2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565095 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

yogi atlattı sıvacı da veriyor ayarı ulan beter olun

Çevrimiçi Samet Ç

merak ettim valla link yada kaynak varmı? hangi kanalda dile gelmiş namuslu vatandaş:)
Abi Beşiktaş'a beykoz vefa demiş beyaz tv de  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

merak ettim valla link yada kaynak varmı? hangi kanalda dile gelmiş namuslu vatandaş:)
Beyaz tv her hafta izle her hafta post değiştir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

:ok:
yok ilk zamanlar forza ve çarşı ile tartışmalarımız aklıma geldide o yüzden dedim senden bunları duymak güzel diye
O zamanlarda hepimiz gergindik soylemek istediklerimizi doğru duzgun ifade edemiyorduk  isin ozeti dogru duzgun tartisif fikirlerimizi sunamiyorduk :)
Aslinda hepimiz sunu yapabilirsek hep kazanan Besiktas olur .ister baskancister yonetici ister taraftar ister teknik ekip.kim olursa olsun dogrulari yaptığında alkislayip yanlislar yaltiginda da uyarıp tepki gostermeliyiz.her yaptigi dogrudur demektense insanlarin hata yapabilecegi bilincinde olmaliyiz.ve hata yaptiginda da karsi durmaliyiz ki o hatalari dogru gibi gormesinler.Baskan da dogru sey yapti mi alkislamaliyiz taraftar da.ama yanlis yapiyorsa hatasindan dkndurelim ki kazanan Besiktas olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 01:39:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi o zaman soyle anlatayim sana... Sen Çağrı olarak BJK'nin 1 numarali amigosusun... Herkes seni tribun ilahi olarak goruyor statta... Tek bir isaretinle herkesi susturabiliyorsun, tek bi hareketinle herkese hersey yaptirabiliyorsun, tek bir soyleminle herkese herseyi soyletebiliyorsun... Yani hersey senin elinin ve dudaklarinin arasinda... Buna mutevellit sadece ic saha maclariyla kalmayip deplasmanlara gidiyorsun, basketbol voleybol hentbol maclarina gidip orada da sete cikip milleti yonlendiriyorsun... Buralara giderken de yaninda taraftari cekiyorsun... (4 sene onceydi sanirim basket maclarina bedava bilet alamadiklari icin yine boykot olayi vardi... Yonetim de Inonu stadinin onunden bedava otobus kaldirip taraftari goturmek istedi ama gelen giden hic olmadi)

Sen BJK'ye bu kadar vakit emek harciyorsan bence belirli bir miktar da ucreti hak ediyorsundur demektir...

Tersini dusunuyorsan hic tartismam bastan soyliyim..Cok insanla konustum cunku yoruldum  :lol: :lol: :lol:

Sadece şunu söyleyeyim o zaman @Fatih   :biggrinking: :biggrinking:

Adamın aldıüı itibar zaten yaptığı işlerin larşılığı yani normalde hiç tanınmayacak adamı bütün Türkiye tanıyıp saygı duyuyor ve bu Beşiktaş'ın üzerinden oluyor.

Bir de maddi yanı olmamalı bunun ama şu olabilir adamın tüm masrafları karşılanabilir ek ödeme gibi bir şey yapılmaz.

Çünkü ben kaç kez bedavaa biletleri satıp onlardan para kazanıp ayrıyetten kendilerinin de içeri girdiğini  gördüm yani double yapıyorlar :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Deniz Anayasa Mahkemesi değişiyor yakına  :D :D İstemezse bitmez bu iş. Heryerdeer  :lol: :lol:
Hahaha abi yapacak bise yok ahim e giderler artik  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

İSTİHBARAT - ÖZEL:  Trabzonspor, yaklaşık 8 milyon Euro + 2 oyuncu karşılığında Ozan Tufan için Bursaspor'la el sıkıştı

Bu adamın tese haberlerine güvenirim büyük bir ihtimalle doğrudur yalnız bursa tarihi kazık atacak teseye

Ertan Süzgün haberi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

O zamanlarda hepimiz gergindik soylemek istediklerimizi doğru duzgun ifade edemiyorduk  isin ozeti dogru duzgun tartisif fikirlerimizi sunamiyorduk :)
Aslinda hepimiz sunu yapabilirsek hep kazanan Besiktas olur .ister baskancister yonetici ister taraftar ister teknik ekip.kim olursa olsun dogrulari yaptığında alkislayip yanlislar yaltiginda da uyarıp tepki gostermeliyiz.her yaptigi dogrudur demektense insanlarin hata yapabilecegi bilincinde olmaliyiz.ve hata yaptiginda da karsi durmaliyiz ki o hatalari dogru gibi gormesinler.Baskan da dogru sey yapti mi alkislamaliyiz taraftar da.ama yanlis yapiyorsa hatasindan dkndurelim ki kazanan Besiktas olsun..
:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Ha bide

Jermaine Jones keşke gitmeseymiş
@Volkan abi bugun bunu yazacaktim ama o nerden cikti derler diye yazmadim :D

Çevrimdışı Tolga

İSTİHBARAT - ÖZEL:  Trabzonspor, yaklaşık 8 milyon Euro + 2 oyuncu karşılığında Ozan Tufan için Bursaspor'la el sıkıştı

Bu adamın tese haberlerine güvenirim büyük bir ihtimalle doğrudur yalnız bursa tarihi kazık atacak teseye
Eğer bu haber doğruysa son dönemde Türkiye'de atılan en büyük transfer kazığını atmış olur Bursa :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Sadece şunu söyleyeyim o zaman @Fatih   :biggrinking: :biggrinking:

Adamın aldıüı itibar zaten yaptığı işlerin larşılığı yani normalde hiç tanınmayacak adamı bütün Türkiye tanıyıp saygı duyuyor ve bu Beşiktaş'ın üzerinden oluyor.

Bir de maddi yanı olmamalı bunun ama şu olabilir adamın tüm masrafları karşılanabilir ek ödeme gibi bir şey yapılmaz.

Çünkü ben kaç kez bedavaa biletleri satıp onlardan para kazanıp ayrıyetten kendilerinin de içeri girdiğini  gördüm yani double yapıyorlar :)
"Haklısın"  :D :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Beyler @ALI RIZA kaptana 1000 bilet verin degil onu double yapmak triple bile yapar :kop:

Çevrimdışı Deniz

Eğer bu haber doğruysa son dönemde Türkiye'de atılan en büyük transfer kazığını atmış olur Bursa :D
Tabatadan yedigimiz kazik rekorunu egale ederler  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

doğrudur hocam sezon başı waris ve yatabare haberlerini de bu adamdan almıştım ayrıca papadopoulos haberini de

Çevrimiçi Samet Ç

herkese iyi geceler ben kaçar.

Çevrimdışı Tolga

Tabatadan yedigimiz kazik rekorunu egale ederler  :evillol:
Bu onu da geçer bence :D :D
doğrudur hocam sezon başı waris ve yatabare haberlerini de bu adamdan almıştım ayrıca papadopoulos haberini de
O zaman doğru olma ihtimali yüksek :)

Çevrimdışı Tolga

herkese iyi geceler ben kaçar.
İyi geceler görüşürüz hocam :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler @ALI RIZA kaptana 1000 bilet verin degil onu double yapmak triple bile yapar :kop:
Sen bana maça 1000 bilet ver ben her maçta hakem dövmesem + hakemi dövdükten sonra bjk futbolculara mutlu musunuz sizin yüzünüzden oldu demesem o zaman sorgula benş  :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 01:48:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Ertan Süzgün haberi

Bursanın borcu var. Borcun yarısını öderler hemen versinler Holmen aynı işi görür.

''DE'' Trabzon örtülü ödenek mi alıyor hayırdır?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 01:48:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bursanın borcu var. Borcun yarısını öderler hemen versinler Holmen aynı işi görür.

Waris'i satıyorlarmış 8 m euro'ya :)

Çevrimdışı Fatih

Waris'i Katar'a satma durumlari var...
Bir de Swarovski'den gelecek paraya guveniyorlar heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Sen bana maça 1000 bilet ver ben her maçta hakem dövmesem + hakemi dövdükten sonra bjk futbolculara mutlu musunuz sizin yüzünüzden oldu demesem o zaman sorgula benş  :money:

İste bu yuzden sana vermiyorlar  :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Samet Ç

hemen noboanın twitterına baktım 21 ağustosta ve 29 ağustosta Beşiktaş'a gel twitlerini rt lemiş alalım şu adamı ya uyuyamıyorum anasını satayım

Çevrimdışı Tolga

hemen noboanın twitterına baktım 21 ağustosta ve 29 ağustosta Beşiktaş'a gel twitlerini rt lemiş alalım şu adamı ya uyuyamıyorum anasını satayım
Zaten yabancı sınırı kalkıyor bedava adam varken yönetim neyi bekliyor ben anlamış değilim cidden.Bazen diyorum ki sorun bize de mi acaba :icool: