2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548884 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı dlcs

Real Madrid ve Porto'nun ışık gördüğü adamı iki dakikada Sarbi yaptınız valla helal olsun  :claps: :claps: :claps: En iyi siz biliyorsunuz beyler bu takımlar amatör zaten.Ayrıca Anderlect,Schalke,Leverkusen in de takibindeymiş.

Not:Oyuncu hakkında en ufak fikrim yok.İtiraf edin bir çoğunuzun da yok.

Valla ben de anlamadım. Sözlükteki yorumlara bakarken arkadaşımın entry'sini de gördüm. Mesaj attım. Olumsuz şeyler söylemedi. Üstelik bundan kaç yıl önce izleyip yorum yapmış. Ayrıca oyuncuları yakından takip ettiğini de ben bizzat biliyorum.

Oyuncunun performansı dışındaki diğer konularla ilgili yorumlarda ise en ufak bir mantık kırıntısı arıyorum ama bulamadım daha.

Çevrimdışı Tolga

Benim anlayamadığım nokta şu..Tamamen oyuncu için yapılan olumsuz yorumlardan yola çıkarak söylüyorum,oyuncu hakkında hiçbir bilgim yok..Madem alamıyorsunuz sağ bek,bu takımın en temel ihtiyacı olan orta sahaya çok iyi bir transfer yapın Atiba'da Serdar'a alternatif olsun..Neden gereksiz transfer yapıyorsunuz?Bu kulübün parası neden boşa harcanıyor??
Kulübün 1 kuruş parasını yedirmem diyenler kulübü daha da zarara sokuyorlar ama yok yönetim stat yapıyor eleştirmeyin sakın ha.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:23:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fanatik haber Çağrı.

Bu olay yalan değil yalnız.

Önder Özen bizzat çıldırdı televizyonda da yer buldu bu haber.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Linnes transferinde de Ertan Göksu varmış. Oyuncu ile sezon başında 1.5 milyon euroya anlaşılmışken durup dururken kulübü ile sözleşmesiniz uzatıp fiyatını 2 katına çıkardı. Bu ertan kimdir arkadaş Aziz Yıldırım zamanında bu adamı kampa girdi diye kovmuş.

Çevrimdışı Tolga

Valla ben de anlamadım. Sözlükteki yorumlara bakarken arkadaşımın entry'sini de gördüm. Mesaj attım. Olumsuz şeyler söylemedi. Üstelik bundan kaç yıl önce izleyip yorum yapmış. Ayrıca oyuncuları yakından takip ettiğini de ben bizzat biliyorum.

Oyuncunun performansı dışındaki diğer konularla ilgili yorumlarda ise en ufak bir mantık kırıntısı arıyorum ama bulamadım daha.
Diyorum ki 24-25 yaşındaki bir oyuncu hala rezerv takımda oynuyorsa bana bu oyuncunun kalitesinin ne olduğunu söyler misin ve bizim hedefimiz lig şampiyonluğu ve Liverpool'u elemekse sen böyle bir oyuncu ile mi hedeflerini gerçekleştireceksin.İyi siz olumlu düşünün ama herkes artık herşeyin farkında.

Çevrimdışı forzatunga

Madem gazete haberleri ile pozisyon alıyoruz buyrun mirror haberi

Tottenham poised to sign even more talent from Belgium in Nacer Chadli and Daniel Opare

daily mail

Arsenal target Ghana defender Opare as Wenger plans summer spending spree
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 18:29:59 forzatunga ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:26:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi bu adamın ne kadar alacağına çok dikkat edin.

Porto'daki maaşı vergi düştükten sonra 100 Bin Euro. ( YILLIK )
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Neyse daha fazla konuşup sinirlenmek istemiyorum ama sezon sonu şampiyon olamazsak o zaman herkes herşeyi konuşacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:28:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Madem gazete haberleri ile pozisyon alıyoruz buyrun mirror haberi

Tottenham poised to sign even more talent from Belgium in Nacer Chadli and Daniel Opare

Abi 2 yıl öncesinin haberi bu.

5 yıl önce de Barceloa Muhammed'i istedi. Şimdi 2B'den bile almıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Onder ozen tvde konusmustu.Menajerler ucakta olmasin demis ertesi gun.1A da menajer oturuyormus  ertan beydir herhalde baskana yakinmis
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

hocam 24 yaşında adam şu ana kadar portonun elinde parlamadıysa ben bir şey bilmiyorum artık adam portonun rezerv takımında oynuyamıyor tam bir ptt transferi net hiç bir şey beklemiyorum menajere yedirilen bir para daha dentinholar gökhan süzenler enaramolar sezer öztürkler kandırılıyoruz yönetimi korumak için eleştirmemek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Tabi stad yapıyoruz pes arkadaş artık pes bıktım bu taraftar profilinde ağzımıza emziği veriyorlar susuyoruz. Sustuğumuz için 8 yılda 50 yıl geriye sardık biz.

Çevrimdışı Tolga

Opare'yi daha önce birşeyler görüp almış veya istemiş olabilir bazı takımlar ama şuan ki durumda aynı oyuncu 24 yaşında iken hala Porto'nun rezerv takımında oynuyorsa daha doğrusu oynayamıyorsa bana kimse bu transferin faydalı olabileceğini anlatamaz.

Daha kötüsü dediğim gibi bu transferi de savunanlar çıkacaktır sırf yönetimi korumak adına ondan sonra da Y.D gibi yönetimlere 8 sene katlanıyoruz.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2015, 18:31:53 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı forzatunga

Abi 2 yıl öncesinin haberi bu.

5 yıl önce de Barceloa Muhammed'i istedi. Şimdi 2B'den bile almıyorlar.

dünün olsa bile anlamı yok Çağrı sonuçta gazete haberi demek istediğim o

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:33:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine söylüyorum bize Caner ya da Gönül tarzı oyun kurmayı bilen bek gerekiyordu.

Sadece çıkıp çizgide oynayan değil onu Serdar da yapıyor zaten.

Bize ortasahayı yer yer üçleyebilecek kapasitede adam gerekiyordu.

Bu adam tam çizgi oyuncusu. Bu kadar yardırmamın sebebi umarım birileri görür eder twitterdan da yardırır da tepkiyi görüp vazgeçerler.

Adamı sabri yaptınız denmiş yukarıda evet malesef tam tanım olmuş. Sabri gibi fiziği iyi başka hiçbir şeyi yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:36:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ölçü olmaz ama FM Profili.

Mental kısma dikkat.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

hocam 24 yaşında adam şu ana kadar portonun elinde parlamadıysa ben bir şey bilmiyorum artık adam portonun rezerv takımında oynuyamıyor tam bir ptt transferi net hiç bir şey beklemiyorum menajere yedirilen bir para daha dentinholar gökhan süzenler enaramolar sezer öztürkler kandırılıyoruz yönetimi korumak için eleştirmemek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Tabi stad yapıyoruz pes arkadaş artık pes bıktım bu taraftar profilinde ağzımıza emziği veriyorlar susuyoruz. Sustuğumuz için 8 yılda 50 yıl geriye sardık biz.

Sakin ol şampiyon ne koruması  :lol:

Mantıklı ve dayanaklı cümleler kurun bilgilenelim biz de. Ben kendi çapımda araştırmamı yapıp sundum. Ama sizler nereden açıldığı belli olmayan menejer işlerine girdiniz ve sürekli mişli cümleler kuruyorsunuz.

Henüz bir transfer de yapılmış değil bu arada. Bundan önce belkide yüz defa yaptığınız gibi bir duyumdan garip şeylerle alaka kurup havayı dövüyorsunuz. Şimdi kim kimi korumuş oluyor ya da sürekli kara propaganda yapıyor?

Hem banane Fikret Orman'dan.

Çevrimdışı f_madida

Opare'yi daha önce birşeyler görüp almış veya istemiş olabilir bazı takımlar ama şuan ki durumda aynı oyuncu 24 yaşında iken hala Porto'nun rezerv takımında oynuyorsa daha doğrusu oynayamıyorsa bana kimse bu transferin faydalı olabileceğini anlatamaz.

Daha kötüsü dediğim gibi bu transferi de savunanlar çıkacaktır sırf yönetimi korumak adına ondan sonra da Y.D gibi yönetimlere 8 sene katlanıyoruz.

Rezalet tek kelimeyle... Almayacaksan alma ama gelip de boyle transfer yapma bari, burasi Gaziantep BB degil.

Madem para yok, su Emil Krafth niye alinmiyor mesela, Isvec milli takiminda 20 yasinda cocuk 700K Euroymus, gelecegi de var hem...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Önder Özene giydirmeye gelince giydirmesi kolay tabi.Ne de olsa arkasında güçlü adamlar yok.

Ne de olsa kimseyi kayırmıyor dürüst adam,şov peşinde değil.

Başarısız olduğunu bir an hissetti şerefiyle tek kuruş tazminat istemeden bıraktı gitti.

Aylar geçmiş sadece bu sezon takım sağ beksizlik yüzünden doğrudan 8 puan kaybetmiş bu yönetim 1 yıldır 1 sağ bek bulamamış anlaşamamış.

Bu dakikadan sonra alsalar bile yine kampı kaçırmış amatörce bir transfer daha olacak.

Güzel bir takım kurduk dedik ya işte o güzel takıma yine yazık ettiler.

Guti demişti ya:

Beşiktaş amatörler tarafından yönetilen profesyonel bir kulüptür.

Bu dkdan sonra yapılan transfer benim gözümde başarısız bir transferdir.Yine umutlar hüzne döndü.Değişmeyen kader.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:46:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Önder Özene giydirmeye gelince giydirmesi kolay tabi.Ne de olsa arkasında güçlü adamlar yok.

Başarısız olduğunu bir an hissetti şerefiyle tek kuruş tazminat istemeden bıraktı gitti.

Aylar geçmiş sadece bu sezon takım sağ beksizlik yüzünden doğrudan 8 puan kaybetmiş bu yönetim 1 yıldır 1 sağ bek bulamamış anlaşamamış.

Bu dakikadan sonra alsalar bile yine kampı kaçırmış amatörce bir transfer daha olacak.

Guti demişti ya:

Bu dkdan sonra yapılan transfer benim gözümde başarısız bir transferdir.Yine umutlar hüzne döndü.Değişmeyen kader.

Önder Özen sistemin mimarı ve yürütücü dediğimizde putlaştırmak olmuyor demek ki.

Scout ekibi istediği kadar izlesin biri çıkıp da izlenilenleri kavga edip aldırabilmeli.

O adamı gönderdik biz. Daha da çok arayacağız şu kural açılsın bakalım hangi menajerler girip çıkacak daha.

Opare'yi scout ekibinin seçme ihtimali var mı? Göz göre göre oluyor her şey.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Guti demişti ya:

Kendi liginde surekli oynayan bir adam getirseler, formdaysa yine gelip oynar ama rezerv ligine gonderilmis adam form tutana kadar 2 ay gecer zaten, bu nasil bir mantik anlamak mumkun degil.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Önder Özen sistemin mimarı ve yürütücü dediğimizde putlaştırmak olmuyor demek ki.

Scout ekibi istediği kadar izlesin biri çıkıp da izlenilenleri kavga edip aldırabilmeli.

O adamı gönderdik biz. Daha da çok arayacağız şu kural açılsın bakalım hangi menajerler girip çıkacak daha.

Opare'yi scout ekibinin seçme ihtimali var mı? Göz göre göre oluyor her şey.
Önder Özen'in eksikliğini herkes daha iyi görecektir bundan sonra.Ben size çok net söyleyeyim seneye nerede böyle saçma sapan oyuncu var hepsi gündemimize gelecek bunu buraya not alın.Yeni kuralın tam tersi bize zararı olacak göreceksiniz.

Çevrimdışı Türkay

Önder Özen bu tip transferlere duvar oluyordu ne güzel.   :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

şu dedikleri adamı kamp zamanı alsalardı en azından kampta toparlar derdik.

transfer yapacan bari kampa yetiştir oyuncu eksiklerini kapatsın takıma alışsın.

amatörlükte doruk noktadayız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

transfer yapacan bari kampa yetiştir oyuncu eksiklerini kapatsın takıma alışsın.

Bu adamı alıp oynatacağıma Ümit'i bu kamp döneminde hazırlayıp oynatırdım daha iyiydi.Bu adamın Ümit'ten artısı nedir yani en azından Ümit bizim oyuncumuz derdik.Gerçi dediğim gibi çok şaşırmadım ya hiç almazlar dedim ya da böyle hiç adı sanı duyulmayan bir bek gelir demiştim ve öyle de oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ocak 2015, 18:58:51
  • Beşiktaş / Bodrum

Deniz 4 ayda rezerv takımda bile 2 maça çıkabilmiş bir adam söz konusu.

3 kamp geçirse nafile. Fiziği iyi oradan kurtarır sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli