2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548454 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Burada şunu da görüyoruz yönetim de görmeli.

Güvenimiz pamuk ipliğinde transfer konusunda. Desteklemeyen zaten güvenmiyor ama destekleyenler de tam güvenmiyor.

Bu hiç hoş değil. 10 yıldır bir kez yaslanıp arkamıza kulüp en doğrusunu alır zaten diyemedik.
Ben hiçbir zaman demedim ve hiçbir zaman diyebileceğimi sanmıyorum görünen köy kılavuz istemez.Herşey ortada yine diyorum seneye böyle adamları belli ki çok daha fazla göreceğiz asıl tehlike bu yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:39:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben hiçbir zaman demedim ve hiçbir zaman diyebileceğimi sanmıyorum görünen köy kılavuz istemez.Herşey ortada yine diyorum seneye böyle adamları belli ki çok daha fazla göreceğiz asıl tehlike bu yani.

O belli olmaz sonuçta bu iş buraya gelene kadar bakılan her adam doğruydu. Asıl mesele transferi bitirememek malesef.

İş buralara gelmeden önceki 2-3 isimden biri gelmiş olmalıydı çoktan.

Sonuçta Milosevic doğru tercih mesela. Bilmiyorum diyorum ya çok pamuk ipliğinde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:40:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada haber bu tepki göstermeyin demeyin.

Bu haberler kasıtlı olarak çıkabiliyor nabız ölçmek için sonra taraftar çok sert çıkarsa ilgilenmedik diye geçiştiriliyor aslında ilgilenilen adamlarla.

O yüzden kötü isim çıkarsa yazın sosyal medyadan ciddi anlamda takip ediliyor bunlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

sen yönetim olarak 1 senedir bir oyuncuyu alamazsan teknik direktör de menajerinden adam ister  :ok:

kimse Bilice suç atmasın neyin ne olduğu açıkça ortada.Menajer mevzusuna gelince Bilice çamur atan önce gitsin Sezer Öztürk transferinde dönenleri açıklasın  :bandit:
Ben Bilic suçlu diğer herkes suçsuz mu dedim ki ? Sezer transferi baştan aşağı Başkanın fiyaskosudur. Ayrıca yönetim herşeyi yapmasına rağmen Linnes gelmemiş ne yapsınlar daha ? Teknik Direktör menajerden oyuncu istesin ama adam gibi oyuncu istesin. 1 senedir sadece rezerv takımla 2 maça çıkmış birini isteyerek insanları da aptal yerine koymasın

Çevrimdışı Türkay

Nedense almayacaklar gibime geliyor bu adamı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

O belli olmaz sonuçta bu iş buraya gelene kadar bakılan her adam doğruydu. Asıl mesele transferi bitirememek malesef.

İş buralara gelmeden önceki 2-3 isimden biri gelmiş olmalıydı çoktan.

Sonuçta Milosevic doğru tercih mesela. Bilmiyorum diyorum ya çok pamuk ipliğinde.
Tamam işte transferler bitirilemiyor gereğinden fazla uzatılıyor sonra böyle oyuncular alınmaya kalkışılıyor.Seneye ne değişecek ki kulübün kasası para mı dolacak tabiki de hayır.Yine pazarlıklar uzun sürecek istediğimiz oyuncular alınmayacak en sonunda böyle adamlar gelecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:42:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Sorun şu.

Linnes gelmiyorsa bitireceksin kafanda. 8 ay ne demek ya? Alma o zaman kapat defteri.

Bu kadar Maxi'yi kovalasak eminim almıştık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Zerre tanımıyorum..

Yarın gelse saat satsa alırım o derece...

Ancak Beşiktaşın hedefleri olan bir oyuncu görüntsüünde değil..

Yinede Linnes abartısından daha iyi olduğunu düşünüyorum..

Gana Milli takımında oynayan bir oyuncu alınmış. Yaşı daha 23 lerde sanırım ve 17 kez milli olmuş..

Ben Linnes alınsa da, Bu adam alınsada , o işveçli kraftmıdır nedir o alınsa da aynı tepki koyacaktım..

Bu transferler Beşiktaşa yakışmıyor..

Umarım yanıltır, bahsettiğiniz kadar kötü topçu olduğunuda düşünmüyorum onuda net deyim..

Benim zoruma giden Mantalitenin Gaziantepspor mantalitesine düşmesi..

Beşiktaş büyük kulüptür, sadece stadı ile değil yaptığı transferlerlede, formasında taşıdığı sponsorlada..

Beşiktaş Portodanda, şundan da bundan da çok daha büyük bir camiadır.

Zor günler elbet geçer ancak artık 3.büyük sınıf kategorisi yakıştırmalarına yakışacak hareketlerden vazgeçimesi lazım..

Trabzonsporun bu geçen hafta yaptığı yerli transferinden sonra sizin içinizden düşündüğünüz ruh halini , opare transferinden sonra Feneride hissediyor cimbomludua..

Ne demek istediğimi anlamışsnızdır. Buna kimsenin artık hakkı yok..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ozan062

Daniel Opare ganalı oyuncu.

Menajer şirketi :KICK&RUSH SPORTMANAGEMENT yani Djuro Ivanisevic adlı menajer. (http://www.accra.io/blogs/p/25852/daniel-opares-move-to-porto-is-the-best-agent-djuro-ivanisevic)

Bilic ve Bu Djura arkadaş da Hırvat. Bir de scout bulmuş diye milleti yemezler mi. Hangi scout nerde izlemiş de beğenmiş merak ettim.

Size tavsiyem Ertan göksü&Bilic&Eneramo üçgenini de araştırmanız.

Beşiktaş da değişen birşey yok arakdaşlar. Menejer tavsiyesi ile oyuncu alıyoruz. Bir tek pedro franco'yu önder özen zorla aldırdı.

Ertan göksü'nun şirketinin oyuncularına bakın bakalım tanıdık var mı? Belki ilerde burdan birkaç oyuncu daha bize gelebilir. Kim bilir.

http://www.transfermarkt.com.tr/s-amp-e-management/beraterfirma/berater/1373

dur hocam sakin:)) daha aldıgımız falan yok

ama dediğin dogru değişen sey cok az... demekki bu duzende radikal değişiklikler imkansız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar ne çabuk gaza geliyorsunuz kaynak yok bişey yok haberde bence her habere inanmayın burda bile dün linnes bitti deniyordu noldu da gelmedi aslını bilmeden sallamayın bence iyi veya kötü bir sağ bek alınacak dediğim gibi bencede en iyisi alınamıyorsa kiralama formulü çok mantıklı opsiyonlu olarak
bu transfer olucak büyük bir ihtimalle de taraftarı kandırmaya gerek yok yok scout ekibi izlemiş yok büyük oyuncu yok şöyle yok böyle adam zaten 2 maç oynamış portonun rezerv takımında neyini izliyeceksin bir de büyük oyuncu süsü veriyorlar demiyorlar da menajerden istedik adam bize bunu önerdi youtubedan baktık beğendik youtube olayını da abartmıyorum  Niang twitterdan türkiyede oynamak istiyorum diye mesaj attı ertesi gün aldık

Çevrimdışı ozan062

yok bunu alacaksın madem musayı niye harcadın arkadaş yemin ediyorum rezalet bir transfer politikası

600bin menejer para istedi temel sorun oradaymıs

Çevrimdışı Tolga

Zerre tanımıyorum..

Gana Milli takımında oynayan bir oyuncu alınmış. Yaşı daha 23 lerde sanırım ve 17 kez milli olmuş..

Ben Linnes alınsa da, Bu adam alınsada , o işveçli kraftmıdır nedir o alınsa da aynı tepki koyacaktım..

Umarım yanıltır, bahsettiğiniz kadar kötü topçu olduğunuda düşünmüyorum onuda net deyim..

Beşiktaş büyük kulüptür, sadece stadı ile değil yaptığı transferlerlede, formasında taşıdığı sponsorlada..

Zor günler elbet geçer ancak artık 3.büyük sınıf kategorisi yakıştırmalarına yakışacak hareketlerden vazgeçimesi lazım..

Trabzonsporun bu geçen hafta yaptığı yerli transferinden sonra sizin içinizden düşündüğünüz ruh halini , opare transferinden sonra Feneride hissediyor cimbomludua..

Linnes'le bu adamı kıyaslıyorsanız hatta daha iyi diyorsanız söylenecek birşey yok yani boşa tartışıyoruz yönetim devam etmeli böyle transferlere bravo...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:46:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Zerre tanımıyorum..

Genç tanınmamış oyuncuların gelmesinde sakınca Yok Volkan.

Ama gerçekten kaliteli ise yok. Aksine çok doğru iş olur.

Ama böylesine hayır. Tanınmamış alacaksan adam 23 yaş üstünde asla olmamalı.

Büyük takımlarda şansını deneyip tutmayan asla olmamalı. Çünkü ondan olmayacağı belli artık.

Krafth'ı alsınlar desinler ki deneyeceğiz yazın yine bakacağız eyvallah derim ama böylesi..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

600bin menejer para istedi temel sorun oradaymıs
bu da olursa menajer oyunu sayılır fark eden bir şey yok yani.

Çevrimiçi Necmi

Sağa sola şuc atalım Bugün suclusu Biliç gene... Yönetim Haklı gene  :alala:
iyide Başkan bile çıkıp scoutlarımızın takibinde oyuncular var ama hocamıza beğendiremiyoruz dediğine göre bu işin artık kemiğe dayandığı dır Biz çıkıp yönetimle biliç arasında anlaşmazlık var diye haber yaptığımızda kıyamet koptu burda bir hafta sonra Başkan doğruladı bunu demekki aldığımız bilgi doğru ateş olmayan yerden duman çıkmaz geçen hafta Biliç kendi röportajda sağ bek dışında oyuncu istemiyorum demedimi ben biliyorum öyle duyum falan değil yönetim orta sahanın ortasına iyi bir oyuncu istiyor ama bu konuda biliçi aşamıyorlar inlerin menejeri kaç hafta kulübün kapısında yattı sözleşme yapmak için başkan italyaya gitti anlaşma için ama olay geldi biliçe takıldı ama şu kadarını söyleyeyim bu sene şampiyon olamazsak bu biliçle son sene olacak gibi görünüyor. Ben önümüzdeki sene vodafone da Biliçi görmek istiyorum ama bazı inatlarından kurtulması gerekiyor Linnesi isteyende Biliç o olmazsa başka oyuncu istemem diyende Linnes iyi oyuncu olabilir geleceğide parlak olabilir ama dünyadaki tek sağ bek değil sen kalk sözleşme yap sonra çıksın yok fransada bomba patladı yok şu oldu bu oldu diyorsa bu saatten sonra gelsede beni soğuttu bu kadarda naza çekilmez akşamdan sabaha fikir değiştiriyor yarın parlatıp satmaya kalksak adama kulüp beğendiremeyiz

Çevrimdışı Melekcik

Yine karalar bağlamışız. Yapmayın allah aşkına biz linnesle ilgilenmeden kim biliyordu ben demiyorum opare müthiş bek ama biz de karamsar olmaya yer arıyoruz. sonuçta porto radarına girmiş oyuncu   :iscrewy:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ozan062

beyler sunu unutoysunuz

baskan ne dedi biz artık menejerleri scouta yonlendiriyoruz dedi yani oradan cıkıyor bunlar piyasaya:))

Çevrimdışı ozan062

Tolgay'ın sözleşmesi bitiyor haziranda nasıl kiralayacakmış süper zeka Övünç

:D:D bende basta oyle dedim ama bunlar joneside boyle aldılar ama devamını getirmediler sonrada boyle bedavaya mac kaybettik

Çevrimdışı Volkan Başaran

Linnes'le bu adamı kıyaslıyorsanız hatta daha iyi diyorsanız söylenecek birşey yok yani boşa tartışıyoruz yönetim devam etmeli böyle transferlere bravo...

Yanınıza normal halli bir kız alın.

Normal yani..

3 5 hafta sonra size sempatik gelecektir..

Hatta aklınızı çelen diğer kızlar biraz daha çirkinse bundan bu normal kız ciddi ciddi güzel gelecektir..

Linnes konusuda böyle bence..

Piyasa değeri 1.5 milyon euro olan bir oyuncudan bahsediyoruz..Bu kadar abartmaya gerek yok..

Ayrıca yazıda en büyük eleştirim yönetime ama insan görmek istediğini görür..

Güzel kız Linnes gibi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Neyse görüyorum ki biz boşuna bazı şeyleri konuşuyoruz herkes halinden memnun boşverin herşey sezon sonu konuşulur merak etmeyin.

Çevrimdışı Türkay

Yine karalar bağlamışız. Yapmayın allah aşkına biz linnesle ilgilenmeden kim biliyordu ben demiyorum opare müthiş bek ama biz de karamsar olmaya yer arıyoruz. sonuçta porto radarına girmiş oyuncu   :iscrewy:

Opare iyi de çıkabilir ama asıl sıkıntı bu menajer konusu. Sadece bu transfer değil gelecek transferler de de bize sıkıntı yaşatır   :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Ben Bilic suçlu diğer herkes suçsuz mu dedim ki ? Sezer transferi baştan aşağı Başkanın fiyaskosudur. Ayrıca yönetim herşeyi yapmasına rağmen Linnes gelmemiş ne yapsınlar daha ? Teknik Direktör menajerden oyuncu istesin ama adam gibi oyuncu istesin. 1 senedir sadece rezerv takımla 2 maça çıkmış birini isteyerek insanları da aptal yerine koymasın
İşte yönetim ne yapsın değil.yapacak.

Linnes gelmiyorsa onun ayarında birini bulacak,8 ay 1 oyuncuyu netleştiremez mi?

Madem böyle bir durum var bunlara mani olan sportif direktöre köstek olmak yerine destek olacaktı.

Altınsay neden istifa etti,Özen neden istifa etti?Hep mi bu adamlar kötüydü?

Yoksa bu adamların ayağını kaydıran,Başkana karşı bu adamları kötüleyen yöneticiler mi var?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sorun şu.

Linnes gelmiyorsa bitireceksin kafanda. 8 ay ne demek ya? Alma o zaman kapat defteri.

Bu kadar Maxi'yi kovalasak eminim almıştık.
olay bu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yanınıza normal halli bir kız alın.

Normal yani..

3 5 hafta sonra size sempatik gelecektir..

Hatta aklınızı çelen diğer kızlar biraz daha çirkinse bundan bu normal kız ciddi ciddi güzel gelecektir..

Linnes konusuda böyle bence..

Piyasa değeri 1.5 milyon euro olan bir oyuncudan bahsediyoruz..Bu kadar abartmaya gerek yok..

Ayrıca yazıda en büyük eleştirim yönetime ama insan görmek istediğini görür..

Güzel kız Linnes gibi.
Evet abi sen de en başından beri Linnes'i sıradan gördüğün için Opare'den bile kötü olduğunu söylüyorsun.Ben öbür söylediklerini zaten desteklediğim için onları cevaplamadım ama Opare'nin Linnes'e göre daha iyi olduğunu söylüyorsanız da yönetime kimsenin kızmaya hakkı yok o zaman bunu diyorum bende.

Çevrimdışı Türkay

İşte yönetim ne yapsın değil.yapacak.

Linnes gelmiyorsa onun ayarında birini bulacak,8 ay 1 oyuncuyu netleştiremez mi?

Madem böyle bir durum var bunlara mani olan sportif direktöre köstek olmak yerine destek olacaktı.

Altınsay neden istifa etti,Özen neden istifa etti?Hep mi bu adamlar kötüydü?

Yoksa bu adamların ayağını kaydıran,Başkana karşı bu adamları kötüleyen yöneticiler mi var?

+1903

Önder Özen ve Fikret Orman arasında ki bağın içinde olan en yumuşak tabirle kötü yöneticileri uzaklaştırabilseydik şuan bunları tartışıyo olmazdık.