2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564825 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Milosevic 13 Ocak'ta İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Alexander Milosevic'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta Milosevic'i İstanbul'a getirmiş ve sağlık kontrolünden geçirmişti. Kontrollerinde olumsuz bir duruma rastlanmayan 23 yaşındaki oyuncu ve kulübü AIK Stockholm ile anlaşmaya varan yönetim, transferi resmi olarak da tamamladı.

İsveçli defans oyuncusu ile 4 yıllık mukavele imzalayan Beşiktaş, AIK Stockholm takımına 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Milosevic'in 13 Ocak'ta İstanbul'a gelecek. Genç oyuncu Beşiktaş'ın 15 Ocak'taki başlayacak ve Antalya'da gerçekleşecek devre arası hazırlık kampı kadrosunda da yer alacak.

Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Milosevic, 3 gol - 2 asistle oynadı. Sırp asıllı Alexander Milosevic, 2 kez de İsveç Milli Takım forması giydi.

1.91 metre boyundaki genç futbolcu, 2 sezon önce, İsveç Ligi’ne yeni katılan en iyi oyuncu ünvanını almıştı.

Ntvspor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Milosevic 13 Ocak'ta İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Alexander Milosevic'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta Milosevic'i İstanbul'a getirmiş ve sağlık kontrolünden geçirmişti. Kontrollerinde olumsuz bir duruma rastlanmayan 23 yaşındaki oyuncu ve kulübü AIK Stockholm ile anlaşmaya varan yönetim, transferi resmi olarak da tamamladı.

İsveçli defans oyuncusu ile 4 yıllık mukavele imzalayan Beşiktaş, AIK Stockholm takımına 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Milosevic'in 13 Ocak'ta İstanbul'a gelecek. Genç oyuncu Beşiktaş'ın 15 Ocak'taki başlayacak ve Antalya'da gerçekleşecek devre arası hazırlık kampı kadrosunda da yer alacak.

Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Milosevic, 3 gol - 2 asistle oynadı. Sırp asıllı Alexander Milosevic, 2 kez de İsveç Milli Takım forması giydi.

1.91 metre boyundaki genç futbolcu, 2 sezon önce, İsveç Ligi’ne yeni katılan en iyi oyuncu ünvanını almıştı.

Ntvspor..
Benim anlamadığım madem transfer bitti niye KAP'a bildirim yapılmıyor hala. :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blackeagle35

Bu yabancı kuralı belli olmadan bu oyunculara bu paraları vermek,hatta makul ücrette olsa bile sözleşme uzatmak hiç mantıklı gelmiyor bana..

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yabancı kuralı için TFF toplanıyor bugün...

Kulüplere bilgi verilecek..

En geç Çarşamba açıklanacak.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 15:06:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Waris'i Katar'a satma durumlari var...
Bir de Swarovski'den gelecek paraya guveniyorlar heralde...

Bu kafayla topu erken atarlar.

Stadtan gelen parayı yapılanma yerine transfere harcarlarsa Gs'den daha ağır batarlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 15:09:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu yabancı kuralı belli olmadan bu oyunculara bu paraları vermek,hatta makul ücrette olsa bile sözleşme uzatmak hiç mantıklı gelmiyor bana..

Yabancı açılıyor, ha açılmasa da çok mantıklı transfer o ayrı konu.

Lakin Milosevice rağmen bence Kaboul'u alıp Sivok'u yollasınlar.

Pedro - Ersan - Milo - Kaboul bu 4 lü çok iyi 4 lü olur Atınç Ersan'ı 1 sene içinde yerse Ersana yol gözükür.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 15:10:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Oha oha Ersan'a 1.4 milyon euro diyorlar eğer bu doğruysa bu aşırı saçma iş olacak işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Oha oha Ersan'a 1.4 milyon euro diyorlar eğer bu doğruysa bu aşırı saçma iş olacak işte.
Bence de çok fazla.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 15:13:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence de çok fazla.

Pedro 700 bin alıyor yahu o zaman ona yazık bu ne.

Yabancı kuralını da düşünürsek 1 milyon euro maksimumdu.

Ama sanırım yerli çekirdeği korumak istiyorlar aidiyet duygusu bozulmasın diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Pedro 700 bin alıyor yahu o zaman ona yazık bu ne.

Yabancı kuralını da düşünürsek 1 milyon euro maksimumdu.

Ama sanırım yerli çekirdeği korumak istiyorlar aidiyet duygusu bozulmasın diye.
Ersan nasılsa çok iyi bir oyuncu değil ileri de yabancı kuralı şimdikine benzer bir hale gelirse onun kadar oynayacak oyuncu buluruz yani.

