Genç tanınmamış oyuncuların gelmesinde sakınca Yok Volkan.
Ama gerçekten kaliteli ise yok. Aksine çok doğru iş olur.
Ama böylesine hayır. Tanınmamış alacaksan adam 23 yaş üstünde asla olmamalı.
Büyük takımlarda şansını deneyip tutmayan asla olmamalı. Çünkü ondan olmayacağı belli artık.
Krafth'ı alsınlar desinler ki deneyeceğiz yazın yine bakacağız eyvallah derim ama böylesi..
Çağrı büyük takımların ben bu kadar genç oyuncu denemesine karşıyım..
Franco bile halen tam değil
Milosevic geldi
Kerim felan halen daha çocuk ya olmadı yani..
Bide kraft felan mı alalım..
Yaş çok önemli..
Bak yaın 26 senin..
Bundan 6 sene önceki yazılarına bak..
Hatta bugün ki yazılarına bak birde 32 yaşındaki yazılarına bak..
Olgunluk heryerde farklıdır. Tepkiler heryerde farklıdır..
Ben 20 yaşında forumlarda tartışırken herkesten azar işiteceğim diye korkardım. Admin bir taraftan mod bi taraftan.
Yaş ilerledi şimdi ağa babası gelse değişmem. Yada birisi esse gürlese faha farklı tepki veririm..
Futbolclarda böyle..
oyuncunun kaşarı lazım biraz. Yenik durumada düşecek , taraftar protestoda edecek bunlar için artık daha ağır insanlar lazım yaş, oynadığı ülke ve uluslararası tecrübesi gibi..
Geçen Efes CSKA maçındaydım. Teodasic 11 sayı attı. Belkide izleyenler maçta hiç görmedi. Ama ben izlerken büyük bir genarel seyrediyormuşum gibi büyüledi. Savunma yaparken bile takım arkadaşlarına komutlar veriyor, alması gereken adamları elleriyle o kadar gösteriyorduki şok oldum. Sadece 11 sayı attı ama bence maçın adamıydı..
Futbolda da yenmek için, almak için bunlar lazım. İyi oyuncular kadar tecrübeli adamlarında olsaydı Geçen sene mesela Fenerbahçe deplasmnında 10 kişi kalmış rakibini 3-2 öndeyken ezer geçerdin.
Artık genç genç yeter bence..
Tek hedef olmalı. Sadece tek hedef Seni Şampiyon yapacak oyuncu..
Maxi gibi
İnler gibi..