Abi o zaman soyle anlatayim sana... Sen Çağrı olarak BJK'nin 1 numarali amigosusun... Herkes seni tribun ilahi olarak goruyor statta... Tek bir isaretinle herkesi susturabiliyorsun, tek bi hareketinle herkese hersey yaptirabiliyorsun, tek bir soyleminle herkese herseyi soyletebiliyorsun... Yani hersey senin elinin ve dudaklarinin arasinda... Buna mutevellit sadece ic saha maclariyla kalmayip deplasmanlara gidiyorsun, basketbol voleybol hentbol maclarina gidip orada da sete cikip milleti yonlendiriyorsun... Buralara giderken de yaninda taraftari cekiyorsun... (4 sene onceydi sanirim basket maclarina bedava bilet alamadiklari icin yine boykot olayi vardi... Yonetim de Inonu stadinin onunden bedava otobus kaldirip taraftari goturmek istedi ama gelen giden hic olmadi)
Sen BJK'ye bu kadar vakit emek harciyorsan bence belirli bir miktar da ucreti hak ediyorsundur demektir...
Tersini dusunuyorsan hic tartismam bastan soyliyim..Cok insanla konustum cunku yoruldum

Sadece şunu söyleyeyim o zaman
@Fatih

Adamın aldıüı itibar zaten yaptığı işlerin larşılığı yani normalde hiç tanınmayacak adamı bütün Türkiye tanıyıp saygı duyuyor ve bu Beşiktaş'ın üzerinden oluyor.
Bir de maddi yanı olmamalı bunun ama şu olabilir adamın tüm masrafları karşılanabilir ek ödeme gibi bir şey yapılmaz.
Çünkü ben kaç kez bedavaa biletleri satıp onlardan para kazanıp ayrıyetten kendilerinin de içeri girdiğini gördüm yani double yapıyorlar