Bana göre bu paraya ben Ersan ile imzalamam açıkçası.

Giderim Franco gibi bir oyuncu alırım daha iyi.

Çevrimdışı blackeagle35

Yabancı açılıyor, ha açılmasa da çok mantıklı transfer o ayrı konu.

Lakin Milosevice rağmen bence Kaboul'u alıp Sivok'u yollasınlar.

Pedro - Ersan - Milo - Kaboul bu 4 lü çok iyi 4 lü olur Atınç Ersan'ı 1 sene içinde yerse Ersana yol gözükür.
Ben Veli,Ersan,Cenk,Mustafa için dedim bunu..Mesela Milosevic,Ersan'ın yerine alınsın..Veli kalsın ama iyi bir yedek olarak kalsın..1.5 milyon avro almasın..

Çevrimdışı Tolga

Keşke bu devre arasında Miloseviç ile beraber Kaboul'ü de alabilecek durumumuz olsaydı çok iyi olurdu.

Çevrimdışı panic13

kendi adıma sözleşmesi gelen 5 oyuncuya da en fazla ödenmesi gereken 1,2 milyon. Yani Olcay ile aynı. Onun 1 kuruş üstü israf. Beğenmeyen varsa kapı orada.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kemal

bu ersan bu parayı alıyoya , bu dünyanın adaleti yok gerçekten. onerın 1m euro , begenmıyorsa bassın gitsın , yakındada sözlesme ımzalayıp sakatlanır atın fava bekleyin .

Çevrimdışı Deniz

Ersana 1 milyon € dan 1 lira fazla vermek demek is bilmemezliktir.oynadigi oyun ortada ersan gibisini 40 kez bulursun avrupada.umarim gercek degildir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

1.4 ver bol bol gol yedirtsin hava topları alamasın orta sahada direk rakibi tutup kart yesin boş boş  :ok:

Çevrimdışı Tolga

1.4 ver bol bol gol yedirtsin hava topları alamasın orta sahada direk rakibi tutup kart yesin boş boş  :ok:
Hakikaten öyle imzalanmasın kardeşim bu paralara sözleşme.Ersan kadar oynayacak Anadolu kulüplerinde tonla oyuncu bulursun en kötü ihtimalle Atınç biraz oynasın taş çatlasa Ersan kadar oynar abartısız söylüyorum hatta daha iyi oynayacağını da düşünüyorum.Yabancı kuralı değişirken Ersan'a bu parayı vermek son derece hatalıdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 16:05:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersana 1 milyon € dan 1 lira fazla vermek demek is bilmemezliktir.oynadigi oyun ortada ersan gibisini 40 kez bulursun avrupada.umarim gercek degildir.

Bulduk bile. Bulmuşken vermek nedir? Milosevic 1 gömlek üstünde Ersan'ın 1 maç oynasın farkedeceğiz direk.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Hata yaptıktan sonra bide baş parmağı ve serçe parmağını sallayarak sırıtmıyor mu, sahaya odunla giresi geliyo insanın.

Çevrimdışı aşığımsana

Milosevic transferi hakkında düşünceleriniz neler? alt sayfalara inmeye üşendim. bence sert defansif anlayışı ve hırsıyla öne çıkacak. Kolay kart alabilecek bir oyuncu gibi geldi. Tabii bu hakemler olduğu zaman.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı eski inönü

yeni yabancı kuralı daha açıklanmadan neden bu kadar acele edildi iç transferde 

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ersanın son zamanlardaki performansı ortada atiba bile onun yüzünden kırmızı kart gördü, her maç dikkat ediyorum aldığı her topu rakibe verip üstüne gereksiz bir çok yerde top kaptırıyor, bu şekilde katkı sağlayan bir oyuncuya 1.4 verilmesi kendimi birden zengin bir kulüp taraftarı gibi hissettirdi, bundan sonra başkanın bir yerde paramız yok feda meda der ise yüzüne ersanlı bir pasta yapıştırmak farz oldu :cook: 

Çevrimdışı Türkay

Ersan Feda döneminde indirime gitmişti belki de o yüzden bu kadar verdiler. Sonuçta kulüp ekonomisini sarsmaz ise bizim için de bir problem olmamalı ayrıca takım içerisinde ki arkadaşlık bakımından kalması önemli bence Ersanın
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Milosevic i almışız çok sevindim birde sağ bek ile İnleri alırsak offf  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

ersan nasıl hala ilk 11 de forma giyiyor derken 1.4 milyon € demek.Önder özenin gittiği ne kadar da belli oluyor dimi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba