2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565659 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Milosevic i almışız çok sevindim birde sağ bek ile İnleri alırsak offf  :bandit:
İnler'i devre arası almamız çok zor.Boşta Noboa gibi bir adam varken nasıl düşünülmüyor hala enteresan yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 17:01:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İnler'i devre arası almamız çok zor.Boşta Noboa gibi bir adam varken nasıl düşünülmüyor hala enteresan yani.

İnler ile anlaşıldı. Kulübü ile de anlaşıldı. Kulüp karşılayabiliyor ikisini de.

İmzanın beklemesinin sebebi Ahmet Nur Çebi'nin bonservisi yüksek bulması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İnler ile anlaşıldı. Kulübü ile de anlaşıldı. Kulüp karşılayabiliyor ikisini de.

Ne kadar ki bonservisi ANÇ yüksek bulmuş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 17:10:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Rakam bilmiyorum ama yüksek bulmuş indirim olmasını bekliyorlarmış bakalım nasıl karar çıkacak.

Şimdili aldığımız dipçik gibi stoperin keyfini çıkaralım  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Rakam bilmiyorum ama yüksek bulmuş indirim olmasını bekliyorlarmış bakalım nasıl karar çıkacak.

Şimdili aldığımız dipçik gibi stoperin keyfini çıkaralım  :biggrinking:
Neyse anlarız yakında :)

Çevrimdışı Türkay

Abi eminsin dimi anlaşıldığına ona göre sevincem :ishock: :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada İnler gelirse şayet Melo veya Emre gibi bir oyuncu olur mu? Yani çirkef değil ama hakemi baskı altına alabilen, hırçın?

Çevrimdışı Kemal

bizimde işimiz gücümüz indirim beklemek, cuma günleri BİM kapısında kampanyalı ürün bekleyen yaşlı teyzelere döndük.

Çevrimiçi mayguntr

Bence orta saha stoper sağ bek alacaklarına bir tane alsınlar. Dünkü maç sonrası sinirim geçtikten sonra düşününce bize winnerin kralı lazım.3 tane 3 milyona alacaklarına 1 tane 7 milyona sağ bek alsınlar yada stoper yada orta saha ama 1 tane alsınlar 2-3 milyonluk ileride olabilecek oyuncularla şampiyonluk gelecek gibi görünmüyor.

Çevrimdışı ozan062

konusayım diyorum konusamıyorum rtuk var:)))

bu adamların onemli maca karsı fobisi var hiçbiri fark yaratamıyor

hiçbiri baskıya karsı gelemiyor bu cocuklar büyük takım için ters bu işlerr

sakatlık kariyerleri tavan yapıyor ve ben cocuklara iskelet davası yuzunden yüksek para vericem vallahi yazık...

bu yonetimin en buyuk defosu sanırım iyi cocuk olmak herseyi hallediyor.. hala işin duygusal tarafındalarya diyecek birsey bulamıyorum...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı forzatunga

hazır yabancı sınırı kalkıyor iken çok uçuk rakamlar verileceğini sanmıyorum ,kendisi de iyi Beşiktaşlı fedakarlık yapmıştır büyük ihtimal 1.8-2 arası maaş bekliyorum 3 yıllık.
Oyuncu çok istekli olmasa bu transfer gündeme gelmezdi zaten.

Bence öne çıkan özelliği sağ-sol ayak iyi pas ve çok çok etkili şutlar.
Eksik tarafı atletizm.

Çevrimdışı Türkay

hazır yabancı sınırı kalkıyor iken çok uçuk rakamlar verileceğini sanmıyorum ,kendisi de iyi Beşiktaşlı fedakarlık yapmıştır büyük ihtimal 1.8-2 arası maaş bekliyorum 3 yıllık.

Eksik tarafı atletizm.

Melo ya kafa atsın yeter  :lol: Şaka bir yana acayip istiyorum gelmesini İnşallah gelir

Çevrimdışı Tolga

Eksik tarafı atletizm.
Hayır ben bonservis kısmını merak ediyorum ANÇ galiba bunu fazla buldu ki transfer şimdilik bekliyor.

Çevrimdışı ozan062

acık konusayım inleri oyle birkaç mac izlediğimi hatırlıyorum birkezde canlı olarak izledim

fakat hiçbir zaman aklımda kalan bir hareketi olmamıstır aynı zamanda takip etmediğim birisi oldugu için

lider ozelliklimidir?? yasından dolayı btb oynayabilirmi?? orta sahadaki gerekli direnci gosterebilirmi??yani tek onlibero olabilirmi??

hucuma desteği nasıl olacaktır?? defansa cok gomulurmu?? topu nasıl oyuna sokar?? kart performansı nasıldır??

sakatlık gecmisi nasıldır?? ve devamlılıgı varmıdır bunları ogrenmek isterim:)

hatta suan iki macını indiriyorum:)
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 18:07:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı forzatunga

Hayır ben bonservis kısmını merak ediyorum ANÇ galiba bunu fazla buldu ki transfer şimdilik bekliyor.

valla 4-5 civarı olursa alınabilir işte,fazlası pek makul bir transfer olmaz.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 18:11:04 forzatunga ]

Çevrimdışı Tolga

valla 4-5 civarı olursa alınabilir işte
Zaten Gökhan'ın ederi o kadardır ama ben o fiyata yönetimin şu sıkışıklıkta bir oyuncu alacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı forzatunga

acık konusayım inleri oyle birkaç mac izlediğimi hatırlıyorum birkezde canlı olarak izledim

fakat hiçbir zaman aklımda kalan bir hareketi olmamıstır aynı zamanda takip etmediğim birisi oldugu için

lider ozelliklimidir?? yasından dolayı btb oynayabilirmi?? orta sahadaki gerekli direnci gosterebilirmi??yani tek onlibero olabilirmi??

hucuma desteği nasıl olacaktır?? defansa cok gomulurmu?? topu nasıl oyuna sokar?? kart performansı nasıldır??

sakatlık gecmisi nasıldır?? ve devamlılıgı varmıdır bunları ogrenmek isterim:)

hatta suan iki macını indiriyorum:)

topu iyi kullanan bir oyuncu tek önlibero zor, öyle veli-atiba gibi sağa sola koşturan yardıran bir oyuncu değil ama ikisinde de olmayan teknik var.Sadece ceza sahası dışından atacağı goller ile maç kazandırır.Yumuşak bir oyuncu  da değil ama atlet değil.Topu oyuna çok iyi sokar cebini aç cebine atsın o derece  :D

İnler-Sosa arkalarında Atiba ideal orta sahamız olur.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Tolga o trolleme olabilir,edit:kesin trolleme ..
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 18:22:35 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Tolga o trolleme olabilir,edit:kesin trolleme ..
bilemiyorum valla kesin bilgi demedim zaten
ama oldu gibi o iş yaa artık top bizde istersek alırız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Bende sordum bana cevap atmadı herif  :bandit:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

yabancı serbest :)

Çevrimdışı Deniz

Veli kavlak artık yabancı statüsünde sayılacakmış.takımda tutmanın hiçbir avantajı kalmadı