 300-500 veren olsada para kazansak diyoruz.

Çevrimdışı Anıl

Tolgay imzayı atmış diye haberler var, yarın belli olur herşey hakkımızda hayırlısı olsun :ok: