2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4567554 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

NO panik, NO ts, yes bjk,yes havaalanı :)
Sinan abi en son Demba Ba en geç çarşamba açıklanır demişti, Demba çarşamba İstanbul'a inmişti ve resmi açıklama gelmişti :D O diyorsa bitmiştir hayırlı olsun :bandit:

Çevrimdışı mehmetthedum

Sanırım eşinin ve istanbulun katkısı da yadsınamaz :D
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ZEKI

Ben kendimi fanatik Beşiktaş lı olarak görüyorum. Maçlardan sonra ağladığımı bilirim. Ama bana 15 milyon fazla önerseler bende gider ts ye imza atarım. Kimse olaya duygusal bakmasın. Tolgay iyi topçudur. Ona gösterilecek tepkiyi takımdaki 4 senede toplam 16 hol atıp hala 3 ün 5 in hesabını yapan pektemek le isoya gösterin
+1903 :ok: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Sanırım eşinin ve istanbulun katkısı da yadsınamaz :D
Bu iş olursa zaten kesinlikle yengeden dolayı olur gibi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Ben kendimi fanatik Beşiktaş lı olarak görüyorum. Maçlardan sonra ağladığımı bilirim. Ama bana 15 milyon fazla önerseler bende gider ts ye imza atarım. Kimse olaya duygusal bakmasın. Tolgay iyi topçudur. Ona gösterilecek tepkiyi takımdaki 4 senede toplam 16 hol atıp hala 3 ün 5 in hesabını yapan pektemek le isoya gösterin
:ok::ok:

Çevrimdışı murat

dikkat et sadece işlerine yaramayacak kapasitede olmayabilirden başka şeyler de söyledim demekki bir proplem var dedim ,bu işin içinde bir iş var dedim ,sadece bunu dikkate alarak yazarsan tabiki de öyle @Necmi .
Ahmet abi daha önce tolgayı değerlendirmiştim.her bakımdan olcaya benziyor.Almanya için yeterli görülmüyor.onlarda alttan devamlı oyuncu geliyor.bunlardan da para kazanıyorlar.Türkiye de iyi bir ortamda iş yapacak bir oyuncu.pozisyon bilgisiyle iş yapar.umalımki olurda gelirse iş disiplini konusunda alman mantalitesine sahip olsun.

Çevrimdışı Anıl

Bdnce cok on yargilisiniz. Tolgay babasina ragmen Besiktasi tercih etmistir bence takdir edilmesi gerekir. Burda paragoz olan Tolgay degil, babasidir. Tolgay butun bunlara ragmen bizi tercih ediyorsa bende takdir edeirm. Kesip atmayalim.
Aynen öyle Zeki abi sonuna kadar katılıyorum :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

Bdnce cok on yargilisiniz. Tolgay babasina ragmen Besiktasi tercih etmistir bence takdir edilmesi gerekir. Burda paragoz olan Tolgay degil, babasidir. Tolgay butun bunlara ragmen bizi tercih ediyorsa bende takdir edeirm. Kesip atmayalim.
aslında işin iç yüzünü kimse bilmiyor ,burada sadece odur budur diye konuşuluyor .senin dediğin gibi ise takdir etmek lazım.iç yüzü ortaya çıktığında anlayacağız.

Çevrimdışı src35

O zaman direk bassın gitsin Trabzona çok cazipse teklif
Hala bizimle işi ne
Bir de sizinle görüşelim efem pozlarındalar
Herif açık artırmaya çıktı sanki
Ben fenerle galatasarayı da aramasını bekliyorum babasından
Belki aramıştır da
zaten bu işler açık arttırma gibidir bunda anormal bi durum yok. bi oyuncu boşa cıkıyor. ihityacı oldugunu düşünenler oyuncuyu begenenler ekonomik koşullarına göre tekliflerini sunuyorlar. arayabilirde fb ve gsyi bence gayet normal

sen teklifini iletirsin. plan projelerini anlatırsın gelirse gelir, gelmezse dünyadaki son orta saha oyuncusu degildir. alternatiflere bakarsın.
bu kadar duygusallıga gerek yok.

ha bi takımın simge (bayrak) oyuncusu olur, altyapısından yetişmiştir, ve ya söz vermiştir (prensip anlaşmaso protokol vs) ondan sonra bu tarz bi duygusallık oluşabilir

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi daha önce tolgayı değerlendirmiştim.her bakımdan olcaya benziyor.Almanya için yeterli görülmüyor.onlarda alttan devamlı oyuncu geliyor.bunlardan da para kazanıyorlar.Türkiye de iyi bir ortamda iş yapacak bir oyuncu.pozisyon bilgisiyle iş yapar.umalımki olurda gelirse iş disiplini konusunda alman mantalitesine sahip olsun.
bunu en çok da ben isterim murat kardeşim ,imza atarsa dileyelim de hayırlı olsun.

Çevrimdışı yigitcan1903

Öyle bi söyleniyor ki bir de 800 bin euro alsa senelik beyefendi sanki açlık sınırında yaşayacak canına yandımın memleketinde
Ben subjektif konuşuyorum tabii ki doğrudan mukaveleye bakmadan Beşiktaş diyecek adamı istiyorum
Ben de böyle yapardım,amatörlükse amatörlük
"Şöhretmiş kadınmış paraymış ölünce hepsini unuturuz"
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2015, 22:16:29 yigitcan1903 ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne transfermiş arkadaş. Papaz kaçtı oynar gibi. Kimde patlayacak bakalım bomba.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Gençler daha gerçekçi bakıyorlar.bana böyle bir teklif gelse iki taraftan ben sizin karşınızda top oynamayı tercih ederdim. :kop: küfür edersiniz sizi bulmak kolay olurdu :bawling: :lol:

Çevrimdışı Tolga

TRT SPOR yine son dakika olarak Tolgay ile anlaştığımızı yazdı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

İlk teklifimiz deki rakamlar geçerli ise hoş gelmiş sefa gelmiş. Yönetime de helal olsun derim.
Ama kalkıp abuk subuk uçtuysak rakamlarda çok üzülürüm

Çevrimdışı blackeagle35

Eğer daha önceden yapılan teklif üzerinden gelecekse gelmesinde hiçbir problem yok..Trabzon ile pazarlık yapması anlaşması çok normal..Bu 1 haftada iyi bir sözleşme yaptı yaptı,yapamaz ise bu paraları biraz zor görür bir daha..Ayrıca bu oyuncu bizim işimize yarayacak tarzda bir oyuncu..

ysariusta

• Ziyaretçi

Öyle bi söyleniyor ki bir de 800 bin euro alsa senelik beyefendi sanki açlık sınırında yaşayacak canına yandımın memleketinde
Ben subjektif konuşuyorum tabii ki doğrudan mukaveleye bakmadan Beşiktaş diyecek adamı istiyorum
Ben de böyle yapardım,amatörlükse amatörlük
o adamlar çok geride kaldı be Yiğit. Ulvi Kadir Rıza Gökhan Metin Ali Feyyaz. aralarında ikisini biliyorum ki biri fenerli biri GS li. Ama gitmediler işte. Bir tek Feyyaz, oda işte bir gaflet anına gelip Seba'yı kızdırınca gitti. Bildiğin futbola küstüm. O formayla görmemek için maç izlemezdim.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Türkay

trt spora göre Tolgay bitmiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın 15:15 te menajeri ile geliyormuş Tolgay tabi babası karıştırmaz ise ortalığı yine  :)

Çevrimdışı TØLGA

İkisinden biri :)
TK 1662 olabilir anıl ersin abi yazmıs twitterda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Yanlız demba ba'yı ne keyifli takip etmiştik forumdan. Unutulmaz dakikalardı. Uçağın hangi hava sahasına girdiğine kadar bakılmıştı  :D

Çevrimdışı Deniz

:halay:
@Tolga bu konuşma neden Türkçe  :kop: :kop: :kop:.Elin gavuru Türkçe whatsapp mı kullanıyor ?  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba