2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548613 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

İşte yönetim ne yapsın değil.yapacak.

Linnes gelmiyorsa onun ayarında birini bulacak,8 ay 1 oyuncuyu netleştiremez mi?

Madem böyle bir durum var bunlara mani olan sportif direktöre köstek olmak yerine destek olacaktı.

Altınsay neden istifa etti,Özen neden istifa etti?Hep mi bu adamlar kötüydü?

Yoksa bu adamların ayağını kaydıran,Başkana karşı bu adamları kötüleyen yöneticiler mi var?
Altınsay'ın gitme sebebi kendisi Van Gaal ile görüşürken Tamer Kıran'ın Sven Goran Erikssonla sözleşme imzalamasıydı.Yani yönetim hatası. Özen'in gitme sebebi ise Bilic. Linnes'te bu kadar ısrar edilme sebebi de Bilic. İlle de Linnes diyordu bugüne kadar ama bir anda Opare'yi istedi. İşte bu yüzden içim rahat değil.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Genç tanınmamış oyuncuların gelmesinde sakınca Yok Volkan.

Ama gerçekten kaliteli ise yok. Aksine çok doğru iş olur.

Ama böylesine hayır. Tanınmamış alacaksan adam 23 yaş üstünde asla olmamalı.

Büyük takımlarda şansını deneyip tutmayan asla olmamalı. Çünkü ondan olmayacağı belli artık.

Krafth'ı alsınlar desinler ki deneyeceğiz yazın yine bakacağız eyvallah derim ama böylesi..

Çağrı büyük takımların ben bu kadar genç oyuncu denemesine karşıyım..

Franco bile halen tam değil
Milosevic geldi
Kerim felan halen daha çocuk ya olmadı yani..

Bide kraft felan mı alalım..

Yaş çok önemli..

Bak yaın 26 senin..

Bundan 6 sene önceki yazılarına bak..

Hatta bugün ki yazılarına bak birde 32 yaşındaki yazılarına bak..

Olgunluk heryerde farklıdır. Tepkiler heryerde farklıdır..

Ben 20 yaşında forumlarda tartışırken herkesten azar işiteceğim diye korkardım. Admin bir taraftan mod bi taraftan.

Yaş ilerledi şimdi ağa babası gelse değişmem. Yada birisi esse gürlese faha farklı tepki veririm..

Futbolclarda böyle..

oyuncunun kaşarı lazım biraz. Yenik durumada düşecek , taraftar protestoda edecek bunlar için artık daha ağır insanlar lazım yaş, oynadığı ülke ve uluslararası tecrübesi gibi..

Geçen Efes CSKA maçındaydım. Teodasic 11 sayı attı. Belkide izleyenler maçta hiç görmedi. Ama  ben izlerken büyük bir genarel seyrediyormuşum gibi büyüledi. Savunma yaparken bile takım arkadaşlarına komutlar veriyor, alması gereken adamları elleriyle o kadar gösteriyorduki şok oldum. Sadece 11 sayı attı ama bence maçın adamıydı..

Futbolda da yenmek için, almak için bunlar lazım. İyi oyuncular kadar tecrübeli adamlarında olsaydı Geçen sene mesela Fenerbahçe deplasmnında 10 kişi kalmış rakibini 3-2 öndeyken ezer geçerdin.

Artık genç genç yeter bence..

Tek hedef olmalı. Sadece tek hedef Seni Şampiyon yapacak oyuncu..

Maxi gibi
İnler gibi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı cisse557

iyide Başkan bile çıkıp scoutlarımızın takibinde oyuncular var ama hocamıza beğendiremiyoruz dediğine göre bu işin artık kemiğe dayandığı dır Biz çıkıp yönetimle biliç arasında anlaşmazlık var diye haber yaptığımızda kıyamet koptu burda bir hafta sonra Başkan doğruladı bunu demekki aldığımız bilgi doğru ateş olmayan yerden duman çıkmaz geçen hafta Biliç kendi röportajda sağ bek dışında oyuncu istemiyorum demedimi ben biliyorum öyle duyum falan değil yönetim orta sahanın ortasına iyi bir oyuncu istiyor ama bu konuda biliçi aşamıyorlar inlerin menejeri kaç hafta kulübün kapısında yattı sözleşme yapmak için başkan italyaya gitti anlaşma için ama olay geldi biliçe takıldı ama şu kadarını söyleyeyim bu sene şampiyon olamazsak bu biliçle son sene olacak gibi görünüyor. Ben önümüzdeki sene vodafone da Biliçi görmek istiyorum ama bazı inatlarından kurtulması gerekiyor Linnesi isteyende Biliç o olmazsa başka oyuncu istemem diyende Linnes iyi oyuncu olabilir geleceğide parlak olabilir ama dünyadaki tek sağ bek değil sen kalk sözleşme yap sonra çıksın yok fransada bomba patladı yok şu oldu bu oldu diyorsa bu saatten sonra gelsede beni soğuttu bu kadarda naza çekilmez akşamdan sabaha fikir değiştiriyor yarın parlatıp satmaya kalksak adama kulüp beğendiremeyiz
Biliç kim Necmi abi Allah aşkına ya? Koskoca Beşiktaş kulübü başkanı onun ağzına bakacak değil. İstemiyorsa istemiyor orta sahaya adam şart oğlu şart. göz göre göre hata yapılmamalı. Biz alalım oynatır oynatmaz kendi bileceği iş. Ama ipleri Biliç eline verirsek vay ki vay.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:59:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir ihtimal daha.

Diyelim ki bu adam blöf olsun diye atıldı ortaya. Gözdağı vermek için Linnes'e.

Atılacak adam bu mudur? Yani bu adamın blöfü bile taraftar tepkisi sonucu Linnes'in fiyatını arttırır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Altınsay'ın gitme sebebi kendisi Van Gaal ile görüşürken Tamer Kıran'ın Sven Goran Erikssonla sözleşme imzalamasıydı. Özen'in gitme sebebi ise Bilic. Linnes'te bu kadar ısrar edilme sebebi de Bilic. İlle de Linnes diyordu bugüne kadar ama bir anda Opare'yi istedi. İşte bu yüzden içim rahat değil.
Yaz transfer döneminde sadece Linnes'i istediyse burada yönetimden daha çok Bilic'e kızarım ama devre arasına kadar hala Linnes için uğraşılıp bu transfer bitirilemiyorsa yönetim Linnes kadar ya da Linnes'ten daha iyisini bulup görüşmelere başlayacaktı.Bilic'e de durumu anlatacaktı uğraştık ama olmadı diye ikna edeceklerdi.Bilic'te nereye kadar direnecekti ki yani bir yerde kabul edecekti.Şimdi Bilic Maxi gibi bir beke itiraz edip aylarca Linnes diye mi tutturacaktı bana hiç mantıklı gelmiyor yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

Biliç kim Necmi abi Allah aşkına ya? Koskoca Beşiktaş kulübü başkanı onun ağzına bakacak değil. İstemiyorsa istemiyor orta sahaya adam şart oğlu şart. göz göre göre hata yapılmamalı. Biz alalım oynatır oynatmaz kendi bileceği iş. Ama ipleri Biliç eline verirsek vay ki vay.
iyi söylüyorsun da biliç oynatmazsa ,adama boşuna para vermiş olmayacakmıyız.

Çevrimdışı ozan062

İşin kötü yanı şu.

Diyelim bu adam gelmedi Linnes geldi bir şekilde.

Sevinemiyoruz artık. Bu kadar yıpratılmaz. O zaman hiç açıklanmasın bir şey ilgileniyoruz da demesinler sadece bekleyin ddesinler.

Töre'de de boğazım düğümlenmişti adam gidiyor Gs'ye diye. Sonra aldık ama aldığımıza bile sevinemedim.

işte budur efsane tespit bir türlü yazamıyordum bak bunu sen yazdın

işte olay budur bi ara arjantinden ahmet ve deniz atalaydan gizli kiralık bi oyuncu gelmişti ismini unuttum kucuk boylu bunu yapan onder hocaydı sonra paralarda bi gariplikler olduda yalan olmustu o olay işte ogun anladımki onder hocanın onunde yada bilicin onunde diyelim bircok engel var ve bunları asması imkansız

aynı sekilde bizdeki oyuncuları gonderirkkenki itibarsızlastırma o oyuncuyu alırkende yapuyoruz bayı alırken sakat dedik hilberti yollarken 400bin dedik linnes dedik herif paris diyor sonrasında olmayan binlerce transferde hep medyada aylarca mesgul etmek gundemi bunlar ya unlu olma cabaları yada agır bir beceriksizlik izleridir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Altınsay'ın gitme sebebi kendisi Van Gaal ile görüşürken Tamer Kıran'ın Sven Goran Erikssonla sözleşme imzalamasıydı.Yani yönetim hatası. Özen'in gitme sebebi ise Bilic. Linnes'te bu kadar ısrar edilme sebebi de Bilic. İlle de Linnes diyordu bugüne kadar ama bir anda Opare'yi istedi. İşte bu yüzden içim rahat değil.

Özen in gitme sebebi Bilicten önce Deniz Atalay gibi adamlardı.

Edit: Özen in getirmek istediği sisteme uymuyor böyle adamlar. Töre varken Olcan 'a sarılmaktan bahsediyorum
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 20:06:09 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

özenin gitme sebebi bilic değil anç anılım .

bilicle iyi anlaşamadığı doğru ama bilic özenin altında çalışıyordu.sonuçta yine özenin dediği oluyordu.ama ne zaman anç futboldan sorumlu,transferden sorumlu hale geldi özenin de bu işi bırakacağı konuşulmaya başlandı çok da geçmedi Özen dayanamadı ve bıraktı.

Q7 yi sevmem etmem gönderilmesini de son derece doğru bulurum.Ama Beşiktaş 2. başkanı çıkıp "malzemecilerin üzerine işedi" dedi malzemeciler de bunu yalanladı ya ben orda notunu verdim.Reklam için kameraların karşısına geçmekle olmuyor bu işler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:03:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Özen in gitme sebebi Bilicten önce Ahmet Kavalcı gibi adamlardı.

Edit: Özen in getirmek istediği sisteme uymuyor böyle adamlar. Töre varken Olcan 'a sarılmaktan bahsediyorum

ATALAY.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

Opare iyi de çıkabilir ama asıl sıkıntı bu menajer konusu. Sadece bu transfer değil gelecek transferler de de bize sıkıntı yaşatır   :ebebe:
oyuncuya bakılır işe yarıyor mu yaramıyor mu menajerine değil. atiba iyi performansından sonra kim konuştu. yapmayın eğer gerçekten maxi yi alsak 10 numara iş olacaktı ondan sonrası hep risk linneside opareside kraftı da larson mu ne oda hepsi bunlar geç oyuncu ne vereceği belli değil bakarsın dani alves olmuş ama maxi öyle değildi 10 üzerinden en kötü 6 veya 7 oynar   :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Samet Ç

oynatmıyorsa ipini çekeceksin bu kadar basit koskoca Beşiktaş kulübü bir adamın ağzına sürekli bakmaz her dediği yapılmaz Mourinho değil bu adam şu anda dünyanın en iyi tdleri bile zamanı gelince kulüp başkanları tarafından dikkate alınmıyor Bilic kim ne başarısı var nerden kovulmuş neden kovulmuş ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şunun ateşlisini yapsın birisi Son dakika diye..

Beşiktaşın Yeni Zarı

Ya tutarsa Transferleri  :D :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Türkay

ATALAY.

Aynen abi Deniz Atalay. Düzenledim mesajımı

Çevrimdışı cisse557

Ahmet abi her hafta oyuncu sakatlanıyor Atiba ya da Veliden birisi olmadı mı yerini dolduracak adam yok. Ayrıca Atiba'nın sözleşme meselesinden dolayı performansının düşebileceği ihtimali de var.

Çevrimdışı Tolga

Şunun ateşlisini yapsın birisi Son dakika diye..

Beşiktaşın Yeni Zarı

Ya tutarsa Transferleri  :D :D
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Benim gördüğüm bu sivilce yara olur Bilici götürür, Bilic Arenayı göremez. Statda Başkanı 2 sene amorti eder 3. seneyide Başkan göremez. Tabi bunlar olurken bizde Şampiyonluğu unuturuz. Çok yazık.

Bari yazın Ba dır- Töre dir- Pedro dur - Ozi dir güzel fiyatlara satsalarda borca yatırsalar gelen paraları en hayırlı işi yapmış olurlar.

