2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548754 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Deniz 4 ayda rezerv takımda bile 2 maça çıkabilmiş bir adam söz konusu.

3 kamp geçirse nafile. Fiziği iyi oradan kurtarır sadece.
Ben hiçbir yerden kurtarabileceğini sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:03:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Profesyonellik, kurumsallik diyerek futbol direktorunu sezon basi transfer doneminde gonderdiler sonucta, hala transferde kendi reklamini yapan yonetici kafasi da mevcut.

Turkiye'de kurumsallik imkansiz zaten, hersey klup baskanlarinin eline bakiyor, nasil bir is anlamak mumkun degil. Adam insaatci gidip futbolcu izliyor, otekisi tupcu, kafasina gore futbol politikasi belirliyor, diger yanda klubu batirip baklava motivasyonuyla sampiyon olacagini sananlar var, en ilginci de takimi teknik direktor mu sampiyon yapti diyen megalomanyak herif- gerci bu sonuncunun bir bildigi var galiba; "hakemleri ben satin aldim ersun sana ne oluyor"..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Profesyonellik, kurumsallik diyerek futbol direktorunu sezon basi transfer doneminde gonderdiler sonucta, hala transferde kendi reklamini yapan yonetici kafasi da mevcut.

Turkiye'de kurumsallik imkansiz zaten, hersey klup baskanlarinin eline bakiyor, nasil bir is anlamak mumkun degil. Adam insaatci gidip futbolcu izliyor, otekisi tupcu, kafasina gore futbol politikasi belirliyor, diger yanda klubu batirip baklava motivasyonuyla sampiyon olacagini sananlar var, en ilginci de takimi teknik direktor mu sampiyon yapti diyen megalomanyak herif- gerci bu sonuncunun bir bildigi var galiba; "hakemleri ben satin aldim ersun sana ne oluyor"..
Bu sezon Fener şampiyon olursa Aziz kendini haklı çıkaracak ya en çok ondan korkuyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:09:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Serie A takımlarından Genoa, 2010 yılında şu anda Bayern Münih’te forma giyen Brezilyalı Rafinha’yı 7 milyon euro'ya transfer etmiş ve ilk taksit olan 25 milyonu ödemişti. Ancak daha sonra İtalyan kulübünün kalan parayı ödememesi üzerine Schalke hem FIFA hem CAS’a başvurmuş ve her iki kurum tarafından da haklı bulunmuştu.

FIFA, buna rağmen borcunu ödememekte direnen Genoa’yı puan silme ve yine ödeme olmazsa küme düşürme ile tehdit edip 6 Ocak’a kadar da mühlet verince geri adım atan Genoa kulübü geçtiğimiz günlerde yaklaşık 5 Milyon Euro tutan borcunu Schalke’ye ödedi.

:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Deniz 4 ayda rezerv takımda bile 2 maça çıkabilmiş bir adam söz konusu.

3 kamp geçirse nafile. Fiziği iyi oradan kurtarır sadece.
Diyorum ya bunu bile alsalar en azından kampa yetiştireceklerdi.bunu bile beceremediler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Bu sezon Fener şampiyon olursa Aziz kendini haklı çıkaracak ya en çok ondan korkuyorum.

Ben de ona cok sinirleniyorum, rakip teknik direktor olsam azizin bu laflarindan sonra ozellikle fenere karsi sert oynatirdim takimi...gerci is hakemlerde bitiyor, her mac 1 penaltisi garanti adamlarin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Ben de ona cok sinirleniyorum, rakip teknik direktor olsam azizin bu laflarindan sonra ozellikle fenere karsi sert oynatirdim takimi...gerci is hakemlerde bitiyor, her mac 1 penaltisi garanti adamlarin.
Sen böyle yönetilirsen Aziz gibileri haklı çıkarırsın işte.

Çevrimdışı forzatunga

Valla beyler sizi anlamak çok güç burda bir rüzgar estirip peşine takılıyorsunuz komik oluyor.

1.Adam geldi mi gelmedi mi belli değil.(buna rağmen dün yarın Linnes uçakta kaynak ANÇ diyip yönetime laf sokmaya çalışanlar var.)
2.Piyasa da reputation olarak maxi hariç diğer tüm oyuncuların önünde bir isim gibi gözüküyor.
3.Yıllardır bu oyuncuyu takip eden bilen bir çok kişi hakkında olumlu referans veriyor.
4.Kiralık olacak dendiğine göre kim bundan nasıl ve ne kadar komisyon alacak sizin aklınız eriyor mu?

Ben oyuncuyu bilmiyorum ve hiç bir fikrim yok.Burada sallayan %90 gibi.Belki Atiba gibi şaşırtır belki Enaramo gibi şaşırtmaz.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 19:17:57 forzatunga ]

Çevrimdışı Deniz

tam 8 aydır linnesin adı geçiyor.Ne linnesmiş arkadaş?

Alıyorsanız alın alamıyorsanız çıkın alamıyoruz deyin şu taraftar beklentiye girmesin.

Her gün bir isim çıkıyor her gün bir umutla bekliyoruz.

Twitter duyumcularının masabaşı muhabirlerin maşası olduk..

Yazık yahu şu taraftara yazık,şu takıma yazık..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Üzüldüğüm tek şey şu takıma gerçekten yazık olacağıdır.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağa sola şuc atalım Bugün suclusu Biliç gene... Yönetim Haklı gene  :alala:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biri çıkıp yalan bu opare desin linnes uçakta desin.Maxi desin.

Çevrimdışı Tolga

Biri çıkıp yalan bu opare desin linnes uçakta desin.Maxi desin.

Yalan falan değil herşey ortada geçmiş olsun daha da konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı Anıl

Şimdi aylardır Linnes'i isteyip olmayınca bir anda Opare'yi isteyen bir teknik direktörümüz var. Ve oyuncunun menajeri bizim teknik direktörümüzün menajeri aynı zamanda. Keza Enaramo ve Atiba'da olduğu gibi. İçim hiç rahat değil malesef...

Çevrimdışı Türkay

Bu transfer tutsa bile bu menajer oyunları ne olacak çok büyük sıkıntı  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Bu transfer tutsa bile bu menajer oyunları ne olacak çok büyük sıkıntı  :s20:
tutarsa şans ama benim fikrim değişmez bura gaziantep değil ama seneye bu menajer olaylarından çok karışacak kulüp bu bir gerçek

Çevrimdışı Dogan

inanin ne yazacağımı bilmiyorum sözün bittiği yerdeyiz.bu adam hangi mantikla alinir aklım almiyo.hic mi biri cikipta kardesim dur sen napiyosun demezmi :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:33:16
  • Beşiktaş / Bodrum
İşin kötü yanı şu.

Diyelim bu adam gelmedi Linnes geldi bir şekilde.

Sevinemiyoruz artık. Bu kadar yıpratılmaz. O zaman hiç açıklanmasın bir şey ilgileniyoruz da demesinler sadece bekleyin ddesinler.

Töre'de de boğazım düğümlenmişti adam gidiyor Gs'ye diye. Sonra aldık ama aldığımıza bile sevinemedim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

tutarsa şans ama benim fikrim değişmez bura gaziantep değil ama seneye bu menajer olaylarından çok karışacak kulüp bu bir gerçek

Önder Özen gibi biri gerekiyor bunun olmaması içinde. Bu transferlere karşı çıkacak biri lazım
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Şimdi aylardır Linnes'i isteyip olmayınca bir anda Opare'yi isteyen bir teknik direktörümüz var. Ve oyuncunun menajeri bizim teknik direktörümüzün menajeri aynı zamanda. Keza Enaramo ve Atiba'da olduğu gibi. İçim hiç rahat değil malesef...
sen yönetim olarak 1 senedir bir oyuncuyu alamazsan teknik direktör de menajerinden adam ister  :ok:

kimse Bilice suç atmasın neyin ne olduğu açıkça ortada.Menajer mevzusuna gelince Bilice çamur atan önce gitsin Sezer Öztürk transferinde dönenleri açıklasın  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 19:35:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada şunu da görüyoruz yönetim de görmeli.

Güvenimiz pamuk ipliğinde transfer konusunda. Desteklemeyen zaten güvenmiyor ama destekleyenler de tam güvenmiyor.

Bu hiç hoş değil. 10 yıldır bir kez yaslanıp arkamıza kulüp en doğrusunu alır zaten diyemedik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Önder Özen gibi biri gerekiyor bunun olmaması içinde. Bu transferlere karşı çıkacak biri lazım
yediler adamı başta bende karşı çıkmıştım özene ama sonradan pişman oldum şu kulüpte bulunan bir çok yöneticiden delikanlı adammış özeni yiyenler elbet bir gün hesap verirler er ya da geç

Çevrimdışı ahmet türker

Ne diyeyim arkadaşlar günah keçisi olduk sövün bana sövün de rahatlayın
Kral Bilic.
@aytactereci kimsenin kimseye sövmeye hakkı yok eleştirebilirler tartışabilirler küfür edemezler, neticede sen de duyduklarını aktarmaya çalışıyorsun , bu gibi durumlarda yönetime rapor et ,sana ilk destek olan da ben olurum değerli kardeşim.

Çevrimiçi Samet Ç

sen yönetim olarak 1 senedir bir oyuncuyu alamazsan teknik direktör de menajerinden adam ister  :ok:

kimse Bilice suç atmasın neyin ne olduğu açıkça ortada.Menajer mevzusuna gelince Bilice çamur atan önce gitsin Sezer Öztürk transferinde dönenleri açıklasın  :bandit:
sezerde başkanın manevi oğlu