Çevrimdışı Tolga

Geçen gün şunu da söylemiştim Bilic fazla transfer yaptırmıyor ki başarısız olurum da kapı önüne koyarlar diye.Linnes ısrarını da ben biraz buna bağlıyorum orta saha transferi bariz ortadayken istemeyen gene Bilic düşünün yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:08:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic eğer transferlere onay verseydi ve yapamasaydı şampiyon yine de Arena'yı görürdü. Bu kadar oldu derdi.

Ama madem kendi istediği gibi olsun diye Özen'den başlayarak herkesi ezdi geçti o zaman bu sene o kupayı alacak.

Alamazsa sonucu belli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

oyuncuya bakılır işe yarıyor mu yaramıyor mu menajerine değil. atiba iyi performansından sonra kim konuştu. yapmayın eğer gerçekten maxi yi alsak 10 numara iş olacaktı ondan sonrası hep risk linneside opareside kraftı da larson mu ne oda hepsi bunlar geç oyuncu ne vereceği belli değil bakarsın dani alves olmuş ama maxi öyle değildi 10 üzerinden en kötü 6 veya 7 oynar   :money:
atibayı 50 Beşiktaş'lıdan 10 u tanıyordur biliyordur maçını izlemiştir. Opare olayı böyle değil ama Opare'yi Porto'nun rezerv takımından alıyorsun üstelik rezerv takımda bile oynayamamış adam Atiba2yı Psv'den alıyorsun aynı şey mi ? Tekrar tekrar söylüyorum burası Gaziantepsor değil. Bilic'de başkanda kulübü küçültmekten başka bir şey yaptıkları yok yok stad yapıyoruz olayları yok Beşiktaş Türkiye'nin Atletico Madridtidir yok fener gese Beşiktaş'tan büyük fazla olmadı mı sence ?

Çevrimdışı Tolga

Bilic eğer transferlere onay verseydi ve yapamasaydı şampiyon yine de Arena'yı görürdü. Bu kadar oldu derdi.

Ama madem kendi istediği gibi olsun diye Özen'den başlayarak herkesi ezdi geçti o zaman bu sene o kupayı alacak.

Alamazsa sonucu belli.
Sonunda benim dediğime geldin dimi hocam :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

oynatmıyorsa ipini çekeceksin bu kadar basit koskoca Beşiktaş kulübü bir adamın ağzına sürekli bakmaz her dediği yapılmaz Mourinho değil bu adam şu anda dünyanın en iyi tdleri bile zamanı gelince kulüp başkanları tarafından dikkate alınmıyor Bilic kim ne başarısı var nerden kovulmuş neden kovulmuş ?
ip çekmek o kadar basit değil kardeşim.her şeyin bir maliyeti var .

Çevrimdışı Deniz

deniz atalay ve anç güzel reklam yapıyorlar valla.iyi şeyler olurken hemen kameraların önüne çıkarlar, ortalık biraz karışsın hiçbirinin sesi çıkmaz :D ..Bakın görün bir transfer yapılsın ilk bunlardan açıklamalar gelir  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Maxi gelsin ben orta saha olmasın ona da razıyım ama olmayınca da rezerv takımla bile maça çıkmamış adamı alıp takıma koymak akıl işi değil olmamalı hele de menajer oyunu varsa

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 20:11:52
  • Beşiktaş / Bodrum
atibayı 50 Beşiktaş'lıdan 10 u tanıyordur biliyordur maçını izlemiştir. Opare olayı böyle değil ama Opare'yi Porto'nun rezerv takımından alıyorsun üstelik rezerv takımda bile oynayamamış adam Atiba2yı Psv'den alıyorsun aynı şey mi ? Tekrar tekrar söylüyorum burası Gaziantepsor değil. Bilic'de başkanda kulübü küçültmekten başka bir şey yaptıkları yok yok stad yapıyoruz olayları yok Beşiktaş Türkiye'nin Atletico Madridtidir yok fener gese Beşiktaş'tan büyük fazla olmadı mı sence ?

Çok açık konuşayım ben Real Madrid'e gittiğinden beri biliyorum.

Standart'ta da izledim. Her gittiği yerde izledim.

Porto niye aldı ona da akıl sır erdiremedim yazın.

Onlar da hata yaptığını anlamış ki rezerv takımda bile maç görememiş.

Kimse Gana milli takımı olayına da bakmasın. Diğer sağ beki Tunus'ta bir takımda oynuyor Gana'nın. Adam yok. Sabri gitsin siyaha boyar onu da oynatırlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli